-
Ο χρήστης yannisLP έγραψε:
Ιδανικα ειπαΤο Λεον ειναι στα 27300 και **πληρει ολα τα υπολοιπα **(ελπιζω)
Όχι τα παραπάνω δηλαδή...
Γνώμη μου είναι ότι μερικούς συμβιβασμούς θα τους έχεις...ΌΠως στην κατανάλωση πχ του 1.6Τ... Πάντως είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μια τέτοια κίνηση...Αξίζει να περιμένεις...Πόσο μάλλον να πάρεις κάτι άλλο και αφού το δώσεις,να πάρεις το Puntάκι...
-
Ο χρήστης yannisLP έγραψε:
Βεβαιως και με ενδιαφερει.Ιδανικα θα ηθελα
- Εφικτη καταναλωση 10λτ/100χλμ
- 0-100 7-7.5δλ.
- 220χλμ τελικη
- Ικανοποιητικους χωρους (για μικρο αμαξι)
- Καλο στησιμο για στροφες.
- Τιμη μεχρι 25000ευ (τελικη) + ατοκο χρηματοδοτικο με 30-50% προκαταβολη.
μολις το βρεις αυτο το αυτοκινητο, πες μου γιατι θα με ενδιαφερει και μενα...
σχεδον ολα τα εχει το Golf GT εκτος απο τη χρηματοδοτηση
-
LeonFR
- 11lt?
- 0-100 7.3sec?
- 235km/h?
- 341lt boot?
- ????
- 27300 0%?
-
μέχρι τώρα το GT παίζει μόνο του.
αλλά αν είναι να βγουν 1,6 Τ με 180 στα 25κ καλύτερα να μην βγουν καθόλου, το ίδιο και το αυτό θα είνια -
Η Κεφαλονιά με τις λακούβες της μάλλον άφησε τα σημάδια της στο αμαξάκι μου...
Εμφανίστηκαν κάποιοι τριγμοί που δεν υπήρχαν! Νομίζω πως μερικές φορές τρίζουν τα καθίσματα! Και κάτι άλλο από πίσω που δεν μπορώ να καταλάβω...Η εταζιέρα ίσως...
Μάλλον τα τακάκια μου αρχίζουν και πεθαίνουν. Ίσως να τα αλλάξω στις 30.000 χλμ, μαζί με λάδια και υγρά φρένων. Λέω να κάνω μια αναβάθμιση και να μη βάλω τα ίδια τακάκια.
Το HGT φορά τα ίδια άραγε;
Αλλιώς με βλέπω για τίποτα Ferodo DS2000 ή DS2500 ή κάτι άλλο παρόμοιας κατηγορίας...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Η Κεφαλονιά με τις λακούβες της μάλλον άφησε τα σημάδια της στο αμαξάκι μου...Εμφανίστηκαν κάποιοι τριγμοί που δεν υπήρχαν! Νομίζω πως μερικές φορές τρίζουν τα καθίσματα! Και κάτι άλλο από πίσω που δεν μπορώ να καταλάβω...Η εταζιέρα ίσως...
Μάλλον τα τακάκια μου αρχίζουν και πεθαίνουν. Ίσως να τα αλλάξω στις 30.000 χλμ, μαζί με λάδια και υγρά φρένων. Λέω να κάνω μια αναβάθμιση και να μη βάλω τα ίδια τακάκια.
Το HGT φορά τα ίδια άραγε;
Αλλιώς με βλέπω για τίποτα Ferodo DS2000 ή DS2500 ή κάτι άλλο παρόμοιας κατηγορίας...
Σχετικα με τα καθισματα, αστο θα του περασει μαλλον. Εμενα μετα απο τοσα χρονια, πριν 2 μηνες εμφανισε τριγμο στο καθισμα ο οποιος εξαφανιστηκε ως δια μαγειας τον τελευταιο μηνα.
Η εταζερα στο αποκλειω κατηγορηματικα να σου τριζει. Αν θες τσεκαρε το πλαστικο καλλυμα της θυρας αποσκευων. Εγω το ειχα βγαλει και το σιλικονιασα γυρω γυρω και το ξανατοποθετησα... Αααα επισης να τσεκαρεις στα πισω καθισματα τον μηχανισμο που ασφαλιζουν. Εκεινο ειναι αιτια τριγμου για πολλους κατοχους Punto. Τρωγονται τα μεταλλα εκει μεταξυ τους... με συνεπεια μετα απο καιρο να ακουστει. Η λυση δινεται ευκολα με λιγη μονωτικη ταινια στο μεταλλο οπου κουμπωνει η ασφαλεια.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σχετικα με τα καθισματα, αστο θα του περασει μαλλον. Εμενα μετα απο τοσα χρονια, πριν 2 μηνες εμφανισε τριγμο στο καθισμα ο οποιος εξαφανιστηκε ως δια μαγειας τον τελευταιο μηνα.
Κλασσική θεραπεία: 'Άστο, θα του περάσει!' Και τις περισσότερες φορές πιάνει!
Η εταζερα στο αποκλειω κατηγορηματικα να σου τριζει. Αν θες τσεκαρε το πλαστικο καλλυμα της θυρας αποσκευων. Εγω το ειχα βγαλει και το σιλικονιασα γυρω γυρω και το ξανατοποθετησα... Αααα επισης να τσεκαρεις στα πισω καθισματα τον μηχανισμο που ασφαλιζουν. Εκεινο ειναι αιτια τριγμου για πολλους κατοχους Punto. Τρωγονται τα μεταλλα εκει μεταξυ τους... με συνεπεια μετα απο καιρο να ακουστει. Η λυση δινεται ευκολα με λιγη μονωτικη ταινια στο μεταλλο οπου κουμπωνει η ασφαλεια.
Θα τσεκάρω το πλαστικό που λες.
Όταν λες τον μηχανισμό που ασφαλίζουν, εννοείς αυτόν που κουμπώνουν οι πλάτες των καθισμάτων για να μένουν όρθιες ή κάτι στους μεντεσέδες που επιτρέπει να σηκώεται ο 'πάτος' του καθίσματος;
Προφανώς το πρώτο, φαντάζομαι...
-
Κλασσική θεραπεία: 'Άστο, θα του περάσει!' Και τις περισσότερες φορές πιάνει!
Θα τσεκάρω το πλαστικό που λες.
Όταν λες τον μηχανισμό που ασφαλίζουν, εννοείς αυτόν που κουμπώνουν οι πλάτες των καθισμάτων για να μένουν όρθιες ή κάτι στους μεντεσέδες που επιτρέπει να σηκώεται ο 'πάτος' του καθίσματος;
Προφανώς το πρώτο, φαντάζομαι...
Στην πλατη εννοει.
-
BILL33 και συ παθών;
-
BILL33 και συ παθών;Οχι!!
Απλα στο http://www.puntoclub.gr/forum.php οταν λεει καποιος οτι τριζει αμεσως του λενε να κοιταξει τα πισω καθισματα. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
BILL33 και συ παθών;
Οχι!!
Απλα στο http://www.puntoclub.gr/forum.php οταν λεει καποιος οτι τριζει αμεσως του λενε να κοιταξει τα πισω καθισματα.Πώς γίνεται το δικό μου με 28Κ χλμ να τρίζει και το δικό σου με τα διπλά όχι;
Μάλλον είναι ελλατωματικό το αυτοκίνητό σου, να το κοιτάξεις!
-
Τωρα το πουντακι μου ειναι στα χερια της μανας μου που μενει στο χωριο,εγω μετακομισα στην Τριπολη οποτε δεν χρειαζομαι καινουργιο αυτοκινητο.Εχω παντως την 146 της γυναικας οταν χρειαζεται.
-
BILL33 και συ παθών;
Οχι!!
Απλα στο http://www.puntoclub.gr/forum.php οταν λεει καποιος οτι τριζει αμεσως του λενε να κοιταξει τα πισω καθισματα.Πώς γίνεται το δικό μου με 28Κ χλμ να τρίζει και το δικό σου με τα διπλά όχι;
Μάλλον είναι ελλατωματικό το αυτοκίνητό σου, να το κοιτάξεις!
Το δικο μου εχει τα τετραπλα και δεν τριζει... ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ? Ενα μαμημενο κραδασμο εχω και δεν ξερω απο που προερχεται... τεσπα.
Σημερα πηγα στα Pit Stop να μου πουνε γιατι 2 στις 10 σβηνει οταν κανω πως βαζω οπισθεν... το τσακαλι ο αρχιμηχανικος δεν βρηκε τιποτα αν και του ειπα πως ειναι ηλεκτρολογικο το ζητημα. Εεεε ρε φουστη μου... μου την σπανει το bug hunting.... κατι δεν κανει σωστα επαφη και θα το εχω μονιμο βραχνα μεχρι να καταρευσει τελειως και να το βρουνε.... -
Μιας που βγάλαμε τα προβλήματά μας στη φόρα...
Έχει κανείς άλλος trip computer που όταν δεν βάλεις μπρος το αυτοκίνητο για πάνω από 24 ώρες χάνει την ημερομηνία;
Το χω ξαναρωτήσει νομίζω...Στο εξουσιοδοτημένο που ρώτησα είπαν ότι τι ακουν πρώτη φορά...
-
Μιας που βγάλαμε τα προβλήματά μας στη φόρα...Έχει κανείς άλλος trip computer που όταν δεν βάλεις μπρος το αυτοκίνητο για πάνω από 24 ώρες χάνει την ημερομηνία;
Το χω ξαναρωτήσει νομίζω...Στο εξουσιοδοτημένο που ρώτησα είπαν ότι τι ακουν πρώτη φορά...
Με εχεις ρωτησει εμενα αλλα δεν μου εχει συμβει ποτε.Χανει μονο ημερομηνια και οχι την ωρα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Έχει κανείς άλλος trip computer που όταν δεν βάλεις μπρος το αυτοκίνητο για πάνω από 24 ώρες χάνει την ημερομηνία;
Με εχεις ρωτησει εμενα αλλα δεν μου εχει συμβει ποτε.Χανει μονο ημερομηνια και οχι την ωρα;
Κάνει λάθος την ημερομηνία! Εκεί που είναι ρυθμισμένος σωστά, μπαίνεις μετά από 2 μέρες στο αυτοκίνητο και δείχνει ημερομηνίες 3-4-5 μέρες μπροστά από την κανονική.
Όλα τα άλλα είναι οκ! Μυστήρια πράγματα...
-
Κάνει λάθος την ημερομηνία! Εκεί που είναι ρυθμισμένος σωστά, μπαίνεις μετά από 2 μέρες στο αυτοκίνητο και δείχνει ημερομηνίες 3-4-5 μέρες μπροστά από την κανονική.
Όλα τα άλλα είναι οκ! Μυστήρια πράγματα...
-
-
Μιας που βγάλαμε τα προβλήματά μας στη φόρα...Έχει κανείς άλλος trip computer που όταν δεν βάλεις μπρος το αυτοκίνητο για πάνω από 24 ώρες χάνει την ημερομηνία;
Δε κάνει καλή γείωση...
-
Ερρρμμμ, οντως πρωτη φορα το ακουω και γω... τι βιτσια ειναι αυτα? Μηπως σου βγαζει και τιποτα CMOS CHECKSUM ERROR - PRESS f1 TO CONTINUE.... μου θυμισε τελειωμενη μπαταρια απο bios
Που να δεις εμενα πως με κοιτουσε ο μηχανικος οταν του ειπα πως βαζοντας οπισθεν σβηνει ο κινητηρας. Λες και κατεβηκα απο το διαστημα...
FIAT FORUM