-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ψυχραιμία, δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορα όσο φαίνετε στην πρώτη ειδική. Ο Loeb μπήκε με καρφια ενω οι υπόλοιποι με χαραγμένα. Να δουμε στην συνέχεια...
Έχει δίκιο ο Pavlos! Eγώ άκουσα ότι κάτι για slick για τον Solberg P. Επίσης ο Gronholm δήλωσε στο ραδιόφωνο ότι οι συνθήκες στην πρώτη ειδική ήταν από τις χειρότερες που είχε συναντήσει ποτέ!
Ρε παιδιά όλα ωραί και καλά, αλλά αυτός που στις δεδομένες συνθήκες διάλεξε σωστά επιβίωσε και τους έριξε όλους στα αυτιά, τουλάχιστον δεν έχει δικαίωμα στον θαυμασμό μας;
Εγώ δεσμεύομαι από τώρα που είναι αρχή.
Περίπατο θα κάνει ο άνθρωπος.
Ακούω και τις δικές απόψεις τώρα όμως και όχι όσο προχωράει ο αγώνας.
Περίπατο -
O Markus πήρε όμως την 2η, δεν ήταν παγωμένα εκεί?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
O Markus πήρε όμως την 2η, δεν ήταν παγωμένα εκεί?Κώστα εγώ την γνώμη μου την είπα και εκτέθηκα.΄
Και κάτι ακόμα.Θα χαρώ να κερδίσει ο GRONHOLM ασφάλτινο γιατί μέχρι τώρα δεν... και οδηγός που δεν μπορεί παντού για μένα... -
.
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Βρε kubiak από την πρεμούρα σου δεν βλέπεις τα links. Αφού φιλοτιμηθήκανε τα παιδιά και τα βάλανε.Είχα να κάνω ώρα refresh τη σελίδα ...
Μέχρι πέρυσι έβλεπα τα splits από τη mitsu και εγώ...
Αφού mitsu τέλος φέτος πήγα στα links του 4TF για το WRC αλλά τζίφος....
-
Καταποντίστηκε ο 'Πέτρος' στις 2 πρώτες ειδικές!
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ψυχραιμία, δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορα όσο φαίνετε στην πρώτη ειδική. Ο Loeb μπήκε με καρφια ενω οι υπόλοιποι με χαραγμένα. Να δουμε στην συνέχεια...
Έχει δίκιο ο Pavlos! Eγώ άκουσα ότι κάτι για slick για τον Solberg P. Επίσης ο Gronholm δήλωσε στο ραδιόφωνο ότι οι συνθήκες στην πρώτη ειδική ήταν από τις χειρότερες που είχε συναντήσει ποτέ!
Ρε παιδιά όλα ωραί και καλά, αλλά αυτός που στις δεδομένες συνθήκες διάλεξε σωστά επιβίωσε και τους έριξε όλους στα αυτιά, τουλάχιστον δεν έχει δικαίωμα στον θαυμασμό μας;
ΠερίπατοΑν δεν χάσει όσα κέρδισε στην πρώτη ειδική στην τρίτη, τότε κέρδισε στην επιλογή των ελαστικών. Απο εκει και πέρα τις πραγματικές διαφορές θα τις δούμε στο δεύτερο loop. Πάντως οι πληροφορίες λένε ότι και η 3η ειδική έχει σε πολλά σημεία πάγο. Ο Solberg και ο Gardemeister σε δηλώσεις τους είπαν ότι είχαν λάθος πληροφόρηση απο τα gravel crews και έβαλαν slicks!
Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι χρόνους θα πάρουν τα αυτοκίνητα που δεν έκαναν τις 3 πρώτες ειδικές και κατευθύνθηκαν στο SP για να επανεκινήσουν στην 4η!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Καταποντίστηκε ο 'Πέτρος' στις 2 πρώτες ειδικές!Έβαλε slicks!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
ΠερίπατοΑν δεν χάσει όσα κέρδισε στην πρώτη ειδική στην τρίτη, τότε κέρδισε στην επιλογή των ελαστικών. Απο εκει και πέρα τις πραγματικές διαφορές θα τις δούμε στο δεύτερο loop. Πάντως οι πληροφορίες λένε ότι και η 3η ειδική έχει σε πολλά σημεία πάγο. Ο Solberg και ο Gardemeister σε δηλώσεις τους είπαν ότι είχαν λάθος πληροφόρηση απο τα gravel crews και έβαλαν slicks!
Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι χρόνους θα πάρουν τα αυτοκίνητα που δεν έκαναν τις 3 πρώτες ειδικές και κατευθύνθηκαν στο SP για να επανεκινήσουν στην 4η!
Παύλο όταν λέω να εκτεθούμε από τώρα με προβλέψεις το λέω για να έχει χαβαλέ, για να μην παρεξηγηθώ δηλαδή.Εγώ δεν είμαι οπαδός του LOEB.Προς τον HIRVONEN κλείνω γιατί μου αρέσει πολύ το στυλ του και οι γραμμές του στο δρόμο, αλλά δεν μπορώ να μην χειροκροτήσω τον LOEB που είναι πραγματικά τεράστιος.
-
Άντε κ η 2η για τον ψηλό, αλλα ο κοντός πολυ κοντά του!
-
Thanks Χάρη, Κώστα!
-
Στην 3η όμως τα πράγματα δυσκολεύουν για τον ψηλό! Ο κόντος του ρίχνει ήδη 20 στο 1ο split
edit στο 2ο split τον έφτασε
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Στην 3η όμως τα πράγματα δυσκολεύουν για τον ψηλό! Ο κόντος του ρίχνει ήδη 20 στο 1ο splitΤΑ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 2ο!!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Στην 3η όμως τα πράγματα δυσκολεύουν για τον ψηλό! Ο κόντος του ρίχνει ήδη 20 στο 1ο splitΜάχη σώμα με σώμα στο 2ο split!
-
Όπως είχα γράψει παραπάνω, η 3η αναμενόταν να έχει πολλά σημεία πάγου, απο ότι φαίνετε ήταν στην αρχή αφού στο 2 split ο Gron τον έπιασε sto 0.5.
Ας δούμε τι θα γίνει στο 3ο split
Οι διαφορές στο Μόντε χάνονται όσο εύκολα κερδίζονται!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Όπως είχα γράψει παραπάνω, η 3η αναμενόταν να έχει πολλά σημεία πάγου, απο ότι φαίνετε ήταν στην αρχή αφού στο 2 split ο Gron τον έπιασε sto 0.5.Ας δούμε τι θα γίνει στο 3ο split
Οι διαφορές στο Μόντε χάνονται όσο εύκολα κερδίζονται!
Όντως αυτό πρέπει να συμβαίνει...
-
Κάποιο πρόβλημα ή στους χρόνους ή στους πρωτους 3!!!
-
Ροκανίζει ο ψηλός!!!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Ροκανίζει ο ψηλός!!!Μηδένα προ του Panizzi μακάριζε
Κάτι πρέπει να έχει συμβεί στην τρίτη ειδική, οι χρόνοι της 'αγίας τριάδας' είναι πολύ περίεργοι...
-
Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τους χρόνους !!!!
Αλλιώς ... θα ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ !!!!!!!!!! -
Συμφωνα με τα σπλιτ οι πρωτοι τρεις συνατησαν ελεφαντα εξ ινδιων στην ειδικη και εκοψαν........ενω ο Ντυβαλ επιταχυνε για να τον αποφυγει....
η οσο περναει η ωρα βαζουν και καλυτερα λαστιχα
(πιο πιθανο απο το λιωνουν οι παγοι....)ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?????
(η τι σπλιτ παρακολουθουμε......)
WRC 2006 1ος Γύρος Ράλι Μόντε Κάρλο