-
δεν ειμαι 'φαν' του συγκροτηματος αλλά στο συγκεκριμενο τραγουδι βαραει καλα ο ντραμερ..
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Αχ τι μου θύμισες...
Είναι δυνατόν να συγκριθούν με τους λουκουμάδες τους raining pleasure;
διαφορετικά στυλ, εξίσου σημαντικές μπάντες και οι δυο (ΙΜΟ)
μήπως να ξανακούσεις το Nostalgia
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Youtube Videoγια τον λούτσο...
-
δεν είναι άσχημο κ σίγουρα καλύτερο από τα δικά μας σκυλάδικα τύπου λεπα και αντζι...
-
επειδή βλέπω είστε της κουλτούρας
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
επειδή βλέπω είστε της κουλτούραςτο ξέσκισες κι εσύ ...
ωραίος ο Jackson του bollywood...
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=2Qhc1tgH ... ed&search=
-
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάναν επιτυχία οι Pixies. Μου ακούγονται απαίσιοι.
(είχε καιρό που ήθελα να το πω αυτό, γιατρέ) -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
(είχε καιρό που ήθελα να το πω αυτό, γιατρέ)Χάρη μην τα λες απότομα αυτά, έχει και ζέστη και με πιάνει ζαλάδα
Τους είδα live το '89 στο Ρόδον. Ήμασταν-δεν ήμασταν 100 νοματέοι. Τους είχα ακούσει στο ραδιόφωνο και τους θεωρούσα άθλιους, ουσιαστικά στη συναυλία με κουβάλησε η παρέα μου με το ζόρι. Όταν τελείωσε το live, ένιωθα σαν να είχα βιώσει εξωσωματική εμπειρία. Χωρίς τους Pixies, δε θα υπήρχε το 90% (με πρόχειρους υπολογισμούς μου ) της indie μουσικής από το '90 και μετά.
Πλάκα-πλάκα, οι Pixies δεν κάναν ποτέ επιτυχία, όπως π.χ. οι U2. Γνωστοί στην Αμερική έγιναν αφού διαλύθηκαν, όπως οι Velvets. Άλλη μια απόδειξη του πόσο γαμάτη μπάντα ήταν. Και άλλη μια απόδειξη, εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=4Hhugmzq ... ed&search= -
πρέπει να είναι ελάχιστες οι μπάντες που κάναν επιτυχιά και προσφέραν κάτι πολύ σημαντικό στη μουσική
-
Κάτι άσχετο.
j.marr ποιός περίφημος ηθοποιός είναι αυτός που έχεις στο άβαταρ σου; -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Κάτι άσχετο.
j.marr ποιός περίφημος ηθοποιός είναι αυτός που έχεις στο άβαταρ σου;Τέλης Σταλόνε
-
Έτσι λεγεται;
-
-
-
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
(είχε καιρό που ήθελα να το πω αυτό, γιατρέ)'επιτυχια' δεν εκαναν στην εποχη τους (εποχη τους εννοω τα παραγωγικα τους χρονια, οχι τις συναυλιες που κανουν απ'το reunion και μετα να βγαλουν τα 'προς το ζειν'), το μονο κομματι που μπηκε στα charts ηταν το here comes your man: http://www.youtube.com/watch?v=Hvi4iA3PnKE
(αρκετα αργοτερα εγιναν καπως γνωστοι απ'το fight club που επαιζε το where is my mind)
'επιτυχια' εκαναν για τους εξης λογους:
α. η δυναμικη που χρησιμοποιουσαν στις κιθαρες και η δομη των τραγουδιων ηταν μεγιστη επιρροη και γραφτο να καθορισουν το στιλ των τραγουδιων των 90s ροκ
β. λογω kim deal.στα δικα μου αυτια η μουσικη τους σχεδον surfιζει σε πολλα κομματια και τους θεωρω αξιους συνεχιστες του surf rock
Χωρίς τους Pixies, δε θα υπήρχε το 90% (με πρόχειρους υπολογισμούς μου ) της indie μουσικής από το '90 και μετά.
οχι μονο της indie, αλλα και της alt.
ο cobain ειχε δηλωσει οτι οταν εγραψε το smells like teen spirit, το κομματι που μας αρεσει ή οχι σημαδεψε τα 90s, στην πραγματικοτητα προσπαθουσε να παιξει ενα κομματι των pixies, και οταν τους πρωτοακουσε ηθελε να παιξει για τους pixies ή εστω σε ενα pixies cover band... ακομα και οι radiohead που θεωρουνται απο πολλους απ'τα καλυτερα ροκ γκρουπς της εποχης μας και το πλεον πολλα υποσχομενο, εχουν πει οτι οι pixies ειναι μεγαλη επιρροηΠλάκα-πλάκα, οι Pixies δεν κάναν ποτέ επιτυχία, όπως π.χ. οι U2. Γνωστοί στην Αμερική έγιναν αφού διαλύθηκαν, όπως οι Velvets. Άλλη μια απόδειξη του πόσο γαμάτη μπάντα ήταν. Και άλλη μια απόδειξη, εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=4Hhugmzq ... ed&search=καλα δεν υπαρχει συγκριση με τους velvets.. (οι οποιοι τυχαινει να ειναι το αγαπημενο μου γκρουπ εβερ! οταν πρωτοακουσα το VU & Nico, την περιφημη banana, ειπα απο μεσα μου: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΓΑΜΗΣΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΟΤΕ!)
οι pixies ειχαν πιο catchy κομματακια, οι VU ηταν, ειδικα την εποχη των χιπις και του φολκ ροκ, ο,τι πιο κακοφωνο μπορουσε να ακουσει καποιος (μαζι με τον φρανκ ζαπα )
επισης οι πρωτοι πηραν καλες κριτικες εξ'αρχης, ασχετα αν δεν πηγαιναν κ τοσο καλα στις πωλησεις στις ηπα, οι δευτεροι φαγανε τρελο κραξιμο στην αρχη, περασαν δεκαετιες για να αναγνωριστει το ταλεντο τουςπρέπει να είναι ελάχιστες οι μπάντες που κάναν επιτυχιά και προσφέραν κάτι πολύ σημαντικό στη μουσική
κρινοντας απ'τους bb king, beatles, floyd, genesis, τους doors, τον elvis, τους rolling stones (πριν αρχισουν να το κουραζουν), τον hendrix, ακομα και τους guns n roses ή τους oasis, θα διαφωνησω
αντιθετως, λιγοι νομιζω ηταν αυτοι που δεν εκαναν επιτυχια και προσφεραν στη μουσικη (VU, pixies, brian eno, aphex twin -τοτε) καθως το γεγονος οτι δεν ακουστηκαν αρκετα απο μονο του ειναι αρκετο ωστε να μην επηρεασει καποιον αλλο..
αυτο που λες συμβαινει περισσοτερο παντως τα τελευταια χρονια γιατι η ροκ (και ειδικα η πρωτοποριακη post rock) δεν υπαρχει καθολου στη mainstream ...edit
τσιμπηστε κ αλλο ενα κομματακι που αλλαξε τη μουσικη
Αγαπημένο είδος μουσικής