-
Aν είναι αυτό με το πιάνο στην αρχή, είναι το space dementia των muse
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
γιατι δεν μπαινεις στο site του Republic ....
...και να κατεβασεις μεσω πχ Limewire το playlist του ...
δεν κατεβάζω με limewire... από rapid... καλύτερα να κατεβάσω 1 Gb με 1 κλίκ, παρά να μου σπάνε τα νεύρα οι κάθε χρήστες... έλεγα μήπως υπάρχει καμιά συλλογή με τέτοια τραγούδια.
τέλος πάντων. ευχαριστώ.
Πέτρο στα καταστήματα φενα πoυλάνε μια συλλογή που προμοτάρεται από τον republic.
Έχω να σου δώσω κάτι πολύ σχετικό...τί θα έλεγες για ένα dvd με 860 mp3 του republic?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Έχω να σου δώσω κάτι πολύ σχετικό...τί θα έλεγες για ένα dvd με 860 mp3 του republic?
... η προσφορα σου απευθυνεται αποκλειστηκα στον Πετρο ?
-
Βρε παιδιά έχω φάει τον κόσμο, όποιος μπορει να βοηθίσει...
Είναι ένας τραγουδιστής, ονόματη Μακ Ραμπερ (δεν ξέρω πως γραφέτε αγγλικά) όπου κάνει τρελές διασκευές γνωστών τραγουδιών.
Συγκεκριμένα τον έχω ακούσει μία φορά στο ράδιο (απο εκεί άκουσα το ονομά του) και δυο φορές στους τίτλους τέλους, της εκπομπής τύπου οντισίον που είναι στον Αλφα με τον Ψινάκη.Γνωρίζετε κάτι;
-
Πες μερικά διασκευασμένα.
-
Ένα που θυμάμαι αυτή την στιγμή είναι των Queen το we will rock you.
Το τραγουδάει πολύ slow και είναι σαν να το απαγγέλει, με αστείο τρόπο.Να φανταστήτε βρήκα (ναι βρήκα) και μίλησα με τον Παραγωγό της εκπομπής αυτής, αλλα δεν καταφέρα με αν βρούμε άκρη γιατί ο σκηνοθέτης είχε φύγει απο το πλατό.
Ο καμμένος ο ίδιος είμαι...
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Λοιπόν κάτι μάλλον απίθανο να το ξέρει κανείς...Ήταν ένα τραγούδι χωρίς λόγια το οποίο ήταν πολυπαιγμένο χιτάκι το 1995 (ίσως και λίγο νωρίτερα) το οποίο έμπαινε μόνο με πιάνο στην αρχή και μετά άλλαζε σε εμφανώς πιο μοντέρνο ρυθμό. Θυμάται κανείς? Αν το έχει και μπορεί να το στείλει ακόμα καλύτερα!!
Robert Miles - Children
Και αν είναι αυτό, πάω για ραδιοφωνικός παραγωγός -το προφιτερόλ ο Κωνσταντίνου το περίεγραψε με παρόμοιο τρόπο!
-
Αιδεσιμώτατε αξιόλογη προσπάθεια, αξιόλογο το κομμάτι αλλά αναζητώ άλλο κομμάτι. Βασικά ή εισαγωγή του με πιάνο κρατούσε μισό - ένα λεπτο. Ωστόσο και αυτό το κομματάκι δεν το είχα ακούσει πλήρες και είναι πολύ καλό
Το ξέρω η περιγραφή μου κάνει την περιγραφή του Κωνσταντίνου να μοιάζει με τεχνική έκθεση αλλά δεν έχω περισσότερες πληροφορίες. Θυμάμαι που το παίζαν πολύ την εποχή του 'σκάτμαν' και ενός άλλου τεκνοτράγουδου με γερμανικούς (?) στίχους...
-
http://www.musicoutfitters.com/topsongs/1995.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Ultratop_5 ... ts_of_1995
δες και αυτο..λογικα εχει το σκατμαν και το γερμανικο, μπορει να εχει και το δικο σου
-
Λοιπόν κάτι μάλλον απίθανο να το ξέρει κανείς...Ήταν ένα τραγούδι χωρίς λόγια το οποίο ήταν πολυπαιγμένο χιτάκι το 1995 (ίσως και λίγο νωρίτερα) το οποίο έμπαινε μόνο με πιάνο στην αρχή και μετά άλλαζε σε εμφανώς πιο μοντέρνο ρυθμό. Θυμάται κανείς? Αν το έχει και μπορεί να το στείλει ακόμα καλύτερα!!
Terminal - Poet without words. Μάλλον αυτό ψάχνεις.
-
Ο χρήστης grant_ono έγραψε:
Λοιπόν κάτι μάλλον απίθανο να το ξέρει κανείς...
Ήταν ένα τραγούδι χωρίς λόγια το οποίο ήταν πολυπαιγμένο χιτάκι το 1995 (ίσως και λίγο νωρίτερα) το οποίο έμπαινε μόνο με πιάνο στην αρχή και μετά άλλαζε σε εμφανώς πιο μοντέρνο ρυθμό. Θυμάται κανείς? Αν το έχει και μπορεί να το στείλει ακόμα καλύτερα!!
Η πρώτη δημοσίευση σου στο φόρουμ ήταν εξαιρετικά χρήσιμη!!!! Thanks που έδωσες λύση σε ένα ερώτημα που ταλαίπωρησε καιρό τους μουσικόφιλους του φόρουμ, καλώσήρθες και καλά ποσταρίσματα!
-
Λοιπόν κάτι μάλλον απίθανο να το ξέρει κανείς...
Ήταν ένα τραγούδι χωρίς λόγια το οποίο ήταν πολυπαιγμένο χιτάκι το 1995 (ίσως και λίγο νωρίτερα) το οποίο έμπαινε μόνο με πιάνο στην αρχή και μετά άλλαζε σε εμφανώς πιο μοντέρνο ρυθμό. Θυμάται κανείς? Αν το έχει και μπορεί να το στείλει ακόμα καλύτερα!!
Η πρώτη δημοσίευση σου στο φόρουμ ήταν εξαιρετικά χρήσιμη!!!! Thanks που έδωσες λύση σε ένα ερώτημα που ταλαίπωρησε καιρό τους μουσικόφιλους του φόρουμ, καλώσήρθες και καλά ποσταρίσματα!
Είμαι αναγνώστης του φόρουμ απο τα εγκαίνια . Καλώς σας βρήκα και γραπτώς. Για την ιστορία το κομμάτι κυκλοφορούσε και σε new age έκδοση απο την Ann Clark.
-
Καλώς όρισες grant_ono...στις δημοσιεύσεις!
-
λιγο spooky na διαβαζεις 5 χρονια χωρις να εχει να πεις τιποτα!
καλωσηρθες!!!
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
λιγο spooky na διαβαζεις 5 χρονια χωρις να εχει να πεις τιποτα!καλωσηρθες!!!
Ισως λίγο ντροπαλός . Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Το τραγουδάει πολύ slow και είναι σαν να το απαγγέλει, με αστείο τρόπο.Να φανταστήτε βρήκα (ναι βρήκα) και μίλησα με τον Παραγωγό της εκπομπής αυτής, αλλα δεν καταφέρα με αν βρούμε άκρη γιατί ο σκηνοθέτης είχε φύγει απο το πλατό.
Ρε αυτοί είναι συγκρότημα και κάνουν διασκευές από διάφορους ποπ σταρς πχ Britney Spears και άλλες σουξεδιάρες. Τους έπαιζε όλο το καλοκαίρι ο Εν Λευκώ και ο 92,6 Μπεστ. Αλλά δε θυμάμαι το όνομά τους.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μάλλον λες των Max Rabe & das Palastorchester. (ακούγονται τρομπέτες κλαρινέτα κλπ ορχηστρικά όργανα )
(οχι και καμμένος.... )
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Aν είναι αυτό με το πιάνο στην αρχή, είναι το space dementia των museΕυχαριστώ ρε φίλε. Και να φανταστείς ότι το 'χα (όπως και όλα των Muse ). Οπότε μου έλυσες και μια παλιότερη απορία, το τραγούδι από το σήριαλ 'Επιφάνεια' (Mega πριν 5-6 χρόνια). Να σαι καλά.
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Μάλλον λες των Max Rabe & das Palastorchester. (ακούγονται τρομπέτες κλαρινέτα κλπ ορχηστρικά όργανα )
(οχι και καμμένος.... )
Αυτοί είναι!!! Ευχαριστώ!!!
-
Ψάχνω το Piano Concerto No.1 του Rachmaninov. Αν το έχει κάποιος, ας επικοινωνήσει μαζί μου με pm παρακαλώ.
Πιο συγκεκριμένα, επείγομαι για το δεύτερο μέρος (adante)...
Ειδικά αν έχετε και την εκτέλεση του Ashkenazy...θα σας ήμουν ευγνώμων
Τραγουδιχνηλάτης