-
Έχω σπάσει το κεφάλι μου να βρω ένα τραγούδι του Παπακωνσταντίνου που μιλάει για μία ελαφίνα(ή κτ τέτοιο)
Αν το θυμάται κάποιος θα με βοηθούσε πολύ -
Σήμερα το απόγευμα κατά τις 17:30 έπαιζε στον Best ένα πολύ ωραίο κομμάτι, χαλαρό, που είχε μέσα τα ακόλουθα lyrics: '...the frame of my dress I am defenseless'. Όποιος ακούει best θα το έχει ακούσει.
Έχω φάει όλο το web, τίποτα... ...ενι χελπ?
-
Το τραγούδι που παίζεται στο τηλεοπτικό σποτ του Red96.3 αλλά και στο καινούριο του cosmote whatsup ποιο είναι;
Οχι αυτό ήταν το προηγούμενο του Red96.3
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αυτό το κομμάτι λέω:Σάββα, νάτο: http://www.youtube.com/watch?v=AdhwW74824E' target='_blank
Kaiser Chiefs - Never miss a beat
-
υπέροχο κομμάτι!!!
-
Your welcome!
Καλό είναι...
-
Ορίστε. Ψάχνω το original κομμάτι αυτής της διασκευής. Το ξέρει κανείς? Παλιά έπαιζε πολύ σε trailer της τηλεόρασης...
-
http://www.youtube.com/watch?v=G9tLzLtA ... re=related
ΤΟ ΒΡΗΚΑΑΑΑ!! Rondo Venecciano - La serennisima!!!
-
δεν περιμενω να βρεθει, γιατι δεν ξερω τπτ γιαυτο, αλλα..
δυνατη deathια, με ομορφη μελωδια ενδιαμεσα. ανδρικα φωνητικα κατα βαση, αλλα παιζει γυναικείο ρεφρεν αλα nightwish -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
δεν περιμενω να βρεθει, γιατι δεν ξερω τπτ γιαυτο, αλλα..
δυνατη deathια, με ομορφη μελωδια ενδιαμεσα. ανδρικα φωνητικα κατα βαση, αλλα παιζει γυναικείο ρεφρεν αλα nightwishΠεριγραφή-φωτογραφία
Ντεθιά και γυναικεία φωνητικά; Δεν παίζουν μαζί αυτά.
Within Temptation (μπαααα), Lacuna Coil (μπαααα), After Forever? -
ναι, ντεθια και γυναικεια. το ντεθ κομματι θυμιζε αρκετα το συγκεκριμενο των paradise lost
Youtube Videowithin tempation/lacuna coil δεν είναι ντεθ ρε αρκετά πιο σκληρό ήταν τεσπα, θα ξαναπάω στο μαγαζι να το ακουσω
αφτερ φορεβερ ομως λες; το energize me αυτοι δεν το λενε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ναι, ντεθια και γυναικεια. το ντεθ κομματι θυμιζε αρκετα το συγκεκριμενο των paradise lost
Youtube Videowithin tempation/lacuna coil δεν είναι ντεθ ρε αρκετά πιο σκληρό ήταν τεσπα, θα ξαναπάω στο μαγαζι να το ακουσω
αφτερ φορεβερ ομως λες; το energize me αυτοι δεν το λενε;
που το άκουσες καμάρι μου;
Μήπως είναι κάνα των Moonspell;
-
στο dizzy...
λες; δεν εχω οθονη στο σταθερο γμτ να δω τι εχω θα παιξω λιγο με τον εσυσωλην και βλεπουμε
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Μήπως είναι κάνα των Moonspell;
http://www.youtube.com/watch?v=tJ9i2_NT-ck' target='_blank
θα πάμε ρε στο live?
θέλω να θυμηθώ τα νιάτα μου, headbanging και άγιος ο θεός
και μετά από λιγες μέρες sugah galore -
αυτο το σαββατο ειναι ε; γμτ, εχω χασει την μπαλα τελικα
-
Κι εγώ θα το χάσω...
Γι αυτό στις 25 Φλεβάρη θα πάω Iced Earth και Saxon να μάθετε -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κι εγώ θα το χάσω...
Γι αυτό στις 25 Φλεβάρη θα πάω Iced Earth και Saxon να μάθετεκορόιδευε εσυ
σιγά μην έρθουν αυτοί στο βέλγιο -
Χθες, Σάββατο 24/1 άκουγα στις 21:38 περίπου μια τραγουδάρα στον Εν Λευκώ, δυστυχώς έφτασα στο προορισμό μου, οπου με πέτυχε η παρέα μου και έτσι δεν μπόρεσα να σημειώσω σωστά τον καλλιτέχνη και το τραγούδι. Το τραγούδι μου φάνηκε μεγάλο, το μόνο που πρόλαβα να σημειώσω είναι τραγούδι 'josh' και άλμπουμ κάτι σαν 'black velvet'. Το γκρούπ ήταν νομίζω κάτι σε φάση 'όνομα επώνυμο' αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Ατμοσφαιρικό κομμάτι θα το χαρακτήριζα, χωρίς λόγια νομίζω. Το άκουγα στο αμάξι απο την Ακαδημίας εως τη πλατεία Εξαρχείων και δε μπορούσα να καταλάβω γιατί αισθανόμουν τόσο καλά!
Τραγουδιχνηλάτης