-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
:lol:
Ηλία φέρον ρε τον ξάδελφο!Θα παραγγείλουμε παραπάνω μπριζόλες!!!Οσο για τον Κρούση...θα τιμωρηθεί παραδειγματικά.
Θα κάτσει ανάμεσα σε εμένα και τον Σκαγιά!και απεναντι απο τον Βασίλη
Εεεε ναι ... θα τιμωρηθεί !!
Εγώ θα κάθομαι ανάμεσα σε εσένα και στο ΘέμηΑΝ πεινάω (μου συμβαίνει σπανίως βλέπεις ), θα γίνει μεγάλη μάχη, μπορεί να έχω λίγα κυβικά αλλά είμαι πολύστροφος
-
Ενίσταμαι Κύριε Πρόεδρε...
Σε καμία των περιπτωσεων δεν πρόκειται να συμβεί αυτή η άθλια συνωμοσία.
θα αμυνθώ πάραυτα
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δεν έχουμε και κάνα εμότικον γονατιστό, να παρακαλάει... -
Νικο μιας και τα βρηκαμε με την «τιμωρια» και επειδη θα ειμαι ρουκι στο εν λογω μαγαζι,ΑΠΑΙΤΩ προνομιακη θεση διπλα σε καποιον που δεν τρωει πολυ......
Ο Φραγκισκος ειναι στους υποψηφιους
-
αν ερθω εγω, φροντισε να καθησεις διπλα μου.. Τρωω σαν πουλακι (κανονικο), ενω για καποιο περιεργο λογο, ολες τις πιατελες τις βαζουν μπροστα μου τα γκαρσονια!!
(σου λεει 'οι αλητες, δεν αφηνουν τον κακομοιρο να φαει τιποτα.. του τα τρωνε ολα!) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
αν ερθω εγω, φροντισε να καθησεις διπλα μου.. Τρωω σαν πουλακι (κανονικο), ενω για καποιο περιεργο λογο, ολες τις πιατελες τις βαζουν μπροστα μου τα γκαρσονια!!
(σου λεει 'οι αλητες, δεν αφηνουν τον κακομοιρο να φαει τιποτα.. του τα τρωνε ολα!)Θα ενημερωθω καταλληλα απο τους Mod και θα σου απαντησω εντος ημερας....
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ενω για καποιο περιεργο λογο, ολες τις πιατελες τις βαζουν μπροστα μου τα γκαρσονια!!Βρε Τριαντάφυλλε, έπρεπε να έχεις έρθει στο Πήλιο... Ο Κούκος μας πήγαινε μόνο σε μαγαζιά όπου ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ οι ιδιοκτήτες τους ήταν παλιοί του συμμαθητές, συμφοιτητές, συνάδελφοι. Καταλαβαίνεις ότι εμείς που ήμασταν στην άλλη άκρη του τραπεζιού παίρναμε μετά σοκολάτες από τα περίπτερα για να ξεγελάσουμε την πείνα μας.
ΥΓ: tm, έχεις αλλάξει κινητό? στείλε μου το νέο αριθμό please. Thanks!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Νικολα αν δεν ερθεις θα φαω την μεριδα σου ρε μην αγχωνεσαι......Παλι σε δικο σου ανθρωπο θα παει.....
Ρε κάποιος να τον δέσει αυτόν γιατί θα φάει και τις μπετούγιες.
Βαγγέλη τι ακούω.... ξεκίνησες ήδη να χαλάς την αναλογία κιλών/ίππω στο 'πορτοκαλάκι' σου ???
Αλλά κράτα την όρεξη σου γιατί μάλλον θα το σπάσουν σε δύο μέρες οπότε Πέμπτη απόγευματόβραδο θα είμαι φριιιιιι
Αύριο θα ξέρω αλλά μάλλον ΝΑΙ!!! θα είμαι κ εγώ εκεί! χεχε
-
Εγω έχω δουλεια την Πέμπτη! Αλλά μπορεί να περάσω αργότερα απο κει, αν υπάρχουν θέσεις (και αν με θέλετε φυσικά)
-
εγω πάντως είχα δηλώσει 2 άτομα, αλλά με αυτά που διαβάζω μάλλον μόνη μου θα έρθω...μην τρομάξει κι όλας ο άνθρωπος....
ξέρετε τι λένε...δείξε μου τους φίλους σου να σου πώ ποιος είσαι... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
εγω πάντως είχα δηλώσει 2 άτομα, αλλά με αυτά που διαβάζω μάλλον μόνη μου θα έρθω...μην τρομάξει κι όλας ο άνθρωπος....
ξέρετε τι λένε...δείξε μου τους φίλους σου να σου πώ ποιος είσαι...Άστα αυτά... πες ότι θες να φας και το δικό του...
-
ρε σεις, αφου θα λειπει ο sado, μη σας προβληματιζει κατι!
οσο να 'ναι, θα περισσεψουν κατι ψιλα! -
οχι συγγνωμη αλλα θα το πω. Γιατι κανονιστηκε ΠΑΛΙ το φαι στου βοδιου το κερατο? Ολο ΒΠ.. Εγω δεν ξερω να παω εκει πάνω....
-
Καλά, αυτό σε προβληματίζει καλέ; Δίνεις ραντεβού με έναν από μας σε κάποιο σημείο που βολεύει και τους δυο σας και έρχεστε μαζί
-
όλα δείχνουν πως θα μαι εκεί με τον mad_n... εύχομαι το ότι δεν έχω τόση οικιότητα μαζί σας να με συγκρατήσει και να αφήσω κανα παίδάκι και για σας....
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
όλα δείχνουν πως θα μαι εκεί με τον mad_n... εύχομαι το ότι δεν έχω τόση οικιότητα μαζί σας να με συγκρατήσει και να αφήσω κανα παίδάκι και για σας....μα πόσο τρώει ένα... παπάκι??? χιχι
-
μα πόσο τρώει ένα... παπάκι???
τωρα ρωτάς ΕΣΥ????
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
μα πόσο τρώει ένα... παπάκι???
τωρα ρωτάς ΕΣΥ????
πωπωωω με κατάλαβες ότι κ εγώ πάπια μεταμφιεσμένη είμαι ε? κ καταναλώνω.....
Sorry 4 the off topic.... chat το κάναμε
Η συνέχεια επί του τραπεζιού
-
Τελικά η λίστα ισχύει?
1, 2) Krus X2
3, 4) ΒΑΣΙΛΗΣ Χ2
5) Σιέλε
6) DAP
7) Πινάτσης
8 ) piko
9) cmarin
10) taurus
11) opterios (με μεγάλη επιφύλλαξη)
12,13) tazio μετά της κυρίας tazio (όταν τη λέω tazia θυμώνει γιατί ) με επιφύλαξη
14) kamil (μάλλον)
15) chrmes
16 ) Coyot
17,18 ) cavallino X2
19) anouk
20) tsilis
21) 224.V
22,23) Bagus X2
24) mpeizanis
25) sfrag
26) ililias
27,28 ) kouk X2
29) servmx
30) htanso21
31) Eva
32) Pai Mei
33) tmΗ μήπως πρέπει να βγάλουμε τον Pai Mei (αν διάβασα καλά, ακυρώνει)
Εγώ θα έρθω σίγουρα, Χ2.
Ευτυχώς που έλεγα να μην ξαναπάρω τα κιλά που είχα χάσει στο στρατό. -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τελικά η λίστα ισχύει?1, 2) Krus X2
3, 4) ΒΑΣΙΛΗΣ Χ2
5) Σιέλε
6) DAP
7) Πινάτσης
8 ) piko
9) cmarin
10) taurus
11) opterios (με μεγάλη επιφύλλαξη)
12,13) tazio μετά της κυρίας tazio (όταν τη λέω tazia θυμώνει γιατί ) με επιφύλαξη
14) kamil (μάλλον)
15) chrmes
16 ) Coyot
17,18 ) cavallino X2
19) anouk
20) tsilis
21) 224.V
22,23) Bagus X2
24) mpeizanis
25) sfrag
26) ililias
27,28 ) kouk X2
29) servmx
30) htanso21
31) Eva
32) Pai Mei
33) tmΗ μήπως πρέπει να βγάλουμε τον Pai Mei (αν διάβασα καλά, ακυρώνει)
Εγώ θα έρθω σίγουρα, Χ2.
Ευτυχώς που έλεγα να μην ξαναπάρω τα κιλά που είχα χάσει στο στρατό.ΕΕΕΕΕ εμένα κ τον Πάνο??? τόση προσπάθεια κάνω να αλλάξω τα πάντα... στην απέξω θα μας αφήσετε????
Συνονόματε τι κάνεις εκεί???
ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΧIX::Τα 7 πηρούνια !!