-
40+ και όλοι υπέροχοι!
Φοβερό κλίμα, φοβερές πλάκες, καλό φαί (αν και εγω ήμουν φαγωμένος από το προηγούμενο βράδυ!!! )..
Πολύ χάρηκα που ξαναμαζευτήκαμε.
Στην πίτα προφανώς θα γίνει ο χαμος....
Φυσικά...ο Σιέλε έφαγε όλες τις πατάτες και δεν ξέρει τι του γίνεται!!!
Παρών και ο Ηλίας εξ Ηλείας (δεν είχε κλήρωση και δεν κέρδισε τίποτα.. )
Γνωρισα και τον Πάνο (grc) ξαναείδα και τον Νίκο (mad-n) γνώρισα και τον Harry999( αυτό το παιδί έχει 'χάρισμα'.. ), ήρθε και η Εύα, ήταν πάλι όλη η παλιοπαρέα....
Φοβερά φοβερά
Ο ΣΧ βεβαίως βεβαίως όλα τα λεφτά...όπως πάντα!!!Χαίρε boss!!
ΥΓ Ενα πορτοκαλί αυτοκίνητο απέξω ποιού ηταν ρε παιδιά?Το πήρε ο γερανός!!!
-
ωχ Νίκο μην λες τέτοια .... ο Βάγγος είναι ικανός να βγει κ να ψάχνει το πορτοκαλάκι του
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
ωχ Νίκο μην λες τέτοια .... ο Βάγγος είναι ικανός να βγει κ να ψάχνει το πορτοκαλάκι τουΓιατι βγαίνει και από το αυτοκίνητο?
Η Μαρία έλεγε ότι κοιμάται μέσα!!
Εχει βάλει και TV για να βλέπει ΑΕΚάραααα!!! -
Gmt... Ζηλεύω...
-
Που ειναι το πορτοκαλι ΟΕΟ???
Haryyy 999 @ SX ---> Η Alfa* που τρακαρα εδω απεξω ποιανου ειναι ???
*Brera 3,2
Οταν εφυγε ο Στρατης λοιπον βγηκαμε εξω ~10 ατομα μεσα στη παγωνια και θαυμαζαμε το «γλυπτο»....
Καταγγελω τον Chrmes τον Mpeizani και τον Opterio που ενω ολοι παιρναμε απο 4 πατατες οι ανωτερω πηραν σαφως περισσοτερες
Ευτυχως που η Μαρια μου,δεν καταφερε την μπριζολα της και την μεταβιβασε σε εμενα γιατι πεινασμενος θα ημουν ακομα...
Με 1 σταβλισια και μιση γαλακτος ειμαστε οκ πιστευω...
-
Εγω είχα φάει....αλλά 2 μπριζόλες γάλακτος τις έφαγα....α...και της Αννας την μπριζόλα έφαγα γιατι δεν μπορούσε να την καταφέρει (αλλά αυτό δεν μετράει)....
Πατάτες εντός του ζουμίου των μπριζολίων φάγατε?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγω είχα φάει....αλλά 2 μπριζόλες γάλακτος τις έφαγα....α...και της Αννας την μπριζόλα έφαγα γιατι δεν μπορούσε να την καταφέρει (αλλά αυτό δεν μετράει)....Πατάτες εντός του ζουμίου των μπριζολίων φάγατε?!
OXI Παιζουν και τετοια κολπα εε ?
Φαγαμε ομως μπριζολες εντος του ζουμιου των
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εγω είχα φάει....αλλά 2 μπριζόλες γάλακτος τις έφαγα....α...και της Αννας την μπριζόλα έφαγα γιατι δεν μπορούσε να την καταφέρει (αλλά αυτό δεν μετράει)....
Πατάτες εντός του ζουμίου των μπριζολίων φάγατε?!
OXI Παιζουν και τετοια κολπα εε ?
Φαγαμε ομως μπριζολες εντος του ζουμιου των
Χάνεις!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...
Πατάτες εντός του ζουμίου των μπριζολίων φάγατε?!έτσι έεεετσιιι
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
...
Πως φαίνονται οι γευσιγνώστες!!!
-
Οκ....Την επομενη φορα θα το δοκιμασω....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...
Πως φαίνονται οι γευσιγνώστες!!!
Εμ... τσάμπα τον χτίζουμε τόσα χρόνια αυτόν τον ενιαίο κοιλιακό??? τίποτα δεν μάθαμε?
Τελικά Βαγγέλη σε λάθος τραπέζι κάθισες μου φαίνεται
-
Παιδια ηταν υπεροχες οι σταυλισιες, για τα αλλα δεν ξερω γιατι δεν δοκιμασα απολυτως τιποτα!!! ενεκα διαιατας επιφυλασομαι για την επομενη μαζωξη. Υπασχεθηκα και ενα LINK στα παιδια για ενα ηλεκτρονικο περιοδικο αμερικανικο με Ευρωπαικο προσανατολισμο πιστευω στην κριση του για αυτοκινητα αξιζει να διαβάζετε απο ολους μας http://www.windingroad.com/subscribe
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Τελικά Βαγγέλη σε λάθος τραπέζι κάθισες μου φαίνεται
Μπά, στο σωστό καθόταν αλλά με τον Χρήστο και μένα απέναντι, σιγά μην προλάβαινε...
Μπράβο παίδες πολύ καλά ήταν και εχθές.
Ωραία η Brera, αλλά ρε παιδάκι μου αυτός ο μπροστινός προφυλακτήρας, πολύ εύκολα δεν πέφτει?Χάρηκα πολύ που είδα παλιούς φίλους και που γνώρισα νέα παιδιά. Αντε και το Σάββατο το γλυκάκι γιατί χθές δεν το πρόλαβα όλο.
-
άσε Χάρη ... τι να μην προλάβει??? μισές δουλειές έκανες με την ώρα που έφτασες... είχε ήδη προλάβει να κατεβάσει τα μισά... όσο για το λάθος τραπέζι εννοούσα ότι δεν έμαθε τα κόλπα της 'πατατομετατροπής' σε 'παπάρα' στο ζουμί! μιαμμμμμ
-
Καλά ήταν! Πολύ κόσμος. Γνωρίσαμε και καινούργιες φάτσες, είδαμε και μερικούς που έιχαμε πολύ καιρό και περάσαμε όμορφα. Φάγαμε λίγο (μπεερμπ!) και κάναμε και hi-score στον λογαριασμό .
-
Επιβεβαιώνω και εγώ όλους τους προ-γράψαντες
Φαί αρκετό , κουβεντούλα, γέλιο, νέες γνωριμίες, high score στο λογαριασμό...
ΥΓ1. Αυτές οι πατάτες, τηρουμένων των αναλογιών, ήταν καλύτερες ακόμη και από τη σταβλίσια.
ΥΓ2. Θα τα ξαναπούμε το Σάββατο, για να κάνουμε και το χατήρι του Boss
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Καλά ήταν! Πολύ κόσμος. Γνωρίσαμε και καινούργιες φάτσες, είδαμε και μερικούς που είχαμε πολύ καιρό και περάσαμε όμορφα. Φάγαμε λίγο (μπεερμπ!) και **κάναμε και hi-score στον λογαριασμό ** .αυτό δεν το γνώριζα! ώστε ήρθαμε εμείς κ κάναμε την ζημιά???
άσχετο: το πρωί ξέχασα να καταγγείλω κ το δούλεμα που έφαγα, από τους συνήθεις ύποπτους (βλέπε Μάνο, Χάρη, Θέμη με συνεισφορά Εύας, Χρήστου και Σπύρου)... στην δήλωση μου περί... 'γλίτσας' στον δρόμο!
Κάποιος να επιβάλλει την τάξη παρακαλώ.... ή μήπως να προσέχω λίγο τι λέω......
-
Ε μα με αναγκάζεις να 'σε δώσω στεγνά'!
mad_n: 'Χτες το βράδυ πήγα τα μεσάνυχτα μέχρι Σούνιο, ήταν πάρα πολύ καλά. Είχε ρίξει ψιλόβροχο πριν και είχε ωραία γλίτσα στο δρόμο'.
eva:
cavallino:
opterios: -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ε μα με αναγκάζεις να 'σε δώσω στεγνά'!mad_n: 'Χτες το βράδυ πήγα τα μεσάνυχτα μέχρι Σούνιο, ήταν πάρα πολύ καλά. Είχε ρίξει ψιλόβροχο πριν και είχε ωραία γλίτσα στο δρόμο'.
eva:
cavallino:
opterios:Α! το συνεχίζουμε ε? αφού σας εξήγησα... δεν σας κάλυψα??? μουαααχαχαχαχα!!!!!
Κ τι στεγνά μου λες ρε Μάνο? αφού είπαμε ΄'είχε πολύ ωραία γλίτσα...' ε! μα πιά..... ασαλ......???
ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΧIX::Τα 7 πηρούνια !!