-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΜΩΣ ΓΕΝΙΚΑ , ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ , ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΡΕΠΗΣ ΣΕ ΛΑΘΗ ΕΚΕΙ ,ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΠΟΥ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ,ΓΙΑ ΑΝΑΤΑΣΗ) ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ **ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ **.
.
Δεν νομίζω οτι μπορώ να ακολουθήσω τη σκέψη σου σε όλο το ποστ αλλά εγώ από την εθνική συμμετοχή έχω κάποιες απαιτήσεις. Οχι νίκη αλλά μια εμφάνιση άξια της επιλογής που υποτίθεται αντιπροσωπεύει τη χώρα μας. Περσυ χαρήκαμε με το ελληνικό καπό του Φιέστα, με τις εμφανίσεις και τη νίκη. Θέλω κάτι ανάλογο και φέτος. Η εμφάνιση στην Ιταλία ήταν τραγική για το τι μπορούν να κάνουν πλήρωμα και ομάδα. Ήταν σαν το Γιουβε-Ολυμπιακός 7-0. Καλή τυχη και δουλειά για τη συνέχεια.
-
τι τραγικη ρε φιλε???
μια εξοδο ειχαν τα παιδια!
οι ατυχιες παντου υπαρχουν!
σιγα μην τους λιθοβολισουμε κιολας!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ & ΜΑΝΟ!
-
Ο χρήστης Pneusport_2 έγραψε:
αλλά εγώ από την εθνική συμμετοχή έχω κάποιες απαιτήσεις. Οχι νίκη αλλά μια εμφάνιση άξια της επιλογής που υποτίθεται αντιπροσωπεύει τη χώρα μας. Περσυ χαρήκαμε με το ελληνικό καπό του Φιέστα, με τις εμφανίσεις και τη νίκη. Θέλω κάτι ανάλογο και φέτος. Η εμφάνιση στην Ιταλία ήταν τραγική για το τι μπορούν να κάνουν πλήρωμα και ομάδα. Ήταν σαν το Γιουβε-Ολυμπιακός 7-0. Καλή τυχη και δουλειά για τη συνέχεια.Opa miso... ti eipes twra re megale? H emfanish htan tragikh? Esy dld 8a phgaines kalytera? ELEOS
-
ακυρο
-
ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΜΩΣ ΓΕΝΙΚΑ , ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ , ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΡΕΠΗΣ ΣΕ ΛΑΘΗ ΕΚΕΙ ,ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΠΟΥ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ,ΓΙΑ ΑΝΑΤΑΣΗ) ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ **ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ **.
.
Δεν νομίζω οτι μπορώ να ακολουθήσω τη σκέψη σου σε όλο το ποστ αλλά εγώ από την εθνική συμμετοχή έχω κάποιες απαιτήσεις. Οχι νίκη αλλά μια εμφάνιση άξια της επιλογής που υποτίθεται αντιπροσωπεύει τη χώρα μας. Περσυ χαρήκαμε με το ελληνικό καπό του Φιέστα, με τις εμφανίσεις και τη νίκη. Θέλω κάτι ανάλογο και φέτος. Η εμφάνιση στην Ιταλία ήταν τραγική για το τι μπορούν να κάνουν πλήρωμα και ομάδα. Ήταν σαν το Γιουβε-Ολυμπιακός 7-0. Καλή τυχη και δουλειά για τη συνέχεια.
Nικη δεν θες....αλλα στον προηγουμενο αγωνα την ειχες....ούτε εξοδο θες αλλα και αυτην την ειχες! Ρε Δημητρη μιλα με το παιδι πριν ξεκινησεις να ξερεις τι θελει, μια φορα δεν εκανες αυτο που ηθελε!
Αν πηγαινε βολτα και οι εμφανισεις του ηταν κατω του μετριου αλλα η περιπτωση να γινει η στραβη ηταν ελαχιστες παλι γκρινιες θα υπηρχαν τωρα που πάει αερα (δες τι θεση ειχε πριν εγκαταληψει) παλι γκρινιες...τι σκατα ρε γμτ, ολοι ειμαστε κριτες των παντων!
Δημητρη ηθικο ανεβασμενο να εχεις και να οδηγησεις οπως εσυ ξερεις και ολα θα πανε καλα!
-
.
ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠ'ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ , ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ? ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΗΔΗ .
Στην προηγουμενη σελιδα...
..............ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ?
ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΦΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ . ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ , ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ..............[b]ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ , ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΥΑΛΑ ΧΑΖΟΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ [/b]υ.γ. ΕΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.... ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΝAΣ ΣΑΜΠΡΕΛΟΠΩΛΗΤΗΣ , ΕΚΤΟΣ .........
-
Mhpws orismenoi den exete katalabei oti DEN TREXOYN/ME A1GP enantia allwn kratwn? Dld osoi trexoyn WRC klp oi odhgoi doksazoyn thn xwra toys?
Ksypnhste ligo apo to onhro.... Aytes tis dhlwseis toy styl perimenw apo thn e8nikh omada klp klp h ta paradeigmata toy styl Olympiakos - Gioybe=0-7 na ta kanete sta topic toy A1GP h otan ksekinhsei na trexei h omada toy Olympiakoy sth formula poy etoimazoyn...
Ante pia....Dhmhtrh etsi opws to pane 8a prpei na apologh8eis kiolas poy eixes eksodo...... ELEOS
-
Καλύτερα να ξεκαθαρίσετε για ποιους μιλάτε
Νομίζω ότι η μομφή δεν πήγαινε προς τους Αμαξόπουλο-Παπαγεωργίου. -
Αναφέρομαι στη συμμετοχή Ζάχος-APR. Και επιμένω οτι η εμφάνιση ήταν τραγικη 'σε σχέση με αυτά που μπορούν να πετύχουν πλήρωμα και ομάδα'.
Δεν υπάρχει περίπτωση...κάποια στιγμή η γκίνια του θα σπάσει.Την προσπάθεια του Αμαξόπουλου δεν την έχω ακολουθήσει και από τη λίγη ενημέρωση που έχω είναι αξιέπαινη.
Οσο για σένα Μηχανικέ/Προτεοιμαστή, φρόντισε τα παιδιά να πάνε καλά προετοιμασμένα, να μην έχουνε ούτε δυναμό ημιαξόνια κλπ στο μυαλό τους για να δικαιωθούμε όλοι. Και θα ερθει και η ώρα να μιλήσουμε και για σαμπρέλες και γυρολόγια και όλα. Όχι όμως εδώ, όχι τώρα και πάντως όχι με τον τρόπο που το θέτεις.
-
Hannibal...βιαστική και λανθασμένη η αντίδραση. Ανακαλείς ή κανεις edit ή τοποθετήσαι στη περίπτωση που αναφέρομαι για να μείνει σοβαρό το τόπικ.
-
Biastikh isws... Alla ksexwrize prwta kai topo8ethsoy swsta gia na mhn yparxoyn ayta ta epakoloy8a....
Opote an eipa kati poy se peirakse... sorry alla pistepse me kserw pws noiw8oyn akribws ayta ta paidia poy trexoyn eksw....... -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Biastikh isws... Alla ksexwrize prwta kai topo8ethsoy swsta gia na mhn yparxoyn ayta ta epakoloy8a....
Opote an eipa kati poy se peirakse... sorry alla pistepse me kserw pws noiw8oyn akribws ayta ta paidia poy trexoyn eksw.......Απο δω το πας...απο κει το φερνεις...παλι σε σενα καταληγουμε...Ο εγωκεντρισμος σε ολο του το μεγαλειο...Ωρες ειναι τωρα να συγκρινεις το Cup στο Dubai με τα Rally στην Ιταλια...
-
Ο χρήστης petrosR έγραψε:
Opote an eipa kati poy se peirakse... sorry alla pistepse me kserw pws noiw8oyn akribws ayta ta paidia poy trexoyn eksw.......Απο δω το πας...απο κει το φερνεις...παλι σε σενα καταληγουμε...Ο εγωκεντρισμος σε ολο του το μεγαλειο...Ωρες ειναι τωρα να συγκρινεις το Cup στο Dubai με τα Rally στην Ιταλια...
Apo edw to pas apo ekei to pas, pali to koytaki poy kratas thn xolh anoikses.... Esy twra ti petagesai?
Oso gia thn sygkrish, gia pes moy esy loipon o mega gkoyroy twn agwnwn poy pe8aine o Senna kai afhse esena. H psyxologia toy na trexei kapoios sto ekswteriko, antimetopws allwn odhgwn apo alles xwres xwris thn ypostyriksh kanenos kai kserontas oti yparxoyn orismenoi karagkiozhdes poy 8a ton katakrinoyn ,den einai h idia se oti agwna kai na trexei? Alla ksexasa...esy eisai mono odhgos formula 1 opote den mporeis na kaneis sygkrish...
By the way, den eimai egw aytos poy kerdizei prwta8lhmata edw katw.... apla bazw kai egw to ly8araki moy se ayth thn prospa8eia.... Otan loipon 8a apokthseis tis mpales na milhseis epwnyma, kai na katafereis na kaneis ayto poy kanoyn ola ayta ta paidia poy trexoyn sto ekswteriko tote ksanamila...
Ante giati poly thn exete katabrei me tis anonymies kai ta nick.. Bgale loipon to foystanaki( ektws an soy aresei bebaia na to foras) kai mila pantelonata mpas kai ma8oyme epiteloys ti problhma exeis kata emoy kai toy odhgoy moy... -
Συνιστώ ψυχραιμία!!!
Hannibal η ανωνυμία είναι χαρακτηριστικό των Φόρουμ. Δεν έχει σημασία ποιός λέει κάτι αλλά τι λέει!
Οπότε μην επανερχόμαστε πάλι σε αυτό το θέμα!
Ο οποιοσδήποτε κάνει μια παρατήρηση. Κακοπροαίρετη ή καλοπροαίρετη δεν έχει σημασία. Αγνόησέ τη ή απάντησέ τη. Το να επικαλείσαι την ανωνυμία του χρήστη όμως δεν έχει νόημα. Όπως δεν βλέπω που μπαίνει θέμα εμπάθειας προς εσένα ή τον οδηγό σου!!
Ψυχραιμία λοιπόν. Μόνοι μας μπορούμε να σταματήσουμε τις κατινιές! Οχι με το επώνυμο του άλλου αλλά με την στάση μας!
-
Re kouk me doyleyeis? des ola toy ta sxolia gia emena kai ton odhgo moy opws episeis kai to sxolio poy ekane shmera kai meta ela pes moy...
Ante me oloys toys kompleksikoys... Mallon gia ayto oi sobaroi an8rwpoi poy grafoyn edw mesa einai metrhmenoi sta daktyla... Epeidh o ka8e pikramenos bgainei kai leei oti 8elei prosbalontas.... ELEOS pia. -
Δεν σε δουλεύω καθόλου!!
Αυτά που γράφονται 'εδώ μέσα' (όπως λες) λέγονται και 'εκεί έξω'!!!
Η τα αντιμετωπίζεις ή τα αγνοείς! Σε κάθε περίπτωση, δίνεται η ευκαιρία, να τα ξέρεις!Αν νομίζεις ότι αυτό είναι απαραίτητα 'κακό', κάνεις λάθος!!
Εκτός, αν προτιμάς, να γράφουν όλοι 'καλά λόγια' μπροστά σου και να σε θάβουν μόλις γυρίσεις την πλάτη σου...
-
Oxi re kouk... Protimaw na moy ta lene sthn mapa... Alla mexri twra o en logo 'kyrios' den mas exei pei poio einai to problhma kai kanei synexeia sxolia kai petaei mphxtes ston aera. Para mono katakrinei legontas aerologies....
Pistepse otan eisai kai paleyeis na pareis mia diakrish, eite ayto einai sto Dubai eite sthn Italia eite ston Boreio Polo, kai exei kati tetoioys kyrioys na lene tis paparies xwris na soy lene ton logo gia ton opoio petane xolh ekneyrizesai... An hsoyn sthn 8esh moy to idio 8a ekanes... -
Ολοι έχουμε βρεθεί σε αυτή την θέση στις δουλειές μας. Και δεν λέω ότι είναι δυνατόν να μην εκνευρισθεί κάποιος από μια τέτοια κατάσταση.
Όμως σου ξαναλέω (σε σχέση με το 'εδω μέσα') ότι αυτά συνέβαιναν και θα συμβαίνουν. Πάντα. Με τα Φόρουμ, απλώς, τα μαθαίνεις.
Μην απαξιώνεις λοιπόν. Οι ηλεκτρονικές κοινότητες δίνουν σε όλους την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν και να μάθουν αυτά που πριν απλά δεν μάθαιναν ποτέ!!
-
Αναφέρομαι στη συμμετοχή Ζάχος-APR.
Οσο για σένα Μηχανικέ/Προτεοιμαστή, φρόντισε τα παιδιά να πάνε καλά προετοιμασμένα, να μην έχουνε ούτε δυναμό ημιαξόνια κλπ στο μυαλό τους για να δικαιωθούμε όλοι. Και θα ερθει και η ώρα να μιλήσουμε και για σαμπρέλες και γυρολόγια και όλα. Όχι όμως εδώ, όχι τώρα και πάντως όχι με τον τρόπο που το θέτεις.ΚΥΡΙΕ .... pneusport , ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΥ , ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΛΙΣΑΝΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ?
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ , ΣΤΟ < φροντισε τα παιδια ....> .
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ , ΣΤΕΡΗΣΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ , ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ .ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ , ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΗΜΙΑΞΟΝΙΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ , ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΕΚΘΕΣΩ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ , ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ , ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ , ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ .
Χ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Ολοι έχουμε βρεθεί σε αυτή την θέση στις δουλειές μας. Και δεν λέω ότι είναι δυνατόν να μην εκνευρισθεί κάποιος από μια τέτοια κατάσταση.
Όμως σου ξαναλέω (σε σχέση με το 'εδω μέσα') ότι αυτά συνέβαιναν και θα συμβαίνουν. Πάντα. Με τα Φόρουμ, απλώς, τα μαθαίνεις.
Μην απαξιώνεις λοιπόν. Οι ηλεκτρονικές κοινότητες δίνουν σε όλους την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν και να μάθουν αυτά που πριν απλά δεν μάθαιναν ποτέ!!
Καλημέρα Νίκο , δηλαδή αν κάποιος επιτίθεται επανειλλημένα σε κάποιον χωρίς λόγο τι πρέπει να κάνει ??? Απλά να μην απαντάει ή αν απαντήσει δέχεται και επίπληξη από πάνω ή γίνεται διαγραφή των σχολίων του ??.....Ο Hannibal έχει δίκιο και μάλλον δεν έχει παρακολουθήσει τις επιθέσεις του petrosR κατά διαφόρων εδώ μέσα και ειδικά του Hannibal
Δηλαδή πόσες φορές πρέπει να προειδοποιηθεί κάποιος και να επιτεθεί για να γίνει ban ??? Άν υπάρχει γενική ασυλία να το ξέρουμε τουλάχιστον να αρχίσουμε να γράφουμε και εμείς ανάλογα
Φιλικά
Γιάννης
Έλληνες στο εξωτερικό