-
Πιστευω οτι θα ειναι απο τα χειροτερα acropolis των τελευταιων χρονων.
Πιστευω οτι θα εχουμε σκηνες οπως παλια στην Αναβυσσο με τον κοσμο να ειναι χιλιαδες...το μποτιλιαρισμα ατελειωτο και να κινδυνεύουν να ματαιωθουν ειδικες.
Οπως εχω ακουσει απο πολλους φιλους μου στην Αθηνα, φετος θα πανε στις ειδικες παρα πολυ κοσμος που δεν εχει ξαναπαει στη ζωη του σε rally οποτε τα πραγματα για την ελπα θα ειναι παρα παρα πολυ δυσκολα....Οσο για τις ειδικες περσι παραλιγο να μας μαντροσουν σε μια ειδικη ωστε να μην μετακινουμαστε....φετος μαλλον θα τα καταφερουν....του χρονου ποιος ξερει??? ισως βαλουν και εισητηριο στις ειδικες...
Η εποχη με τα Μετεωρα και την Πελοπονησο εχει τελειωσει προ πολλου...τωρα ειναι η εποχη του WRC Playstasion kai WRC.COM...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φίλε μου, να ξέρεις πως εγώ προσωπικά πιστεύω πως δεν έπρεπε να έρθει ο αγώνας στην Αθήνα και προτιμώ σαφώς την περσινή πετυχημένη συνταγή (1 ΟΑΚΑ + κέντρο Λαμία).Ωστόσο, τη στιγμή που άλλοι (και όχι μόνο Ελληνες, η 'κακιά' ΕΛΠΑ ή η 'κακιά' FIA -πχ. οι κατασκευαστές το προτιμούν σίγουρα έτσι το Ακρόπολις) εισηγούνται και αποφασίζουν (καλώς ή κακώς) τη μετακίνηση του αγώνα στην Αθήνα, δε βλέπω ουσία στο 'αντάρτικο' και στο να μπει σε κίνδυνο ο αγώνας, για 'να μην περάσει'. Ή 'χορεύουμε στο ρυθμό που μας παίζουν' ή καθόμαστε σπίτι μας (και αυτό ισχύει και για τους θεατές, και για την οργάνωση, και για τους συμμετέχοντες και για όλους).
Θα ήταν αδύνατον να μη συμφωνούμε!
Σ' αυτό τουλάχιστον το φόρουμ, κυριαρχεί η λογική και πάνω κάτω τα ίδια μας αρέσουν και θέλουμε γύρω από το σπορ που αγαπάμε.
Όμως, σ' αυτό που δέχεσαι (να χορέψουμε στο ρυθμό που μας παίζουν) δε θα συμφωνήσω. Δεν μπορώ να το δεχτώ.
Ούτε σπίτι μου θα κάτσω όμως. Φέτος τουλάχιστον.
Τι θα κάνω? ¨οτι και παλιότερα, δηλαδή:- αναγνωρίσεις και γράψιμο προσβάσεων, μέτρημα χρόνων 'από ...'εως' κλπ 10-15 μέρες πριν.
- προσπάθεια (σύμφωνα με τα δεδομένα που μαζεύτηκαν) για τουλάχιστο 3 ε.δ. την ημέρα (χ, ψ και επανάληψη της ψ).
- αν βρω αντίδραση και άρνηση για είσοδο σε πρόσβαση (ΟΧΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ) , τότε: α. αν είμαι μόνος μου και όλοι οι άλλοι πάνε όπως 'διατάχθηκαν' θα κάνω πίσω κι ότι καταφέρω να δω και 'γω.... 'νόμιμα'.
β. αν όμως συναντήσω τις παρέες που συναντάω κάθε χρόνο στις ίδιες διαδρομές με εμένα (αν θες 4-5 στις 6 ειδικές, πάνω κάτω το ίδιο πρόγραμμα κάνεις...) τότε φίλοι μου σημαίνει ότι δεν είμαι εγώ ο προβληματικός....., και αν δεν είναι αστυνομικός αυτός που φράσσει είσοδο δρόμου (που δεν είναι ειδική διαδρομή), τότε στο βουνό δεν μπορεί κανείς να με εμποδίσει... νόμιμα τουλάχιστον!!!!
Αν παρά την κίνηση του Σκ (θυμηθείτε, Σαββατοκύριακο σε διαδρομές που οδηγούν προς Αλεποχώρι, Ψάθα κλπ το 70% των αυτ/των στους δρόμους δεν θα ξέρει καν οτι πρόκειται για αγώνα αυτ/των και θα νομίσουν ότι διαστραυρώνονται με μαχητικά Α/Φ), και παρά το μάντρωμα πετύχουν, τότε μάλλον θα είναι το τελευταίο μου Ακρόπολις. Δεν μπορώ και δε θέλω να δω την κατάντια μας του χρόνου... Για τους Έλληνες θεατές μιλάω πάντα.
Και στην τελική, όταν κάτι που δεν με αφορά γίνεται δίπλα μου, ή δε γίνεται, καρφί δε μου καίγεται. -
Ο χρήστης thomaspuntos έγραψε:
Πιστευω οτι θα εχουμε σκηνες οπως παλια στην Αναβυσσο με τον κοσμο να ειναι χιλιαδες...το μποτιλιαρισμα ατελειωτο και να κινδυνεύουν να ματαιωθουν ειδικες.
Οπως εχω ακουσει απο πολλους φιλους μου στην Αθηνα, φετος θα πανε στις ειδικες παρα πολυ κοσμος που δεν εχει ξαναπαει στη ζωη του σε rally οποτε τα πραγματα για την ελπα θα ειναι παρα παρα πολυ δυσκολα....Οσο για τις ειδικες περσι παραλιγο να μας μαντροσουν σε μια ειδικη ωστε να μην μετακινουμαστε....φετος μαλλον θα τα καταφερουν....του χρονου ποιος ξερει??? ισως βαλουν και εισητηριο στις ειδικες...
Η εποχη με τα Μετεωρα και την Πελοπονησο εχει τελειωσει προ πολλου...τωρα ειναι η εποχη του WRC Playstasion kai WRC.COM...
Δυστυχώς συμφωνώ απόλυτα
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Δυστυχώς συμφωνώ απόλυτα
Κι εγώ επίσης!
Το καλό είναι ότι τώρα υπάρχει η Αττική οδός και θα εξυπηρετήσει κάπως τους οδηγούς!Εύχομαι οι οδηγοί να μην χρειαστεί να σκαρφαλώνουν σε πεζοδρόμια προκειμένου να είναι μέσα στο χρόνο τους(Βλ. ΚΑΝΚΟΥΝΕΝ)!Επίσης να μην υπάρξουν σοβαρά τροχαία όπως πριν κάποια χρόνια στην Ανάβυσσο όπου κάποιοι Ελληνάρες έπαιρναν τα WRC από πίσω, ακόμα κι όταν αυτά περνούσαν στο αντίθετο ρεύμα!
Η επόμενη ψηφοφορία προτείνω να είναι σχετικά με το πόσες ειδικές θα ακυρωθούν
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Τελικά όλοι ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ είμαστε**(ΕΙΣΑΣΤΕ!!!!) **από μνήμη! Μόλις περάσει ο Λέμπ και η παρέα του εκεί ψηλά στα βουνά που θα είμαστε θα τα ξεχάσουμε όλα!Άντεεεεε όλοι στην γυάλα και πάμε γι άλλα!
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας
Συγγραφέας Μήνυμα
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ.
Ένταξη: 27 Μάϊ 2005
nass έγραψε:
garfli έγραψε:
nass έγραψε:
το Ακρόπολις έχει πάψει να είναι περιπέτεια για ερασιτέχνες χρόνια τώρα.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ.......
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ , ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟΥΣ 9 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΣΑΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ? ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΚΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Ο.Α.Κ.Α. ?????????
Φάσκεις και αντιφάσκεις, το 'δωρεάν' δεν κολλάει με την 'κονόμα' που λες... Ή μήπως περιμένουν οι θεατές τους 9 για να έρθουν για να 'κονομήσει' η ΕΛΠΑ (όσοι και να έρθουν, η ΕΛΠΑ τα ίδια λεφτά θα πάρει να ξέρεις... ), δεν τους φτάνει λες ο Loeb και η παρέα του
Για το αν έχει χάσει το χρώμα του, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, είναι ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς αγώνες του WRC (ταυτόχρονα γρήγορος αλλά και σκληρός). Αποψή σου και άποψή μου. Πάντως 'δικό μας μπαϊράκι' δεν μπορούμε να σηκώσουμε, όσο γρηγορότερα το καταλάβεις τόσο γρηγορότερα θα συννενοηθούμε.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ Η ΕΛΠΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ!!!
ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ SPEED??
MHΠΩΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 650.000 ΕΥΡΩ??
ΟΧΙ??ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η ΕΛΠΑ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ nass ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ, Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΙ”” ΑLMAN ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ’’’
ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ??
ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ!!
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΣΚΕΠΑΣΟΥ ΤΩΡΑ!!kouk
Ένταξη: 01 Ιαν 1970
Τόπος: Αθήνα - Κύμη Ευβοίας κατα καιρούς Δημοσιεύθηκε: 02/06/05 9:43 Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως δεν μπορούμε να πούμε!
Ολοι τα ξέρουν όλα!!!!
Και πόσα λεφτά παίρνει η ΕΛΠΑ και ποιός έμεινε απέξω...ΟΛΑ!!!!
nass
Ένταξη: 01 Ιαν 1970
Τουλάχιστον ο τηλεοπτικός συνώνυμός του όταν αποφασίσει να μη θάψει ένα θέμα (ανάλογα με το από που τα έχει πάρει), δε μασάει τα λόγια του. Κρίμα το nick...
roadrunηer_gr
Ένταξη: 23 Φεβ 2005
nass έγραψε:
Τουλάχιστον ο τηλεοπτικός συνώνυμός του όταν αποφασίσει να μη θάψει ένα θέμα (ανάλογα με το από που τα έχει πάρει), δε μασάει τα λόγια του. Κρίμα το nick...ΤΟ ΝΙCK ΕΙΝΑΙ ΜΑΪΜΟΥ, ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ... ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
kouk
νταξη: 01 Ιαν 1970
Τόπος: Αθήνα - Κύμη Ευβοίας κατα καιρούς Δημοσιεύθηκε: 02/06/05 9:51 Θέμα δημοσίευσης:
στην κορυφή
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ.
nass έγραψε:
Τουλάχιστον ο τηλεοπτικός συνώνυμός του όταν αποφασίσει να μη θάψει ένα θέμα (ανάλογα με το από που τα έχει πάρει), δε μασάει τα λόγια του. Κρίμα το nick...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ nick.
ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΚΟΜΨΟ.
ΤΟ ‘ΡΟΔΕΛΑΣ[/b]’ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ??
ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ??
ΚΑΤΙ ΑΠΟ ...ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ??
ΤΙ ΔΕΥΤΕΡΟ??
ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ nass…
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΣΚΑΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ!!!!
ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ‘ALMAN ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ’!!!!
ΟΥΤΕ ΤΟΝ ‘[b]ΡΟΔΕΛΑ΄’!!!!sx
Ένταξη: 26 Δεκ 2002
Καλημερα!
Δηλαδή ο νασσος φοράει τα παντελόνια, παίρνει τη σημαία και τα χώνουμε; ΟΚ!
Επί της ουσίας...
**Μάκη αυτή την Αλμαν δεν τη ξέρω. **Θα μάθω όμως. Οπως έχετε το λόγο μου πως θα προκύψει ανάλυση οικονομικού αποτελέσματος σε σχέση με την SSS.Και βέβαια τα 650 χιλ είναι εκτός πραγματικότητας. Α΄ν όλα πάνε καλά η λαμαρκο θα είναι ο μέγας κερδισμένμος που άλλωστε παίρνει και το μέγα ρίσκο. Γμτ κανείς δεν ρωτάει λεπτομέρειες για το πως θα στηθεί η πίστα, κ.π, κ.λπ.... Ολοι διαπλοκή βλέπετε. Οπότε όσοι κάτι νοιώθουμε και χαμοπάρι δεν παίρνουμε για διαπλοκή να το βάλουμε στα πόδια. ???
ΣτρατηςΕπιστροφή στην κορυφή
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ.
A-TEC έγραψε:
ΓΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ)Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
ΦΙΛΕ sx, ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ Ο ΚΟΣ Α-TEC ....ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.
ΚΟΥΜΠΩΣΕ ΤΗ ΤΗΝ Γ@ΜΗ...Η ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΣΤΟ ΧΑΣΙΜΟ!!
ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ..ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ 150...ΓΜΤ(sic)…..ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ!!
Μ.ΤΕπιστροφή στην κορυφή
** sx**Ένταξη: 26 Δεκ 2002
Δημήτρη, Μάκη κ.λπ...
Ξαναγραψα, πως όσο περνάει από το χέρι μου και όσο μπορώ να καταλάβω τη γίνεται γύρω μου ΔΕΝ υπήρξε κακή πρόθεση-πονηριά ή συναλλαγή! -
-
Έχω απερίφραστα δηλώσει τη δυσαρέσκειά μου για τον ερχομό του αγώνα στην Αθήνα. Μάλιστα το έκανα αρκετά έντονα....
Όμως πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι έξυπνα σχεδιασμένος και δείχνει η σχεδίασή του ικανή να αποφύγει 'κακοτοπιές' παλαιότερων ετών με μποτιλιαρίσματα κλπ.- η χρήση της Α.Ο. είναι ευρύτατη και η χρήση της Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου γίνεται σε ένα άνετο τμήμα αυτής (Μάνδρα -Μέγαρα) και σε ώρα με μικρή κίνηση.
- δεν μπλέκει ιδιαίτερα με τα Δερβενοχώρια, προτιμώντας τον εσωτερικό δρόμο της Μάνδρας- Στεφάνης.
- Το ωράριο του αγώνα είναι κι αυτό έξυπνο και μάλλον αποφεύγει τις ώρες 'αιχμής' των κολυμβητών
- Η προσπάθεια για μη μετακίνηση των θεατών θα είναι άνευ προηγουμένου....
Συμπέρασμα: μάλλον θα πετύχουν καλό αγώνα και δε βλέπω να υπάρξουν ακυρώσεις Ε.Δ. Άντε να ακυρωθεί 1. Πάλι δεν είναι αποτυχία...
-
Μπορείς να μας μπερδέψεις και περισσότερο. Θες προπόνηση στα quotes Μάκη.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Μπορείς να μας μπερδέψεις και περισσότερο.Παλιά μου τέχνη κόσκινο.
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Νομίζω οι 037 έτρεξαν πρώτη φορά στο Ακρόπολις με το Βουνταφιέρι (μικρό όνομα: Αντάρτικο ) το 82 (μόλις είχαν παρουσιαστεί). Εμεινε κάπου στις Καρούτες
Το 83 κέρδισε ο Ρέρλ με 037 αν θυμάμαι καλά. Αρα όντως είχε Ρέρλ με 037 στη Δεσκάτη τότεΉ τα θυμάμαι όλα μια χρονιά λάθος ? DAP ?
Σωστά
Μα ειπα ικ εγω!!!
Αλτσχαιμερ δεν εχω.
Το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε? Η καλυτερη λυση ειναι το ποδηλατο!!!Καλή ιδέα!!
Φέρνω το ποδήλατο απο τη Θεσσαλονικη με τη σχάρα και μετά βουρ στην ειδική , δεν θάχει και σκόνη!!!! -
Εγώ δεν θα ψηφίσω γιατί νομίζω ότι δεν έχει καμία σημασία.
Μία απορία θα εκφράσω μόνο.
Βλέπω αυτή την ώρα που γράψω το κείμενο ότι υπάρχουν 6 ψήφοι στην πρώτη επιλογή ότι συμφωνούν με την μεταφορά του αγώνα.
Όμως διαβάζοντας τα κείμενα δεν βρήκα μία τοποθέτηση που να δικαιολογεί μία τέτοια ψήφο.Βρήκα βέβαια τοποθετήσεις όπως του DAP που λέει περιμένει για να δει, αλλά μία που κατηγορηματικά να υπερασπίζει τον αγώνα και να δικαιολογεί την θετική ψήφο δεν βρήκα.
Δεν θέλω να πω κάτι, αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι αυτούς με την θέτική ψήφο αν ξαναπεράσουν από αυτό το topic γιατί αμφιβάλω αν το κάνουν.Η ερώτησεις μου λοιπόν.
Αγαπητοί φίλοι.
Πόσα από τα 'παλιά κακά' Ακρόπολις έχετε δει στην ζωή σας;
Πόσους αγώνες αυτοκινήτου, εν τέλει έχετε δει στην ζωή σας;
Ευχαριστώ εκ των προτέρω για τις απαντήσεις που θα πάρω! -
Να ρωτήσω κάτι,που μπορεί να φανεί χαζό σε μερικούς...
Γιατί δεν δίνεται η εκκίνηση στην Ακρόπολη; -
Εδω προβληματιζομαστε με σοβαρα θεματα(οπως το που θα κατσουμε στις ειδικες,ειναι αλλωστε αριθμημενες ΚΑΙ περιορισμενες οι θεσεις....).
Ακου εκει,Ακροπολη.... -
Ο χρήστης tan έγραψε:
Γιατί δεν δίνεται η εκκίνηση στην Ακρόπολη;Γιατί είναι μακριά από το Ολυμπιακό στάδιο Καλατράβα και τα σύγχρονα συστήματα μετάδοσης των αυτοκινήτων WRC (sic) θα κουραστούν μέχρι να φτάσουν στην πρώτη ss κινούμενα σχετικά αργά.
Σας άρεσε το σενάριο;
Δικό μου και δεν το έχω διαβασμένο από αλλού που λέει αντιστρόφως και ο DAPΆντε και η επόμενη κίνηση να είναι να γίνεται όλο το rally Ακρόπολις μέσα στο στάδιο Καλατράβα!
Δικό μου και αυτό -
2045μΧ: RALLY KALATRAVA!
(Το ραλλυ Ακροπολις θα ειναι πια το ραλλυ Τουρκιας.....)
-
Το να είμαστε 2 μήνες μακρυά απο Ακρόπολις και να μην έχω ασχοληθεί καθόλου ..... πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ ότι θα συμβεί !!! Ακόμη και η γυναίκα μου απόρησε που δεν έχω γεμίσει το σπίτι με χάρτες ωράρια και προγράμματα. Έχω φτάσει σε σημείο να το σκέφτομαι αν θα πάρω άδεια Πέμπτη και παρασκευή.
Κρίμα ρε γαμώτο ... πολύ κρίμα.
Πέντε μέρες το χρόνο που τις περίμενα σαν τρελλός και τώρα δεν μου κάνει καμία αίσθηση. Μια ωραία περιπέτεια φέτος θα είναι απλά μια βόλτα γύρω απο την Αθήνα.
Τόσα χρόνια η ΕΛΠΑ μας μίλαγε για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του αγώνα, φέτος ........ αυτά πήγανε περίπατο. Δικαιολογία ότι πίεζαν οι εταιρείες ....... κααααααλά !!!! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως οι εταιρείες πίεζαν να γίνει το ακρόπολις τόσο κοντά στην Αθήνα και δεν έκαναν το ίδιο με το (πρώην) RAC το οποίο γίνεται στο Cardiff (κάτι σαν την Πάτρα τηρουμένων των αναλογιών) και μη μου πείτε για το τι είναι και δεν είναι το Cardiff, έζησα εκεί 9 χρόνια.
Είναι γλυκά τα ευρώ τελικά !!!Α ναι ξέχασα ..... τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την αναβάθμιση των Ελληνικών αγώνων !!!! (λέμε και καμία λαλακία να περάσει η ώρα)
ΥΓ1. Ά ρε κερατά Βέλγε .............................. απωθημένο θα μου το αφήσεις !!!!
ΥΓ2 Nass .... αυτό που προσπαθούσα το κατάφερα (που να μην τα κατάφερνα) ..... αλλά τελικά αποφάσησα να ακολουθήσω τη συμβουλή σου (και πονάει η κουφάλα η απόφαση) !!!! -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Εγώ δεν θα ψηφίσω γιατί νομίζω ότι δεν έχει καμία σημασία.
Μία απορία θα εκφράσω μόνο.
Βλέπω αυτή την ώρα που γράψω το κείμενο ότι υπάρχουν 6 ψήφοι στην πρώτη επιλογή ότι συμφωνούν με την μεταφορά του αγώνα.
Όμως διαβάζοντας τα κείμενα δεν βρήκα μία τοποθέτηση που να δικαιολογεί μία τέτοια ψήφο.Βρήκα βέβαια τοποθετήσεις όπως του DAP που λέει περιμένει για να δει, αλλά μία που κατηγορηματικά να υπερασπίζει τον αγώνα και να δικαιολογεί την θετική ψήφο δεν βρήκα.
Δεν θέλω να πω κάτι, αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι αυτούς με την θέτική ψήφο αν ξαναπεράσουν από αυτό το topic γιατί αμφιβάλω αν το κάνουν.Η ερώτησεις μου λοιπόν.
Αγαπητοί φίλοι.
Πόσα από τα 'παλιά κακά' Ακρόπολις έχετε δει στην ζωή σας;
Πόσους αγώνες αυτοκινήτου, εν τέλει έχετε δει στην ζωή σας;
Ευχαριστώ εκ των προτέρω για τις απαντήσεις που θα πάρω!Eίμαι ένας από τους 6 και απαντώ.
Έχω δει 28 Acropolis σαν θεατής και 5 σαν συνοδηγός.
Δεν θυμάμαι πόσους αγώνες αυτοκινήτου έχω δει 'στη ζωή μου' και είναι πολύ δύσκολο να μετρήσω γιατί η μνήμη μου σε αυτή την ηλικία πάσχει.Kαι μερικές διευκρινήσεις:
- Θεωρώ καλύτερο Acropolis αυτό του 1980, έτσι θα ήθελα να είναι και το 2006, αλλά δεν είμαι αφελής.
- Bλέπω ότι η FIA το WRC το πάει αλλού και προτιμώ να εμπιστευτώ την ανανέωση του αγώνα από μια ομάδα ανθρώπων που κέρδισε την πρώτη θέση το 2005 παρά να ακούω πονεμένες προβλέψεις για το μποτιλιάρισμα των δρόμων και τις ασφάλτινες ειδικές στο Σύνταγμα.
- Θεωρώ την Aθήνα και τη Σιθωνία τις ιδανικές και ίσως μοναδικές επιλογές για κέντρο του αγώνα εκεί που θα πάνε τα πράγματα.
- Kατά την άποψή μου, η Λαμία ήταν η καλύτερη λύση τα τελευταία 10 χρόνια αλλά υπήρξαν (και έχουν γραφτεί και σε αυτό το forum) αρκετά μειονεκτήματα από θεατές και αγωνιζόμενους. Δεν θέλω να τα επαναλάβω και δεν έχει νόημα. H ψήφος μου δεν είναι αρνητική προς τη Λαμία, είναι θετική προς την έγκαιρη ανανέωση.
- Παλαιότερα και πρόσφατα ράλι Acropolis έχουν περάσει σε ποσοστό 90% από αυτές τις ειδικές για τις οποίες γκρινιάζουμε. Δεν θυμάμαι να έγινε τέτοιο θάψιμο ποτέ.
- Mην βαράτε, δεν θα βγάλω ούτε ευρώ από τον αγώνα. Aκόμα και οι μειοψηφούντες δεν είναι ξεπουλημένα όργανα της οργάνωσης ή άλλων σκοτεινών συμφερόντων.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Γιατί δεν δίνεται η εκκίνηση στην Ακρόπολη;Γιατί είναι μακριά από το Ολυμπιακό στάδιο Καλατράβα και τα σύγχρονα συστήματα μετάδοσης των αυτοκινήτων WRC (sic) θα κουραστούν μέχρι να φτάσουν στην πρώτη ss κινούμενα σχετικά αργά.
Σας άρεσε το σενάριο;
Δικό μου και δεν το έχω διαβασμένο από αλλού που λέει αντιστρόφως και ο DAPΆντε και η επόμενη κίνηση να είναι να γίνεται όλο το rally Ακρόπολις μέσα στο στάδιο Καλατράβα!
Δικό μου και αυτόMακριά;Μέχρι πριν λίγα χρόνια πηγαίνανε στη Λαμία μετά την εκκίνηση...
Δεν θα μπορούσε δηλαδή να λειτουργήσει ένα καθεστώς Ολυμπιακής(Ακροπολικής ) λωρίδας έτσι ώστε να φτάσουν γρήγορα στο ΟΑΚΑ και χωρίς ταλαιπωρία;Ή αν χρησιμοποιούσανε π.χ. 'Ζητάδες' για να φτάσουν τα αυτοκίνητα έγκαιρως στο ΟΑΚΑ;
Λέω τώρα... -
Ο χρήστης tan έγραψε:
Σας άρεσε το σενάριο;
Δικό μου και αυτόMακριά;Μέχρι πριν λίγα χρόνια πηγαίνανε στη Λαμία μετά την εκκίνηση...
Δεν θα μπορούσε δηλαδή να λειτουργήσει ένα καθεστώς Ολυμπιακής(Ακροπολικής ) λωρίδας έτσι ώστε να φτάσουν γρήγορα στο ΟΑΚΑ και χωρίς ταλαιπωρία;Ή αν χρησιμοποιούσανε π.χ. 'Ζητάδες' για να φτάσουν τα αυτοκίνητα έγκαιρως στο ΟΑΚΑ;
Λέω τώρα...Να μη λες.
Βρε τι ανθέλπηδες - ανθεθεάδες (όπως λέμε ανθέλληνες) είστε σείς.
Δε φτάνει δε που τα σκέφτεστε τα γράφετε και δημόσια.Εγώ πάντως έχω την απορία. Τόσο πολύ πιέστηκαν από την FIA ώστε να γίνει όλο το Ακρόπολις μέσα σε λίγα οικοδομικά τετράγωνα;
Ας είναι. Αφού όσο και να γκρινιάξουμε στο τέλος θα πάμε στις ειδικές. Αυτό το ξέρουμε και το ξέρουν και αυτό 'εκμεταλεύονται'.
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
- Παλαιότερα και πρόσφατα ράλι Acropolis έχουν περάσει σε ποσοστό 90% από αυτές τις ειδικές για τις οποίες γκρινιάζουμε. Δεν θυμάμαι να έγινε τέτοιο θάψιμο ποτέ.
- Mην βαράτε, δεν θα βγάλω ούτε ευρώ από τον αγώνα. Aκόμα και οι μειοψηφούντες δεν είναι ξεπουλημένα όργανα της οργάνωσης ή άλλων σκοτεινών συμφερόντων.
5: Έχουν περάσει ΚΑΙ από αυτές που ήταν μέρος του αγώνα μαζί με κάποιες άλλες. Αλλά όχι ΜΟΝΟ αυτές.
6: Δε νομίζω να βαράει κανείς. Γνώμες ανταλάσουμε πάνω σε ένα θέμα που μας ενδιαφέρει.
Ράλι Ακρόπολις 2006