-
Χλωμό τό βλέπω Νίκο.
-
Εγώ δε νομίζω ότι χρειάζεται να οργανωθεί κάτι ιδιαίτερο. Το ξέρεις πως άμα μου τη βαρέσει, ανεβαίνω και στο ξεκάρφωτο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όποιος θέλει να ανέβει το δηλώνει (με ημερομηνία) και όποιος ψήνεται ακολουθεί. Tόσο απλά.
-
Αρα καλυτερα να προτεινει καποιος μια ημερομηνια,να δουμε,μαζευομαστε 4-5,και παμε!!!!!
-
ναι, πάμε λέμε !!!! 2 από Κοζάνη σίγουροι !!!
βελτίωσε και το mini ο Παφ και δεν κρατιέται !!! χεχεχε
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
βελτίωσε και το mini ο Παφ και δεν κρατιέται !!! χεχεχε
Μόνο στά όνειραααα,μόνο στα όνειρααααα......
παλιοχαρακτήρα
-
ναι!!!! για γέλιο θα πάμε λέμε !!!! βουυυυυυρ !!!!
-
Λοιπόν, όπως είπαμε με κάποιους προχτές στην πίτα του Forum, θα είμαι για άσχετους λόγους το ΣΚ 11-12/2 στη Θεσσαλονίκη. Την Κυριακή 12/2 δεν έχω κανονίσει τίποτα.
Τι λέτε λοιπόν για 12/2 στις Σέρρες ? (όχι κλεισμένη πίστα, 'κανονικά')
Για να ακούω συμμετοχές ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Λοιπόν, όπως είπαμε με κάποιους προχτές στην πίτα του Forum, θα είμαι για άσχετους λόγους το ΣΚ 11-12/2 στη Θεσσαλονίκη. Την Κυριακή 12/2 δεν έχω κανονίσει τίποτα.Τι λέτε λοιπόν για 12/2 στις Σέρρες ? (όχι κλεισμένη πίστα, 'κανονικά')
Για να ακούω συμμετοχές ?
συνοδηγους δεχεστε κυριε νασο μας???? ( ουπς , σορρυ , σκετο νασο )
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
συνοδηγους δεχεστε κυριε νασο μας???? ( ουπς , σορρυ , σκετο νασο )Η ίδια ερώτηση ισχύει και για μένα!
-
Αν έχω προλάβει να ετοιμάσω τη Delta είμαι μέσα
-
jjsdfgcvbnb
-
Ο χρήστης Argyrismm έγραψε:
θα ερχόμουν με το zuper duper corolla μου των 75 ίππων (τόσους είχει το 1990!) αλλά πέφτει πάνω σε εξεταστική...Είδατε διάβασμα πού κάνουν οι φοιτητές ρε,πού τεμπέληδες τούς ανεβάζετε καί τεμπέληδες τους κατεβάζετε;
Πέραν τής πλάκας,άν τύχει καί ευκαιρέσεις,έλα τουλάχιστον να σέ γνωρίσουμε.
-
Εσύ HUNTER είσαι μέσα δηλαδή ?
Είδα 'προσφορές' και από popolaros και msamaro.
glf, τι κάνετε εκεί στο βορά, τρέχετε σε πίστες ή μόνο σε ράλια ?
-
Count me in κατά πάσα πιθανότητα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Count me in κατά πάσα πιθανότητα..Ωχχχ... θα ανέβει και ο Αθηναίος!
-
εγώ στις 12/2 θα είμαι Αθήνα μιας και στις 13 θα είμαστε κάτω για την απονομή της ΕΛΠΑ.... βασικά την Κυριακή λέμε να πάμε σε πίστα στην Αθήνα αλλά δεν θα είναι τα Μέγαρα, για Πετρέλη λέμε ή κάτι άλλο... χεχεχεχεχε
nass, πιο πολύ για πίστα είμαστε αυτό τον καιρό παρά για ράλλυ. έxω έτοιμη 4αδα full slick ετοιμοπόλεμη! και έχω και τον Παφίλη έτοιμο με το mini... ΑΧΑΧΑΧΑ το γέλιο λέμε....
-
Χμμ... Κορίτσια δέχεστε???
Όχι τίποτε άλλο αλλά μου έμεινε το αποθημένο που δεν κατάφερα να βάλω το centάκι μου μέσα την προηγούμενη φορά...
Αφήστε που έχω κάτι τρελαμένες Θεσσαλονικιές εκεί πάνω που πού τις χάνεις πού τις βρίσκεις στις Σέρρες είναι!
-
Αύριο θα πάρω τηλέφωνο να μάθω γιά τίς 12/2
Ούτε αποκλειστική χρήση,ούτε τίποτα εξτραδάκια.
Απλό κοινό τράκ ντέι.Γιά δηλώστε,νά ξέρουμε ποιοί θα έρθουν.
-
Με ερωτηματικο Μεσα
Θα σιγουρεψω(η οχι) τις επομενες μερες! -
Είμαι μέσα HUNTER! Αντε και θέλω να λιώσω τα ρημάδια RE040 (όσο για αυτό, είναι εγγυημένη η επιτυχία στις Σέρρες )
Τον glf τον χάσαμε εξαιτίας των λούσων και των μεγαλείων
Eva, δεχόμεθα και κορασίδας
Αλλοι ?
Πάμε εκδρομή (και όχι μόνο) στις Σέρρες;