-
Με την κακία θα μείνετε εγκάθετοι γαλλάκηδες! Έχε χάρη που σας χρειάζομαι! (τον chrmes δηλαδή, ο μιράγκε τον λούπο! )
**
Biscione** εσύ έχεις την gt; Πρέπει να ψάξω να βρω τι γίνεται με αυτό που λες, γιατί έτσι μάλλον μπορεί να βαρύνει και το τιμόνι... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Με την κακία θα μείνετε εγκάθετοι γαλλάκηδες! Έχε χάρη που σας χρειάζομαι! (τον chrmes δηλαδή, ο μιράγκε τον λούπο! )Kαι με τις** υδροπνευματικές** μας αναρτήσεις...
Αλήθεια πιστεύεις οτι δεν μπορούσα να σε βοηθήσω στο εν λόγω θέμα. Elementary γιατρέ μου elementary -
Γεια σας παιδιά!
Είμαι ευτυχής νταβατζής (μη κάτοχος, απλά προστάτης και συχνά οδηγός, ο ορισμός του νταβατζή δηλαδή) ενός Punto ΙΙ 60 προ facelift και χαίρομαι την απροβλημάτιστη λειτουργία, το μεταξένιο κινητήρα και το εξαιρετικά βαρύ τιμόνι του! Δεν γνώριζα την ύπαρξη του forum ώσπου μου άνοιξε τα μάτια ένας χρήστης ονόματι tzigierosarmakκάτι! (Ευχαριστώ φίλε μου)
Κάνα ελαστικό που να έχετε δοκιμάσει σε 175/65/14 γιατί αυτά που έχει τα έχουν φτύσει; Έχω και ένα πρόβλημα που ρωτάω στο Τρύπια εξάτμιση, αν ξέρετε κάτι για Θεσσαλονίκη, παρακαλώ βοηθήστε με!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Με την κακία θα μείνετε εγκάθετοι γαλλάκηδες! Έχε χάρη που σας χρειάζομαι! (τον chrmes δηλαδή, ο μιράγκε τον λούπο! )
Kαι με τις** υδροπνευματικές** μας αναρτήσεις...
Αλήθεια πιστεύεις οτι δεν μπορούσα να σε βοηθήσω στο εν λόγω θέμα. Elementary γιατρέ μου elementaryΚαταρχήν τόση ώρα δεν έχεις καταλάβει ότι είσαι ένα πιόνι στο υποχθόνιο σχέδιό μου για να αυξηθούν οι σελίδες του fiat forum και για να μένει ψηλά!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Κάνα ελαστικό που να έχετε δοκιμάσει σε 175/65/14 γιατί αυτά που έχει τα έχουν φτύσει;
Βάλε 185/60/14. Είναι ίδια διάμετρος και κοστίζουν λιγότερο.
-
Δηλαδή τα 175/65 θα πηγαίνουν πάνω από τα 230 που βρήκα τα Michelin Energy π.χ. σε 185/60; Κοίτα να δεις...ευχαριστώ αρχηγέ!
-
Kαι με τις** υδροπνευματικές** μας αναρτήσεις...
Αλήθεια πιστεύεις οτι δεν μπορούσα να σε βοηθήσω στο εν λόγω θέμα. Elementary γιατρέ μου elementaryΚαταρχήν τόση ώρα δεν έχεις καταλάβει ότι είσαι ένα πιόνι στο υποχθόνιο σχέδιό μου για να αυξηθούν οι σελίδες του fiat forum και για να μένει ψηλά!
Mην φάς έχουμε σαρμάδες
-
Δηλαδή τα 175/65 θα πηγαίνουν πάνω από τα 230 που βρήκα τα Michelin Energy π.χ. σε 185/60; Κοίτα να δεις...ευχαριστώ αρχηγέ!Πάντα τα 'μισά' είναι ακριβότερα! Γιατί δεν του βάζεις κι αυτού nokia;
Ή ακόμη καλύτερα βάλε καμιά 'περίεργη' μάρκα που διστάζουμε να βάλουμε στα δικά μας αυτοκίνητα..
-
Χμμμμμ...δεν είναι κακή ιδέα!
Απλά θα είναι μάλλον φτηνή λύση, οπότε δεν μας πολυενδιαφέρει! Nokian με 250 ευρουλάκια; Βρε λες;
Τα μισά είναι ακριβότερα, αλλά στη συγκεκριμένη διάσταση (πολυφορεμένη ένα καιρό) περίμενα ότι θα κέρδιζε το 65αρι...
Για να δούμε πώς θα πειραματιστούμε αύριο μεθαύριο!
-
Με την κακία θα μείνετε εγκάθετοι γαλλάκηδες! Έχε χάρη που σας χρειάζομαι! (τον chrmes δηλαδή, ο μιράγκε τον λούπο! )**
Biscione** εσύ έχεις την gt; Πρέπει να ψάξω να βρω τι γίνεται με αυτό που λες, γιατί έτσι μάλλον μπορεί να βαρύνει και το τιμόνι...yeap αυτη που βλεπεις και προσεχως και το διπλανο
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Βρες από το μάνιουαλ ποια είναι η ασφάλεια του ABS/ESP (ένα σύστημα είναι) και βγάλτην.
Χρήστο αυτό μπορεί να βγάζει και το EBD εκτός όπως σε κάποιο άλλο
Χάρη, αν βγάλεις την ασφάλεια δοκίμασε ένα δυνατό φρενάρισμα με λίγο στριμένο τιμόνι να δεις αν μπλοκάρει πίσω .... προσοχή εεεε
Η άλλη λύση, δλδ να βγει κάποιος αισθητήρας του ESP (τιμονιού - gmeter) φαίνεται πιο safe. Σε κάθε περίπτωση ... δοκιμή με προσοχή
-
Χμμμμμ...δεν είναι κακή ιδέα!Απλά θα είναι μάλλον φτηνή λύση, οπότε δεν μας πολυενδιαφέρει! Nokian με 250 ευρουλάκια; Βρε λες;
Με 230 ευρώ περίπου βρίσκεις BF Goodrich (Στην Αθήνα) δε γνωρίζω τις τιμές στη Θεσσαλονίκη. Χωρίς να το έχω ψάξει σαν 'όνομα' είναι πιο καλό από το Nokian.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Βρες από το μάνιουαλ ποια είναι η ασφάλεια του ABS/ESP (ένα σύστημα είναι) και βγάλτην.
Χάρη, αν βγάλεις την ασφάλεια δοκίμασε ένα δυνατό φρενάρισμα με λίγο στριμένο τιμόνι να δεις αν μπλοκάρει πίσω .... προσοχή εεεε
Η άλλη λύση, δλδ να βγει κάποιος αισθητήρας του ESP (τιμονιού - gmeter) φαίνεται πιο safe. Σε κάθε περίπτωση ... δοκιμή με προσοχή
Το θέμα είναι ότι όλα αυτά είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. Συνήθως αν βγει το esp εκτός, βγαίνει και το abs/ebd/bas και μένει μόνο το GTPMF (Gamwto Tin Patisa Mou Feugei).
-
Goodrich με 230 και Michelin με πόσο, έχεις κάποια ιδέα;
Γιατί με Michelin και 230, δεν με χαλνάει να σου πω!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το θέμα είναι ότι όλα αυτά είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. Συνήθως αν βγει το esp εκτός, βγαίνει και το abs/ebd/bas και μένει μόνο το GTPMF (Gamwto Tin Patisa Moui Feugei).
Μαλλον εχει δικιο ο dr οτι και να βγαλεις βγαινει εκτος το συστημα....
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Να μπλοκάρει πίσω;; Όχι μπροστά; Θα πειράξει την κατανομή του φρεναρίσματος;
Η δοκιμή μάλλον θα γίνει εις τα Σέρρας!
-
Goodrich με 230 και Michelin με πόσο, έχεις κάποια ιδέα;Γιατί με Michelin και 230, δεν με χαλνάει να σου πω!
Δε ρωτησα για τα energy αλλά για τα exalto II κι αν θυμάμαι καλά μου είπαν 300+ ευρώ. Λογικά τα energy θα είναι αρκετά φθηνότερα.
-
Τα energy βγαίνουν κοντά στα 230-240.
Χάρη, αν βγει το abs εκτός, χάνεις σίγουρα το ebd, τον ηλεκτρονικό κατανεμητή. Είναι πολύ πιθανό σε στροφή να σου μπλοκάρουν οι πίσω.
Να σου πω, όταν είχα οδηγήσει ένα 307 CC 2lλιτρο, είχε και αυτό μόνιμο esp. Ένα κόλπο για να μην μπαίνει το esp είναι να προσπαθήσεις να το ξεγελάσεις μειώνοντας όσο το δυνατόν την υποστροφή που προκύπτει. Εμένα δλδ με άφηνε να κάνω περίπου ένα τέταρτο του τιμονιού διόρθωση. Αν έκανα παραπάνω, συνήθως γλύστραγε η μούρη, έκοβε γκάζι, και μετά ...
Και το έχω διαβάσει και ως κόλπο για τις μερσεντές. Μήπως να προσπαθήσεις να το κάνεις και εσύ;
-
Να μπλοκάρει πίσω;; Όχι μπροστά; Θα πειράξει την κατανομή του φρεναρίσματος;Η δοκιμή μάλλον θα γίνει εις τα Σέρρας!
Πρώτα πίσω θα μπλοκάρει, αφού σηκώνεται στον αέρα το πίσω μέρος πρώτα.
-
Κάνει endo το punto; Τι λες τώρα;;
FIAT FORUM