-
Κύριοι και Κυρίες του Forum.
Όπως ορισμένοι από εσάς, θα γνωρίζετε ότι στην κοπή της πίτας του Forum, είχα την τιμή να κερδίσω ένα δώρο. Ίσως το καλύτερο που μπορεί να κερδίσει κάποιος με την δικιά μας τρέλα.
Μια συνοδήγηση με τον Κύριο Βωβό.Μετά από ώριμη σκέψη, έβγαλα το συμπέρασμα ότι το δώρο αυτό, δεν είναι για εμένα.
Δεν γνωρίζω πολλά από αγώνες, δεν είμαι δηλαδή του αθλήματος.
Και πιστεύω ότι αυτό το δώρο θα πάει ¨χαμένο¨.
Για να μην πάει ¨χαμένο¨ θα ήθελα να το δώσω σε όποιον το επιθυμεί.
Έτσι μέσα από αυτό το thread θα ήθελα να ζητήσω από τους mod ή από όποιον μπορεί, να βρει μια λύση για αυτό.
Ίσος ένας διαγωνισμός ή κάποια κλήρωση να ήταν το καλύτερο.
Ίσος φανώ αγενής στα μάτια αυτών που μου το πρόσφεραν, αλλά αν είναι να πάει ¨χαμένο¨ αυτό το δώρο κερδίζοντας το εγώ, τότε καλύτερα να το χαρεί κάποιος που πραγματικά του αρέσει αυτό το άθλημα και ας είμαι ο αγενής εγώ.
Φιλικά
Θανάσης.Edit.: Άλλαξα τον τίτλο δια αποφυγή πάσης παρεξηγήσεως.
-
Όπως ορισμένοι από εσάς, θα γνωρίζετε ότι στην κοπή της πίτας του Forum, είχα την τιμή να κερδίσω ένα δώρο. Ίσως το καλύτερο που μπορεί να κερδίσει κάποιος με την δικιά μας τρέλα.
Μια συνοδήγηση με τον Κύριο Βωβό.Μετά από ώριμη σκέψη, έβγαλα το συμπέρασμα ότι το δώρο αυτό, δεν είναι για εμένα.
Έτσι μέσα από αυτό το thread θα ήθελα να ζητήσω από τους mod ή από όποιον μπορεί, να βρει μια λύση για αυτό.
Ίσος φανώ αγενής στα μάτια αυτών που μου το πρόσφεραν, αλλά αν είναι να πάει ¨χαμένο¨ αυτό το δώρο κερδίζοντας το εγώ, τότε καλύτερα να το χαρεί κάποιος που πραγματικά του αρέσει αυτό το άθλημα και ας είμαι ο αγενής εγώ.
Φιλικά
-
Φιλικά
-
Φιλε Θαναση θα σου προτεινα να το ξανασκεφτεις...
Ειναι κριμα να δωσεις τετοιο δωρο κ να εισαι σιγουρος οτι δεν προκειται να παει χαμενο
Επετρεψε μου να σου πω οτι σκεφτεσαι λαθος απο την αποψη οτι μπορει να μην εχεις σχεση με τους αγωνες(οπως κ εγω αλλωστε) αλλα εχεις σχεση με την αυτοκινηση κ η εμπειρια της συνοδηγησης με εναν κορυφαιο οδηγο θα ειναι συγκλονιστικη....
Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη...
-
Προτείνω δημοπρασία και απόδοση των χρημάτων που θα δώσει ο νικητής σε φιλανθρωπικούς σκοπούς
-
Βαγγέλη (σωστά; ) κοίτα.
Το σκέφτηκα πολύ καλά. Είναι μια ευκαιρία που δεν σου τυχαίνει κάθε μέρα, αλλά όπως και να το κάνεις, θα πάει χαμένη.Χίλιες φορές θα χαρώ παραπάνω, να πάει αυτό το δώρο σε έναν που πραγματικά του αρέσουν αυτά, παρά σε εμένα.
Και να σου πω και το άλλο, νιώθω άσχημα γνωρίζοντας ότι ενώ εγώ ο άσχετος και καθημερινός απλός οδηγός με πολύ μικρή πείρα από αγώνες (φυσικά από το κάθισμα της πολυθρόνας του σαλονιού μου) θα κάνω μια τέτοια βόλτα, ενώ ο άλλος που είχε αυτό το όνειρο από μικρό παιδί κάθετε σπίτι του και διαβάζει όσα θα γράψω εγώ μετά από αυτή την εμπειρία.
Πραγματικά με κάνει έστω και σαν ιδέα να νιώθω χάλια.
-
Θαναση δεν ειναι ετσι ομως τα πραγματα...
Αν ειμαστε απλοι οδηγοι δεν θα γραφαμε εδω ουτε και θα ασχολουμασταν με την αυτοκινηση...
Για να εισαι εδω,σημαινει οτι σου αρεσει καθε μορφη της,επομενως και οι αγωνες(ασχετως αν δεν εχεις μεγαλη σχεση)
Δεν θα παει «χαμενη» ΙΜΗΟ η βολτα αυτη κ ουτε πρεπει να νοιωθεις χαλια και η καλυτερη αποδειξη ειναι οτι σκεφτεσαι αυτα τα πραγματα....
Αν παρολα αυτα δεν θελεις,τοτε μια καλη ιδεα ειναι αυτη που εγραψε ο Χρηστος....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αν παρολα αυτα δεν θελεις,τοτε μια καλη ιδεα ειναι αυτη που εγραψε ο Χρηστος....
O οποίος (για να εξηγούμαστε κιόλας) το έγραψε ανιδιοτελώς σκεφτόμενος μια και ούτε έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ο ίδιος το δώρο ούτε έχει κανένα φιλανθρωπικό ίδρυμα
Σοβαρά τώρα, ρε Θανάση, μήπως να το ξανασκεφτόσουν;
-
Παιδιά το έχω σκεφτεί πολλές φορές, αλλά πάντα βρίσκομαι στην ίδια απόφαση.
Ας το χαρεί κάποιος άλλος.
-
Mου αρεσουν οι επεξηγησεις σας ρε παιδια....
Βρε που φτασαμε εε???
-
Τα δώρα δεν δωρίζονται Θανάση!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Mου αρεσουν οι επεξηγησεις σας ρε παιδια....Βρε που φτασαμε εε???
Είπαμε, όποιος καεί στο χυλό...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τα δώρα δεν δωρίζονται Θανάση!Τον αδικείς νομίζω τον Θανάση με το emoticon που χρησιμοποιείς. O άνθρωπος έκανε μια σωστή ξήγα και στο όνομα της ει δυνατόν καλύτερης αξιοποίησης του δώρου πρότεινε αυτό που πρότεινε. Δεν πήγε να γίνει μάγκας με το δώρο που του έγινε παρουσιάζοντάς το ως δικό του (σε τέτοιες περιπτώσεις νομίζω οτι έχει νόημα το τσιτάτο που χρησιμοποίησες)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τα δώρα δεν δωρίζονται Θανάση!Δυστυχώς Νίκο, δεν μπορώ να το δεκτό...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Τα δώρα δεν δωρίζονται Θανάση!
Δυστυχώς Νίκο, δεν μπορώ να το δεκτό...
Τι να σου πω Θανάση?! ΟΚ!
Αλλά τότε πές μου με ποιά μέθοδο θα διαλέξεις ποιός θα το πάρει?
Με κλήρωση?Καλύτερα να ενημερώσουμε τον EL-EM και να το δώσουν εκείνοι σε κάποιον άλλο!
Χρήστο δεν αμφισβητώ τις προθέσεις του Θανάση.
Αλλά πως θα δωρίσει το δώρο του?Σε ποιόν?Και πως? -
Όπως είπα και στο αρχικό μου post, προτιμώ να φανώ (γιατί ποτέ δεν ήμουν και ποτέ δεν θα γίνω) αγενής στα μάτια αυτών που μου έκαναν αυτό το δώρο, παρά να το κρατήσω εγώ.
Χίλιες φορές να το χαρεί κάποιος άλλος και ας είμαι ο αγενής εγώ.Και αν Νίκο νομίζεις ότι το έκανα με δόλο, τότε θλίβομαι ειλικρινά.
-
Θανάση, δες το σαν μια εμπειρία. Δεν είναι ανάγκη να ασχολείσαι με τους αγώνες κλπ για να το χαρείς. Είναι μια εμπειρία που θα συγκινούσε και τον πιο αδιάφορο.
Θεωρώ τη χειρονομία σου σπάνια και γεναιόδωρη, αλλά το κατά πόσο είναι εφικτό εξαρτάται από τους 4Τ προφανώς.
-
Θέμη, όντως είναι μια καλή εμπειρία. Μα δεν είναι για εμένα.
Έκανα βλακεία γιατί από την πρώτη στιγμή έπρεπε να μην αποδεχτώ το δώρο αυτό και αμέσως να πάει σε κάποιο άλλο παιδί.
Αλλά βλέπεις όταν σου λένε για ένα τέτοιο δώρο δεν σκέφτεσαι και πολλά πράγματα εκείνη την στιγμή, παρά να το δεχτείς.
Μετά με καθαρότερο μυαλό, σκεφτικά πολλές φορές αυτό το θέμα και κατέληξα στο παραπάνω.Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί κάποιος τρόπος για να αλλάξει το όνομα.
-
Παιδιά, ο Θανάσης εξέφρασε την επιθυμία του, ειλικρινά και τίμια.
Νομίζω ότι πρέπει να τη σεβαστούμε.Εξάλλου, αν δεν βρεθεί τρόπος να καταλήξει σε κάποιον άλλον το δώρο, ας μην πραγματοποιηθεί η συνοδήγηση.
-
Θανάση μάλλον με παρεξήγησες!
Δεν αναφερομαι φυσικά σε δόλο!!Αναφερομαι στην αδυναμία επιλογής του αντικαταστάτη σου!
Να με συγχωρείς κιόλας! Ισως να μην το είπα όσο καθαρά έπρεπε!
Δεν αμφισβητώ την πρόθεση. Αλοίμονο..........Γιατι πρέπει, κάθε φορά, ο νους να πηγαίνει στο κακό ρε γμτ?!!!
Με κατάφεραν !