-
Γιατί μου το κάνετε αυτό, γιατί??????????????????????
Είχα πει να πάω στον Βόλο να κανονίσω για την Πανελλήνια του Μαρτίου....
Σας μισώ, σας μισώ, σας μισώ, αλλά..... θα σας έρθω τι να κάνω....!
-
Θα είμαι και εγώ εκεί. Μάλλον δεν θα μπω όμως αφού όλα θέλουν σέρβις (ακριβό):wall: Συνοδηγοί επιτρέπονται ( ? ) οπότε κάποιος θα με κάνει και βόλτα ε..εε...φανταστικοί συνφορουμίστες;
-
Θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ , αλλά μάλλον ως θεατής (πρέπει να εξοικειωθώ με το αυτοκίνητο πρώτα και μετά πίστα)
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
Θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ , αλλά μάλλον ως θεατής (πρέπει να εξοικειωθώ με το αυτοκίνητο πρώτα και μετά πίστα)Tι καλύτερο από το να εξοικειωθείς με το αυτοκίνητο στο φιλικό περιβάλλον της πίστας??
Εγώ δεν θα έρθω! Το corsa κατέβηκε Κρήτη και είναι πολλά τα έξοδα για να το βάλω στο καράβι.
-
Θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ , αλλά μάλλον ως θεατής (πρέπει να εξοικειωθώ με το αυτοκίνητο πρώτα και μετά πίστα)Όπως είπε και ο Μιχάλης, πού θα βρεις καλύτερη ευκαιρία να εξοικιωθείς με το αυτοκίνητο από την πίστα;
-
Οπως εσυ που εξοικιώθηκες με την μία ε?!
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Θα είμαι και εγώ εκεί. Μάλλον δεν θα μπω όμως αφού όλα θέλουν σέρβις (ακριβό):wall: Συνοδηγοί επιτρέπονται ( ? ) οπότε κάποιος θα με κάνει και βόλτα ε..εε...φανταστικοί συνφορουμίστες;Να και το παιδί-λάστιχο!!!
Ελα εσυ και όλο και κάτι θα κανονίσουμε!!! -
Έχετε δίκιο.
Αλλά το αυτοκίνητο το έχω 10 ημέρες περίπου και το έχω οδηγήσει 7-8 φορές. Για αυτό είμαι λίγο συγκρατημένος. -
Έχετε δίκιο.
Αλλά το αυτοκίνητο το έχω 10 ημέρες περίπου και το έχω οδηγήσει 7-8 φορές. Για αυτό είμαι λίγο συγκρατημένος.Συγκρατημένος μπορείς να είσαι και μέσα στην πίστα.
Δεν είναι ανάγκη να σπάσεις τα χρονόμετρα.... -
Ενα ξεπέταγμα στην πίστα πρίν το σέρβις?
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ενα ξεπέταγμα στην πίστα πρίν το σέρβις?Οτι πρέπει είναι...το συνιστά και ο γιατρός!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οτι πρέπει είναι...το συνιστά και ο γιατρός!
Ειπε τετοιο πραγμα ο Tsilis ???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Οτι πρέπει είναι...το συνιστά και ο γιατρός!
Ειπε τετοιο πραγμα ο Tsilis ???
Και ο Μαρινάκης 'γιατρός' είναι!!!
-
O γιατρός συνιστά:
- Ένα track day πριν το service και ένα μετά
- Ένα track day πριν την αλλαγή ελαστικών και ένα μετά
- Κατά τη διάρκεια του track day, είσοδος στην πίστα με τουλάχιστον 6 σετ των 8 γύρων.
- Είσοδος στην πίστα ανεξάρτητα από ώρα. Μπορεί να γίνει σε δόσεις πρωί-μεσημέρι-βράδυ.
- Ένα track day το μήνα για την απαλλαγή άγχους
- Δύο track days το μήνα για καλή διάθεση και ευφορία
- Τρία track days το μήνα, το γιατρό (τον original βέβαια) το κάνουν πέρα.
- Πάνω από 6 track days το μήνα. Η δοσολογία αυτή συνιστάται μόνο για ιδιαζουσες περιπτώσεις (νέο αυτοκίνητο, extreme αυτοκίνητο, αγωνιστικό, supercar).
- Πάνω από 12 track days το μήνα, μόνο με ιατρική συνταγή.
- Πάνω από 18 track days το μήνα, overdose. Προτείνεται ειδικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης.
- Καλό είναι να συμβουλευεστε το γιατρό για ειδικές περιπτώσεις (μηχανικές βελτιώσεις, φρένων κλπ), που η δοσολογία μπορεί να μεταβληθεί.
- Απαραίτητα μετά από κάθε track day να ακολουθεί...... :svoeat:
-
Εσύ φαίνεσαι για καλός γιατρός, όχι για τσαρλατάνος
-
Έχετε δίκιο.
Αλλά το αυτοκίνητο το έχω 10 ημέρες περίπου και το έχω οδηγήσει 7-8 φορές. Για αυτό είμαι λίγο συγκρατημένος.Δε μου το δίνεις εμένα να δεις τι συγκρατημένος που θα είμαι;
Μα μπορείς να είσαι συγκρατημένος με τέτοιο αυτοκίνητο; Ναι, αν το πληρώνεις εσύ ... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
O γιατρός συνιστά:- Ένα track day πριν το service και ένα μετά
- Ένα track day πριν την αλλαγή ελαστικών και ένα μετά
- Κατά τη διάρκεια του track day, είσοδος στην πίστα με τουλάχιστον 6 σετ των 8 γύρων.
- Είσοδος στην πίστα ανεξάρτητα από ώρα. Μπορεί να γίνει σε δόσεις πρωί-μεσημέρι-βράδυ.
- Ένα track day το μήνα για την απαλλαγή άγχους
- Δύο track days το μήνα για καλή διάθεση και ευφορία
- Τρία track days το μήνα, το γιατρό (τον original βέβαια) το κάνουν πέρα.
- Πάνω από 6 track days το μήνα. Η δοσολογία αυτή συνιστάται μόνο για ιδιαζουσες περιπτώσεις (νέο αυτοκίνητο, extreme αυτοκίνητο, αγωνιστικό, supercar).
- Πάνω από 12 track days το μήνα, μόνο με ιατρική συνταγή.
- Πάνω από 18 track days το μήνα, overdose. Προτείνεται ειδικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης.
- Καλό είναι να συμβουλευεστε το γιατρό για ειδικές περιπτώσεις (μηχανικές βελτιώσεις, φρένων κλπ), που η δοσολογία μπορεί να μεταβληθεί.
- Απαραίτητα μετά από κάθε track day να ακολουθεί...... :svoeat:
O dimsabbas σε ποιά κατηγορία είναι γιατρέ?
-
Αυτός είναι μια κατηγορία μόνος του. Η κατηγορία 'dimsabas'.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Αυτός είναι μια κατηγορία μόνος του. Η κατηγορία 'dimsabas'.Από λάδια το έχει πάθει ή από φλάτζα opterie?!!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Έχετε δίκιο.
Αλλά το αυτοκίνητο το έχω 10 ημέρες περίπου και το έχω οδηγήσει 7-8 φορές. Για αυτό είμαι λίγο συγκρατημένος.**Δε μου το δίνεις εμένα να δεις τι συγκρατημένος που θα είμαι; **:yahoo:
Μα μπορείς να είσαι συγκρατημένος με τέτοιο αυτοκίνητο; Ναι, αν το πληρώνεις εσύ ...Καλύτερα συγκρατημένος τώρα στην αρχή παρά
:: 4ΤF-TD8 :: 26/2/06 :: Ε ρε γλέντιααα!!