-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
To in car του Μαριου απο τον τελευταιο αγωνα που εγινε στο fasano στις 2-3 αυγουστου ,ο μαριος εκανε το πλοηγο σε αυτον τον αγωνα λογο του οτι δεν ειχε ιταλικη licence και δεν τον αφησαν να τρεξει.ερχεται και αναλυτικο ρεπορταζ το απογευμα με πολλες φωτογραφιες και βιντεακια!!!!http://www.youtube.com/watch?v=i7z38efs0PA' target='_blank' target='_blank
αν και καπως καθυστερημενα να πω και εγω ενα μεγαλο μπραβο σε ολη την ομαδα και αφου ειμαστε και γειτονες με τον Μαριο (στη δουλεια εννοω ειμαι και εγω στη Μαρκονι) καποτε θα ερθω ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα απο το μαγαζι σου
-
Katsimis o deyteros odhgos sthn Superleague Formula gia ton Olympiako.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=15002
-
Να ευχηθούμε στο Δημήτρη και την Alice καλή επιτυχία στο Alpi Orientali που αρχίζει αύριο και να μας έρθει πίσω με μια δεύτερη πρωτιά για φέτος στο R1 CUP και με καλά νέα για τη συμμετοχή του στο φετινό SAN REMO με πραγματικό C2 R2!!!!!!!
-
Φοβερή μάχη στην Ιταλία!!! 1,9' πήρε ο Δημήτρης από τον Φινλανδο Saari και πέτυχε τον πρώτο χρόνο στο trophy στην πρώτη ειδική των 20 χλμ.
-
Μετά το πρώτο loop, ο Δημήτρης είναι 18,7' μπροστά από τον Σάαρι και, έχοντας κερδίσει και τις τρεις ειδικές, είναι στην πρώτη θέση του trophy!!!!!!!!!1
-
Εφτασε τα 23΄΄μπροστα μεχρι την 5η ειδικη ... και κατι εγινε και περασε ο φιλανδος μπροστα με 13 '' λαστιχο ?
κρατα Μητσοοοοο τα πηδαλια γερα , αυριο ειναι τα βαθια νερα
παμε κι ενα τραγουδακι .... ρυθμο Βεμπο του 40 < για εμψυχωση πληρωματος >
Με την Αλισε στα δεξααααα
βαρτους Μητσαρα στα ψαχναααααΟι ιταλοι την καναν περααααα
με του Μητσαρα την φοβερααα -
Το είδα κι εγώ γμτ....Αγωνιώ για την 6η.....
Κυριε Χρίστο διακρίνω μεγάλο ταλέντο στην ποίηση - στιχουργία...Μπας και να το γυρίσουμε γιατί με το σπορ μας εδώ δεν βλέπω φως;....
-
Aκομα οι χρονοι .....
Ειδες εγκαταληψεις Σπυρο ? της αλεπους γινεται ....
Αυτο που ελεγε ο Δημητρης σε καθε χλμ και ενα αμαξι εξω απ'τον δρομο .....
Αφου εχουν ολοι τα τομαχωκ του πολεμου να στριφογυριζουν στον αερα .... τι περιμενουμε να γυριζουν ολοι πισω ?
Αλλοι ειναι αυτοι που λενε ...... και ειναι κανενα λεπτο πισω , στην κλαση τους ..... λες και ετρεχαν στο Σαφαρι ......εκει ... τρεχουν , απ'οτι φαινεται Σπυρο , τουλαχιστον οι 60 στους 100 ........
Αλλη μαχη που γινεται το ....Ροσετι Τραβαλια χαμος στο ισωμα ...στα στεναδουρια δηλαδη
-
Η ειδική διακόπηκε γιατί μάλλον από έξοδο (....άλλη μία....) μπλόκαρε ο δρόμος.....
Να δούμε τι χρόνους θα δώσουν στους πίσω, γιατί δεν νομίζω να επανεκκινήσει η ειδική....
Πάντως κακό αυτό για το Μήτσο γιατί, στα 17 και κάτι χλμ της, θα μπορούσε να μαζέψει κάποια δευτερόλεπτα από τη διαφορά με τον Σάαρι....
Εν αναμονεί λοιπόν.......
-
18,3 pisw apo ton Saari. sthn genikh.
-
94 A. Saari A/A6 1:22'57.5 12'50.3
P. Lahtinen
Citroen C2 R.Trophy -
93 D. Amaxopoulos A/A6 1:23'16.0 13'08.8
. Alicericci
Citroen C2 R.Trophy
-
-
Από την εικόνα του σημερινού αγώνα, τα παιδιά μπορούν να καλύψουν τη διαφορά αυτή...
Για να δούμε λοιπόν...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Από την εικόνα του σημερινού αγώνα, τα παιδιά μπορούν να καλύψουν τη διαφορά αυτή...Για να δούμε λοιπόν...
ΠΩς να γινει αυτο spo μου ? με δυο λεπτα διαφορα αρχησε η μερα ....
αν και στην τελευταια ειδικη που βγηκε ο chentre πρεπει να διακοπηκε παλι ο αγωνας , πιστευω οτι θα εχει τερματησει ο Δημητρης ....
Οντως ειναι 26 γενικης
Πω πω απο 80 που ξεκινησαν ..46 τερματισαν και μερικοι με σουπερ ραλλυ απ'αυτους ....
ΜΠΡΑΒΟ ΜΗΤΣΑΡΑ
πρεπει να ηταν γκραν γκινιολ ο αγωνας , ακομα και τα μεγαλα αστερια της Ιταλιας ειχαν ενα σκασμο εξοδους ....
σε περιμενουμε να μας τα ξερασεις ολα -
Τι γκαντεμιά ήταν αυτή ρε γμτ;....
Ακου λέει δε απέδιδε το αυτοκίνητο τα αναμενόμενα....
Και δεν έφταιγε και ο κινητήρας....
Ρε σαν παραξενα μας τα λένε οι Ιταλοί...
Όντως να έρθει πίσω να μας τα πει όλα ο Δημήτρης.....
Στις καρδιές μας πάντως πρώτος είναι....
-
ciao!
eyxaristoume!!!distixws to problhma itan apo tin proti idiki toy agwna tin proti mera......
opws diapistosame apo ta in-car.... -
Συγχαρητήρια Δημήτρη!
-
well done Dhmhtrh.
-
Συγχαρητήρια Δημήτρη και στην Alice φυσικά, για την επίδοση. Στο επόμενο ακόμα καλύτερα.
-
Ξανά εύγε Μήτσε!!!!
Σκέψου να δούλευε σωστά και το αυτοκίνητο, τι θα τους είχες κάνει!!!!
Πάντα τέτοια!!!!
-
-
Συγχαρητήρια Δημήτρη και ελπίζω να τα πούμε από κοντά τελικά στο Σαν Ρέμο!
Έλληνες στο εξωτερικό