-
Έλα, έλα, υπερβολές!!
Προπόνηση θέλει και τίποτε άλλο. Μη σε ξεγελά. Είναι χρόνοι που μπορεί να πιάσει ο οποιοσδήποτε κάνει μια σωστή προετοιμασία.
-
Το Mx-5 είναι πανεύκολο αυτοκίνητο πάντως...
-
Μα, φυσικά!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Έλα, έλα, υπερβολές!!Προπόνηση θέλει και τίποτε άλλο. Μη σε ξεγελά. Είναι χρόνοι που μπορεί να πιάσει ο οποιοσδήποτε κάνει μια σωστή προετοιμασία.
Όπου 'σωστή προετοιμασία' = εξάσκηση αρκετών ετών σε racing simulators??
YΓ: Δεν το λέω καθόλου ειρωνικά
-
Τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε ότι είναι πανεύκολο; Ότι μπορει να το καβαλήσει ο καθένας και να κάνει υπερχρόνους; Δε νομίζω . Αν εννοούμε ότι είναι πολύ πιο φιλικό, προοδευτικό, επικοινωνιακό από τα υπόλοιπα σπορ μοντέλα της αγοράς (ίσως κι όλα, αν εμπιστευτούμε τη δοκιμή κρατήματος του βρετανικού Autocar το 2003), τότε συμφωνώ απολύτως.
-
Δημήτρη αν και θα βγούμε off topic... τις περισσότερες φορές που διάβαζα δοκιμή mx5 από περιοδικά πάντα ανέφεραν ότι το mx5 είναι ίσως τα καταληλότερο αμάξι για κάποιον που θέλει να μάθει πως να κάνει drift. Είναι ένα αμάξι με προβλέψιμες αντιδράσεις και εύκολο στο όριο (φαντάσου να το είχα οδηγήσει κιόλας... ). Φαντάζομαι αυτό θα εννοεί ο παράφρων οδηγός.
ΥΓ: Αυτό βέβαια δεν μειώνει καθόλου την αξία των χρόνων του opteriou.
-
Εύκολο αμάξι για μένα είναι αυτό του οποίου αποκτάς την αίσθηση εύκολα και μπορείς να κάνεις ακριβώς αυτά που θες. Το miata είναι σίγουρα ένα τέτοιο αυτοκίνητο...!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Δημήτρη αν και θα βγούμε off topic... τις περισσότερες φορές που διάβαζα δοκιμή mx5 από περιοδικά πάντα ανέφεραν ότι το mx5 είναι ίσως τα καταληλότερο αμάξι για κάποιον που θέλει να μάθει πως να κάνει drift. Είναι ένα αμάξι με προβλέψιμες αντιδράσεις και εύκολο στο όριο (φαντάσου να το είχα οδηγήσει κιόλας... ). Φαντάζομαι αυτό θα εννοεί ο παράφρων οδηγός.ΥΓ: Αυτό βέβαια δεν μειώνει καθόλου την αξία των χρόνων του opteriou.
Μιχάλη δεν υπάρχει αμάξι εύκολο στο όριο. Υπάρχουν αμάξια με τα οποία πλησιάζεις το όριο ευκολότερα από ότι κάποια άλλα. Στο όριο όμως είναι όλα το ίδιο δύσκολα.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Δημήτρη αν και θα βγούμε off topic... τις περισσότερες φορές που διάβαζα δοκιμή mx5 από περιοδικά πάντα ανέφεραν ότι το mx5 είναι ίσως τα καταληλότερο αμάξι για κάποιον που θέλει να μάθει πως να κάνει drift. Είναι ένα αμάξι με προβλέψιμες αντιδράσεις και εύκολο στο όριο (φαντάσου να το είχα οδηγήσει κιόλας... ). Φαντάζομαι αυτό θα εννοεί ο παράφρων οδηγός.
ΥΓ: Αυτό βέβαια δεν μειώνει καθόλου την αξία των χρόνων του opteriou.
Μιχάλη δεν υπάρχει αμάξι εύκολο στο όριο. Υπάρχουν αμάξια με τα οποία πλησιάζεις το όριο ευκολότερα από ότι κάποια άλλα. Στο όριο όμως είναι όλα το ίδιο δύσκολα.
Mάνο εξαρτάται από τι εννοούμε με την λέξη 'όριο'. Εγώ εννοώ το όριο της πρόσφυσης, όταν δηλαδή από αυτό το σημείο το αυτοκίνητο αρχίζει να ολισθαίνει - driftάρει. Υπάρχουν λοιπόν αυτοκίνητα κατά την άποψη μου που μπορεί κάποιος να τα ελέγξει όταν αυτά ολισθαίνουν και υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα που έτσι και αρχίσουν να ολισθαίνουν δεν επαναφέρονται με τίποτα. Δεν συμφωνείς?
-
Υπερβολικά θεωρητική η συζήτηση. Δε θα βρείτε άκρη και είστε και εκτός θέματος
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αν ήμουν στην πίστα, θα σε αποζημίωνα με μπόλικους γύρους στο δεξί (και μερικούς στο αριστερό) κάθισμα.Aυτό το κρατάω σαν υπόσχεση...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Το Mx-5 είναι πανεύκολο αυτοκίνητο πάντως...Μα, φυσικά!!
Με φυσικότατα. Ειδικά όταν έχει κάνει προπόνηση με το Bianch όλα τα άλλα του μοιάζουν εύκολα.
-
Κατάρα, την πάτησα...
-
Μην τάζεις του αγιου κερί λένε...
-
Έχουμε καμιά εξέλιξη για επίσκεψη στην πίστα;
-
Κατσε ρε Θεμη γιατι πλακωνει καυσωνας σε λιγο....
-
Ε, και λοιπόν;
-
Σωστά.
Εσυ ο καμμένος τι να φοβηθείς από καύσωνα!!! -
...δεν είμαι καμμένος...απλώς λίγο ροδοκοκκινισμένος...
-
..very very well done είσαι...αλλά ας μην το κάνουμε θέμα!
Παμε Μεγαρα;