-
Εγώ έχω μια Fender Stratocaster Μεξικάνικη από το 1997. Την είχα πάρει τότε 145.000δρχ. Από ότι μου είπανε, αλλά και είχα διαβάσει σε ένα περιοδικό, τα ξύλα είναι ίδια με της Αμερικάνικης, και μόνο οι μαγνήτες αλλάζουν. Άλλαξα πρόσφατα αυτόν της γέφυρας με έναν Seymour Duncan και μεταμορφώθηκε το όργανο.. Τώρα σειρά έχουν οι άλλοι 2.
-
Ωραία πεταλιέρα. Αυτόματη, ε?
Καλοπάτητη.
-
Eυχαριστώ για τις ευχές! Η αλήθεια είναι πως κάνει παπάδες και θέλει αρκετή εξοικείωση πολύ πειραματισμό. Πάντως μέχρι στιγμής (από χθες το βραδυ που την έχω ), δεν άκουσα τιποτα 'ψευτικο'. ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ σχέση με κατι zoom, digitech και το κακό συναπάντημα. Ειδικά με τα delay γίνεται χαμός!
-
Πηρες την Tonelab ε?
Δεν κρατηθηκες!Σου ηρθε στην τρελα να πουμε...
Ελα αν τολμας να τις στησουμε με την Boss μου..καλοπαιχτη και καλοριζικη ρε :yahoo:
-
πρωτα απ'ολα, ενα μεγαλο ευχαριστω στο σαρμακακο!!
και μια φωτογραφια που χρωσταω, η πρωτη μου ηλεκτρικη κιθαρα (μαρκας starfire παρακαλω :
παιζω κ πιανο και φυσαρμονικα αλλα βαριεμαι να ανεβασω φωτογραφιες (εκτος αν μου ζητηθει), το πιανο μου ειναι ενα αιωνοβιο steck
φυσαρμονικες χρησιμοποιω παραδοσιακα χοχνερ, αλλα εχω και μια νον-μπλουζ σουζουκι
αυτα -
τι να τον ευχαριστησεις?
Που σου προτεινε tele?:lipsealed:
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
τι να τον ευχαριστησεις?Που σου προτεινε tele?:lipsealed:
ναι.. ημουν στο τσακ να παρω les paul
-
Την ΚΑΛΥΤΕΡΗ κιθάρα πήρες!
Η starfire θελει 2 καινουρια saddles (έτσι λέγονται αυτά που λείπουν) ή ακόμη καλύτερα, καινούριο τρέμολο. Την δίνεις, είπαμε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Την ΚΑΛΥΤΕΡΗ κιθάρα πήρες!Η starfire θελει 2 καινουρια saddles (έτσι λέγονται αυτά που λείπουν) ή ακόμη καλύτερα, καινούριο τρέμολο. Την δίνεις, είπαμε;
εγω νομιζω οτι θελει καδο ανακυκλωσης
η πλακα ειναι οτι εψαξα αρκετα στο ιντερνετ να βρω τι ρολο βαρανε αυτες οι starfire (για την ακριβεια γραφει EKS starfire) και βρηκα ελαχιστα πραγματα.. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Την ΚΑΛΥΤΕΡΗ κιθάρα πήρες!
Η starfire θελει 2 καινουρια saddles (έτσι λέγονται αυτά που λείπουν) ή ακόμη καλύτερα, καινούριο τρέμολο. Την δίνεις, είπαμε;
εγω νομιζω οτι θελει καδο ανακυκλωσης
Προθυμοποιούμαι να την υιοθετήσω!
-
-
-
Μπορεί προσωπικά να προτιμώ τα έγχορδα (και ειδικά την ηλεκτρική κιθάρα βεβαίως βεβαίως...) αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι οι τύποι είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Fa837PCt ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=QuYrD3ww ... ed&search=
-
Πέρα του οτι είναι πρωτότυπος ο τρόπος που έγινε η ηχογράφηση μου άρεσε πάρα πολύ και η μουσική του. (ακούστε το μέχρι τέλους γιατί στην αρχή απλά κάνει κάτι ήχους με τα drums)
Youtube Video -
Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να επεξεργάζεται αρχεία midi. Απαραίτητη προϋπόθεση να μπορώ να εκτυπώνω τις παρτιτούρες για κάθε 'κανάλι' ξεχωριστά.
Τα freeware προτιμώνται αλλά και κάτι στα 20-30
-
Θα ηθελα να ρωτησω κατι που είναι λίγο άσχετο.
Εχω ενα γειτονα ο οποίος ειναι DJ σε καποιο κλαμπ μάλλον και εχει στο σπιτι του εκείνη την πλακετα και τα διαφορα ηχεια που έχουν οι dj. Κάθε απόγευμα γίνεται της πόπης στον όροφο(σε πλυκατοικία μένω) καθως παιζει τα απίστευτα ηλίθια τραγουδια του στο τερμα Μια μέρα του έκανα παρατηρηση, του εφερα και τη διαχειρίστρια αλλά αυτός...στα @@ του
Ειχα ενα στερεοφωνικο στον τοιχο (που το βαζω παντα σε λογικη ενταση) και χθες ακουσα τα ηχεία να κάνουν ένα θόρυβο όπως όταν βάζεις ένα κινητό κοντά τους(οταν παιρνει κανεις τηλέφωνο με κινητο κάνει αυτό τον ήχο) και στη συνέχεια έπαψαν να δουλεύουν Σιγουρα ήταν δικό του εργο...το καθίκι...γιατι τον άκουσα που ήταν αρκετη ωρα πίσω από τον τοίχο και τις τελευταίες μέρες τον ήχο αυτό (τις παρεμβολές) τον έκανε συχνα
Μπορείτε να μου πείτε από τι έχει προέλθει?? και αν μπορεί να διορθωθεί???Επίσης μου έχει καταστρέψει με τον ίδιο τρόπο τα ηχεία του υπολογιστή μου
-
Χθες πήρε το μάτι μου στην TV μία εκπομπή με καλεσμένο τον Μικρούτσικο (το Θάνο βέβαια). Εκεί παρατήρησα ότι στα τύμπανα ήταν κοπέλα. Σαν πρώην drummer μου κίνησε την περιέργεια. Έτσι, εκανα μία μικρή αναζήτηση για γνωστές/διάσημες drummers, αλλά δεν βρήκα και πολλά πράγματα. Ξέρετε εσείς κάποιες?
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Εχω ενα γειτονα ο οποίος ειναι DJ σε καποιο κλαμπ μάλλον και εχει στο σπιτι του εκείνη την πλακετα και τα διαφορα ηχεια που έχουν οι dj. Κάθε απόγευμα γίνεται της πόπης στον όροφο(σε πλυκατοικία μένω) καθως παιζει τα απίστευτα ηλίθια τραγουδια του στο τερμα Μια μέρα του έκανα παρατηρηση, του εφερα και τη διαχειρίστρια αλλά αυτός...στα @@ του
Ειχα ενα στερεοφωνικο στον τοιχο (που το βαζω παντα σε λογικη ενταση) και χθες ακουσα τα ηχεία να κάνουν ένα θόρυβο όπως όταν βάζεις ένα κινητό κοντά τους(οταν παιρνει κανεις τηλέφωνο με κινητο κάνει αυτό τον ήχο) και στη συνέχεια έπαψαν να δουλεύουν Σιγουρα ήταν δικό του εργο...το καθίκι...γιατι τον άκουσα που ήταν αρκετη ωρα πίσω από τον τοίχο και τις τελευταίες μέρες τον ήχο αυτό (τις παρεμβολές) τον έκανε συχνα
Μπορείτε να μου πείτε από τι έχει προέλθει?? και αν μπορεί να διορθωθεί???Επίσης μου έχει καταστρέψει με τον ίδιο τρόπο τα ηχεία του υπολογιστή μου
Εγώ ευτυχώς έχω τους γονείς μου από πάνω αλλιώς.......
αλλά και πάλι,δε γ@μείςΤώρα το ηλίθια μουσική ε είναι σχετικό
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εγώ ευτυχώς έχω τους γονείς μου από πάνω αλλιώς.......
αλλά και πάλι,δε γ@μείςΤώρα το ηλίθια μουσική ε είναι σχετικό
οχι, αυτός μένει με τους γονεις του...
οταν βάζει τα τραγουδια του αυτοι φευγουν
πριν δεν ηταν προβλημα εβγαινα εξω
τωρα όμως εχω εξετασεις
που θα πάει δε θα τελειώσουν οι εξετασεις θα βάζω καθε μέρα να παιζουν τα 1000+ βιντεάκια φόρμουλας που έχω....
και θα βάλω τα ηχεια μακρια απτον τοιχο
για την ώρα ας είναι καλά οι ωτοασπίδες -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Χθες πήρε το μάτι μου στην TV μία εκπομπή με καλεσμένο τον Μικρούτσικο (το Θάνο βέβαια). Εκεί παρατήρησα ότι στα τύμπανα ήταν κοπέλα. Σαν πρώην drummer μου κίνησε την περιέργεια. Έτσι, εκανα μία μικρή αναζήτηση για γνωστές/διάσημες drummers, αλλά δεν βρήκα και πολλά πράγματα. Ξέρετε εσείς κάποιες?Από μπασίστριες κάτι γίνεται, αλλά από drummer δεν μου ρχεται καμία στο μυαλό...
Το χεις παρατήσει τελείως το άθλημα;
Παίζουμε μουσική/σαματά;