-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Ε και αυτο να μην γινεται η εκκινηση τουλαχιστον κατω απο την Ακροπολη ειναι ωραιο ανεκδοτο Αλλα μαλλον δεν ειναι αφου το ραλλυ δεν λεγεται πια Ραλυ Ακροπολις αλλα Bp ultimate rally of GreeceΜήπως να πάρει εκκίνηση κάτω από την BP της γειτονιάς????????
-
Παιδια εθολοντές δεν εχουμε φέτος? που μπορει να δηλώσει κάποιος?
-
Ο χρήστης virus.exe έγραψε:
Παιδια εθολοντές δεν εχουμε φέτος? που μπορει να δηλώσει κάποιος?Σε οποιοδήποτε πρατήριο BP...
(πλάκα ήταν αυτό...)
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Παιδια εθολοντές δεν εχουμε φέτος? που μπορει να δηλώσει κάποιος?
Σε οποιοδήποτε πρατήριο BP...
(πλάκα ήταν αυτό...)
και ωραία πλάκα
Βρε που τα βρίσκεται; -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Φιλοι, απο τη μερια του θεατη, ισως ναχετε δικηο. Χαθηκε η εκδρομη,ο ρομαντισμος, το κυνηγι της ειδικης,τα ομορφα απροοπτα οποιου εκδραμει.
Να δουμε λιγο και την πλευρα του συμμετεχοντος, συνηθως Αθηναιου?
Τι μ αρεσει:- Η προσπαθεια μιας χουφτας ανθρωπων να πραγματοποιησουν το ακατορθωτο, να ικανοποιησουν τις πιο τρελλες απαιτησεις εργοστασιων, καναλιων,διαφημιζομενων,αγωνιζομενων, θεατων, Μανιατοπουλου (ναι ξερω τι σας λεω... και θεατων. (αν θα τα καταφερουν? θα δουμε...)
- Το οτι δειχνει -με αυτη τη σχεδιαση- πιο ευκολη η εξευρεση χορηγων.
- Το οτι δεν θα χρειαστει να ξοδεψουμε μια περιουσια για ξενοδοχεια δικα μας και των μηχανικων.
- Το οτι, σε σχεση με τα τελευταια Ακροπολις, μοιαζει ναναι λιγοτερο Ραλλυ-Σπριντ.
- Το οτι θα μπορεσει ναρθει κι μανα μου να με δει στο ΟΑΚΑ, ελπιζοντας οτι με τις 2 φορες θαναι λιγοτερο δυσευρετα τα εισιτηρια. (Μεταφορικα το 'η μανα μου'.
- Το οτι υπαρχουν πολλα ομορφα μερη-και στην Αττικη- για να σταθει και να στηθει ο κοσμος.
Με όλο τον σεβασμό γιατρέ, εγώ γιατί νομίζω ότι τα περισσότερα από όσα γράφεις εδώ δεν τα πιστεύεις και τόσο;
-
Πάντως από πλευράς ειδικών, θα είναι σίγουρα ένα από τα πιο σκληρά των τελευταίων ετών, μιας και η Αττική έχει την πιο σκληρή φυτευτή πέτρα της Ελλάδας...Χαρακτηριστικό που, ας μην ξεχνάνε ΚΑΙ οι παλαιότεροι, καθιέρωσε τον αγώνα μας στο Παγκόσμιο καλεντάρι...Τους περισσότερους μου φαίνεται τους πείραξε που δεν θα πάνε εκδρομή....Το επόμενο τριήμερο από το Ακρόπολις είναι του Αγίου Πνεύματος..Παρτε τις οικογένειές σας και βουρ για εκδρομούλα....Το φετινό Ακρόπολις ένα είναι σίγουρο..Ότι θα έχει λιγότερη γκρίνια ανάμεσα στα ζευγάρια!!!!
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Κρίμα ρε γαμώτο ... πολύ κρίμα.Πέντε μέρες το χρόνο που τις περίμενα σαν τρελλός και τώρα δεν μου κάνει καμία αίσθηση. Μια ωραία περιπέτεια φέτος θα είναι απλά μια βόλτα γύρω απο την Αθήνα.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...............
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Δεν θα ψηφίσω...Αλλά είμαι αρνητικός απέναντι στους αρνητικά προκατειλημένους με τον Εθνικό μας αγώνα....ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ!!
Booh!Antichrist
Booh!666!Σοβαρά τώρα:
Ωραία επιχειρηματολογία...είμαι αρνητικός γιατί υπάρχουν...αρκετοί που τολμούν να είναι ενάντια στον Εθνικό μας αγώνα(ελπίζω να μην εννοείς του '21).Τι είναι αυτός ο Εθνικός μας αγώνας για τον οποίο αρνείσαι να εκφράσεις άποψη ΕΠΕΙΔΗ κάποιοι είναι αρνητικά προσκείμενοι.
....Το φετινό Ακρόπολις ένα είναι σίγουρο..Ότι θα έχει λιγότερη γκρίνια ανάμεσα στα ζευγάρια!!!!
Για να το λες... κάτι θα ξέρεις
-
Παντως φετος απογοητευση απο ολους..Θα ακουστουν αυτα στους παραπανω για να εχουμε καμια αλλαγη απο του χρονου?
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Παντως φετος απογοητευση απο ολους..Θα ακουστουν αυτα στους παραπανω για να εχουμε καμια αλλαγη απο του χρονου?-
Αφού στο τέλος θα πάρουν και μπράβο (ή τουλάχιστον έτσι θα ακουστεί), γιατί να αλλάξουν κάτι.
-
Αλλαγή κύριε, έχετε την απόδειξη; Πολύ καλά, περάστε στο δοκιμαστήριο να διαλέξετε κάτι άλλο.
Όποια απάντηση σου αρέσει κράτα.
-
-
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...............
Και η υπερειδική στο ΣΕΦ.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Και η υπερειδική στο ΣΕΦ. -
Το Ακρόπολις έγινε δυστυχώς..... ένα 'απέραντο βενζινάδικο'!!!!
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Δεν θα ψηφίσω...Αλλά είμαι αρνητικός απέναντι στους αρνητικά προκατειλημένους με τον Εθνικό μας αγώνα....
ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΕ!!
Booh!Antichrist
Booh!666!Σοβαρά τώρα:
Ωραία επιχειρηματολογία...είμαι αρνητικός γιατί υπάρχουν...αρκετοί που τολμούν να είναι ενάντια στον Εθνικό μας αγώνα(ελπίζω να μην εννοείς του '21).Τι είναι αυτός ο Εθνικός μας αγώνας για τον οποίο αρνείσαι να εκφράσεις άποψη ΕΠΕΙΔΗ κάποιοι είναι αρνητικά προσκείμενοι.
....Το φετινό Ακρόπολις ένα είναι σίγουρο..Ότι θα έχει λιγότερη γκρίνια ανάμεσα στα ζευγάρια!!!!
Για να το λες... κάτι θα ξέρεις
Φίλε περιμένω να δω και μετά να κρίνω....Και να βοηθήσω με κάθε τρόπο για την επιτυχία του....Όπως έκανα όλα τα χρόνια....Από μέσα και από έξω....Όσο για τη λιγότερη γκρίνια σε διαβεβαιώ ότι ειδικά φέτος και στη Ζιμπάμπουε να ήταν οι ειδικές, και ένα μήνα να έλειπα, κανείς δεν θα γκρίνιαζε....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
........ ειδικά φέτος και στη Ζιμπάμπουε να ήταν οι ειδικές .........Έχει BP Ultimate στη Ζιμπαμπουε ???
-
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
........ ειδικά φέτος και στη Ζιμπάμπουε να ήταν οι ειδικές .........
Έχει BP Ultimate στη Ζιμπαμπουε ???
Καλύτερη από την Ελληνική!!!!
-
Καποτε ελεγαν οτι δεν μπορουν να γινουν αλλαγες σε ειδικες σε ενα αγωνα απο χρονο σε χρονο πανω απο 20%,εκτος αν γινοταν ριζικη αλλαγη του π.χ απο ασφαλτινος να γινει χωματινος.
Αυτη ηταν η δικαιολογια οταν υπηρχε προβληματισμος να 'ανεβει' το Ακροπολις προς Β. Ελλαδα και Χαλκιδικη.
Φετος τι εγινε ? -
Δεν ισχύει (πια). Καταλωνία από Costa Brava --> Costa Daurada, Ιταλία από Σαν Ρέμο --> Σαρδηνία κτλ.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καποτε ελεγαν οτι δεν μπορουν να γινουν αλλαγες σε ειδικες σε ενα αγωνα απο χρονο σε χρονο πανω απο 20%,εκτος αν γινοταν ριζικη αλλαγη του π.χ απο ασφαλτινος να γινει χωματινος.
Αυτη ηταν η δικαιολογια οταν υπηρχε προβληματισμος να 'ανεβει' το Ακροπολις προς Β. Ελλαδα και Χαλκιδικη.
Φετος τι εγινε ?Δεν ισχύει (πια). Καταλωνία από Costa Brava --> Costa Daurada, Ιταλία από Σαν Ρέμο --> Σαρδηνία κτλ.
Δηλαδή γίναμε Ευρώπη;
(Άμα θέλουν όλα γίνονται)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Παντως φετος απογοητευση απο ολους..Θα ακουστουν αυτα στους παραπανω για να εχουμε καμια αλλαγη απο του χρονου?
-
Αφού στο τέλος θα πάρουν και μπράβο (ή τουλάχιστον έτσι θα ακουστεί), γιατί να αλλάξουν κάτι.
-
Αλλαγή κύριε, έχετε την απόδειξη; Πολύ καλά, περάστε στο δοκιμαστήριο να διαλέξετε κάτι άλλο.
Όποια απάντηση σου αρέσει κράτα.
Την πρωτη σιγουρα γιατι οπως λες στο τελος θα ακουστει εκεινο το μεγαλο μπραβο..(απο ποιους?απο τους διψασμενους... Εμας δλδ...ανα και δεν θα πρεπε... )
-
Ράλι Ακρόπολις 2006