-
Όποιος θέλει πάντως
game: pctech
pass: pctech -
Η απόλυτη πόρωση!!!
Τρέξαμε δεν ξέρω κι εγώ πόσους αγώνες, καμμιά 10αριά σίγουρα, με κάτι παιδιά από το pctech. Πρέπει να κέρδισα παραπάνω από τους μισούς, όντας ο 3ος ταχύτερος του γκριντ (έγραψα κι ένα ωραιότατο 1.38.04, αλλά δεν ήξερα πως να το σώσω μέσα από το ονλάιν). Ένα παλικάρι έγραψε ακόμα και 1.36.94. Εγώ κινιόμουν γύρω στο 1.39 κατά μέσο όρο, αλλά ήμουν σταθερός σε κάθε γύρο, ενώ κέρδιζα και τις κοντινές μονομαχίες ρόδα-με-ρόδα στις στροφές. Βέβαια από τους 4 μόνο οι 2 τρέχαμε με τιμονιέρα. Οι άλλοι δυο έπαιζαν ο ένας με πληκτρολόγιο και ο άλλος με ποντίκι!!!
Πω πω, έχω πάθει την πλάκα μου.
Α... και το...εχμμ... S2 Lisence ΔΕΝ σε αποτρέπει από το να παίξεις ονλάιν (τουλάχιστον σε demo mode που το δοκιμάσαμε εμείς).
Λοιπόν, κανονίστε την πορεία σας. Σετάρετε τιμονιέρες και gamepads, καθαρίστε πληκτρολόγια και ποντίκια και κανονίστε να τρέξουμε ον-λάιν. το παιχνίδι είναι Α-ΠΑΙ-ΧΤΟ!!!
-
Καλώς (επαν)ήλθατε στο κόσμο του sim-racing
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Καλώς (επαν)ήλθατε στο κόσμο του sim-racingΚαλώς σας βρήκα
Άντε, ακόμα να τη σετάρεις τη τιμονιέρα;
-
Καλά το έχασα??? Είναι δυνατόν??? Όχι ρε γαμώτο... πρέπει να κανονίσουμε να είμαι και εγώ...
-
Παιδιά αν γουστάρετε, να κανονίσουμε για κυριακή βράδι.. τι λέτε;
-
Εγώ Κυριακή βράδυ δουλεύω. Σαββάτο Κυριακή Δευτέρα είμαι βράδυ. Οποιαδήποτε άλλη μέρα βράδυ είμαι μέσα.. εκτός και άν γίνει άλλη ώρα.
-
Εγώ σχεδόν όλα τα βράδια μπορώ (μετά τις 10.30)... οπότε γιααααααα κανονίστε
-
Το κατέβασα κι άλλο
(μιλάμε για αρρώστεια, έτσι; )1.37.42 στον 3ο γύρο
1.37.62 στον 2ο γύροbtw, αυτή είναι και η κάμερα στην οποία οδηγώ.
-
migf1...
και εγω ασχολουμαι περιπου 2 μηνες με το LFS..(demo...)
δυστυχως με πληκτρολογιο..παντως σαν αρχαριος και εγω θα σου ελεγα οτι βοηθαει να βλεπεις την κατασταση των ελαστικων σου..(με το F9 νομιζω..)ειδικα αν εχουν σκονιστει εχεις χασει πολυ προσφυση..
γενικα και εγω ξεκινησα με χρονους καπου στο 1.39..+ στο blackwood me to gti τωρα εχω πεσει να γυρναω σταθερα 1.35-136..με καλυτερο χρονο το 1.34.48...
παντως θελει πολυ καθαρες γραμμες και προσοχη στο φρεναρισμα...
-
Ρε Χάρη πώς βλέπουμε το replay?
.spr ...δεν το αναγνωρίζει...
-
Ο χρήστης last_in_line έγραψε:
migf1...
δυστυχως με πληκτρολογιο..παντως σαν αρχαριος και εγω θα σου ελεγα οτι βοηθαει να βλεπεις την κατασταση των ελαστικων σου..(με το F9 νομιζω..)ειδικα αν εχουν σκονιστει εχεις χασει πολυ προσφυση..
γενικα και εγω ξεκινησα με χρονους καπου στο 1.39..+ στο blackwood me to gti τωρα εχω πεσει να γυρναω σταθερα 1.35-136..με καλυτερο χρονο το 1.34.48...
1.34.48 με πληκτρολόγιο??? Ήρωας!
Χρήσιμα πλήκτρα: F9 για να βλέπεις την κατάσταση στα λάστιχα(εγώ το έχω μόνιμα ενεργοποιημένο καθότι σου παρέχει χρήσιμες πληροφορίες όπως θεροκρασίες σε όλα τα μέρη του λάστιχου ξεχωριστά, φθορά πέλματος, άν έχει πιάσει χώμα, και την πίεση που εξασκείται σε τρία σημεία στο πέλμα). F10 για να βλέπεις τίς ζημιές στο αμάξι. 2 απο το numpad για να σώσεις το ρεπλει απο εναν online αγώνα. spacebar σε επαναφέρει αμα τουμπάρεις. F βλέπεις τίς δυνάμεις που εφαρμόζονται στος ρόδες δυλέυει καλύτερα με εξωτερική όψη, Τ για να μιλήσεις σε online κοντρα στους άλους 7,8,9 numpad αριστερο φλας, δεξί φλάς, φλάς στοπ. 3 σβήσιμο των φλας. Ν για να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα ονόματα των άλλων G για να παίξεις τα φώτα στον μπροστα σου. Κάτι άλλο. το auto shifting είναι πολύ αργό.
Και
http://setupfield.teaminferno.hu/ έχει downloads απο πάρα πολλά setups γιά όλες τις πίστες και τα αμάξιαhttp://www.lfsworld.net/ μπορεί κανείς να δεί κανείς στατιστικά στοιχεία όπως κίνιση στους servers του LFS με γράφημα ή με νούμερα, υπάρχουν τα στοιχεία για κάθε S2licenced χρήστη όπως πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει πόση βενζίνη έχει καταναλώσει πόσους αγώνες έχει νικήσει καί άλλα πολλά.
Επίσης κάπου είχα εντοπίσει κάποιο manual που είναι απαραίτητο καθώς το LFS έχει πάρα πολλές δυνατότητες που όταν τις ανακαλύπτεις παθαίνεις και χωρίς manual δεν πρόκειται να τις ανακαλύψεις ποτέ. -
Ο χρήστης last_in_line έγραψε:
migf1...
Γουάου... σταθερά στο 1.35-1.36 με πληκτρολόγιο; Πολύ ωραίος ο πάικτης! Υποθέτω με πειραγμένο setup, ε;
Θέλει όντως πολύ καθαρές γραμμές και προσεγμένο φρενάρισμα. Και στο auto-shifting θέλει να μάθεις στις πόσες στροφές-χλμ ανεβοκατεβάζει ταχύτητες, ώστε να υπολογίζεις πως θα μπεις και θα βγεις από τις στροφές της πίστας.
Στο φρενάρισμα, μάλλον βοηθάει να έχεις σεταρισμένο το χειριστήριο με το γκάζι σε ξεχωριστό άξονα από το φρένο, για να φρενάρεις χωρίς να αφήνεις το γκάζι. Στο τελευταίο replay, που κατέβηκα κάτω από το 1.38, χρησιμοποιώ πολύ αυτή τη δυνατότητα (η πράσινη μπάρα κάτω δεξιά είναι το γκάζι και η κόκκινη το φρένο). Μάλλον όμως καταπονώ αρκετά τα λάστιχα έτσι (thanks για το tip με το F9, θα το κοιτάξω).
Μιας και με τις default ρυθμίσεις δεν βλέπω να μπορούν να κατέβουν οι χρόνοι κάτω από το 1.37, ο επόμενος στόχος μου είναι να μπορέσω να οδηγώ με συνέπεια και σταθερότητα γύρω στο 1.38 (πράγμα καθόλου εύκολο).
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε Χάρη πώς βλέπουμε το replay?.spr ...δεν το αναγνωρίζει...
Το βάζεις στο LFS\data\spr
-
Νίκο thanks για τη σύντομη ενημέρωη και τα χρησιμότατα λινκς!
Εχτές μπήκα σε κάποιους σέρβερς και παρακολούθησα τους πρώτους σε κάθε αγώνα, για να δω γραμμές, ταχύτητες εισόδου-κορυφής-εξόδου από τις στρόφές, καθώς επίσης και τη χρήση του γκαζόφρενου (όσους είδα πάντως μάλλον είχαν γκάζι & φρένο στον ίδιο άξονα, γιατί κανένας τους δεν τα πατούσε ταυτόχρονα)
Πάντως δεν μπορώ να πω ότι βοηθάει πολύ η παρακολούθηση αυτή, γιατί έχουν πειραγμένα σέταπς, με αποτέλεσμα οι ταχύτητες και οι γραμμές τους να ΜΗΝ μπορούν να επιτευχθούν με το default setup. Π.χ. στην τελευταία αριστερή, όπως και στη δεξιά (αμέσως πριν την αριστερή που σε βγάζει στη λαστιχένια γέφυρα, του 2ου σπλιτ), ανοίγονται πολύ ΕΞΩ από τα κερμπς και στρίβουν χωρίς να πατάνε ΚΑΘΟΛΟΥ φρένο, απλά αφήνουν το γκάζι. Αυτό ΔΕΝ γίνεται με το default setup, όσο και να προσπάθησα!
ΥΓ. Σάββα, τα replays είναι για να τα βλέπεις μέσα στο παιχνίδι. Χρειάζεσαι το ΛΦΣ δηλαδή.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μιας και με τις default ρυθμίσεις δεν βλέπω να μπορούν να κατέβουν οι χρόνοι κάτω από το 1.37, ο επόμενος στόχος μου είναι να μπορέσω να οδηγώ με συνέπεια και σταθερότητα γύρω στο 1.38 (πράγμα καθόλου εύκολο).
Χάρη οι default ρυθμίσεις είναι το λιγότερο αστείες. Δοκίμασε μερικά setup γιατί στό τέλος θα μάθεις να οδηγάς με το default και δέν θα σέ βολεύουν τα άλλα.
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Χάρη οι default ρυθμίσεις είναι το λιγότερο αστείες. Δοκίμασε μερικά setup γιατί στό τέλος θα μάθεις να οδηγάς με το default και δέν θα σέ βολεύουν τα άλλα.
Σωστός! Όμως βρε Νίκο, τις default τις έχουν όλοι, κι αν μαζευτούμε για ονλαίν, στην αρχή τουλάχιστον είναι ο πιο δίκαιος τρόπος συναγωνισμού που μπορούμε να έχουμε... έτσι δεν είναι;
-
Fraps ένα πρόγραμα για να μπορεί κανείς να γράψει mpg απο παιχνίδια και να μπορούν να τα δούν όλοι και όχι μόνο αυτοί πού έχουν το παιχνίδι. Έτσι για το LFS Θα μπορούσαμε να ποστάρουμε replays σε mpg αντί σε scr
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Fraps ένα πρόγραμα για να μπορεί κανείς να γράψει mpg απο παιχνίδια και να μπορούν να τα δούν όλοι και όχι μόνο αυτοί πού έχουν το παιχνίδι. Έτσι για το LFS Θα μπορούσαμε να ποστάρουμε replays σε mpg αντί σε scrΝαι, το έχω κι εγώ το FRAPS. Για να γράψεις βίντεο όμως θέλει... εχμμμ... 'αγόρασμα', έτσι δεν είναι;
-
Εγώ πιστεύω ότι είναι πιό δίκαιο η δουλειά που έχει ρίξει ο καθένας να φανεί. Και το να έχεις κάποιο setup ρυθμισμένο στόν τρόπο οδήγησής σου δέν είναι άδικο για τούς άλλους όπως θα ήταν άν έκανες κάποιο cheat. Είναι δυνατότητα που σου δίνει το παιχνίδι ακριβώς για να συναγωνιστείς και όχι για να κάνεις αδικία. Επίσης τα setups στέλνονται και online απο χρήστη σε χρήστη. Δηλαδή απο την στιγμή που μπούμε μπορούμε όλοι αυτόματα να έχουμε το ίδιο setup. Βέβαια το δικό μου βολεύει εμένα. Αλλά ο καθένας μπορεί να το ψάξει Τι του ταιριάζει. Πάντως άμα η παρέα επιμένει ... άντε και με default setup. Αχ τι μου κάνεις θα κάθομαι να κάνω προπόνηση με default...
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]