-
Αρα που καταληγουμε?
Στο οτι το και το νεο ταπερ παραμενει ενα εργαλειο κατωτερο απο τον ανταγωνισμο που θα αγοραστει μονο απο μια γκρουπα ρομαντικων fanboys της Honda,που ειχαν το προηγουμενο και θα εχουν και το επομενο-αφου λογικα το budget δεν φτανει για αλμα στην επομενη κατηγορια των 50.000.
Και σου λεει ο αλλος :
'Αφου την 30αρα δεν την περναμε ακομα και την πεθερα μου να πουλησω,ας δωσω το παλιο στο Σαρακακη που θα μου το παρει με καλουτσικη τιμη,και να παρω το καινουργιο.Δεν με πειραζει ο ημιακαμπτος,ή η ελλειψη μπλοκαδουρας.Αφου το 'κοκκινοηττα' θα φοραει παλι μπρος-πισω,τη δουλεια μου θα την κανει.Θα μουγκριζει και ο βιτεκ με καθε ξερογκαζο,θα χορεβουν και τα μπλιμπλικια στο στροφομετρο,ε θα ριχνει και καμμια τορπιλη ο Data,νταξει θα μαστε.Που να τρεχω τωρα με τους Φριτσηδες και τους Ισπανους,εδω τοσο μου πηρε να μαθω να στριβω το τζαπωνικο,ειναι καιρος για πειραματα?Εχω ανανεωσει και τη συνδρομη στους ρεντλαινερς για καμμια 5ετια(σαν τα γυμναστηρια παει)...'
(τα παραπανω μεσες ακρες τα χω ακουσει με τα κακομοιρα αυτακια μου)
φυσικα η πολεμικη μου δεν στρεφεται στον απλο καταναλωτη που μοιραια ακολουθει την παλια ζεν παροιμια:'αν η ζωη σου φερει πορτοκαλια,κανε fanta',αλλα στον εισαγωγεα που δεν προσφερει κατι καλυτερο και περισσοτερο ανταγωνιστικο στην αγορα
-
Θα υπήρχε ζήτηση για το κάτι άλλο;
-
εμπιστευομαι τους καλα καταρτισμενους μαρκετιστες σε εθνικο αλλα και ευρωπαικο επιπεδο,που ολοσωστα τοσα χρονια αποφασιζουν πριν τους καταναλωτες για τους καταναλωτες οτι καναν τις ερευνες τους και κατεληξαν στο συμπερασμα οτι δε θα υπηρχε ζητηση
γιατι τοσα παραπονα ομως?
-
Είναι περίεργη η επιλογή αυτή πάντως, και σίγουρα δεν είναι δυνατόν να βασίζεται σε μια μελέτη του αν υπάρχει ζήτηση, κάτι τέτοιο είναι πολύ ρευστό.
Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί δεν έρχεται εδώ, όπως άλλωστε και με πολλά άλλα 'καλά' σχιστομάτικα...
-
καλα και εμπορικα
δεν ειπαμε και για nsx
ενα ταπεινο si ζητησαμε
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Εχω ανανεωσει και τη συνδρομη στους ρεντλαινερς για καμμια 5ετια(σαν τα γυμναστηρια παει)...'
να σε ρωτήσω κάτι;;; Αφού δεν γνωρίζεις το συγκεκριμένο κλαμπ για ποιο λόγο προκαλείς; Μάθε λοιπόν ότι στους redliners δεν υπάρχουν συνδρομές όπως λαθεμένα και ειρωνικά γράφεις. Είμαι ένα χρόνο μέλος της συγκεκριμένης παρέας και ποτέ δεν μου ζήτησαν χρήματα για συνδρομή ούτε με πίεσαν να κάνω κάποια βελτίωση, ούτε 'τα στήσαμε να δούμε ποιος είναι πιο γρήγορος' ούτε μου ζήτησαν επικυρωμένο πιστοποιητικό 'χοντοφροσύνης' ούτε με μύησαν με τελετή στα Ιαπωνικά...Έλεος πια με τους redliners...
Δικαίωμα σου να μην σου αρέσει το νέο τάπερ και σεβαστή η άποψη σου, αλλά το παρακάνεις και το χειρότερο είναι ότι το γνωρίζεις! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι περίεργη η επιλογή αυτή πάντως, και σίγουρα δεν είναι δυνατόν να βασίζεται σε μια μελέτη του αν υπάρχει ζήτηση, κάτι τέτοιο είναι πολύ ρευστό.Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί δεν έρχεται εδώ, όπως άλλωστε και με πολλά άλλα 'καλά' σχιστομάτικα...
προσωπικά πιστεύω ότι έχει να κάνει με την ψυχοσύνθεση του συγκεκριμένου λαού πέρα από οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια. Σαν να επιμένουν ότι εμείς κατέχουμε την τεχνολογία και διατηρούμε την αιχμή αυτής μόνο για την πάρτη μας. Ακούγεται αφελές απλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη λογική εξήγηση. Ίσως διότι αγνοώ βασικά στοιχεία για την κουλτούρα και τον πολιτισμό τους...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Εχω ανανεωσει και τη συνδρομη στους ρεντλαινερς για καμμια 5ετια(σαν τα γυμναστηρια παει)...'
να σε ρωτήσω κάτι;;; Αφού δεν γνωρίζεις το συγκεκριμένο κλαμπ για ποιο λόγο προκαλείς; Μάθε λοιπόν ότι στους redliners δεν υπάρχουν συνδρομές όπως λαθεμένα και ειρωνικά γράφεις. Είμαι ένα χρόνο μέλος της συγκεκριμένης παρέας και ποτέ δεν μου ζήτησαν χρήματα για συνδρομή ούτε με πίεσαν να κάνω κάποια βελτίωση, ούτε 'τα στήμασε να δούμε ποιος είναι πιο γρήγορος' ούτε μου ζήτησαν επικυρωμένο πιστοποιητικό 'χοντοφροσύνης' ούτε με μύησαν με τελετή στα Ιαπωνικά...Έλεος πια με τους redliners...
Δικαίωμα σου να μην σου αρέσει το νέο τάπερ και σεβαστή η άποψη σου, αλλά το παρακάνεις και το χειρότερο είναι ότι το γνωρίζεις!Σπυρο κατι εχεις χασει ρε φιλε. εγω πηρα την προσφορα της 10τους συνδρομης για μεγαλυτερη εκπτωση... αλλα θελει πιστωτικη καρτα, αλλιως δεν ισχυει η προσφορα
-
να σε ρωτήσω κάτι;;; Αφού δεν γνωρίζεις το συγκεκριμένο κλαμπ για ποιο λόγο προκαλείς; Μάθε λοιπόν ότι στους redliners δεν υπάρχουν συνδρομές όπως λαθεμένα και ειρωνικά γράφεις. Είμαι ένα χρόνο μέλος της συγκεκριμένης παρέας και ποτέ δεν μου ζήτησαν χρήματα για συνδρομή ούτε με πίεσαν να κάνω κάποια βελτίωση, ούτε 'τα στήσαμε να δούμε ποιος είναι πιο γρήγορος' ούτε μου ζήτησαν επικυρωμένο πιστοποιητικό 'χοντοφροσύνης' ούτε με μύησαν με τελετή στα Ιαπωνικά...Έλεος πια με τους redliners...
Δικαίωμα σου να μην σου αρέσει το νέο τάπερ και σεβαστή η άποψη σου, αλλά το παρακάνεις και το χειρότερο είναι ότι το γνωρίζεις!έλα τώρα... αφου πάντα εσύ κερνάς γιατί να σε κόψουμε
-
Είναι περίεργη η επιλογή αυτή πάντως, και σίγουρα δεν είναι δυνατόν να βασίζεται σε μια μελέτη του αν υπάρχει ζήτηση, κάτι τέτοιο είναι πολύ ρευστό.
Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί δεν έρχεται εδώ, όπως άλλωστε και με πολλά άλλα 'καλά' σχιστομάτικα...
προσωπικά πιστεύω ότι έχει να κάνει με την ψυχοσύνθεση του συγκεκριμένου λαού πέρα από οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια. Σαν να επιμένουν ότι εμείς κατέχουμε την τεχνολογία και διατηρούμε την αιχμή αυτής μόνο για την πάρτη μας. Ακούγεται αφελές απλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη λογική εξήγηση. Ίσως διότι αγνοώ βασικά στοιχεία για την κουλτούρα και τον πολιτισμό τους...
ρύπους, κόστος εξαγωγής?
-
Δικαίωμα σου να μην σου αρέσει το νέο τάπερ και σεβαστή η άποψη σου, αλλά το παρακάνεις και το χειρότερο είναι ότι το γνωρίζεις!Ρε μανια με τους redliners...μεγαλε και αλλη φορα προκαλεσες για αυτο κοψε ...βλεπεις οτι τουλαχιστον εμεις καποια μελη που γραφουμε και εδω ποτε δεν ασχοληθηκαμε με αλλο Club,σεβασμος λοιπον σε ολους και ολα τα club.
-
Ρε μανια με τους redliners...μεγαλε και αλλη φορα προκαλεσες για αυτο κοψε ...βλεπεις οτι τουλαχιστον εμεις καποια μελη που γραφουμε και εδω ποτε δεν ασχοληθηκαμε με αλλο Club,σεβασμος λοιπον σε ολους και ολα τα club.
Αντε φιλαρα κοψε ακους?Αντε μην ερθουμε με το Μπαμπη το Χοντοσουγια και σου χαρακωσουμε το χρεπι σου,αφου κανα χρεπι θα οδηγας για τη λες στους ρεντλινερσ.Αντε.Ουγκ!!!
Φιλε μου να σε ευχαριστησω που ξοδεψες μια απο τις διακοσιες δημοσιευσεις σου τα τελευταια 2 χρονια για να ασχοληθεις μαζι μου.Ισως εισαι μακρια για να το καταλαβεις εκει στην Japan,αλλα δε σε θυμαμαι για mod για να συμμορφωνομαι με τις υποδειξεις σου.Σεβαστη η αποψη σου αλλα βαλτην καλυτερα εκει διπλα στο sub σου(θα χεις κανα 20ρι δεν μπορει)
. >Είμαι ένα χρόνο μέλος της συγκεκριμένης παρέας και ποτέ δεν μου ζήτησαν χρήματα για συνδρομή
εισαι σιγουρος?
ούτε με πίεσαν να κάνω κάποια βελτίωση,
ρε μηπως με δουλευεις?
ούτε 'τα στήσαμε να δούμε ποιος είναι πιο γρήγορος'
ρε ψαξτο λιγο ριγμενο σ'εχουν
ούτε μου ζήτησαν επικυρωμένο πιστοποιητικό 'χοντοφροσύνης'
δεν το χεις μαζι με την αδεια?
ούτε με μύησαν με τελετή στα Ιαπωνικά...
δε μπορει για αλλους Redliners θα μιλας
σε καθε περιπτωση,εχω διαβασει εδω μεσα τερατα για το ibizaclub,για το tfrc κ.α και δεν ειδα καμμια αντιδραση
αλλα επι της ουσιας για το ταπερ δεν μιλαει κανεις.Μονο για τους redliners σας ποναει...
-
Ο3 έχεις κάποια σχέση με τους redliners στην Αθήνα; Γνωρίζεις τα μέλη του κλαμπ; Να δεχτώ ότι κάποιος από το κλαμπ στην βόρεια Ελλάδα σου έκανε κακή εντύπωση. Να δεχτώ ότι σε προκάλεσε...αυτό είναι γενικεύσιμο και αντικατοπτρίζει την συμπεριφορά των υπολοίπων μελών του κλαμπ;;;
Δηλαδή με την δική σου θεώρηση αν εγώ γνωρίσω έναν μ@λ@κ@ από την Θεσσαλονίκη τότε θα πρέπει να υποστηρίζω ότι όλοι στην Θεσσαλονίκη είναι το ίδιο κάτι που ΦΥΣΙΚΑ δεν ισχύει. Έλεος δηλαδή...μην γενικεύεις...μακάρι να ήσουν στην Αθήνα να μας γνώριζες και μετά να μας έκρινες. -
Εδω που τα λεμε και οι Redliners το παραχεσανε το θεμα με τα κλειδωματα.Σονυ(Playstation!!!) και καλα να παραβρεθω σε meeting τους για να μπορεσω να εχω προσβαση σε τμηματα των Forum και παλι ααααμα δεησει κανεις και με ξεκλειδωσει!!!
Civinfo για το civic και ολα ΟΚ! -
Εγω ξερω οτι όποιος εχει ενα προβλημα με οποιοδηποτε αλλο σαιτ,πηγαίνει εκει και τους 'τα χωνει'
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εγω ξερω οτι όποιος εχει ενα προβλημα με οποιοδηποτε αλλο σαιτ,πηγαίνει εκει και τους 'τα χωνει'Aει γειά σου! Δεν αφήνετε έξω τα άλλα club-forum ρε παιδιά ? Αν έχει κανείς να πει για το νέο Type-R ευχαρίστως, τα υπόλοιπα είναι άσχετα
(Moderator nass)
-
Ρε μανια με τους redliners...μεγαλε και αλλη φορα προκαλεσες για αυτο κοψε ...βλεπεις οτι τουλαχιστον εμεις καποια μελη που γραφουμε και εδω ποτε δεν ασχοληθηκαμε με αλλο Club,σεβασμος λοιπον σε ολους και ολα τα club.
Αντε φιλαρα κοψε ακους?Αντε μην ερθουμε με το Μπαμπη το Χοντοσουγια και σου χαρακωσουμε το χρεπι σου,αφου κανα χρεπι θα οδηγας για τη λες στους ρεντλινερσ.Αντε.Ουγκ!!!
Φιλε μου να σε ευχαριστησω που ξοδεψες μια απο τις διακοσιες δημοσιευσεις σου τα τελευταια 2 χρονια για να ασχοληθεις μαζι μου.Ισως εισαι μακρια για να το καταλαβεις εκει στην Japan,αλλα δε σε θυμαμαι για mod για να συμμορφωνομαι με τις υποδειξεις σου.Σεβαστη η αποψη σου αλλα βαλτην καλυτερα εκει διπλα στο sub σου(θα χεις κανα 20ρι δεν μπορει)
Αφου εσυ τα ξερεις ολα πες μου και τι μαρκα ειναι το sub μου χαχα αφου βρηκες οτι ειναι 20 αρι παιξε κανα λοττο μηπως κερδισεις τιποτα.Το ποσες δημοσιευσεις εχω δε σε αφορα ,εσυ εχεις περισσοτερες ξερεις πιο πολλα απο εμενα μαλλον.Μαγκια σου..κατι τετοιοι σαν εσενα χαλανε τα διαφορα forum.Tελος απο εμενα.Και για να ερθουμε στο θεμα μας...
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... st_drives/
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... ype_r.html
-
Αφου εσυ τα ξερεις ολα πες μου και τι μαρκα ειναι το sub μου χαχα αφου βρηκες οτι ειναι 20 αρι παιξε κανα λοττο μηπως κερδισεις τιποτα.Το ποσες δημοσιευσεις εχω δε σε αφορα ,εσυ εχεις περισσοτερες ξερεις πιο πολλα απο εμενα μαλλον.Μαγκια σου..κατι τετοιοι σαν εσενα χαλανε τα διαφορα forum.Tελος απο εμενα.Και για να ερθουμε στο θεμα μας...
- μια γεμιστα και μια χωριατικη στο 5
δε μας λες ρε φιλε και ποσο χρονων εισαι?Η θες να μαντεψω?Γιατι εδω στα μερη μου civic σαν αυτο στην υπογραφη σου οδηγανε κατι 15χρονα,βραδυ Σαββατου,με τα subs τσιτωμενα.Και γυριζουν γυρω-γυρω απο μια συγκεκριμενη πλατεια μεχρι να κανει εμετο το καμπαναριο της εκκλησιας που βρισκεται στο κεντρο της.Αυτη ειναι η κληρονομια της Honda στα μερη μου...
και σπυρο ναι ολα οσα γραφω δεν αποτελουν γενικευσεις,ουε στρεφονται προς ολους.Μεμφομαι συγκεκριμενα ατομα κι αν προτιμας συγκεκριμενες αποψεις .Αποψεις που κερδιζουν δυστυχως εδαφος ακομα και στο forum των redliners.
Επι της ουσιας το σχολιο περι συνδρομης που εκανα ηταν μια ειρωνικη αιχμη για τις 'αδιατρητες' 'σκληροπυρηνικες' δομες του εν λογω φορουμ.Ανοιχτη επιθεση (σοκ και δεος ) δεν εκανα.Κι αν την κανω,θα το παρεις χαμπαρι μεσα στους redliners -
- μια γεμιστα και μια χωριατικη στο 5
δε μας λες ρε φιλε και ποσο χρονων εισαι?Η θες να μαντεψω?Γιατι εδω στα μερη μου civic σαν αυτο στην υπογραφη σου οδηγανε κατι 15χρονα,βραδυ Σαββατου,με τα subs τσιτωμενα.Και γυριζουν γυρω-γυρω απο μια συγκεκριμενη πλατεια μεχρι να κανει εμετο το καμπαναριο της εκκλησιας που βρισκεται στο κεντρο της.Αυτη ειναι η κληρονομια της Honda στα μερη μου...
Θελω να μαντεψεις εισαι καλος σε αυτα Α ξεχασα πες μου και τα νουμερα του τζοκερ γαι την ερχομενη κληρωση...δε μπορει να πεσεις εξω εστω ενα 4 αρι ρε αδελφε χαχα,να πουλησω αυτο το civic που τα εχουν 15 χρονα ενω εμεις ειμαστε 30 και με παιδι.Αντε σου ειπα την ηλικα μου πες μου τωρα και τι χρωμα βρακι φοραω .Δε εχω σκοπο να συνεχισω , δειξε σεβασμο στους κανονες του φορουμ.-
-
Οι χοντάκηδες που ξέρω εγώ έχουν τα ακριβώς αντίθετα χαρακτηριστικά από αυτά που περιγράφει ο Omikrone3 : απεχθάνονται ό,τι προσθέτει βάρος (σαμπς κτλ), προσπαθούν να ξεζουμίσουν και το τελευταίο άλογο από τους ατμοσφαιρικούς κινητήρες τους και τα μόνα πράγματα που τους ενδιαφέρουν είναι τα κιλά ανά ίππο και οι ίπποι ανά λίτρο. Αυτή πιστεύω ότι είναι και η φιλοσοφία της χόντα γενικότερα.
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο πάντως, η χόντα προσελκύει για κάποιον ακατάληπτο λόγο κάτι τελειωμένους κάγκουρες, όχι βέβαια 15χρονους (ενισχυτές-σαμπς-τουίτερς-φωτορυθμικά θέλουν και κάποια χρήματα), αλλά άτομα των 20-28!
Τι να πω, μίνιμαλ και λάιτγουεϊτ από τη μία, καγκουριά και γυφτιά από την άλλη!
Honda Civic Type-R 2007