-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Βλέποντας ότι το GTL μου άρεσε, το GTR 2 θα μου αρέσει?
Κατεβάζεις το demo και κρίνεις
Να κατέβαινε κιόλας...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Βλέποντας ότι το GTL μου άρεσε, το GTR 2 θα μου αρέσει?
Κατεβάζεις το demo και κρίνεις
Να κατέβαινε κιόλας...
Από που προσπαθείς;
-
Από διάφορους servers, έφτανε μέχρι το 30-40% και μετά ξεκίναγε από την αρχή (με το DownThemAll)...
Τώρα προσπαθώ ξανά, αλλά έχω την εντύπωση ότι κάποιοι servers δεν αρέσουν στην Otenet και τους κόβει...
Εχω και πρόβλημα με το LFS: πέρασα το U20 patch και δε δούλεψε, οπότε προσπάθησα να το εγκαταστήσω ξανά (το LFS) και έγινε Fubar! Τώρα κατεβάζω τη U έκδοση, αλλά θα πρέπει να την 'ανοίξω' ξανά, γιατί μόνο με το XF GTi και τα άλλα 2 που δίνει στην demo δε λέει... Εχουμε γλυκαθεί πλέον...
-
Εχω και πρόβλημα με το LFS: πέρασα το U20 patch και δε δούλεψε, οπότε προσπάθησα να το εγκαταστήσω ξανά (το LFS) και έγινε Fubar!
Τι εννοείς δεν δούλεψε? Δλδ τι έκανε?
Τώρα κατεβάζω τη U έκδοση, αλλά θα πρέπει να την 'ανοίξω' ξανά, γιατί μόνο με το XF GTi και τα άλλα 2 που δίνει στην demo δε λέει... Εχουμε γλυκαθεί πλέον...
pm me
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εχω και πρόβλημα με το LFS: πέρασα το U20 patch και δε δούλεψε, οπότε προσπάθησα να το εγκαταστήσω ξανά (το LFS) και έγινε Fubar!
Τι εννοείς δεν δούλεψε? Δλδ τι έκανε?
Could not open file : data\skins\XFG_DEFAULT.jpg
pm on the way.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
cavallinoΕΕΕΕΕ???
λέγε λεπτομέρειες ΤΩΡΑ!
Να κάνω μία ερώτηξη:
λόγω προβλήματος με τον χώρο θα ήθελα να ρωτήσω το καλώδιο που συνδέεται είναι καθόλου μακρύ? Μιλάω για μία απόσταση 1,5 μέτρο περίπου που θέλω να την βάλω μακρυά...
Μιλάω για την G25...(δεν έχω κάπου να την στηρίξω για το PS2)
Η G25 έχει 2 μέτρα καλώδιο USB! Και μάλιστα έχει ειδικό χώρο στο κάτω μέρος της όπου τυλίγεται και από εκεί μπορείς να ξετυλίξεις όσο από αυτά τα 2 μέτρα θες, χωρίς το υπόλοιπο να κρέμεται άνευ λόγου και αιτίας.
Όσον αφορά σχόλια και κριτικές, τι να πω; Είναι η καλύτερη τιμονιέρα μαζικής παραγωγής που έχω δοκιμάσει. Μόνο του Θέμη το rig είναι -φυσικά- καλύτερο, αλλά η G25 είναι πολύ πιο εύχρηστη και ευέλικτη σε σχέση με το FREX. Τα υλικά κατασκευής είναι υπεράνω κριτικής. Δέρμα και ανοξείδωτο μέταλο. Όχι πλαστικά σε ζωτικά και ευπαθή σημεία. Τα 3 πεντάλ για όσους έχουμε συνηθίσει να φρενάρουμε με το αριστερό στα sims είναι ζόρι και θέλουν εξοικείωση (ακόμα μερικές φορές όταν ζορίζει, ξεχνιέμαι και πατάω δυνατά τον συμπλέκτη για να φρενάρω ). Στο http://www.autosimsport.net όπως είπα και νωρίτερα έχει εκτεταμένη και πολύ καλή κριτική/περιγραφή της G25. Πλήρως κατατοπιστική. -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Όσοι πάρετε ή έχετε ήδη την G25 για... beta testing , περάστε μια βόλτα από τις Δικτυακές Συναντήσεις για να κανονίσουμε online... beta testingΧάρη επειδή μετακομίσαμε πρόσφατα, δεν έχω ακόμα ίντερνετ στο καινούριο σπίτι, οπότε το online αναβάλλεται μέχρι να έρθει η σύνδεση.
-
Ο χρήστης Η υπογραφή του Μάνου έγραψε:
Forgive me Father, for I have simmed -
Πόσο την πήρες Μάνο?
-
Forgive me Father, for I have simmed
Όπως θα έλεγε και ο πατέρας-DAP 'δεν είναι δικό μου, διαβασμένο τό 'χω'.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πόσο την πήρες Μάνο?Δώρο
-
ποιές είναι οι απαιτήσεις των LFS, GTL, GTR σε υπολογιστική ισχύ?
να ξέρω τι laptop θα αγοράσω...
*δυστυχώς Χάρη δεν με βολεύει το desktop.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Κάνω εγώ το beta testing για σας παιδιά, μην ανησυχείτε.καλά, αν επιτρέπεται, από που την αγοράσναε και στην κάνανε δώρο??? η μάλλον καλύτερα ποιός?:yahoo:
είμαι διατεθημένος να βαφτίσω-παντρέψω κλπ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ποιές είναι οι απαιτήσεις των LFS, GTL, GTR σε υπολογιστική ισχύ?να ξέρω τι laptop θα αγοράσω...
*δυστυχώς Χάρη δεν με βολεύει το desktop.
Δεν ακούς, δεν ακούς (μην αρχίσεις μετά να μας λες γιατί δεν τρέχει εκείνο και γιατί δεν τρέχει το άλλο )
ΥΓ. Νίκο (Ολύμπιε) τί έγινε, έβγαλες άκρη με το LFS;
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Κάνω εγώ το beta testing για σας παιδιά, μην ανησυχείτε.
καλά, αν επιτρέπεται, από που την αγοράσναε και στην κάνανε δώρο??? η μάλλον καλύτερα ποιός?:yahoo:
είμαι διατεθημένος να βαφτίσω-παντρέψω κλπ
Η ίδια η Logitech μου την έστειλε... ή μάλλον ο αντιπρόσωπος (έχουμε πολύ φιλική σχέση). Καταλαβαίνεις πως έχει πρόσβαση σε πολλά προϊόντα, πολύ πριν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ποιές είναι οι απαιτήσεις των LFS, GTL, GTR σε υπολογιστική ισχύ?Aπό τα παρακάτω το βασικότερο είναι η κάρτα γραφικών. Πάρε το laptop με την καλύτερη δυνατή κάρτα γραφικών.
Recommended Specifications
Operating Systems Microsoft Windows XP Home/Pro, x64
Processor 2 GHz Intel Pentium IV or 100% compatible
Memory 1 GB RAM
Hard Drive 400 MB free installation space
3D Accelerator DirectX 9.0c compatible graphics card with 256 MB memory
Sound Card DirectX 9.0c compatible
Input DirectX 9.0c compatible force feedback steering wheel
DirectX Version 9.0c -
[snip] Στο http://www.autosimsport.net όπως είπα και νωρίτερα έχει εκτεταμένη και πολύ καλή κριτική/περιγραφή της G25. Πλήρως κατατοπιστική.
Σχετικο-άσχετο... διαβάζοντας το συγκεκριμένο τεύχος του Autosimsport (γενικώς, όχι το άρθρο για την G25) αποκομίζει κανέις την εντύπωση πως το rFactor είναι Ο προσομοιωτής. Έμεινα κάγκελο!!!! Ή εγώ είμαι άσχετος ή είναι πολλά τα λεφτά για να τρώει τόσο σπρώξιμο το rFactor.
For the record: http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_racing_simulators
-
Btw, σαν αν μου φάινεται πως η SimBin άρχισε να... EAsport-ίζει! Πολύ το εμπορευματοποιεί το πράμα και κάπου χαλάει ο τραχανάς... Race 2006
-
Όσοι πάρετε ή έχετε ήδη την G25 για... beta testing , περάστε μια βόλτα από τις Δικτυακές Συναντήσεις για να κανονίσουμε online... beta testing
Χάρη επειδή μετακομίσαμε πρόσφατα, δεν έχω ακόμα ίντερνετ στο καινούριο σπίτι, οπότε το online αναβάλλεται μέχρι να έρθει η σύνδεση.
Έτοιμη την έχεις τη δικαιλογία ρε μπαγάσα
-
Αφού δεν έχω.
Όταν έρθει η γραμμή (τέλος της ερχόμενης βδομάδας υπολογίζω, την Παρασκευή μετακομίσαμε), θα γίνει.
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]