-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά
http://www.youtube.com/watch?v=IlBNxcxh ... ed&search=
Ρε αρχηγε, το χειροτερο τραγουδι του δισκου διαλεξες να βαλεις?
Από ποια άποψη χειρότερο; Στο 0-100; Από εξοπλισμό; Αξιοπιστία;
Βάλε εσύ το καλύτερο. Με επιχειρήματα όμως
Έτσι κι αλλιώς, όλο το cd είναι πολύ καλό (και δεν πάει να λέει ο j. marr )
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Να ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά
http://www.youtube.com/watch?v=IlBNxcxh ... ed&search=
Ρε αρχηγε, το χειροτερο τραγουδι του δισκου διαλεξες να βαλεις?
Από ποια άποψη χειρότερο; Στο 0-100; Από εξοπλισμό; Αξιοπιστία;
-
-
-
-
-
iio το άκουσμα...
Το 1ο και 2ο τα σπάνε!ΙΜΟ...από τις καλύτερες γυναικείες φωνές...τρομερή χροιά!
Σημείωση: ακούω τα πάντα σχεδόν...γιατί όλα έχουν κάτι που αξίζει.
-
Που κατάλαβες χροιά ρε συ Σάββα σ' αυτό το πράμα που ακούμε; Μάλλον σ' αρεσαν τα plug-ins που χρησιμοποιούν στην επεξεργασία.
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Που κατάλαβες χροιά ρε συ Σάββα σ' αυτό το πράμα που ακούμε; Μάλλον σ' αρεσαν τα plug-ins που χρησιμοποιούν στην επεξεργασία.Xάρη τα έχω και σε mp3...απλά ενδεικτικά (άθλια) βίντεο σας έδωσα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Που κατάλαβες χροιά ρε συ Σάββα σ' αυτό το πράμα που ακούμε; Μάλλον σ' αρεσαν τα plug-ins που χρησιμοποιούν στην επεξεργασία.
Xάρη τα έχω και σε mp3...απλά ενδεικτικά (άθλια) βίντεο σας έδωσα.
Δηλαδή στα ίδια κομμάτια, σε mp3, ακούγεται η χροιά της φωνής της;
Θαύμα, θαύμα! -
Θαύμα, θαύμα!για μένα μιλάω ότι μου αρέσει η φωνή της. Δεν σου αρέσει its fine with me.
δεν θέλω να σε πείσω ... ένα σχόλιο για μένα έκανα.δεν θέλω να διαφωνήσω κ για αυτό...κουράστηκα.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θαύμα, θαύμα!για μένα μιλάω ότι μου αρέσει η φωνή της. Δεν σου αρέσει its fine with me.
δεν θέλω να σε πείσω ... ένα σχόλιο για μένα έκανα.δεν θέλω να διαφωνήσω κ για αυτό...κουράστηκα.
Προφανώς δεν κατάλαβες τι εννοούσα - δεν έκρινα το γούστο σου.
-
'Την προηγούμενη Παρασκευή έφυγε από κοντά μας ένας από τους στυλοβάτες της jazz στην Ελλάδα, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Κώστας Γεωργίου. Ο Κώστας Γεωργίου ήταν ένας από τους πρωτεργάτες του ιστορικού σταθμού Jazz FM, ενώ διατηρούσε μόνιμα εκπομπή στον Εν Λευκώ από τις 10-12 κάθε βράδυ καθημερινής. Πρόσφατα είχε ξεκινήσει την λειτουργία του Moody Radio, ενός σταθμού που εκπέμπει αποκλειστικά στο Internet. Θα μας λείψει η χαρακτηριστική φωνή του και οι μελετημένες, ατμοσφαιρικές του παρουσιάσεις σε κάθε τραγούδι που έπαιζε.
Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα, 13/08/07, στις 17:30 στο Κοιμητήριο της Κηφισιάς. Αντί για στεφάνια, οι συγγενείς και φίλοι παρακαλούν να κατατεθεί ένα μικρό ποσό στο 'Χαμόγελο του Παιδιού' ή στους 'Γιατρούς χωρίς Σύνορα'.
13/8/2007
πηγή:
http://www.jazz.gr/R.I.P.
Το ραδιόφωνο έχασε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο, κυρίες και κύριοι... -
Προφανώς δεν κατάλαβες τι εννοούσα - δεν έκρινα το γούστο σου.
κατάλαβα τι είπες...απλά σου είπα ότι μου αρέσει η χροιά της φωνής της. Τώρα εάν είναι με μηχανήματα δεν με νοιάζει. Γιατί ποιανού δεν είναι σήμερα;
-
-
-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Youtube VideoΑχ τι μου θύμισες...
Είναι δυνατόν να συγκριθούν με τους λουκουμάδες τους raining pleasure;
Αγαπημένο είδος μουσικής