-
Κοίτα που φτάσαμε στο σημείο να ζητάμε εισιτήριο για να διασφαλίσουμε ότι θα δούμε αγώνα.Αλλά και πάλι θα είναι σίγουρο ότι και να πληρώσουμε και όλα θα πάνε καλά ή θα σκάσουν μύτη από το πουθενά οι 'έξυπνοι' συμπατριώτες μας και θα μας βγάζουν και την γλώσσα και θα τα τινάξουν όλα στον αέρα;
Ρε παιδιά επειδή καταλαβαίνω τον πόνο σας που είναι και δικός μου δεν θέλω να θεωρηθεί ρατσιστικό (δεν με νοιάζει και να θεωρηθεί) αλλά η 'κερκίδα' του βουνού στο Ακρόπολις δεινοπαθεί από τους άσχετους ή όπως θέλουν να ονομάζονται 'θεατές του Ακρόπολις'.Φέτος θα δεινοπαθήσει ακόμα χειρότερα.Έχετε φανταστεί τι θα περάσουμε;
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Το μονο που θυμιζει το παλιο καλο αγωνα ειναι η ημερομηνια, που ξαναγυρισε αρχες Ιουνη.
Φοβαμαι και για ακυρωση ειδικων.Πως να ξεχασω το νυχτερινο μετα τη Καλαμπακα, στη Δεσκατη, να περναει ο Rohrl με τη 037 μαλοικουβαρα
Πως να ξεχασω το περασμα του Blomquist με το RS 200 να στριβει στον αερα στο Πλατανακι.
Ισως για πρωτη φορα μετα απο 25 χρονια δε θα παω στον αγωνα.
Το ιστορικο παντως δε θα το χασω φετοςΑΓΑΠΗΤΕ 'rallye40'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Το μονο που θυμιζει το παλιο καλο αγωνα ειναι η ημερομηνια, που ξαναγυρισε αρχες Ιουνη.
Φοβαμαι και για ακυρωση ειδικων.Πως να ξεχασω το νυχτερινο μετα τη Καλαμπακα, στη Δεσκατη, να περναει ο Rohrl με τη 037 μαλοικουβαρα
Πως να ξεχασω το περασμα του Blomquist με το RS 200 να στριβει στον αερα στο Πλατανακι.
Ισως για πρωτη φορα μετα απο 25 χρονια δε θα παω στον αγωνα.
Το ιστορικο παντως δε θα το χασω φετοςΑΓΑΠΗΤΕ 'rallye40'
ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ?
Η ΔΕΣΚΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Ε.Δ. ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 1983,ΠΟΥ ΑΠ'ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ 037.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ισως δεν ηταν ο Rohrl, αλλα ηταν η πρωτη χρονια που ετρξε η 037.
Θα ηταν ο Αλεν τοτε.
Οπως και να εχει ομως ηταν μοναδικα χρονια. -
Νομίζω οι 037 έτρεξαν πρώτη φορά στο Ακρόπολις με το Βουνταφιέρι (μικρό όνομα: Αντάρτικο ) το 82 (μόλις είχαν παρουσιαστεί). Εμεινε κάπου στις Καρούτες
Το 83 κέρδισε ο Ρέρλ με 037 αν θυμάμαι καλά. Αρα όντως είχε Ρέρλ με 037 στη Δεσκάτη τότεΉ τα θυμάμαι όλα μια χρονιά λάθος ? DAP ?
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
......Οπως και να εχει ομως ηταν μοναδικα χρονια.Αυτη ειναι η ουσια !!!
Οπως και το ιστορικο που ηδη εχει ξεπερασει τις 180 συμμετοχες
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νομίζω οι 037 έτρεξαν πρώτη φορά στο Ακρόπολις με το Βουνταφιέρι (μικρό όνομα: Αντάρτικο ) το 82 (μόλις είχαν παρουσιαστεί). Εμεινε κάπου στις Καρούτες
Το 83 κέρδισε ο Ρέρλ με 037 αν θυμάμαι καλά. Αρα όντως είχε Ρέρλ με 037 στη Δεσκάτη τότεΉ τα θυμάμαι όλα μια χρονιά λάθος ? DAP ?
Σωστά
-
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
Συμπληρώνω πως οι 'απαγορευμένες' προσβάσεις θα κλείνουν από την προηγούμενη ημέρα.
Απαξ και μπεις στην ειδική όμως (από τα επιτρεπόμενα σημεία), θα μπορείς να διαλέξεις και να μείνεις όπου θες, έτσι δεν είναι?
Νομίζω όχι Ας περιμένουμε λίγο καιρό.
-
Λοιπον,ε.Πρεπει να κοπει αυτη η κακη συνηθεια να θυμαστε πραγματα για το 1821.....
Εχουμε 2006!Αρχαιο....λογοι
Υγ ...καλα συνεχιστε δεν ειναι και τοσο ενοχλητικο τελικα...
-
Πάντως με τόσο μαζεμένες τις SS η καλύτερη πρόταση είναι κλείσιμο από νωρίς σε μια ειδική για να τη δούμε δύο φορές.Χαλάλι το ξύπνημα νωρίς (αυτό άλλωστε είναι Ακρόπολις) για να μπεις στην ειδική πριν αυτή κλείσει.Έτσι θα μπορείς να επιλέξεις και σημείο που δε θα είναι κοντά σε κάποια 'επιτρεπόμενη πρόσβαση' οι οποίες μάλλον θα είναι περιορισμένες.
-
Ο χρήστης Rallyman11 έγραψε:
Πάντως με τόσο μαζεμένες τις SS η καλύτερη πρόταση είναι κλείσιμο από νωρίς σε μια ειδική για να τη δούμε δύο φορές.Χαλάλι το ξύπνημα νωρίς (αυτό άλλωστε είναι Ακρόπολις) για να μπεις στην ειδική πριν αυτή κλείσει.Έτσι θα μπορείς να επιλέξεις και σημείο που δε θα είναι κοντά σε κάποια 'επιτρεπόμενη πρόσβαση' οι οποίες μάλλον θα είναι περιορισμένες.Μα αυτό που προτείνεις δε θα γίνεται διότι θα έχει κλείσει από την προηγούμενη...
-
Νασο,σκεψου εσυ(εμεις)τα λες εδω και το εχεις ηδη γραψει και παρολα αυτα καποιος απλα δεν το προσεχει(οτι γραφτηκε)
Σκεψου ποσοι θα πρεπει να πειστουν αγρια χαραματα οτι οι ταδε κοπανες που θα εχουν εμπνευση να πανε,ειναι κλειστες.....
Και μπροστα τους δεν θα συναντησουν τον Νασο η τον καθε εμπερο και υπομονετικο 'Νασο',αλλα εναν μουντρουχιασμενο αστυνομικο που δεν θα εχει κοιμηθει(χωρις να εχω κατι εναντιον τους καπως ετσι θα ειναι) και στην πρωτη/δευτερη/δεκατη αντιδραση αντι να εξηγει ηρεμα θα αρχισει τα Παπαδοπουλεικα του.....
Ουτε που θελω να σκεφτομαι τι μπορει να γινει.Μηπως θα πρεπει να φτασουμε σε σημειο να ευχομαστε να μην εχει κοσμο ....
-
Εννοώ να μπει κάποιος από την εκκίνηση ή τον τερματισμό της ειδικής.Θα έχουν κλείσει και αυτά από την προηγούμενη ή μόνο οι μη επιτρεπόμενες προσβάσεις???
-
Ολα
Βασικά η προσπάθεια είναι αυτή που έλεγα πριν: να είναι οι θεατές (όσο το δυνατόν, φυσικά) μόνο σε επιτρεπόμενα σημεία.
Πάντως το πρόβλημα δεν είναι οι 'φανατικοί' (ή έστω, οι συνειδητοποιημένοι) που είμαστε σε αυτό το Forum και, όσο να 'ναι, ξέρουμε που να κάτσουμε, που να σταθούμε, που να παρκάρουμε. Αλλά η μάζα των άσχετων που πήγαν 'στο ράλι' (και φέτος θα είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά). Ε, αυτοί δεν θα πάνε από την προηγούμενη, να κάνουν κάμπινγκ και πικνικ κτλ. κτλ. αλλά θα φτάσουν στα 5 λεπτά πριν τον πρώτο και θα έχουν απαίτηση να παρκάρουν 10 m από την ειδική. Αυτούς τους περιορίζεις όντως με την απαγόρευση κάποιων προσβάσεων. Οι άλλοι ας μπουν και από την προηγούμενη, υπό (αυτο)έλεγχο θα είναι έτσι και αλλιώς.
-
Το κατούρημα το κάπνισμα και λοιπές ανθρώπινες δραστηριότητες θα επιτρέπονται ή θα πρέπει να έχεις μπει από τις επιτρεπόμενες προσβάσεις για να τις εξασκήσεις;
Πλάκα έτσι!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Λοιπον,ε.Πρεπει να κοπει αυτη η κακη συνηθεια να θυμαστε πραγματα για το 1821.....
Εχουμε 2006!Γιατι Δημητρακη...?? σου αρεσει να καθεσαι σε μια χωματινη κατηφορικη φουρκετα και να τα βλεπεις να στριβουν οπως οι F1 στο Μονακο στην αριστερη φουρκετα πριν το τουνελ ??
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΟλαΒασικά η προσπάθεια είναι αυτή που έλεγα πριν: να είναι οι θεατές (όσο το δυνατόν, φυσικά) μόνο σε επιτρεπόμενα σημεία.
Είχα καταλάβει ότι θα έκλειναν μόνο τις μη επιτρεπόμενες προσβάσεις και θα μπορούσε κάποιος να μπει από νωρίτερα στην SS. Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση!
Πάντως μαντρώνοντας όλο το πλήθος των θεατών σε περιορισμένα σημεία δεν ξέρω κατά πόσο η οργάνωση θα αποφύγει τα προβλήματα.Δε θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά πολύ φοβάμαι ότι φέτος θα ξαναδούμε ακύρωση ειδικής.
-
Ακριβως
Αφου κοντευω να ξεχασω πως πρεπει να στριβουν(αποφευγω να δω παλια DVD...)τι μου τα θυμιζετε!!!!
Που ειναι ο Μακρει?ΟΕΟ? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΟλαΒασικά η προσπάθεια είναι αυτή που έλεγα πριν: να είναι οι θεατές (όσο το δυνατόν, φυσικά) μόνο** σε επιτρεπόμενα σημεία.**
Μηπως o D.R. εννοει τον καναπε και απεναντι απο την TV ?
-
§
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μα αυτό που προτείνεις δε θα γίνεται διότι θα έχει κλείσει από την προηγούμενη...Τι λες, κλείσιμο από την προηγούμενη ημέρα ε;
Πολύ μλκεία αυτό...
Θα πρέπει να πάμε από πολύ νωρίς στις προβλεπόμενες προσβάσεις και να ξεποδαριαστούμε ή να μείνουμε με το τσούρμο των περιστασιακών...Απογοητευτικό σαν σκέψη...
Από την άλλη, ίσως έτσι αποφύγει η οργάνωση την είσοδο στην ειδική άσχετων που θα βάλουν το αυτοκίνητό τους όπου να'ναι (πέραν του να τους αποτρέψει από το βουνό και να τους κατευθύνει στην SSS)...
Και πάλι όμως, αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί και με άλλους τρόπους ενώ θα έλεγα ότι πολύ λίγοι περιστασιακοί θα πήγαιναν πριν κλείσει μια ειδική (κανένα 3-ωρο με 4-ωρο πριν δλδ), ενώ αν πάνε τόσο πια νωρίς το πιο πιθανό είναι να μη δημιουργήσουν προβλήματα σταθμεύοντας το ΒΑΝΖΑΙ GLX...
Κρίμα, κρίμα, κρίμα...
(προβλέπω πολύ περπάτημα φέτος) ΟΕΟ
§
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Σωστά
Μα ειπα ικ εγω!!!
Αλτσχαιμερ δεν εχω.
Το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε? Η καλυτερη λυση ειναι το ποδηλατο!!!
Ράλι Ακρόπολις 2006