-
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΩΛΗ
ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ?????? ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΑ?????
-
Καλησπερα οχι δεν ειναι για σενα απλως πλησιαζει ο καιρος και ειμαι χαρουμενος
-
Μπράβο χαιρομαι για σεν αλλα το δικο μου βλεπω να αργει...κατα Ιουνιο μερια και βλεπουμε....εβγαλε η audi ανακοινωση για τα s-line οτι θα καθυστερησουν και μαλλον επειδη δεν εχουν πολλες παραγγελιες απο το συγκεκριμενο μοντελο περιμενουν να μαζευτουν αρκετα για να τα βαλει στην γραμμη παραγωγης.....τι να κανουμε...ηθελα το κατι παραπνω και μαλλον θα το πληρωσω με χρονο αναμονης μεγαλυτερο.....δεν πειραζει......θα το απλαυσω στις καλοκαιρινες βολτες.......καλη αναμονη σε ολους......
-
Σαν να μου φαινεται οτι δεν υπαρχει αλλος να εχει παραγγειλει το Q5 μονο εγω και ο Στρατος
-
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
Σαν να μου φαινεται οτι δεν υπαρχει αλλος να εχει παραγγειλει το Q5 μονο εγω και ο ΣτρατοςΒρε Μανώλη το γράφεις,λες και περιμένεις κανένα Golf.Αυτοκίνητο των 40+ είναι.Πόσοι να το 'χουν παραγγείλει;
-
Βρε Μανώλη το γράφεις,λες και περιμένεις κανένα Golf.Αυτοκίνητο των 40+ είναι.Πόσοι να το 'χουν παραγγείλει; [/quote]
Εγω κ ο Στρατος μαλλον,απλως με τον καιρο θα ηθελα να ιδρυσουμε ενα club ωραιο δε θα ηταν,οσοι πιστοι προσελθετε -
Δεν είστε μόνο 2 είμαι και εγώ άρα γίναμε 3 άντε έτοιμοι για διαδήλωση ..... και εγώ για S-TRONIC ...
-
Για πες λεπτομερειες για την παραγγελια σου κ το ποτε την εκανες
-
H παραγγελία έγινε πρίν 20 μέρες , πιθανή παράδοση περίπου 4 μήνες αρχές Μάρτη θα ξέρω ποιό συγκεκριμένα , είναι με S_tronic (πιστεύω να μη το μετανιώσω ) , δέρμα Νappa καφέ , xenon , αισθητήρες παρκ/τος , σπορ τιμόνι , αποθ. χώροι , hold assist , πιστεύω ότι είναι καλό ο μόνος φόβος μου είναι αν μπορώ να πώ έτσι είναι 6 ταχ. ή S-TRONIC καθότι δεν έχω και μεγάλη τεχνολογική επαφή με τα αυτοκίνητα και έχοντας διάβασει αρκετά άθρα και γνώμες δεν έβγαλα και άκρη , αλλά ας πούμε ότι προτίμησα κάτι ποιο φρέσκο τεχνολογικά .
-
test drive το εκανες?κ αν ναι με s tronic η χωρις?
-
τό έκανα τώρα πρίν 3 μέρες με stronic
-
ευχαριστημενος?καλυτερο η χειροτερο των προσδοκιων σου?
-
Με πηραν τηλεφωνο απο την αντιπροσωπεια κ μου ειπαν οτι το αμαξι παρηχθει κ σε 4 εβδομαδες θα ειναι εδω.Το ακουσα μεν αλλα......δεν εχω πολυ εμπιστοσυνη γιατι εχω διαπιστωσει απο τα λεγομενα τους οτι ψευδονται διαρκως,θα δουμε σε ενα μηνα κ μην ξεχνατε αυτος που πληρωνει κανει κουμαντο
-
καλος ο παρας μας μανωλη αλλα σε αυτη την περιπτωση τα κουμαντα ειναι στα χερια αλλων.....επειδη πληρωνουμε να παμε να το συναρμολογησουμε εμεις?????? μαλλον δεν γινεται.....απλα ελπιζω να μην παιζονται τιποτα παιχνιδια απο την αντιπροσωπεια εδω και εχουμε 'εισαγωγες' απο το παραθυρο στην λιστα των παραγγελιων......μην μπορωντας να κανουμε κατι αλλο απλα υπομενουμε και περιμενουμε.....καποιος που εχει ηδη παραλαβει αμαξι δεν μπαινει εδω να μας πει τις εντυπωσεις του????
μανωλη για επιβεβαιωση ζητα να σου πουν τον αριθμο πλαισιου....αφου εχει τελειωσει στην παραγγελια σου εχει μπει ο αριθμος πλαισιου του αυτοκινητου...... -
Ο χρήστης manoliΣQ5 έγραψε:
ευχαριστημενος?καλυτερο η χειροτερο των προσδοκιων σου?Kοίτα να σου πώ , αρχικά σαν βάση πάρε 2 δεδομένα 1ον αγοράζω αυτοκίνητο ύστερα απο 11 χρόνια (εχω το φοιτιτικό μου (Lancia Delta HPE 1.6 - 190 χιλ. χιλιόμετρα πλέον ) -εγώ οδηγάω μηχανή για την πόλη - , και ταξίδια με το εταιρικό της συζύγου . 2ον 3 παιδιά κι άρα μπορώ να πάω λίγο ψηλά (-10 χιλ περίπου) .
Ειδα αρκετά μου άρεσε το new A4 , αλλά είχε δίπλα το Q5 και λέω αυτό μου καθεται καλλίτερα έτσι απλά . Για να μην σε κουράσω άλλο με ιστορικά γεγονότα ναι μου άρεσε στην οδήγηση για το ότι είναι λίγο ποιο ψηλά από άλλα, είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο καλό σε χώρους , και άκρος για τα δικά μου γούστα και οδήγηση σπιρτόζο ... Εσύ τι έχεις παραγγείλει ...?
-
Παιδια το q5 το εχω στα χερια μου απο 20 δεκεμβριου,το εχω κανει περιπου 5000χιλ......ειναι απλα τελειο σε ολα
-
Ο χρήστης gp0407 έγραψε:
Παιδια το q5 το εχω στα χερια μου απο 20 δεκεμβριου,το εχω κανει περιπου 5000χιλ......ειναι απλα τελειο σε ολατωρα εσυ παιζεις με τα νευρα μας......μην σε πετυχω πουθενα σε χαρακωσα απο προφυλακτηρα σε προφυλακτηρα.....πλακα κανω....να το χαιρεσαι και καλα χιλιομετρα.....για πες μας παραπανω λεπτομερειες απο την εμπειρια σου στο δρομο....γιατι αλλο πραγμα το test drive και αλλο η καθημερινη χρηση.......και δωσε κανενα στοιχειο για τα εξτρα που του εχεις βαλει αν θελεις φυσικα....και παλι καλοριζικο και καλοδηγητο......τελικα θα γινουμε πολλοι.....γιατι μεχρι τωρα δεν γεμιζαμε ταξι.......
-
Γεια σας κ απο εμενα θα γινουμε πολλοι γιατι το αυτοκινητο ειναι κορυφη,τον αριθμο πλαισιου τον εχω στα χερια μου,ποτε παρηγγηλες το αυτοκινητο για να το εχεις 20 δεκεμβριου?
-
2.OTFSI S-TRONIC ,LAVA ΓΚΡΙ,ΒΑΝG &OLOFFSEN, ΧΕΝΟΝ,ΔΕΡΜΑ ΑΣΗΜΙ STAR FINE NAPPA,ΖΑΝΤΕΣ 20,κλπ
AUDI Q5