-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
O dimsabbas σε ποιά κατηγορία είναι γιατρέ?
Ανίατη περίπτωση.....
Τα εργαστήρια προσπαθούν να βγάλουν track day σε ενέσιμη μορφή. Θα είναι ότι πρέπει για αυτήν την περίπτωση. Κυκλοφορεί σε υπόθετο, αλλά δεν το συνιστώ. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ανίατη περίπτωση.....
Τα εργαστήρια προσπαθούν να βγάλουν track day σε ενέσιμη μορφή. Θα είναι ότι πρέπει για αυτήν την περίπτωση. Κυκλοφορεί σε υπόθετο, αλλά δεν το συνιστώ. -
Μου φτιάξατε το κέφι παλιόπαιδα (εσείς κι η βροχή που πέφτει από το πρωί στο νησί. Όποιος βρει τι θα επακολουθήσει μετά το μάθημα, κερδίζει βόλτα με ΜΧ5 στη βρεγμένη Κεφαλονιά=μεγάλη πίστα drift )
-
Ο δάσκαλος επήγαινε στην πίστα να οδηγήσει
μα ξάφνου εθυμήθηκε πως είχε προνοήσει
τ' αμάξι του το γκάμπριο ν' αφήσει στο νησί του
και μαύρο δάκρυ έριξε για την απόφασή του.Ο κούκος τον κορόιδευε, τον έλεγε καμμένο,
ακόμα και ο cmarin τον είχε ξεγραμμένο.
Το φόρουμ όλο γέλαγε με τον ψηλό οδηγό μας
που δεν είχε αμάξι για όλων το καλό μας.Η πίστα επιτέλους θα είναι πλέον άδεια
και όλοι θα απλώνουνε τ' αρίθμητά τους άτια.
Trackday ο κόσμος ήθελε χωρίς το δασκαλάκι
για να γελάσει πια και άλλων το χειλάκι.Βγαλμένο μέσα απ' τη ζωή...και αφιερωμένο στον καμμένο dimsabas.
χαφτόσφαιρα
-
dimsaba να σου αλλάξουμε το username σε driftsaba?!!
-
Εδώ η μαμά του σε λίγο θα τον φωνάζει Ντριφτήτρη κι εσύ σκέφτεσαι το username;
-
Συνεχίζοντας το κλίμα άπειρης βλακείας που διακατέχει αυτό το thread, να προτείνω νέα σειρά κινουμένων σχεδίων ίδιο με τα στρουμφάκια: τα ντριφτάκια.
Ήρωες:
- ο μπαμπαντρίφτ
- η ντριφτίτα
- ο ντριφτούλης
- ο καγκουρέλ
Story:
Τα ντριφτάκια είναι κάτι παράξενα πλασματάκια που πάνε σε πίστες και ντριφτάρουν (κατά το στρουμφάρουν). Ζούνε μέσα σε παράξενα σπιτάκια που λέγονται 'μιατάκια'. Αρχηγός τους είναι ο σοφός μπαμπαντρίφτ και ο καλύτερος όλων είναι ο ντριφτούλης, ο οποίος έκλεψε τη ντριφτίτα από τα χέρια του κακού καγκουρέλ, όταν εκείνη τον αγάπησε για το φοβερό power drift του. Ο καγκουρέλ, μην μπορώντας να ντριφτάρει, προκαλεί συνεχώς στις ευθείες στον ντριφτούλη για να εντυπωσιάσει τη ντριφτίτα, αλλά σε κάθε επεισόδιο ο μπαμπαντρίφτ δίνει λύση με τη σοφία του, φτιάχνοντας κάθε φορά το απόλυτο setup...
ΟΚ, έχω μεγάλο πρόβλημα...τα μιχάπια μου γρήγορα...
-
όλα τα λ7 αυτό το τόπικ!
λέω να το βάλω σε auto refresh να χαλαρώσω στην πολυθρόνα μου μαζί με τσιπς, ποπ κορν κλπ κλπ κ να αφήσω τα εκπληκτικά σας ποστ να μου φτιάχνουν την διάθεση ... -
Eχετε χοντρο πρόβλημα το ξέρετε??
Αυτο το θρέντ ειναι όλοκληρο ενα funniest!
-
Οπτέριε είσαι μέγας!!!
-
Τι ποίηση
Τι σενάριο
Συνέλθετε ωρέ αδέλφια
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στην κατηγορία ':: 4ΤF-TD8 :: 26/2/06 :: Ε ρε (πισω)γλέντιααα!!'
-
opterie, έγραψες πάλι................
-
Είστε απίστευτοι, **ρεντίκολο **έγινα πάλι (επτανησιακό είναι αυτό, δεν πειράζει αν δεν το καταλαβαίνετε ). Θέμη, αν γράφεις τέτοια ποιηματάκια τώρα, φαντάσου τι θα έχει να γίνει όταν θα είσαι στο ίδιο κουρμπέτι με μένα ! Πλάκα-πλάκα, η μητέρα μου με φωνάζει τώρα τελευταία κοροϊδευτικά 'γυριστρούλη', επειδή όποτε με παίρνει στην Κεφαλονιά, είμαι βόλτα έξω, άρα γυρίζω αντί να είμαι σπίτι. Πού να τολμήσω να την πάω με το πλάι ο καψερός...
ΥΓ. Σχολιασμός για το ποίημα του Θέμη: όπως απέδειξαν τα 188 αγωνιστικά βρεγμένα χλμ το περασμένο Σάββατο, υπάρχει κόσμος αρκετά ριψοκίνδυνος ώστε να μου εμπιστευτεί το ΜΧ του μέσα στην πίστα κι όχι για 1-2 γύρους. Οπότε κανένα κλάμα για το δικό μου που είναι μακριά . -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Σχολιασμός για το ποίημα του Θέμη: υπάρχει κόσμος αρκετά ριψοκίνδυνος ώστε να μου εμπιστευτεί το ΜΧ του μέσα στην πίστα κι όχι για 1-2 γύρους. Οπότε κανένα κλάμα για το δικό μου που είναι μακριάΕ, εντάξει...ποιητική αδεία ρε συ
Και κάτι ακόμα:
Μετά των Αγίων ανάπαυσον, Χριστέ, τας ψυχάς των δούλων σου, ένθα ουκ έστι πόνος, ου λύπη, ου στεναγμός, αλλά ζωή ατελεύτητος.
Μετά των αγίων πλαγιολισθήσεων ανάπαυσον, Tsuchiya, τας μπλοκέ των δούλων σου, ένθα ουκ έστι ευθεία, ού υποστροφή, ού τετ α κε, αλλά drift ατελεύτητο.
Αμήν.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μετά των Αγίων ανάπαυσον, Χριστέ, τας ψυχάς των δούλων σου, ένθα ουκ έστι πόνος, ου λύπη, ου στεναγμός, αλλά ζωή ατελεύτητος.
Μετά των αγίων πλαγιολισθήσεων ανάπαυσον, Tsuchiya, τας μπλοκέ των δούλων σου, ένθα ουκ έστι ευθεία, ού υποστροφή, ού τετ α κε, αλλά drift ατελεύτητο.
Αμήν.
Ας τον σταματήσει κάποιος ή έστω, ας του παραχωρήσει το Sporty του .
Μιλάω τώρα με Χριστόδουλο μήπως μπορεί να εγκριθεί κάποιο κονδύλι... -
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
**ZHΛΕΕΕΕΕΥΩΩΩΩΩΩ..... **Σεμνάαααα.
(Εξάλου αυτοί εκεί δε θα έχουν evo 9 )
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
**ZHΛΕΕΕΕΕΥΩΩΩΩΩΩ..... **
Σεμνάαααα.
(Εξάλου αυτοί εκεί δε θα έχουν evo 9 )
Θα έχουν όμως Evo 8 Ralliart!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα έχουν όμως Evo 8 Ralliart!
Α το 'παλιό'.
:: 4ΤF-TD8 :: 26/2/06 :: Ε ρε γλέντιααα!!