-
Kαι πώς θα γίνει αυτό όταν οι ίδιοι που διαμαρτύρονται για όλα αυτά είναι και αυτοί που πάνε τις περισσότερες φορές απ' όλους?
-
Τι προτεινεις ακριβως ? Να μην πηγαινουμε ? Δεν νομιζω να ιδρωνει το αυτι των υπευθυνων.
Ειδικα για το θεμα της ασφαλτου εχουμε διαμαρτηρηθει κατα καιρους αρκετα. Εχουμε εισπραξει (και απο εδω αν θυμαμαι καλα) την απαντηση οτι δεν εχουμε ιδεα για τα τρεχοντα εξοδα και την βιωσιμοτητα της πιστας ως επιχειρηση (μαζι με αλλα ωραια περι του αν εχουμε βγαλει ενα ευρω στη ζωη μας, που δεν εχω λογο να θιξω αναλυτικοτερα τωρα).
Ασε που το προτιμουν ετσι γιατι προσελκυουν και τους driftακηδες. Τις περισσοτερες φορες που παω, στα 10 αυτοκινητα τα 3 πανε για να οδηγησουν και τα 7 για να κανουν παντηλικια. Και ειναι αποδεδειγμενο οτι σε περιπτωση γλυστερων συνθηκων θα πανε και τα 10, ενω σε περιπτωση καλης ασφαλτου, τα 7 δεν θα πανε.
Ας ανοιξει αλλη πιστα κοντα στην Αττικη και θα παμε εκει. Τι αλλο μπορει να γινει ... ? -
Τα Μέγαρα είναι μια πίστα με πάρα πολλές αδυναμίες.
Τόσο σχεδιαστικά όσο και σε υποδομές.Όμως...είναι μια πίστα. Στα 10 χρόνια περίπου που παω έχω κερδίσει αρκετά στην γνώση μου σχετικά με την οδήγηση.
Το χτίσιμο νέου κτιρίου (καφέ? Εκθεση?) μόνο καλό μπορεί να είναι.
Σε κάθε περίπτωση, αφού όλοι ξέρουμε τις αδυναμίες, δεν μπορούμε να τις αγνοούμε.
Και να τις λέμε ξανά και ξανά μήπως και γίνουν κάποια φορά...
-
Ναι Νικο, συμφωνω. Θυμαμαι για το θεμα της μικροτερης χρεωσης για μιση μερα, ειχε συζητηθει σε διαφορα forum και τελικα εγινε. Προφανως καποιοι τελικα ακουν/διαβαζουν. Νομιζω οτι προτεραιοτητα εχει και ο ασφαλτοταπητας, που ειναι πλεον παρα πολυ παλιος και πρεπει να ανανεωθει πληρως, πριν απο τις οποιες περιφερειακες βελτιωσεις (καφετερια κλπ). Αν η πιστα ηταν σε μια τοποθεσια περασμα (πχ παραλιακη λεωφορο), οπου πολυς κοσμος θα συνδυαζε την Κυριακατικη του εξοδο με μια βολτα για καφε και μονο, ισως ειχε νοημα να επειγει η υποδομη για τους επισκεπτες. Τωρα την βαζω σε δευτερη μοιρα.
-
Η μονη λυση νομιζω ειναι η δημιουργια καποιας νεας πιστας απο ιδιωτη.(απο το κρατος δεν βλεπω προκοπη)
Τοτε κ μονο τοτε εχω την εντυπωση οτι θα αναγκαστουν να κανουν τις αλλαγες που λεμε...Δεν υπαρχει καποιος υπευθυνος να μας απαντησει ?
-
2ble post...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
2ble post...για μια στιγμη νομιζα οτι μπηκες με alter ego υπευθυνου που απαντησε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
**Σε κάθε περίπτωση, αφού όλοι ξέρουμε τις αδυναμίες, δεν μπορούμε να τις αγνοούμε.
**
Και να τις λέμε ξανά και ξανά μήπως και γίνουν κάποια φορά...Με βρισκεις απολυτως συμφωνο.. Οπως ειπα, αν δεν προσεξουμε εμεις τους εαυτους μας, ποιος θα μας προσεξει?
Δεν υπαρχει δικαιολογια, απο τη στιγμη που η πιστα ειναι δεδομενη! οφειλεις να προσαρμοστεις στις συνθηκες, που στην τελικη ειναι και μερος οδηγικης παιδειας -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Tο χτίσιμο νέου κτιρίου (καφέ? Εκθεση?) μόνο καλό μπορεί να είναι.Μιλάμε για τρελή παράγκα η Safetrack. Φτιάχνει cafe....Είναι προφανές ότι δουλεύει προς όφελος των Α.Μ.Α.Ν...
ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΕΞΩ ΟΙ ΜΩΒ BMW ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ!!! ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ
-
Μια χαρά ΜΠΛΕ είναι εγκάθετε Χάρη!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Μια χαρά ΜΠΛΕ είναι εγκάθετε Χάρη!!!
-
-
-
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
:lol:
-
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
:lol:
-
Γεμίσαμε εγκάθετους βλέπω!!!
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Τι προτεινεις ακριβως ? Να μην πηγαινουμε ? Δεν νομιζω να ιδρωνει το αυτι των υπευθυνων.Είσαι σίγουρος ότι αν μείνει για κάμποσες ημέρες χωρίς επισκέψεις δε θα τους νοιάζει;
Η μονη λυση νομιζω ειναι η δημιουργια καποιας νεας πιστας απο ιδιωτη.(απο το κρατος δεν βλεπω προκοπη)
Τοτε κ μονο τοτε εχω την εντυπωση οτι θα αναγκαστουν να κανουν τις αλλαγες που λεμε...Μα μια πίστα που ακούγεται ότι θα φτιαχτεί προς Χαλκίδα μεριά των τεχνικών εκδόσεων θα είναι. Δηλαδή ίσως μια από τα ίδια; Ελπίζω πως όχι.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γεμίσαμε εγκάθετους βλέπω!!!Με όποιο δάσκαλο καθίσεις ... .
Παμε Μεγαρα;