-
ειναι καλο τελικα το αζωτο... λενε οτι δεν συμπιεζεται δεν χανει πιεση εχουν αναφερθει προβληματα απο πολλους οτι χανουν πιεση σε λακουβες σαμαρακια και λοιποα..(φταει το λαστιχο?)
δεν ξερω αν ξαναυπηρχε τετοιο θεμα μεσα στο forum, ! -
ειναι καλο τελικα το αζωτο... λενε οτι δεν συμπιεζεται δεν χανει πιεση εχουν αναφερθει προβληματα απο πολλους οτι χανουν πιεση σε λακουβες σαμαρακια και λοιποα..(φταει το λαστιχο?)
αν στο βαλουνε τζαμπα --->>> αζωτο
αν ειναι να πληρωσεις ---->>> αερα -
χαχααχα..το θεμα τι συμφερει..
απ'οτι εχω δει απο φιλους ακομα και στο συμπληρωμα 15 ευρωπουλάκια δεν ειναι και λιγα! -
Εγω στην Laguna έχω βάλει άζωτο γιατί με 225/45R17 που φοράει ψιλοκοπανάει σε εγκάρσια χαντάκια Βέβαια για τα 20 € που έδωσα δεν νομίζω ότι αξίζει γιατί δεν είδα τρελή διαφορά, για να μην πώ ότι δεν είδα καμία διαφορά
Προβλήματα εξ αιτίας του αζώτου δεν έχω. Μια φορά μόνο χρειάστηκε να συμπληρώσω γιατί έπαιζα με τις πιέσεις για να βρώ την πιο άνετη ρύθμιση και το έκανε ο ίδιος λαστιχάς δωρεάν. -
-
IBTL
-
πω πω , αυτο δεν ειναι απλως double post
-
-
Μου εβγαζε κατι γιαπωνεζικα και κατι debug καθε φορα που παταγα υποβολη
-
ΤΕΤΡΑΠΛΟΠΟΣΤΙΑ!!!
Αυτό είναι πανφορουμιακό ρεκόρ!!! -
**Μεταφέρετε παρακαλώ την συζήτηση εδώ http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=6334
[moderator]**
αερας η αζωτο στα λαστιχα ?