-
Στην συγκέντρωση του Σοαα ακουσα χωρίς βεβαια να διαφωτιστώ καλά κατι για ανώνυμες εταιρίες στους αγώνες στο θέμα προβολής.πραγματικά δεν ξέρω λεπτομέριες και πολύ θα ήθελα αν καποιος απο εσας γνωρίζει λεπτομέριες να τις αναφέρει για να μάθουμε τι είναι και αν πρέπει να το δούμε θετικά.Δεν άκουσα θετικά σχόλια εχθές για ΑΕ στους αγώνες και επειδή δεν ξέρω ΄περι τίνος πρόκειτε και ποιοι είναι πίσω απο τις κινήσεις αυτές θα ήθελα να μάθω και να ασχολειθεί σοβαρά και ο σοαα αν κατι ανάλογο είναι προς το συμφέρον μας.
-
Στην συγκέντρωση του Σοαα ακουσα χωρίς βεβαια να διαφωτιστώ καλά κατι για ανώνυμες εταιρίες στους αγώνες στο θέμα προβολής.πραγματικά δεν ξέρω λεπτομέριες και πολύ θα ήθελα αν καποιος απο εσας γνωρίζει λεπτομέριες να τις αναφέρει για να μάθουμε τι είναι και αν πρέπει να το δούμε θετικά.Δεν άκουσα θετικά σχόλια εχθές για ΑΕ στους αγώνες και επειδή δεν ξέρω ΄περι τίνος πρόκειτε και ποιοι είναι πίσω απο τις κινήσεις αυτές θα ήθελα να μάθω και να ασχολειθεί σοβαρά και ο σοαα αν κατι ανάλογο είναι προς το συμφέρον μας.
-
-
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΦΙΛΕ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ , ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ .
ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΜΠΗΚΕ .
ΑΛΛΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΡΠΑΚΤΗ -
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ -ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ- ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ????
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ Η ΑΛΜΑ , Η ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ Η ΧΑΦΤΑ Α.Ε.!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ -ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ- ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ????ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ Η ΑΛΜΑ , Η ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ Η ΧΑΦΤΑ Α.Ε.!
oeeeeeeeeo
-
Πιστευει κανεις οτι καποιος θα μπορουσε ν ασχοληθει σοβαρα με τους αγωνες, χωρις ναχει στοχο το κερδος?
Κι εμεις τι προτιμαμε? Να βρισκομαστε μονιμα υπο το μηδεν η σαν χωρος να εχουμε να λαβουμε μερος των κερδων αυτου του καποιου?
Δεχομαστε οτι σημερα προχωραει μπροστα μονο οποιος και οτι αποδιδει υλικα?
Πρεπει να προσπαθουμε ,ωστε τα πραγματα να μην λειτουργουν μονοπωλιακα?
Ερωτηματα προβληματισμου και αναλογης καταστρωσης σχεδιου αντιμετωπισης.
Προσωπικα προτιμω να υπαρχει κερδος και να συμμετεχω (σαν χωρος) στην μοιρασια,και πιστευω οτι τα μονοπωλια βραχυπροθεσμα μπορει ναναι αποδοτικα,αλλα μακροπροθεσμα καταστροφικα.
Και βεβαια απεχθανομαι μετα βδελυγμιας την κακη εκδοχη του¨'τονα χερι νιβει τ αλλο και τα δυο το προσωπο' και το 'Γιαννης κερναει και Γιαννης πινει'. -
Το πρόβλημα είναι αν Γιάννης κερνάει και Γιώργος πίνει...
βάζω το δικό μου όνομα για να μην αρχισουν να πετούν μύγες χειμωνιάτικα...
Α.Ε.στους αγώνες?καλο ή κακό?