-
εγω θα συμφωνήσω με το σχόλιο ενός άλλου :
to wraiotero tragoudi tis eleutherias
-
Ξεκολληστε πια με τους outdated nirvana
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Ξεκολληστε πια με τους outdated nirvanaΟΚ chief
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Eleftheria Arvanitaki - Meno EktosΠοτε θα βγαλει καινουργιο δισκο?
-
έβγαλε μια ωραία συλλογή με τα καλύτερά της 1986-2007 νομίζω...την αγόρασα.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
έβγαλε μια ωραία συλλογή με τα καλύτερά της 1986-2007 νομίζω...την αγόρασα.Πολυ θα ηθελα να την δω να συνεργαζεται με τον Κ.βητα η τον Ν.Πατρελακη καιρος ειναι να αλλαξει λίγο υφος.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Ξεκολληστε πια με τους outdated nirvanaκατι κλασσικο δεν ειναι ποτε outdated.
αποδειξη; τα κομματια αυτα ειναι του 1991, και εμεις τα συζηταμε σημερα, 17 χρονια μετα
παντως το συγκεκριμενο album (nevermind) πιστευω δεν πιανει μια μπροστα στο bleach και το in utero (απιστευτα δουλεμενη βρωμα απο τον albini στο in utero).
drugs? αλλα τοσα επαιρναν και οι beatles.
-
goooooooooooo:metalo:
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ξεκολληστε πια με τους outdated nirvana
κατι κλασσικο δεν ειναι ποτε outdated.
αποδειξη; τα κομματια αυτα ειναι του 1991, και εμεις τα συζηταμε σημερα, 17 χρονια μετα
παντως το συγκεκριμενο album (nevermind) πιστευω δεν πιανει μια μπροστα στο bleach και το in utero (απιστευτα δουλεμενη βρωμα απο τον albini στο in utero).
drugs? αλλα τοσα επαιρναν και οι beatles.
προσωπικη αποψη μου με emoticon
Η μουσικη δυστυχως για ολους αυτους που εχουν μεινει εκει ,εχει αλλαξει 200% γιαυτο και το outdated σχολιο που ομως δεν σημαινει οτι ειναι για πεταμα.Ολα αυτα τα κλασσικα σχηματα απο τους beatles ως δεν ξερω που, ηταν και θα μεινουν στην κορυφη.Κανενας δεν μπορει να τους κουνησει απο εκει οτι και αν γραψει.Ο κοσμος ομως αλλαξε αλλαξα και εγω και αν καποτε το nevermind μου ακουγονταν αριστουργημα και πρωτοπορια,σημερα με κανει να βαριεμαι ανυποφορα.
Ειχα επισκευτει ενα φιλο μου μια φορα καπου στα τελη των 80ς και βλεποντας την πλουσια δισκοθηκη του μου εκανε εντυπωση η απουσια σημαντικων δισκων απο τα 80ς.Η απαντηση του ηταν πως η μουσικη σταματησε στο the wall.H απαντηση μου ηταν οτι το μυαλο του σταματησε εκει οχι η μουσικη.
Αυτα που γραφω ειναι εντελως προσωπικη αποψη ,μη με παρετε με τις ντοματες
Ειναι προτιμοτερο καποιος να εχει κολλημα με αυτα τα συγκροτηματα και καλλιτεχνες παρα με τα airplay σκουπιδια-εγχωρια και μη- που εχουν περικυκλωσει επικινδυνα τα ακουστικα μας τυμπανα. -
Ο χρήστης madox έγραψε:
προσωπικη αποψη μου με emoticon
Η μουσικη δυστυχως για ολους αυτους που εχουν μεινει εκει ,εχει αλλαξει 200% γιαυτο και το outdated σχολιο
ευτυχως η μουσικη εχει αλλαξει και παντα θα αλλαζει
που ομως δεν σημαινει οτι ειναι για πεταμα.Ολα αυτα τα κλασσικα σχηματα απο τους beatles ως δεν ξερω που, ηταν και θα μεινουν στην κορυφη.Κανενας δεν μπορει να τους κουνησει απο εκει οτι και αν γραψει.
το θεμα δεν ειναι η κορυφη, αλλα τι μπορει να σου κανει κλικ στη μουσικη και να σου ερεθιζει τον εγκεφαλο (και ποιες ωρες). τωρα το ποια χρονια εχει γραφτει κατι, αν θεωρειται κορυφη ή οχι και απο ποιους λιγο μ'απασχολει. ευτυχως, εχω ξεπερασει τα (περισσοτερα) κολληματα και ταμπελες στη μουσικη εδω και πολλαααααα χρονια
Ο κοσμος ομως αλλαξε αλλαξα και εγω και αν καποτε το nevermind μου ακουγονταν αριστουργημα και πρωτοπορια,σημερα με κανει να βαριεμαι ανυποφορα.
το nevermind δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο, γι'αυτο. ο,τι υπηρχε στο nevermind, το ειχαν κανει ηδη οι pixies πριν μερικα χρονακια. δε νομιζω οτι εχει κατι ξεχωριστο στον ηχο, οπως εχει το bleach ή το in utero.
Ειχα επισκευτει ενα φιλο μου μια φορα καπου στα τελη των 80ς και βλεποντας την πλουσια δισκοθηκη του μου εκανε εντυπωση η απουσια σημαντικων δισκων απο τα 80ς.Η απαντηση του ηταν πως η μουσικη σταματησε στο the wall.
η μουσικη σαφως και δεν εχει σταματησει. υπαρχουν πραγματα να παρεις απ'ολες τις εποχες και τα ειδη μουσικης. αρκει να σου αρεσουν.
Ειναι προτιμοτερο καποιος να εχει κολλημα με αυτα τα συγκροτηματα και καλλιτεχνες παρα με τα airplay σκουπιδια-εγχωρια και μη- που εχουν περικυκλωσει επικινδυνα τα ακουστικα μας τυμπανα.
κολληματα δε νομιζω οτι εχω με κατι.
ψαχνω τον ηχο που μου αρεσει, προσπαθω να συνδιαζω πολυ διαφορετικα πραγματα και να παιρνω απο αυτα ο,τι εχουν να δωσουν, αλλα η μελωδια που βγαινει μεσω ενος κακοφωνου, βρωμικου ηχου, παντα με τραβουσε. οχι ολες τις ωρες φυσικα -
Παρθενογεννηση στη μουσικη δεν υπαρχει ολα πλεον μπορουν να μπουν μεσα σε ενα μπλεντερ.Το θεμα ειναι τι θα βγει ως αποτελεσμα ενα ωραιο δροσιστικο κοκτειλ η ενας παχυρευστος καφε χυλος?
Το οτι οι pixies βγαλαν πρωτοι μερικα κιθαριστικα reefs δεν ακυρωνει τους nirvana γιατι προχωρησαν το ολο πραγμα ενα βημα μπροστα-
αν και νομιζω πιο καταλυτικο γκρουπ απο τους stooges στην εξελιξη του rock δεν υπαρχει.το προηγουμενο post μου ηταν γενικολογο μην το παιρνεις προσωπικα
Α και να μην το ξεχασω σημερα το βραδυ οι Σκωτσεζοι Swayzak στο club libre του μυλου στην Θεσσ\κη doors opening at 11pm
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Παρθενογεννηση στη μουσικη δεν υπαρχει ολα πλεον μπορουν να μπουν μεσα σε ενα μπλεντερ.Το θεμα ειναι τι θα βγει ως αποτελεσμα ενα ωραιο δροσιστικο κοκτειλ η ενας παχυρευστος καφε χυλος?το θεμα ειναι, ποιος θα κρινει αν το αποτελεσμα ειναι ενα δροσιστικο κοκτειλ ή καφε χυλος;
ο καθενας απο εμας για την παρτη του, ή οι 'κριτικοι, το mainstream και οι παντογνωστες';νομιζω πιο καταλυτικο γκρουπ απο τους stooges στην εξελιξη του rock δεν υπαρχει.
αλλος θα πει τους ζεπελιν, αλλος τους beatles, τους floyd, τους smiths, τους velvet underground....
για μενα, το ποιο ειναι το περισσοτερο καταλυτικο γκρουπ στην εξελιξη οποιουδηποτε ειδους το οριζει η κατευθυνση που εχει παρει ο καθενας απο τους ακροατες, που φαινεται απο το πως επηρεαστηκαν απο αυτο το γκρουπ τα σχηματα που ακουει -
Μπορεί να μου πει κάποιος ποιά είναι η πραγματική έννοια της φράσης 'show must go on' των Queen?
-
Ακούω διάφορα 'ξεπερασμένα' και 'αρχαία'. Κυρίως κλασσικό και hard rock και από κει και πέρα ανάλογα τη διάθεση. 'Ασχετα από τις 'κριτικές', από το αν υπάρχουν αξιόλογα πράματα σήμερα ή όχι, άσχετα αν αυτό που ακούω είναι αριστούργημα ή ηχορύπανση ...από τη στιγμή που μου αρέσει, που με ταξιδεύει, που με κάνει να ξεχνάω, που με κάνει να θυμάμαι, που με ξεκουράζει και αρχίζω να κουνιέμαι κι ας είμαι πτώμα, που είναι το soundtrack της ζωής μου στην τελική, μου αρκεί.
Δεν περιμένω από τη μουσική που ακούω να μου προσθέσει αίγλη από την 'ποιότητά' της, περιμένω να με 'αγγίζει'. Έτσι και το πετύχει αδιαφορώ πως τη λένε σαν είδος ή αν αυτή μου η επιλογή με χαρακτηρίζει σαν 'κολλημένη', 'οπισθοδρομική' ή 'ακαλλιέργητη'.
πχ. τώρα παίζουν Saxon
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μπορεί να μου πει κάποιος ποιά είναι η πραγματική έννοια της φράσης 'show must go on' των Queen?Δεν πρεπει να απεχει και πολυ απο αυτο που αφηνει να εννοηθει.Για πιο σιγουρα μια μελετη ολων των στιχων ισως βοηθησει περαιτερω.
-
EDIT
bubble double -
Eίμαι κι από τους κλασσικούς τύπους, βλέπε classic rock των 60',70' αλλά και παλιότερα soul, blues, jazz.
Μετά το 70' όμως έχουν βγεί εξίσου ωραία πράγματα, αναφέρω U2, James, Talking Heads, Metallica κλπ κλπ ενώ και οι ανεξάρτητες εταιρείες, τελευταία έχουν πολύ καλά πράγματα, πχ. Gotan Project, Calexico.
Hip-Hop σπάνια ακούω, αν και υπάρχουν κι εκεί φοβερά κομμάτια αλλα θέλει...ψάξιμο και βαριέμαι, ενώ δυστυχώς καλή ελληνική μουσική τελευταία, βγαίνει όλο και πιο δύσκολα... -
Madrugada The kids are on High Street
Madrugada - Strange Color Blue (μόνο ήχος)
(δεν μπορώ να βρώ βιντεάκι με το Sirens..... )
-
Depeche Mode & Linkin Park - Enjoy The Silence
Μια πολύ ενδιαφέρουσα 'διασκευή'
Αγαπημένο είδος μουσικής