-
ναι, πάει λίγο ψηλά σε τιμή αλλά τα έχεις όλα σε ένα.
θα δείξει..
-
...............................
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
..............................Η cracked έκδοση παρουσιάζει προβλήματα όμως. Κολλάει και πολλές φορές
σε βγάζει στο δίπλα δρόμο με απότέλεσμα να χάνεις την μπάλα. -
DELETED POST
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Σε Mitac Mio 168 και Mitac Mio A201 δουλεύει μια χαρά.Τώρα αν σε άλλους έχει προβλήματα δεν το ξέρω...
Φίλε μου αυτό που σου λέω δεν είναι μόνο προωπική εμπειρία [σε Mio 168] αλλά υφίσταται ως πρόβλημα σε πολλούς χρήστες στα διάφορα tech-φόρα που διαβάζω.
-
DELETED POST
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Ωραία.. ας μην το κατεβάσει κανείς αφού έχει πρόβλημα...Ρε άνθρωπε της Κορέας μια απλή παρατήρηση έκανα να γνωρίζουν να μην χάσουν την μπάλα την ώρα που το χρησιμοποιούν.
Μην τρελαίνεσαι...
-
Το να σε στελνει στον διπλα δρομο δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το αν ειναι σπασμενη η εκδοση ή οχι, ειναι απλως ο τροπος με τον οποιον δουλευουν τα navigator στην Ελλαδα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το να σε στελνει στον διπλα δρομο δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το αν ειναι σπασμενη η εκδοση ή οχι, ειναι απλως ο τροπος με τον οποιον δουλευουν τα navigator στην Ελλαδα...στην νόμιμη δεν το κάνει.
Καλά και στην cracked δεν το κάνει συνέχεια .... μια στο τόσο.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το να σε στελνει στον διπλα δρομο δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το αν ειναι σπασμενη η εκδοση ή οχι, ειναι απλως ο τροπος με τον οποιον δουλευουν τα navigator στην ΕλλαδαΗ μήπως φταίει το ότι μεταξύ διαφορετικών δεκτών GPS και σε διαφορετικά οχήματα, υπάρχει διαφορετική ανοχή σε κτίρια και μορφολογία.
Πάντως θα ήταν αστείο να συνέβαινε αυτό. Δηλαδή το Destinator να μυρίζεται ότι είναι σπασμένο, και να αρχίσει να δίνει λάθος πληροφορίες. Και η φωνή στο τέλος να σού λέει: 'Κορόιδο! Σε έβγαλα σε αδιέξοδο! Εδώ να σε δω τώρα, κλέφτη!!! Put the cot down!!!' 'Η να σε οδηγεί στο κτίριο της ΣΔΟΕΕ και να σού λέει 'Τώρα κατέβα από το αυτοκίνητο και πήγαινε μέσα να πληρώσεις το πρόστιμο για παράνομη χρήση λογισμικού'.
-
DELETED POST
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Και εγώ αλλά και **αρκετοί γνωστοί μου **που το δουλεύουν τo σπασμένο δεν είχαν ΠΟΤΕ αυτό το πρόβλημα και το δουλεύουν και Αθήνα και επαρχία για πολλές ώρεςΧωρίς παρεξήγηση τώρα,... Μήπως, λέω... μήπως, θα έπρεπε να ήσουν.... λιγάααααααακι πιο διακριτικός;;;
Οι υπεύθυνοι από την ngi.gr διαβάζουν αρκετά forums ξέρεις.
-
DELETED POST
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
τότε μήπως θα έπρεπε να το κλείσουν το gnutella και το e-donkeyΤι σχέση έχουν τα P2P δίκτυα με αυτό που κάνεις εσύ; Πιστεύεις ότι αυτά δεν έχουν νόμιμες εφαρμογές;
-
DELETED POST
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
αφού οι περισσότεροι από εκεί τα κατεβάζουμε...Er, speak for yourself. Οσο για την 'πηγή του κακού' (?) ... κανένα σχόλιο!
-
DELETED POST
-
edit [Krusenstern]
-
edit [Krusenstern]
-
**Παρακαλώ πολύ, ηρεμήστε!!!
[moderator]**
PLEASE DELETE THREAD