-
εγω θα κανω την φωνη
-
Μπασάκι παίζω εγώ πάντως...και αν είμαστε και ψιλο-funky, ακόμα καλύτερα!
...play dat funky music white boy...
Ροκάδες υπάρχουν πολλοί, αλλά δεν κάνουν αισθητή την παρουσία τους...δεν διπλοπαρκάρουν έξω από trendy καφετέριες, δεν φοράνε 'κουστουμιά' με ζελέ και πούρο, δεν κυκλοφορούν με ξανθιές με 10% κάλυψη σώματος από ρούχα, δεν φοράνε ρούχα που να θυμίζουν τροχονόμο και παπούτσια με λεντάκια κλπ...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μπασάκι παίζω εγώ πάντως...και αν είμαστε και ψιλο-funky, ακόμα καλύτερα!...play dat funky music white boy...
Ροκάδες υπάρχουν πολλοί, αλλά δεν κάνουν αισθητή την παρουσία τους...δεν διπλοπαρκάρουν έξω από trendy καφετέριες, δεν φοράνε 'κουστουμιά' με ζελέ και πούρο, δεν κυκλοφορούν με ξανθιές με 10% κάλυψη σώματος από ρούχα, δεν φοράνε ρούχα που να θυμίζουν τροχονόμο και παπούτσια με λεντάκια κλπ...
funkyreverend, να υποθέσω ότι είσαι ο ένας εκ των τριών που ψήφισε Jazz/Soul. (Ψάχνω να βρω τους αλλους δύο εκτός από μένα)
-
Ακούω τα πάντα, με τζαζ, πανκ και δημοτικά να είναι ουραγοί στις προτιμήσεις μου.
Γουστάρω παλιό, καλό ροκ (Bad Company, Eric Clapton, Lynard Skynard, Tom Petty, Rory Gallacher, Led Zeppelin, Dire Straits, Queen, κλπ), αλλά δεν με χαλάνε καθόλου και πιο βαριά ακούσματα (Deep Purple, ACDC, Black Sabbath, Iron Maiden, Judas Priest, Metallica... μέχρι Manowar και Mercyful Fate μπορώ να ακούσω ευχάριστα).
Βασικά ακούω από Βανδή, Κοκκίνου, Βίσση μέχρι Διονυσίου, Μητσάκη, Τσιτσάνη, Βαμβακάρη, κι από Boney M, Fernandez, Bee Gees μέχρι Peter Gabriel, Blue Oyster Cult και David Bowe. Πολλές φορές ηρεμώ με κλασική μουσική (ιδιαίτερα αν τύχει να ταξιδεύω βράδυ με το αυτοκίνητο). Soul, Blues είναι κι αυτά στα καλοδεχούμενα.
Αυτά που δεν γουστάρω καθόλου είναι οι σκληροί αμανέδες και τα τσιφτετέλια.
ΥΓ1. Ως εκ τούτου δεν ψήφισα τίποτα (μιας και θα έπρεπε να τα ψηφίζω σχεδόν όλα )
ΥΓ2. Στο ράδιο η βελόνα τις περισσότερες φορές μένει στο Radio Gold.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ2. Στο ράδιο η βελόνα τις περισσότερες φορές μένει στο Radio Gold. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Μια ζωή αφιερωμένη στο metal, το rock και τα blues.
Κανά γκρουπάκι θα φτιάξουμε; Kιθαρίστες είδα είμαστε αρκετοί. Άλλα όργανα;εγώ κάνω χαλαρά τον παραγωγό
χωρίς πλάκα τώρα.
όποιος ενδιαφέρεται (και έχει χρόνο και κάποιες μουσικές γνώσεις ) και θέλει να ξεκινήσει να δημιουργεί κυρίως ηλεκτρονική μουσική ή hh/rnb, το fruity loops είναι ό,τι πρέπει.
το προτείνω ανεπιφύλακτα. ειδικά στους αρχάριους. -
Αμάν! Πολλούς ροκάδες έχουμε στο φόρουμ...
Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλαπλή επιλογή στην ψηφοφορία, οπότε επιλέγω τη μεγαλύτερη αγάπη. Jazz.
-
Εγω δεν μπορω να ψηφισω κατι απο ολα αυτα,αφου παλαιοτερα ημουν κολλημενος μονο με το κλασσικο ροκ,αλλα πλεον ακουω οτιδηποτε ειναι ευχαριστο στο αυτι μου,ειτε λεγεται jazz,ειτε κλασσικη μουσικη ειτε μπιτακι κοκ....
-
Ακούω σχεδόν τα πάντα ... εκτός απο trans κλπ.
Ομως επειδή μεγάλωσα με rock των 70s (και Ελληνικό - Socrates !! )
ψήφισα rock.Bέβαια περνάω και περιόδους που ακούω πολύ Ελληνικό (Καζαντζίδη , Μητροπάνο , Πάνου , Κουμιώτη κλπ. - αρχαίους δλδ )
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Να μη μίλαγε κι ο Μαστοράκης και θα ήταν μονίμως κολλημένη εκεί η βελόνα
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Να μη μίλαγε κι ο Μαστοράκης και θα ήταν μονίμως κολλημένη εκεί η βελόνα
Δεν ειναι μονο οτι μιλαει.. Ειναι οτι διαφημιζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ τις συλλογες του.. Ημαρτον!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν ειναι μονο οτι μιλαει.. Ειναι οτι διαφημιζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ τις συλλογες του.. Ημαρτον!!Διαφημίζει και τα οπτικά Δανδουλάκη και τα Gold Cafe
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Δεν ειναι μονο οτι μιλαει.. Ειναι οτι διαφημιζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ τις συλλογες του.. Ημαρτον!!
Διαφημίζει και τα οπτικά Δανδουλάκη και τα Gold Cafe
Και με πετυχημένη υπόκρουση όσον αφορά στα οπτικά (for your eyes only). Πάντως έχω την εντύπωση ότι οι συλλογές του γενικά είναι καλοστημένες και χωρίς σαβούρες
-
Ο χρήστης svlach έγραψε:
Και με πετυχημένη υπόκρουση όσον αφορά στα οπτικά (for your eyes only). Πάντως έχω την εντύπωση ότι οι συλλογές του γενικά είναι καλοστημένες και χωρίς σαβούρες
Πρέπει να κατέχει από τις μεγαλύτερες μουσικές συλλογές (στην Ελλάδα σίγουρα).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πρέπει να κατέχει από τις μεγαλύτερες μουσικές συλλογές (στην Ελλάδα σίγουρα).
Εναν Γιάννη Πετρίδη τον έχεις ακουστά;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εναν Γιάννη Πετρίδη τον έχεις ακουστά;Που τον θυμήθηκες αυτόν; (τον άκουγα όταν ήμουν έφηβος και... βγάλε).
-
Καλά, αυτός παίζει σε δική του κατηγορία. Κάπου είχα διαβάσει ότι διαθέτει πάνω από 70.000 δίσκους;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εναν Γιάννη Πετρίδη τον έχεις ακουστά;
Τι θυμήθηκες τώρα. Κορυφή ο άνθρωπος.
-
Ο χρήστης svlach έγραψε:
Καλά, αυτός παίζει σε δική του κατηγορία. Κάπου είχα διαβάσει ότι διαθέτει πάνω από 70.000 δίσκους;Άραγε ασχολείται ακόμα ο Πετρίδης; (ο Μαστοράκης είναι πιο χάι-τεκ... μαζεύει ΚΑΙ mp3)
-
τι εννοείτε ρε παιδιά 'που τον θυμήθηκα'; Βάλτε Δεύτερο Πρόγραμμα σε μία ωρα από τώρα
Αγαπημένο είδος μουσικής