-
Διαλεχτεεεεεεε
Για να μην παρεξηγηθω πλακα κανω...
-
ρε παιδια μηπως να συννενοηθουμε 2-3 ατομα να αρχιζουμε να κατεβαζουμε χριστοπαναγιες μεταξυ μας ??
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Γιατί έχω την εντύπωση οτι ΤΩΡΑ ειμαστε on topic περισσότερο από ποτέ;
Κάποτε τα αυτοκίνητα τα κατασκευαζαν Δημιουργοί. Ανθρωποι με όραμα κα φαντασία. Από τεχνίτες με μεράκι για ανθρώπους με γούστο. Τώρα τα αυτοκίνητα τα φτιάχνουν μαρκετίστες, και οικονομικοί διευθυντές.
VW Gallardo, BMW Mini, συγχωνεύσεις, εξαγορές, μετονομασίες, κοινά πατώματα, 'να σε δώκω κινητήρα, να με δώκεις το σαζμαν', και να σφάζονται οι Βαγγέληδες, οι Ιταλοί και οι Βησιγότθοι ποιανου η σκουριά στρίβει καλύτερα. Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εγώ ο μ@λ@κ@ς σφάζω το παιδί μου δλδΜε βρίσκεις απόλυτα σύμφωνω, ωστόσο αυτό που λέω εγώ είναι τι σχέση έχουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες με τους διαχειριστές.
Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι μερικοί-μερικοί δεν έχουν που αλλού να ποσταρούν και γράφουν εδω το μακρύ τους και το κοντό τους.
Ενά τοπικ το οποίο αν και έχει εριστικό τίτλο μπορεί να προσφέρει σε αυτό το φορουμ πολλά κάποιοι-κάποιοι κοιτάνε πως μπορούν να το εκφυλίσουν.... -
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι μερικοί-μερικοί δεν έχουν που αλλού να ποσταρούν και γράφουν εδω το μακρύ τους και το κοντό τους.
Ενά τοπικ το οποίο αν και έχει εριστικό τίτλο μπορεί να προσφέρει σε αυτό το φορουμ πολλά κάποιοι-κάποιοι κοιτάνε πως μπορούν να το εκφυλίσουν....Φαντάζομαι αναφέρεσαι ΚΑΙ στον manolis66...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Γιατι πρεπει να φανατιζομαστε τοσο πολυ με μαρκες αυτοκινητου ???
Σε ποιο σοβαρα θεματα τι πρεπει να κανουμε αραγε ???
Γιατι τετοιοι χαρακτηρισμοι??Ημαρτον πια....Για αμαξια μιλαμε..
Βαγγελη, αμα ο αλλος δεν εχει να ασχοληθει με τιποτα πιο ενδιαφερον στη ζωη του...
παρτε κομπολοι.........
θα πουλήσω το ρολόι..
κάτι τέτοια βλέπει κ ο ΚΚ και λέει ηλίθιους όσους έχουν στόχο της ζωής τους να πάρουν ένα αυτοκίνητο..
Και πάντα εννοεί γερμανικό.
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Γιατί έχω την εντύπωση οτι ΤΩΡΑ ειμαστε on topic περισσότερο από ποτέ;
Κάποτε τα αυτοκίνητα τα κατασκευαζαν Δημιουργοί. Ανθρωποι με όραμα κα φαντασία. Από τεχνίτες με μεράκι για ανθρώπους με γούστο. Τώρα τα αυτοκίνητα τα φτιάχνουν μαρκετίστες, και οικονομικοί διευθυντές.
VW Gallardo, BMW Mini, συγχωνεύσεις, εξαγορές, μετονομασίες, κοινά πατώματα, 'να σε δώκω κινητήρα, να με δώκεις το σαζμαν', και να σφάζονται οι Βαγγέληδες, οι Ιταλοί και οι Βησιγότθοι ποιανου η σκουριά στρίβει καλύτερα. Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εγώ ο μ@λ@κ@ς σφάζω το παιδί μου δλδΜε βρίσκεις απόλυτα σύμφωνω, ωστόσο αυτό που λέω εγώ είναι τι σχέση έχουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες με τους διαχειριστές.
Ενά τοπικ το οποίο αν και έχει εριστικό τίτλο μπορεί να προσφέρει σε αυτό το φορουμ πολλά κάποιοι-κάποιοι κοιτάνε πως μπορούν να το εκφυλίσουν....άλλοι το κάνουν απο επάγγελμα παντού....αυτό είναι καλύτερο?..
-
Ο χρήστης Italian έγραψε:
κάτι τέτοια βλέπει κ ο ΚΚ και λέει ηλίθιους όσους έχουν στόχο της ζωής τους να πάρουν ένα αυτοκίνητο..
Με λάθος πόδι ξεκίνησες τη συμμετοχή σου στο φόρουμ...
Παρόλα αυτά, καλώς ήρθες...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΥΓ Μην μας κατηγορήσουν πάλι για την 'σφαγή του Ηρώδη'!!!Η 'σφαγή των νηπίων είναι'. (Επίτηδες το έγραψα για να δώσω λαβή στους 'κατατρεγμένους' να στη πούν )
Γιατι πρεπει να φανατιζομαστε τοσο πολυ με μαρκες αυτοκινητου ???
Σε ποιο σοβαρα θεματα τι πρεπει να κανουμε αραγε ???
Γιατι τετοιοι χαρακτηρισμοι??Ημαρτον πια....Για αμαξια μιλαμε..
Βαγγελη, αμα ο αλλος δεν εχει να ασχοληθει με τιποτα πιο ενδιαφερον στη ζωη του...
παρτε κομπολοι.........
Στο τέλος τέλος βρείτε γκόμενα κοστίζει κάτι παραπάνω αλλά ξελαμπικάρει.
Διαλεχτεεεεεεε
Για να μην παρεξηγηθω πλακα κανω...
Το Σωστό είναι 'διελιιιέεχτεεεεεεε' .
Φιλάκιαααααα.
-
Ο χρήστης Italian έγραψε:
Και πάντα εννοεί γερμανικό.Έπεσε 'σύρμα', ε;
-
Τελικά ποια είναι η γνώμη σας;
Ήταν σωστό το μπαν στους δύο χρήστες ή όχι;
( )
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Έπεσε 'σύρμα', ε;
Από αυτόν που εννοεί γερμανικό?
-
στα δικαστήρια πάντως υπάρχει και ελαφρυντικά όπως 'εν βρασμό ψυχής'
αλλα και οι 'ηθικοί αυτουργοί'....
αν επίσης ισχυριστείς 'με προκαλεσε' ή απαλλάσεσαι, ή καταδικάζονται και οι δύο...
γενικά είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις ποιος προκάλεσε ποιον...
στην μπάλα επίσης ασχετα με το ποιος φταίει σε ένα τσακωμό, αποβάλλονται και οι δύο αν πέξαν ξύλο και οι δύο (άσχετα με το ποιος προκάλεσε) ή αποβάλλεται αυτός που έριξε το κουτουλίδι και παίρνει κίτρινη αυτός που δεν έκανε τίποτα..
εδώ δεν έγινε κάτι τέτοιο,
γενικά σε τέτοια κατάσταση δύσκολο να φταίει μόνο ένας..
φαντάζομαι όμως ότι οι mods ξέρουν καλύτερα το συγκεριμένο....
αυτά που γράφω παραπάνω πάντως ισχύουν...
τουλάχιστον αυτα εφαρμόζω εγω εκει που συντονίζω...
-
Ο χρήστης face έγραψε:
στα δικαστήρια πάντως υπάρχει και ελαφρυντικά όπως 'εν βρασμό ψυχής'αλλα και οι 'ηθικοί αυτουργοί'....
αν επίσης ισχυριστείς 'με προκαλεσε' ή απαλλάσεσαι, ή καταδικάζονται και οι δύο...
γενικά είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις ποιος προκάλεσε ποιον...
στην μπάλα επίσης ασχετα με το ποιος φταίει σε ένα τσακωμό, αποβάλλονται και οι δύο αν πέξαν ξύλο και οι δύο (άσχετα με το ποιος προκάλεσε) ή αποβάλλεται αυτός που έριξε το κουτουλίδι και παίρνει κίτρινη αυτός που δεν έκανε τίποτα..
εδώ δεν έγινε κάτι τέτοιο,
γενικά σε τέτοια κατάσταση δύσκολο να φταίει μόνο ένας..
φαντάζομαι όμως ότι οι mods ξέρουν καλύτερα το συγκεριμένο....
αυτά που γράφω παραπάνω πάντως ισχύουν...
τουλάχιστον αυτα εφαρμόζω εγω εκει που συντονίζω...
Μην μου πεις ότι είσαι ο Κασναφέρης!
(πλάκα κάνω! )
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Με μια χαρά πόδι ξεκίνησες τη συμμετοχή σου φίλε μου!
-
Ο χρήστης JohnnyWalker έγραψε:
Με μια χαρά πόδι ξεκίνησες τη συμμετοχή σου φίλε μου!
Αφού τα γερμανικά εννοεί ο ΚΚ.
Τι να κάνουμε? -
whatever.gif
-
Περιμένετε παιδιά, επιστρέφω....
-
Ήρθα!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ήρθα!!!ΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Επιασες όλον τόν καναπέ μόνος σου ΡΕΕΕΕ!!!!(αϊ κάν πιό πέρα )
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ήρθα!!!κι εγώ μόλις
μια χαρά τα καταφέρνετε και χωρίς εμένα
πάντα φταίνε οι άλλοι βέβαια
μην διακόπτω, συνεχίστε
Απαράδεκτη στάση των διαχειριστών του Forum!