-
TeoM5 , Blacktan , dimsabas
was there
περιτο να σας πω πως ο dimsabas εφυγε με λαστιχο (ανυπαρκτο βεβαια) ξεζανταρισμενο ....
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κατα τα άλλα καλά.........το mx5΄μάλλον ήταν κάποιος απο εδώ μιας και είχε και αυτοκόλητο 4τ στο κράνος......Ο dimsabas θα ήταν. Πάντως, τα κράνη με το σήμα των 4Τ είναι της πίστας, όχι του οδηγού.
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
περιτο να σας πω πως ο dimsabas εφυγε με λαστιχο (ανυπαρκτο βεβαια) ξεζανταρισμενο ....Το σωστό είναι πως ήρθε με λάστιχο και έφυγε χωρίς...
Υ.Γ.
Κρίμα που δεν συναντηθήκαμε Δημήτρη! Την ώρα που ήρθες εσύ και συμπλήρωνες μάλλον την αίτηση εισόδου, εγώ έφευγα!
Ας είναι όμως! Θα βρεθούμε άλλη μέρα εκεί (που να βρέχει κιόλας για να'χει και περισσότερη πλάκα!
Χθες, έβρεχε σε όλο το Λεκανοπέδιο, και εκεί δεν έριξε ούτε στάλα! Αποτέλεσμα; Τα άρτι φορεθέντα P Zero Rosso να την 'ακούσουν' δεόντως... -
Γραφτε και κανα χρονο ....
-
Και ποιος σου είπε καλέ μου timkoul ότι πήγαμε για να γράψουμε χρόνους;;;
Αν το 1:10 dead πάντως με το Λιζάκι μου και το ελάχιστα παραπάνω του blacktan σου λέει κάτι, έχει καλώς!
Πάντως με το Μ5, οι αναζήτηση χρόνων και δη εντός Μεγάρων είναι αδικία!
Με πιαννννεις; -
Γενικα δεν πηγαμε για χρονους , καθ`οτι συμπτωματικα , ολοι ειχαμε εναν λογο να μην 'ψαχνουμε' απολυτα νουμερα ...
Αλλος χαλια λαστιχα , αλλως πρωτη φορα στην πιστα , αλλος αργοπορημενος , αλλος με προβλημα στην βαση , αλλος με πλοιο της αγαπης ,αλλος το ενα αλλος το αλλο , δοκιμαζαμε και μαθαιναμε για μια ακομη φορα .....
-
Γενικα δεν πηγαμε για χρονους , καθ`οτι συμπτωματικα , ολοι ειχαμε εναν λογο να μην 'ψαχνουμε' απολυτα νουμερα ...
Αλλος χαλια λαστιχα , αλλως πρωτη φορα στην πιστα , αλλος αργοπορημενος , αλλος με προβλημα στην βαση , αλλος με πλοιο της αγαπης ,αλλος το ενα αλλος το αλλο , δοκιμαζαμε και μαθαιναμε για μια ακομη φορα .....
-
αλλος με πλοιο της αγαπης .....Αυτό να λέγεται!
-
-
-
echoooo 1,2....1,2....
-
Ερωτηση στους φορουμιστες που ηταν στα Μεγαρα:
Οι εργασιες για την επεκταση της πιστας πως πανε ??
-
Κάτι γίνεται, αλλά ντριφτάροντας στην Κ6 με τα άτια μου, δεν μου δόθηκε καθόλου η ευκαιρία να δω επισταμένως την πρόοδο των εργασιών!
-
Κακως
-
Καλά, την επόμενη φορά που θα είμαστε μαζί στην Μ-πέμπα, θα σε βάλω να τα δεις εσύ τα έργα, κι αν τα δεις να με φτύσεις!
-
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Καλά, την επόμενη φορά που θα είμαστε μαζί στην Μ-πέμπα, θα σε βάλω να τα δεις εσύ τα έργα, κι αν τα δεις να με φτύσεις!Δεν αφήνεις τα Μέγαρα λέω εγώ να μας ακολουθήσεις κάνα ring το ερχόμενο καλοκαίρι, Θεολόγε...;
-
Ring ε;
Για να δούμε! Αυτό απαιτεί καλό σχεδιασμό (ακόμα κι από τώρα καθώς η οικογένεια δεν μένει εύκολα πίσω...)
Τίποτα δεν είναι όμως ανέφικτο, και όλο και κάτι έχω στο μυαλό μου για κάποιο ταξιδάκι στην Γερμανία μετά παράλληλης επίσκεψης στο 'Ring!
Θα το συζητήσουμε από κοντά όμως αυτό..., ε;;;;
-
Ρε σεις, πατε κι ουτε χρονους λετε (καλα καλα ειπατε 1.10dead), ουτε εντυπωσεις γραφετε, ουτε τιποτα. Μονο 'ε πηγαμε μεγαρα, καλα ητανε, ωραια περασαμε, ντριφταραμε καργα ...'. Ε μετα κι μεις ξεροσταλιαζουμε στα PC χαζευοντας τις φωτογραφιες....
Βαλτε λιγο σασπενς....Edit: Αλλου τις ειδα τις φωτο, σε αλλο forum. Απλα το ξεχασα...
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Κρίμα που δεν συναντηθήκαμε Δημήτρη! Την ώρα που ήρθες εσύ και συμπλήρωνες μάλλον την αίτηση εισόδου, εγώ έφευγα!Ας είναι όμως! Θα βρεθούμε άλλη μέρα εκεί (που να βρέχει κιόλας για να'χει και περισσότερη πλάκα!
Ρε συ, περίμενα 7-8 λεπτά τον Πανουργιά στην έξοδο, σε βλέπω μέσα, λέω 'επιτέλους, κάποιος με σκέφτηκε κι έφερε δώρο γενεθλίων:ysterical:', μετά πήγα να πληρώσω και εσύ την κοπάνησες; Αλλά ξέρω γιατί το έκανες... Αν καθόσουν, όχι μόνο θα έτρωγες κάνα δίωρο ακόμα, αλλά δε θα χες και λάστιχα να γυρίσεις σπίτι σου . Δεν πειράζει, θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή. Αν βρέχει όμως, τότε υπάρχει ένα πρόβλημα. Στη βροχή, τα 146 άλογα του Miata πολλαπλασιάζονται και γίνονται κάπου 546. Άρα τα δικά σου θα πρέπει να πλησιάζουν τα 2.000. Ε να με συμπαθάς, αυτοκίνητο με 2.000 ίππους και 100+Κ τιμή, δεν είναι για τα χεράκια μας.
C U there Teo !!!
Παμε Μεγαρα;