-
Έχω υπόψη μου τουλάχιστον 2-3 εταιρείες που πληρούν σχετικά καλά και τις 3 προϋποθέσεις.
-
Άπω Ανατολή και συγκεκριμένα Κορέα μεριά;
-
Toyota-Opel-Hyundai/KIA. Mε τα συν και τα πλην τους, είναι ικανοποιητικές στο θέμα εγγύησης, αντιπροσωπειών και κόστους.
-
Ούπς,τώρα το είδα αυτό το τόπικ!
επειδή οδηγώ εδώ και λίγο καιρό ένα 1.2 75άρι Κλιό, έχω να πώ, πολύ άνετο μέσα και στο δρόμο αλλά έχει μείνει 17 φορές, ενώ η συμπεριφορά του στο δρόμο αν και ελαστική σχετικά και με οικονομία, είναικάτω του μετρίου και μάλιστα με καινούρια λάστιχα και αμορτισερ! Αποκλειστικά αυτοκίνητο πόλης ή για γυναίκες νεαρές -
Ο χρήστης Ιγνάτιος Φίκερ έγραψε:
η συμπεριφορά του στο δρόμο αν και ελαστική σχετικά και με οικονομία, είναικάτω του μετρίου και μάλιστα με καινούρια λάστιχα και αμορτισερ! Αποκλειστικά αυτοκίνητο πόλης ή για γυναίκες νεαρέςΑυστηρά και μόνο με την τελευταία φράση, υποθέτω ότι το Astra OPC είναι αποκλειστικά αυτοκίνητο για 35αρηδες ιδιοκτήτες καφέ-μπαρ;
Σε 1.200 τι καλύτερο έχεις οδηγήσει σε οδική συμπεριφορά; Για να μην μου την πεις, το RX-8 είναι 1.308cc...
-
Το corsa ας πουμε
-
Μίκρα!Πιο παιχνιδιάριοκο,εύστροφο αν και με όχι τόσο καλά φρένα!Αλλά πολύ καλύτερα κατασκευασμένο από τα σάπια Κλιό, κάτι που επιβεβαιώνει και το γκάλοπ σε αυτό το τόπικ1
Τί σχέση έχει το RX8?Μάλλον άσχετος θα είσαι...
Επίσης καλό είναι το 1300άρι CZ3,το έκανα τεστ , πολύ σβέλτο και άνετο μέσα αλλά κάτι δεν μου αρέσει με το σχήμα, σαφώς πιο μοντέρνο του Ρενώ!Μιλάω για το αμέσως προηγούμενο μοντέλο παιδιά... -
επειδή οδηγώ εδώ και λίγο καιρό ένα 1.2 75άρι Κλιό, έχω να πώ, πολύ άνετο μέσα και στο δρόμο αλλά έχει μείνει 17 φορές, ενώ η συμπεριφορά του στο δρόμο αν και ελαστική σχετικά και με οικονομία, είναικάτω του μετρίου και μάλιστα με καινούρια λάστιχα και αμορτισερ! Αποκλειστικά αυτοκίνητο πόλης ή για γυναίκες νεαρέςιγνατιε ενα θα σου πω...δες monty pythons 'life of brian' το σημειο οπου οι προφητες κηρυττουν και θα βρεις πολλες ομοιοτητες με τον τροπο που τα λες και τα γραφεις αυτα...
-
γνώμη μου και γνώμη σου!Δεν έχεις δίκιο μέχρι αποδείξεως του εναντίου!
-
γνώμη μου και γνώμη σου!Δεν έχεις δίκιο μέχρι αποδείξεως του εναντίου!+1 το αυτο και δι υμας....
-
ΟΚ!
-
Βλέπω έρχεσαι στα λεγόμενά μου Ιγνάτιε σιγά σιγά για τo Clio 1.2 76HP. Τι έγινε; Το χαλβαδιάζουμε το εργαλείο; (πλάκα κάνω, dont panic).
-
Έχεις κι εσύ ρενώ Λάζαρε?Όπελ δεν έχεις?
Αχ να είχαμε όλοι το Trophy... -
Ιγνάτιος Φίκερ
Με δυσκολεύεις ρε γμτ...δεν καταλαβαίνω πολλά...! Δεν πειράζει όμως! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
επειδή οδηγώ εδώ και λίγο καιρό ένα 1.2 75άρι Κλιό, έχω να πώ, πολύ άνετο μέσα και στο δρόμο αλλά έχει μείνει 17 φορές, ενώ η συμπεριφορά του στο δρόμο αν και ελαστική σχετικά και με οικονομία, είναικάτω του μετρίου και μάλιστα με καινούρια λάστιχα και αμορτισερ! Αποκλειστικά αυτοκίνητο πόλης ή για γυναίκες νεαρέςιγνατιε ενα θα σου πω...δες monty pythons 'life of brian' το σημειο οπου οι προφητες κηρυττουν και θα βρεις πολλες ομοιοτητες με τον τροπο που τα λες και τα γραφεις αυτα...
Έχω πεθάνει λέμεεεεε
-
Σε βιντεάκι δεν το έχει κανείς;
...ειδικά το σημείο που λέει ο ένας από τους προφήτες '...και θα ψάχνει τα εργαλεία που είχε δανειστεί από το γείτονα, κατά τις 8 το προηγούμενο βράδυ...' και κουνάει τα χέρια του!!!
-
Ιγνάτιε, Clio 1.2 16V σαν αυτό που οδήγησες (αν δεν κάνω λάθος) είχα μέχρι πέρσι το καλοκαίρι...Μετά GTC 1.8 125PS με 17άρες και IDS+
-
Lazarefa, νιώθεις καμιά φορά σαν διχασμένη προσωπικότητα;
α, sorry, το Αstra που οδηγάς τώρα έχει 125 ίππους!
-
Eχει παρει φωτια το τοπικ βλεπω
-
funkyreverend, όντως τον πρώτο καιρό είχα κάποια συμπτώματα Jeckill & Hyde... . Αυτά βέβαια ξεπεράστηκαν μετά κανά 20ήμερο όταν έκανα το πρώτο ταξίδι των 520 χλμ (κι άλλα τόσα επιστροφής)... Απλά το GTC είναι σε άλλη κατηγορία, κοστίζει βέβαια περίπου τα διπλά λεφτά κλπ. Μην αδικούμε το Renault. Πάντως τηρουμένων κάποιων αναλογιών το Clio είχε πολύ καλή οδική συμπεριφορά κ νεύρο. Πιστεύω πως την εποχή 9ος/02-τέλη 2003 ήταν από τις πιο τίμιες και συνολικά καλές προτάσεις στα supermini 1.0-1.2 lt (λόγω και των καλών μειώσεων τιμής της αντιπροσωπείας)..
ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ RENAULT ?