-
thanks lippi θα το κατεβάσω και ασαπ.
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
thanks lippi θα το κατεβάσω και ασαπ.Από ότι είδα αυτό είναι το OST. Δεν κατάφερα όμως να βρω κάποια λίστα με τα τραγούδια ή δείγμα μουσικής. Υποθέτω ότι, επειδή είναι και πιανοειδές, το τραγούδι πρέπει να είναι από αυτό το άλμπουμ.
-
Ε, το πολύ πολύ να μην είναι και να έχω κατεβάσει κάτι ακόμα λάθος που όμως πάντα βρίσκει θέση στη συλλογή μου. Το πρώτο θα ΄ναι; Εδώ είμαστε. Μόλις κατέβει και το ακούσω ενημερώνω.
-
@Lippi
Το κατέβασα φίλε και είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα Θενξ ε Λοτ -
Γιου αρ γουέλκαμ!!!
-
Έχει δει κανείς το 'Cars'; Ψάχνω το τραγουδάκι που παίζει ένα ωραίο σόλο στην εισαγωγή του. Το παίζει στην 'ταινία' όταν το πρωταγωνιστικό αυτοκινητάκι είναι μέσα στην νταλίκα για πρώτη φορά πηγαίνοντας προς την πίστα.
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Έχει δει κανείς το 'Cars'; Ψάχνω το τραγουδάκι που παίζει ένα ωραίο σόλο στην εισαγωγή του. Το παίζει στην 'ταινία' όταν το πρωταγωνιστικό αυτοκινητάκι είναι μέσα στην νταλίκα για πρώτη φορά πηγαίνοντας προς την πίστα.Η απάντηση άργησε μια μέρα:
Sheryl Crow - Real Gone
Αν δεν εννοείς αυτό τότε δες και εδώ για το OST:
http://adisney.go.com/disneyvideos/anim ... html?sec=7 -
Ρε 'συ lippi, εσύ είσαι ο Τραγουδιχνηλάτης; way to go 2/2.
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Ρε 'συ lippi, εσύ είσαι ο Τραγουδιχνηλάτης; way to go 2/2.ότι μπορούμε κάνουμε...
-
Ψάχνω την μουσική που ακουγόταν στο παλιό διαφημιστικό σποτάκι της εταιρίας Προοπτική που παίζονταν στους κινηματογράφους.
Μήπως ξέρει κανείς ποιανού είναι? -
τι είναι αυτά που ζητάς ρε Lippi!!!!!
-
Ε για να λέμε και του στραβού το δίκηο, τι'ναι αυτά που ζητάς βρε Lippi?
-
Έλα ντε!!!
-
Δεν το περίμενα αυτό από σένα lippi. Εσύ; Και να μην το ξέρεις; Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω. Για να είμαι απολύτως ειλικρινής ούτε καν το σποτάκι που λες δεν θυμάμαι
-
Και όμως ...
-
Και όμως μόλις το βρήκα (για την ακρίβεια μου το βρήκαν: είχα βάλει ένα κολλητό μουσικό για να ψάξει):
wim mertens - struggle for pleasure
Ο ήχος θεωρείται minimal (κάτι σαν κλασσική μουσική με 1-2 όργανα)
και μάλιστα όλοι το έχουμε ακούσει.
σύμφωνα με τον φίλο η μουσική του είναι πασίγνωστη και παίζει πολύ συχνά σε σποτάκια-διαφημίσεις και ντοκυμαντέρ ( )Και σχετικό link : http://www.youtube.com/watch?v=r93Oayq09Lk
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Και όμως ...Πολύ ωραίο κομμάτι Lippi!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και όμως ...
προσπαθούμε σκληρά να δημιουργήσουμε και ένα όνομα ρε παιδί μου....
-
Άσε Lippi έχεις κάνει όνομα εσύ φίλε μου. Lippi a.k.a. Τραγουδιχνηλάτης Νομίζω ότι στο 'χω ξαναπεί
-
Lippi, που μπορουμε να το βρούμε σε MP3?
Τραγουδιχνηλάτης