-
Εντάξει βρε παιδιά ο γραπτός λόγος μας μπερδεύει όλους τι να γίνει. Αφού δεν υπάρχει παρεξήγηση το θέμα ξεπεράστηκε.
Λοιπόν δηλώνω 'εθελοντής' για το 'δώρο' (έτρεξα ο γύφτος για να προλάβω )
Τα υπέρ της υποψηφιότητάς μου θα σας τα αναλύσω με φυλλάδιο που θα κυκλοφορήσει εντός των προσεχών ημερών.
-
Νίκο ζητώ συγνώμη εάν σε πρόσβαλα.
Απλά βλέπεις, έχουν δει τόσα τα μάτια μας, έχουν ακούσει τόσα τα αυτιά μας, που πλέων είναι δύσκολο να μην πάει και (και όχι μόνο προς τα εκεί) εκεί το μυαλό μας.
Έκανα λάθος στην ερμηνεία του ποστ σου, γιατί ορισμένες φορές, δεν βγαίνει με τον γραπτό λόγο αυτό που θέλουμε πραγματικά να πούμε.
Ζητώ ειλικρινά συγνώμη.
Πάμε παρακάτω.
Αν εν τέλη, δεν βρεθεί άκρη για την αλλαγή του ονόματος, που ευελπιστώ ότι θα βρεθεί, τότε όπως είναι φυσικό, θα κάνω αυτό που είπε ο Άγγελος, απλά δεν θα πραγματοποιήσω την συνοδήγηση.
-
Εγώ ήδη πρότεινα έναν τρόπο. Μέχρι την άλλη Δευτέρα τα μεσάνυχτα π.χ. μπορεί όποιος θέλει να διεκδικήσει το δώρο να κάνει μια προσφορά στο παρόν τοπικ. Η μεγαλύτερη προσφορά κερδίζει και το ποσό θα παει όπου επιλέξει ο ίδος ο Θανάσης. Μέχρι την επόμενη μέρα το μεσημέρι ο νικητής θα πρέπει να έχει καταθέσει τα χρήματα σε λογαριασμό τραπέζης του ιδρύματος, συλλόγου or whatever και με το αποδεικτικό της κατάθεσης θα συναντηθεί με κάποιον εκπρόσωπο του φόρουμ ή των ΤΕ για να 'πιστοποιηθεί' η αλλαγή του δικαιούχου της βόλτας.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εντάξει βρε παιδιά ο γραπτός λόγος μας μπερδεύει όλους τι να γίνει. Αφού δεν υπάρχει παρεξήγηση το θέμα ξεπεράστηκε.Λοιπόν δηλώνω 'εθελοντής' για το 'δώρο' (έτρεξα ο γύφτος για να προλάβω )
Τα υπέρ της υποψηφιότητάς μου θα σας τα αναλύσω με φυλλάδιο που θα κυκλοφορήσει εντός των προσεχών ημερών.
Και φυσικά την κατασκευή των φυλλαδίων σου θα την αναλάβω εγώ ε;
Η παράγκα της παράγκας...
-
ΟΚ, κανένα πρόβλημα!
Χρήστο, νομίζω ότι δεν πρέπει να μπούμε στην διαδικασία πλειστηριασμού.
Ακόμα και για καλό σκοπό όπως είναι αυτός που είπες!Καλύτερα να σκεφτούμε ένα άλλο τρόπο!
Η απλώς να πραγματοποιηθεί μόνο μια συνοδήγηση.Μπορεί, βέβαια να μας λύσει το πρόβλημα ο EL EM αν δει το θέμα.
-
Σωπα καλε, αφου προσφερθηκε ο γυφτος.. εεε.. ο Φραγκισκος να θυσιαστει και να παει παει αυτος!! Αξιος!!
-
Φραγκίσκο εγω δεν είπα τίποτα!!!
-
Λοιπόν επειδή με τις επιστημονικές γνώσεις μου από την παρακολούθηση των αγώνων, εδώ και πολλά χρόνια, μπορώ να καταλάβω αν ο Βωβός κάνει σωστά αυτό που λέει (δηλαδή να οδηγεί) και 'φυσικά' να σας το μεταφέρω 'αυτούσιο' για να το καταλάβετε κι εσείς.
-
To καλύτερο πιστεύω είναι να αποφασήσει ο κύριος ΕΛ ΕΜ για το τι πρέπει να γίνει. Για το αν δηλαδή θα επιλεγεί κάποιος άλλος ή θα γίνει μόνο μία συνοδήγηση. Αν αποφασήσει ότι θα δεχθούν κάποιο άλλο άτομο (αναπληρωματικό) τότε θέτω και εγώ υποψηφιότητα αλλά φοβάμαι ότι δεν βγει άκρη με αυτόν τον τρόπο.
ΥΓ:Να ρίξω μία ιδέα? Να δηλώσουμε εδώ όσοι θέλουμε και να γίνει κλήρωση στην επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση του φόρουμ.
-
Εγώ πάντως διαφωνώ κάθετα με την κίνηση του Θανάση.
Αν είμουν ένας από τους οδηγούς θα θεωρούσα τον 'νικητή' τουλάχιστον αχάριστο.Θανάση συγνώμη αλλά αυτή είναι η άποψη μου.
-
Ηλία, αυτή είναι η γνώμη σου και φυσικά είναι αποδεκτή.
Αλλά, εξήγησε μου το σκεπτικό σου.
Θα φανώ αχάριστος γιατί κέρδισα αυτό το δώρο από καθαρή τύχη... και αντί να πάω εγώ πήγε κάποιος άλλος που το ήθελε πιο πολύ από εμένα;
-
Για κάτσε ρε Ηλία, δεν άντεξα...
Για να λες ότι αν ήσουν ένας από τους οδηγούς... ναι αλλά δεν είσαι... είσαι εσύ και αυτά μου τα λες εσύ. Άρα το βλέπεις αχαριστία το λιγότερο.
Δηλαδή είναι αχαριστία που θέλω να χαρεί κάποιος άλλος ;
Είναι αχαριστία που από καθαρή τύχη κέρδισα αυτό το δώρο;
Είναι αχαριστία που πού αντί να μην πάω καθόλου και να στήσω τους ανθρώπους ενημερώσω ακριβώς για ποιους λόγους δεν θέλω να πάω;Ή
Είναι αχαριστία επειδή θα χαρώ περισσότερο αν πάει κάποιος που πραγματικά το θέλει;
ή
ή
ή
ή
υπάρχουν χίλια δυο ¨ή¨ σε αυτή την περίπτωση...Και είμαι αχάριστος;
-
Εγώ δεν συμφωνώ με τη στάση σου , στο ξαναλέω. Και φαντάσου τι θα σκέφτηκε ο οδηγός που θα σε έβαζε δίπλα του όταν διάβασε τα πόστ σου.
Δεν το συνεχίζω, απλά όταν καταθέτεις τόσο δημόσια την άρνησή σου, θα πρέπει να είσαι σε θέση να δεχθείς και καλοπροαίρετη και μη κριτική.
Ιδανικότερο θα ήταν (προσωπική άποψη) επί τόπου στη γιορτή, ή τελοσπάντων όχι δημόσια, να ρυθμίσεις το θέμα όπως ήθελες σε συνεργασία με τους υπεύθυνους.
Φιλικά
Ηλίας -
Μα και φυσικά δέχτηκα την άποψη σου βρε Ηλία, απλά δεν μπορούσα (όπως και ακόμα) να καταλάβω τον λόγο που θα φανώ αχάριστος...
-
Το να αποφασίσει να διαθέσει το δώρο του ο Θανάσης κάθε άλλο παρά αχάριστο τον κάνει! Εγώ θα τον παρακαλούσα να το ξανασκεφτεί γιατί είναι μια μοναδική ευκαιρία, την οποία μακάρι να την είχε ο καθένας μας, αλλά από την άλλη αν έχει πάρει την απόφασή του κάλως έχει κάνει...
Το δώρο θα 'πιάσει τόπο' είμαι σίγουρος.
Όπως και να εχει, έχεις κερδίσει το σεβασμό μου, φίλε Θανάση! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Το να αποφασίσει να διαθέσει το δώρο του ο Θανάσης κάθε άλλο παρά αχάριστο τον κάνει! Εγώ θα τον παρακαλούσα να το ξανασκεφτεί γιατί είναι μια μοναδική ευκαιρία, την οποία μακάρι να την είχε ο καθένας μας, αλλά από την άλλη αν έχει πάρει την απόφασή του κάλως έχει κάνει...
Το δώρο θα 'πιάσει τόπο' είμαι σίγουρος.
Όπως και να εχει, έχεις κερδίσει το σεβασμό μου, φίλε Θανάση!σταματα εσυ καγκουρα
(πλακα κανω, μη μου συγχιζεσαι )
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
σταματα εσυ καγκουρα
(πλακα κανω, μη μου συγχιζεσαι )Βρε αντε ρε απο'κει...
-
Πάντως, και μιλώντας για τον εαυτό μου πάντα, αν το κέρδιζα εγώ το δώρο, θα το παραχωρούσα. Ο λόγος απλός: έχω πάει βόλτα με τον κο Βωβό (αξέχαστη εμπειρία πραγματικά, αναθεωρείς τα πάντα γύρω από την οδήγηση) και πιστεύω ότι πρέπει να την μοιραστούν και άλλοι τη χαρά αυτή, έτσι για να καταλάβουν για τι πράγμα μιλάω και γιατί είχα αυτό το ηλίθιο χαμόγελο μέχρι τα αυτιά για μια βδομάδα.
Αν και πιστεύω ότι και άλλοι συνφορουμάδες που έχουν πάει βόλτα το ίδιο θα έκαναν.
Δεν έχεις και πολύ δίκιο φίλε htanso21, δεν χρειάζεται να είσαι λάτρης των αγώνων για να νιώσεις και να καταλάβεις ένα υψηλότερο επίπεδο οδήγησης, αρκεί που είσαι ένας συνειδητοποιημένος οδηγός, που δεν βλέπει το αυτοκίνητο σαν απλή οικιακή συσκευή και την οδήγηση σαν απλό συνδυασμό χεριών-ποδιών. Πάντως μπράβο για την κίνησή σου και την ειλικρίνιά σου...
-
Θανάση, νομίζω ότι στεκόμουν δίπλα σου όταν πήρες το δώρο, κι εγώ σού έλεγα 'τυχερέ, το καλύτερο δώρο πήρες' (ενώ έσκαγα από τη ζήλια μου που δεν κέρδισα τίποτα ), και παράλληλα σε έκοβα από τότε ότι δεν ήσουν τόσο σίγουρος για αυτό...
Πάντως εγώ σού προτείνω να το δεχθείς τελικά. Γιατί; Θα προσπαθήσω να σού εξηγήσω:
Εχεις δει ποτέ WRC στην TV; Δεν έχεις πάθει κ*λόπλακα από τα in-car πλάνα; Δε σού σηκώνεται η τρίχα όταν κάνουν τα απίστευτα;
Αν έχεις απαντήσει ναι στο παραπάνω, τότε απλά πρέπει να πας, και ας υπάρχουν άλλοι (π.χ. εγώ ) που θα ήθελαν πολύ να είναι στη θέση σου.
Το ότι υπάρχει κάποιος άλλος που αυτό το πράγμα το έχει βάλει στη λίστα του με τα 100 πράγματα που θέλει να κάνει πριν πεθάνει, δεν έχει καμμία σημασία. Στο κάτω κάτω της γραφής, μπορεί μετά από αυτήν την εμπειρία να αλλάξεις, να δεις με άλλο μάτι κάποια πράγματα και ίσως και να ασχοληθείς περισσότερο.
Α, και για όνομα του θεού, μη γυρίζεις την πλάτη σου στη θεά Τύχη!!!
-
Εγώ προσωπικά έχω μείνει έκπληκτος με την κίνηση του Θανάση, δεν ξέρω αν πρέπει να τον θαυμάσω για την ανιδιοτέλειά του ή αν πρέπει να τον σιχτιρήσω επειδή δεν θεωρεί τον εαυτό του άξιο για μια συνοδήγηση με τον Βωβό.
Σε κάθε περίπτωση, η απόφαση είναι δική του και θα τη σεβαστώ.
Με κατάφεραν !