-
ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΠΙΣΩ ΡΟΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΜΕΤΡΑ!
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΙΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΜΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ONBOARD ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο GRIST!!!
-
ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΠΙΣΩ ΡΟΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΜΕΤΡΑ!
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΙΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΜΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ONBOARD ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο GRIST!!!
-
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Χίλια συγνώμη παίδες, έκανα βιαστικά copy to link από άλλο forum και δεν πρόσεξα ότι δεν ήταν ολόκληρο. Αυτό είναι σωστό όμως!http://www.motorsportmediamulti.com/use ... ailure.avi
Του Colin εννοείς σε ένα χωμάτινο τότε που είχε χτυπήσει το ψυγείο και εγκατέλειψε λίγο αργότερα?
Mόνο αυτό? Γενικώς ο Colin είχε μία τάση να μην σηκώνει ποτέ το πόδι από τα άλματα, ήθελε να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται! Θυμάμαι χαρακτηριστικά σε ένα χωμάτινο ράλλυ (νομίζω Κύπρο ) ένα διπλό άλμα που ήταν ο μοναδικός που επιχείρησε να το περάσει με την μία, ενώ οι υπόλοιποι το περνούσαν σαν δύο άλματα.
Γι' αυτό τον αγαπάμε τον Colin
Από όταν σταμάτησε έχασα το ενδιαφέρον μου προς το WRC -
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΠΙΣΩ ΡΟΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΜΕΤΡΑ!Αναφέρεσαι στο τέλος της παλιά Ελάτιας, 500μ πριν τον τερματισμό στην στενή ευθεία, το 2001?
Ημουν εκεί?
Δείτε αυτό για τον Colin.... (το βρήκα τυχαία)
-
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΝΝΟΩ cmarin.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αναφέρεσαι στο τέλος της παλιά Ελάτιας, 500μ πριν τον τερματισμό στην στενή ευθεία, το 2001?
Ναι, τερματισμός στο ΡΕΓΚΙΝΙ. Αυτό που έκανε και είδα, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ.!!!
-
Ελα μωρε τον κουλο!
Δεν φανταζομαι να χρειαζεται emoticons?
-
Σε ένα video από incar πλανα που έχω με τον mcrae στο ραλλυ Αυστραλίας με impreza gt (προ 22Β εποχής) και σε κάποια πλάνα αισθάνεσαι να αδειάζει το στομάχι μόνο που το βλέπεις ........ποσο μαλλον να είσαι μέσα , ο ανθρωπος όντως έχει ψύχωση με τα άλματα.
-
Ο χρήστης acro έγραψε:
Αναφέρεσαι στο τέλος της παλιά Ελάτιας, 500μ πριν τον τερματισμό στην στενή ευθεία, το 2001?
Ναι, τερματισμός στο ΡΕΓΚΙΝΙ. Αυτό που έκανε και είδα, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ.!!!
ΠΕΤΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΜΟΥ ΔΙΣΚΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ. ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΦΡΕΝΩΝ ΑΝΑΨΑΝ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ COLIN. ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΟΠΩΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΕΝ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΕ!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΕΤΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΜΟΥ ΔΙΣΚΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.
Και πως θα γίνει να το βγάλεις απο το σκληρό δίσκο να το δούμε και μεις
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
ΠΕΤΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΜΟΥ ΔΙΣΚΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.
ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΟΥ ΒΡΕ glf. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ !!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ GRIST ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ Μ Η Ν ΤΟ ΚΑΝΕΙ !!!!!!!!! -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ GRIST ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ Μ Η Ν ΤΟ ΚΑΝΕΙ !!!!!!!!!που μπορω να βρω αυτο το σκηνικο ρε παιδια? γιατι ειμαι νεος....
-
αμα το αμάξι το πληρώνει άλλος, ότι θέλεις κάνεις
-
Δεν ειναι ακριβως αυτος ο ορισμος......
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
αμα το αμάξι το πληρώνει άλλος, ότι θέλεις κάνειςΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΛΛΩΝΩΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ COLIN ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ.
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΑΝΩ,ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ???
ΤΑ GUTS ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ GRIST ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ Μ Η Ν ΤΟ ΚΑΝΕΙ !!!!!!!!!αμαν και χάρηκα και γω... χεχεχε
ναι το είχα διαβάσει οτι είχαν πει να μην το κάνει.. χεχεχεχεχε -
μια και μιλαμε για colin...αυτός ήταν που μου άλλαξε τα μυαλά με ένα πέρασμα στο RAC 1997 κατα τις 6:00 με ομίχλη το πρωί και εγώ άσχετος με το άθλημα..
ο άνθρωπος πέρασε με 20μοίρες περισότερο πλάγιασμα απο όλους χτυπώντας όλα τα πασσαλακια στην εσωτερική..
**
colin one and only...**========================================
(άντε και ο Μπάμπης κ. Λώρη μην φωνάζετε)
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΛΛΩΝΩΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ COLIN ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ.
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΑΝΩ,ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ???
ΤΑ GUTS ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Αυτή είναι ανοιχτή πρόσκληση τώρα?
Βάζω το κράνος, βάζεις το ΗΑNS?
(να πάμε και στις δουλειές μας την επόμενη, έτσι? )Αλλιώς βρίσκω να πιέζω το δικό μου αυτοκίνητο και αλλιώς κάποιο που δεν το πονάω, όσο άσχημο και αν ακούγετε αυτό.
Σοβαρά τώρα, σαφώς και αστειευόμουν, σίγουρα κάποιοι έχουν περισσότερη τρέλλα μέσα τους (αισθημα αυτοσυντήρησης) και άλλοι λιγότερο. Ο ΜcRay ειναι απο τους πολύ τρελαμένους γιαυτό και έχει τόσο κοινό που τον αγαπάει. Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή πάντως σχετικά με την τρέλλα του καθένος και ως που μπορεί να σε 'οδηγήσει'.
Ο Σέννα δεν έγινε τυχαία θρύλος.. -
Θυμαστε πως εχασε το πρωταθλημα ο Κολιν το 2002?
Στη στροφη που βγηκε στ RAC, οι αλλοι περναγανε με 3η ή 4η φυλαγμενη!
Ε ο Κολιν περασε με 5η τελειωμενη
Colin McRae - σχόλια