-
Ο χρήστης jim01 έγραψε:
Ψηφιζω Swift, και το παραγγειλα σημερα μετα το τεστ drive. Ειναι νομιζω το πιο ολοκληρωμενο για τον πιο 'σκληροπυρηνικο' απο τα 3. Το C2 χανει απο ποιοτητα κατασκευης και αισθηση, το CZT χανει απο το ESP και ισως απο την χαλαρη ρυθμιση των αναρτησεων.Σχετικα με τον φιλο με το VTS, δεν ειναι για πεταμα οι κουβαδες. Μην απελπιζεσαι. Clio 1.4 εχω, αρκετα πολύ βελτιωμενο, το παω παντου πιτα, 4 φορες πιστα, κοφτη στις 7000 στοφες, καθε λιγο και λιγακι και δεν εχει βγαλει κανα προβλημα αξιο λογου. Μονο που δεν εχει αισθηση στιβαρης συναρμολογησης των πλαστικων (ειναι και κουτσουρο).
Επισης ραλλυ ειχα (μονο για 28.000 χλμ), του ειχα πιει το αιμα και κανενα προβλημα.Ο φιλος ειτε ειναι ατυχος και του ετυχε αμαξι περιεργο ειτε δεν οδηγαει με τον 'σωστο' τροπο.
φιλε μου αν κ περασαν καποιες μερες απο τοτε που μπηκα τελευταια φορα στο forum θα σου πω μιας και εχεις clio οτι επειδη ειχα ακριβως το ιδιο αυτοκινητο με σενα αμεσως πριν παρω το c2 οτι στο θεμα ποιοτητας δε μπορεις να συγκρινεις ενα citroen με ενα renault..του clio πραγματικα του ειχα κανει ο,τι χειροτερο μπορει να κανει ανθρωπος σε αυτοκινητο κ ποτε δεν εβγαλε το παραμικρο προβλημα κ θεωρω τη συγκεκριμενη εταιρεια κορυφαια απο πολλες αποψεις με εξαιρεση την εμφανιση των μοντελων της..οταν ηταν να αλλαξω αυτοκινητο ηθελα πολυ clio sport(το προηγουμενο τοτε)αλλα δε μπορουσα λογω τιμης..αρκεστηκα στο c2 γιατι δεν υπηρχε κατι αντιστοιχο σε renault και γιατι πιστευα οτι ολα τα γαλλικα ειναι ιδια..μεγαλο λαθος ομως κ σου λεω επειδη εκτος απο clio οδηγουσα πιο πριν ενα renault 19 με 180,000χλμ οτι δεν υπαρχει σχεση στις δυο εταιρειες..σιγουρα το c2 ειναι κλασεις μπροστα σε αποψη οδηγησης απο ενα 1.4αρι clio αλλα στο θεμα αντοχης χαρτινο κ ξαναλεω οτι εκτος απο ζημιεσ κακης οδηγησεις εχει βγαλει φθορες σε ηλεκτρικα,πλαστικα κ.α. για τις οποιες δε γινεται να ευθυνεται ο χρηστης..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τρώω τις μύξες μου...
C2 VTS vs Swift 1.6 vs Colt CZT