-
Δεν ξερω πως βγαζετε τοσο αισιοδοξα συμπερασματα,η Εθνικη μας απεδειξε οτι για αυτην δεν υπαρχει εύκολο ματς!
Θεωρω πιθανόν να παρουμε 6-9 βαθμους στα επομενα ματς,δεν βλεπω με ποιο τροπο θα παρουμε βαθμους στην Τουρκία ή στην Νορβηγία.
Το σιγουρο ειναι οτι οι ανταγωνιστες μας δεν ειναι τιποτα ομαδαρες,και αμα λαχει θα βγουμε και πρωτοι,αλλα οχι αν παρουσιαζουμε την εικονα δ.υπαλληλου τον Αύγουστο....
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
1.5 μεχρι και ο χαριστεας εβαλε γκολ
Ο,τι πιο ουσιώδες έχει γραφτεί μέχρι τώρα για το χθεσινό παιχνίδι!!!!
Πάω χθες σπίτι μου, το παιχνίδι έχει ωρα που έχει αρχίσει, σκορ δε γνωρίζω και ρωτάω τη γυναίκα μου....Μου λέει '1-0 νικάμε, μάντεψε ποιός έβαλε το γκολ...!!!!'........Εγω κάπως έτσι.... -'O Χαριστέας με κεφαλιά..., μήπως ??????????????' Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!! μου λέει και πέφτει κάτω απο τα γέλια που με βλέπει κάπως έτσι.....παντως το γαματο ητανε μολις βαλαμε το γκολ με χιλιες σποντες πανηγυριζανε ολοι λες κ πηρανε το παγκοσμιο
Ε, καλά κι εγω ετσι πανηγύριζα, οχι για την εντυπωσιακή νίκη (sic), αλλα για την τρομακτική ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ τους.....!! ( + οτι εκείνη την ωρα έλεγα στην απογοητευμένη γυναίκα μου το γνωστό, οτι δηλαδή στο ποδόσφαιρο αν δε σφυρίξει ο διαιτητής, το ματς δεν έχει λήξει... ).
η πλακα με τον σωτηρακοπουλο ειναι που πριν το γκολ εξυμνουσε την ομαδα (πρεπει να ειπε πρωταθλητες ευρωπης καμια 30αρια φορες)............
Eμ, αυτό που το πας...??? Nα φωνάζω 'ΜΗΗΗΗΗ ΡΕ Μ@Λ@K@....!!!! Ξεκόλλα με το '...είχανε απέναντί τους τους πρωταθλητές Ευρώπης' και '....ευχαριστημένοι πρέπει να είναι που φέρανε τέτοιο αποτέλεσμα στην έδρα των πρωταθλητών Ευρώπης....' και ξανα και ξανα και ξανα και..... τσάαακ η ισοφάριση!!!
Δεν ξερω πως βγαζετε τοσο αισιοδοξα συμπερασματα,η Εθνικη μας απεδειξε οτι για αυτην δεν υπαρχει εύκολο ματς!
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ !!!!
-
Mε τον κυρ-Αντωνη γλιτωσαμε μετα το χθεσινο ή θα τον ξαναϋποστουμε;
-
Για το γκολάκι στην κλειστή γωνία λες ??
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Για το γκολάκι στην κλειστή γωνία λες ??Οχι γκολακι...ΓΚΟΛΑΡΑ θες να πεις!
Πολυ ωραιος ο συνδυασμος τους!
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Mε τον κυρ-Αντωνη γλιτωσαμε μετα το χθεσινο ή θα τον ξαναϋποστουμε;Πέρνα μια βολτα απο τα αθλητικα sites να δεις πως τον αποθεωνουν (και νιωθουν και δικαιωμενοι απο τη χρησιμοποιηση του!!)
Αντώνης Νικοπολίδης: Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια, ύστερα από δύο επίσημα παιχνίδια (με Μάλτα εκτός και Ουγγαρία εντός) που έμεινε στον πάγκο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έδειξε επηρεασμένος στα πρώτα λεπτά, έχοντας μία ασταθέστατη απόκρουση σε μακρινό σουτ των Μολδαβών, όμως στη συνέχεια βρήκε τον καλό εαυτό του και στο 27' έκανε την απόκρουση του αγώνα σε ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Μπουγκαΐοβ. Στο γκολ που δέχθηκε (80'), δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, καθώς το αριστερό σουτ του σκόρερ Φρούνζα ήταν δυνατό και συρτό. Δεν απειλήθηκε, πάντως, ιδιαίτερα η εστία του. Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι πως ο προπονητής του στην Εθνική ομάδα οφείλει να του συμπεριφέρεται καλύτερα και όχι εξαιτίας μίας άτυχης εμφάνισης (κόντρα στην Τουρκία) να τον αφήνει στον πάγκο, δίχως μάλιστα να του έχει εξηγήσει το λόγο. ΒΑΘΜΟΣ 8 ( )
-
Το οποίο τετ-α-τετ του 27ου λεπτού προήλθε μετά από τραγικό βολέ που έκανε ο ίδιος.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Για το γκολάκι στην κλειστή γωνία λες ??
Οχι γκολακι...ΓΚΟΛΑΡΑ θες να πεις!
Πολυ ωραιος ο συνδυασμος τους!
Καλό .... αλλά μαλακία δικιά μας......... τους έδωσες χώρο αφού δεν καθάρισες τον αγώνα από την αρχή.
-
Ότι μπορούσαμε να κάνουμε χτες, το κάναμε στο α΄ημίχρονο
Μετά στο β΄, το χάος
-
http://contra.gr/Soccer/Europe/Euro/Eur ... 66807.html
Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Τουρκία ήταν οι μεγάλες χαμένες της 9ης αγωνιστικής του 3ου προκριματικού ομίλου του Euro 2008. Οι μεν Βόσνιοι ηττήθηκαν με 1-0 στην Ουγγαρία, οι δε Τούρκοι έφεραν απρόσμενη ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Μάλτας και δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το ρεπό της Ελλάδας. Η προσεχής αντίπαλος της Εθνικής, Νορβηγία, κέρδισε δύσκολα με 1-0 την ουραγό Μολδαβία.
1 Ελλάδα 18 7
2 Νορβηγία 16 8
3 Τουρκία 14 7
4 Βοσνία-Ερζεγ. 13 8
5 Ουγγαρία 9 8
6 Μάλτα 5 8
7 Μολδαβία 2 8 -
Οι άλλοι κάνουν ότι μπορούν για να μας παραχωρήσουν τη μια από τις δύο θέσεις.Σειρά μας να δεχθούμε τα δώρα.
Όλα τα λεφτά χθες ήταν το εξής:
Ιταλία-Γαλλία(0-0),κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου,έχει σε κάποια φάση τη μπάλλα ο Γκατούζο και του κάνει ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα ο Βιε'ι'ρά.Πέφτει κάτω ο Γκατούζο,πάει να σηκωθεί για τσαμπουκά και μόλις είδε ότι ήταν ο Βιε'ι'ρά αυτός που του έκανε το φάουλ,έμεινε κάτω και γκρίνιαζε στο διαιτητή!Ταυτόχρονα έπρεπε να βλέπατε με τι ύφος κοίταζε το Βιε'ι'ρά. -
Αρχιζει το ματς....
Για να δουμε τι ψαρια θα πιασει σημερα η Εθνικη........ -
Νορβηγια - Ελλαδα 0-1.....
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Νορβηγια - Ελλαδα 0-1.....απο τα αποδυτήρια...
-
1-1
-
μια χαρα ο χαλκιας,μια τη γλιτωσε,δευτερη τη γλιτωσε,ε τριτη και το εφαγε
-
1-1...
Αυτος ο Χαλκιας μεχρι στιγμης δεν ειναι σε καλη κατασταση.....
Απο λαθος του φαγαμε γκολ...... -
ΓΓΓΚΚΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
Κυριακος 1-2
-
1-2......
-
1-2
Σαν πολλά γκολ δεν βάζουμε!!??
Εθνικη Ελλαδος-Προκριματικα EURO 2008