-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το πίσω μέρος εμένα μου κάνει για photoshopιά από Brera, γι'αυτό φαίνεται ωραίο μάλλον
ποιός είπε ότι είναι όμορφη η Brera?
Οι κακοί Ιταλοί που δεν ξέρουν να εκτιμούν τα καλά Γερμανικά
-
Το πίσω μέρος και εμένα μπρέρα μου θυμίζει, στο εμπρός αν δεν είχε τοσο σχιστομάτικα φανάρια θα έλεγα ότι δεν είναι άσχημο. Βασικά ρε παιδιά στις φωτογραφίες μου φαίνετε σχεδόν σαν το Α3 (για μέγεθος μιλάω) αυτοί λένε για 4 μέτρα.
Απο ότι διάβασα στο τελευταίο λινκ λέει ότι οι τιμές θα είναι 16 με 20 χιλιάδες. Πάρα πολύ καλό αν παίξει το 1,4 TSI 140 άλογα στα 16-17 χιλιάρικα. Αν και να πώ την αμαρτιά μου όσο τον γουστάρο αυτόν τον κινητήρα....τόσο τον φοβάμαι, όταν θα βγει απο την εγγυηση!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το πίσω μέρος και εμένα μπρέρα μου θυμίζει, στο εμπρός αν δεν είχε τοσο σχιστομάτικα φανάρια θα έλεγα ότι δεν είναι άσχημο.βασικά, το πίσω μέρος μου θυμίζει αυτό :
-
Σορρυ αλλά αν βγει όντως έτσι, τα φανάρια θα ανοίγουν με το καπό, δηλαδή τι αμορτισέρ θέλει εκεί για να κάτσει ανοιχτό; Αν πάλι μένουν στην θέση τους… θα ανοίγεις το καπό και θα έχεις δυο τσουτσουνάκια αριστερά και δεξιά ;
-
Kαλά καλά δεν έχουμε δει παρά κάποια αναξιόπιστα photoshops και σκεφτόμαστε τι αμορτισέρ θα κρατάνε ανοικτή την πόρτα του χώρου αποσκευών???
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Kαλά καλά δεν έχουμε δει παρά κάποια αναξιόπιστα photoshops και σκεφτόμαστε τι αμορτισέρ θα κρατάνε ανοικτή την πόρτα του χώρου αποσκευών???@νδρέας
Φυσικά
-
Καλώς. Ψυχανεμίζομαι πως θα χρησιμοποιηθούν τα super-duper ενισχυμένα του Q7. Θα ανεβάσουν λίιιγο τη τιμή της βασικής έκδοσης αλλά θα σε απαλλάξουν από κάθε άγχος
@νδρέας
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Καλώς. Ψυχανεμίζομαι πως θα χρησιμοποιηθούν τα super-duper ενισχυμένα του Q7. Θα ανεβάσουν λίιιγο τη τιμή της βασικής έκδοσης αλλά θα σε απαλλάξουν από κάθε άγχος@νδρέας
-
Ωχ....τώρα που το είδα σε μεγάλο μέγεθος....ρε είναι αισχος το πίσω μέρος!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ωχ....τώρα που το είδα σε μεγάλο μέγεθος....ρε είναι αισχος το πίσω μέρος!πίσω είναι κουκλι
-
πίσω είναι κουκλι
H δικιά σου γνώμη δεν μετράει για τα Audi
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
πίσω είναι κουκλι
H δικιά σου γνώμη δεν μετράει για τα Audi
μπροστά δε μ' αρέσει είπα
-
Από μπροστά είναι σαν παραφουσκωμένο HYUNDAI ELANTRA (πολύ μπροστά οι κορεάτες σε σχεδίαση )
Από πίσω, ασ' το καλύτερα γιατί είπαμε να προτωτυπήσουμε αλλά δεν μας πληρώσανε υπερωρίες και βάλαμε αυτό που μας βγήκε με την πρώτη.....Είχαμε πιει και 2 μπύρες παραπάνω..... -
Βασικά το πιο ωραίο είναι αυτό που γράφει στο λινκ που παρατέθηκε πιο πάνω (του autotriti) ότι δηλ. 'Το νέο μικρό της Audi θα βασίζεται στην πλατφόρμα του νέου Skoda Fabia'.
Ιεροσυλία απίστευτου μεγέθους...Ακούς εκεί Audi να βασίζεται σε πλατφόρμα Skoda...Βλασφημία κύριοι...
-
Καλα το πρώτο σχέδιο ή photoshop ή δεν ξέρω κ εγώ τι ήταν....Τέτοια αμάξια μόνο η Fiat κ η Renault βγάζουν.Τα υπόλοιπα σχέδια έχουν ωραίες προοπτικές αν κ δεν νομίζω οτι θα είναι η τελική μορφή του αυτοκινήτου.Ας περιμένουμε την τελική μορφή κ μετά ας σχολιάσουμε.
-
δε θυμάμαι αν την έχω ξαναποστάρει
http://www.auto-news.de/webcore/data/co ... 926985.jpg
-
-
Enjoy...
http://carscoop.blogspot.com/2007/01/ne ... ering.html
-
καλο....μορτικο....
-
http://carscoop.blogspot.com/2007/01/ne ... ering.html
Αυτό μόνο από όσα έχουμε δει.
Και μια παραγγελία από εμένα, quattro, 3.2 v6, στα 1100 κιλά, 0-100 5', ήχο από r32 έως 35000
Audi A1