-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πήρα για test drive μία 430 και πραγματικά απογοητεύτηκα. Το aircondition δεν ζέσταινε καθόλου, το ηχοσύστημα ένα αίσχος, για να μην πω ότι ήταν πολύ χαμηλή και με έπιασε η μέση μου. Τα αυτιά μου βούιζαν (ούτε πίσω να ήταν ο κινητήρας) και από τους καθρέπτες δεν έβλεπες τίποτα. Θέσεις για μικροπράγματα δεν υπήρχαν (το scenic είχε πολύ περισσότερες) και επιτάνχυνε τόσο γρήγορα, που πραγματικά μες την πόλη δεν χρειαζόταν καθόλου και θεωρώ ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Το ίδιο με τα φρένα. Σταματάνε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα, να γλιτώσω από 2 ταξιτζήδες. Επίσης αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν το χρώμα. Άκου κόκκινο, τρε μπανάλ! Βέβαια μου είπαν ότι βγαίνει και σε γαλάζιο που σώζει λίγο την κατάσταση.
Την Δευτέρα θα οδηγήσω την Cayman, παρόλο φτηνιάρικη, άκουσα τα καλύτερα.
(Ψάχνω κι ένα χρηματοδοτικό 780 δόσεις. Σε ποια τράπεζα να πάω?)
Για το πορτ-μπαγκαζ..τι να πεις??
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ρε παιδες....μια ερωτηση
Εχει οδηγησει κανενας σας αυτα τα αυτοκινητα ή τσακωνεστε θεωρητικα??
Πήρα για test drive μία 430 και πραγματικά απογοητεύτηκα. Το aircondition δεν ζέσταινε καθόλου, το ηχοσύστημα ένα αίσχος, για να μην πω ότι ήταν πολύ χαμηλή και με έπιασε η μέση μου. Τα αυτιά μου βούιζαν (ούτε πίσω να ήταν ο κινητήρας) και από τους καθρέπτες δεν έβλεπες τίποτα. Θέσεις για μικροπράγματα δεν υπήρχαν (το scenic είχε πολύ περισσότερες) και επιτάνχυνε τόσο γρήγορα, που πραγματικά μες την πόλη δεν χρειαζόταν καθόλου και θεωρώ ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Το ίδιο με τα φρένα. Σταματάνε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα, να γλιτώσω από 2 ταξιτζήδες. Επίσης αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν το χρώμα. Άκου κόκκινο, τρε μπανάλ! Βέβαια μου είπαν ότι βγαίνει και σε γαλάζιο που σώζει λίγο την κατάσταση.
Την Δευτέρα θα οδηγήσω την Cayman, παρόλο φτηνιάρικη, άκουσα τα καλύτερα.
(Ψάχνω κι ένα χρηματοδοτικό 780 δόσεις. Σε ποια τράπεζα να πάω?)
Το τασακι ηταν σε καλο σημειο ?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...Έφυγες funniest
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
(Ψάχνω κι ένα χρηματοδοτικό 780 δόσεις. Σε ποια τράπεζα να πάω?)Μα γιατί δεν παίρνεις ένα στεγαστικό?
[Διάσπαση] Ferrari VS Porsche επεισόδιο 2ο...