-
Mπα, λείπουν οι αλεξιπτωτιστές.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα έρθουμε...Θα έρθουμε!!!
Λες να προλάβουμε?
-
ειναι σα τις αφισες στις αναβασεις ή αλλους αγωνες που σου δειχνουν ενα π.χ seat leon wtcc Και σκας και βλεπεις εσυ τα κωλοραλλακια
αλητες ετσι μας δουλευουν και παμε στους αγωνες
-
Αυτό μάλλον σαν αστείο πρέπει να το εκλάβουμε.
-
τι αλλο θα μπορουσε να ειναι?
-
τελικα σε πιο απο τα 3 track days θα παμε για να μας πουν οι διοργανωτες αυτων πως θα διαλεξουμε με τι κριτηριο.
εκει που δεν υπηρχαν μεγαρα ξαφνικα εχουμε 3 σε 8 ημερες τι γινετε δεν μπορω να καταλαβω.
-
-
alfa trofeo στις 22/3/2009 τι καλα που τα κανονισανε ετσι ολοι μαζι.
-
Δυστυχώς δεν είναι επιλογή μας αυτό. Ρωτήσαμε διαθέσιμες ημερομηνίες και δεν υπήρχαν έως και τον Μαϊο.
Η πίστα -οπως μας ενημέρωσαν- είναι κλεισμένη συνέχεια από μηχανές...Γι'αυτό και συμπέσανε έτσι οι ημερομηνίες.
Αλίμονο, και εμείς οι ίδιοι δεν θέλαμε να πέσουν έτσι κοντά.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Θα έρθουμε...Θα έρθουμε!!!
Λες να προλάβουμε?
-
to θεμα ειναι οτι απο οτι εχω καταλαβει και tarmac kai psclub εκδηλωσεις ειναι sold out σχεδον.
αλφα ρομεο κλαμπ εχει το δικο του κοινοοποτε αυτο δειχνει την αγαπη του κοσμου να ξαναμπει στη πιστα μετα απο τοσο καιρο αποχης...
πραγμα που το εκμεταλευονται οι ιδιοκτητες συνεχιζοντας το απαραδεκτο καθεστως...
γιατι κακα τα ψεματα 3500 τη μερα τα σκ οταν σερρες θες τα μισα ειναι μη πω τι ειναι... -
Τι να πούμε εμείς -το TARMAC- που έχουμε ανακοινώσει την εκδήλωσή μας από τις 8 Φεβρουαρίου?
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
to θεμα ειναι οτι απο οτι εχω καταλαβει και tarmac kai psclub εκδηλωσεις ειναι sold out σχεδον.
αλφα ρομεο κλαμπ εχει το δικο του κοινοοποτε αυτο δειχνει την αγαπη του κοσμου να ξαναμπει στη πιστα μετα απο τοσο καιρο αποχης...
πραγμα που το εκμεταλευονται οι ιδιοκτητες συνεχιζοντας το απαραδεκτο καθεστως...
γιατι κακα τα ψεματα 3500 τη μερα τα σκ οταν σερρες θες τα μισα ειναι μη πω τι ειναι...Πραγματικα το ποσο ειναι εξωφρενικο ! !
-
Εμεις δηλαδη που δεν ειμαστε σε καποιο club παιρνουμε το μπουλο?
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Εμεις δηλαδη που δεν ειμαστε σε καποιο club παιρνουμε το μπουλο?Η εκδήλωση του TARMAC λέγεται 'Open Day', γιατί είναι ανοικτή προς τον καθένα, είναι δεν είναι μέλος. Τώρα όμως οι συμμετοχές έκλεισαν και για το TARMAC...
Την επόμενη φορά
-
ελαβε τελος αλλο πολυ επιτυχημενο open day του tarmac, οι περισσοτεροι το καταευχαριστιθικαν ποσο μαλλον οταν μπηκε μεσα το φερραρικο αλλα η απολαυση ηταν τα 2 τρουενο, τι team orange αυτοι ζωγραφιζαν την γουερνικα με τα μάαυρα λλα στι χα που σηχαινεται και ο louzi.
μπραβο στην οργανωση
και μπραβο στα παιδια που πηρανε μερος. -
Ρε παιδιά εγώ λέω όταν οργανώνεται κάποιο track day να το ανακοινώνεται εδώ να ενημερωνόμαστε εγκαίρως !
-
Ωραία ήταν σήμερα στου Πεζό !
Πάντοτε συμπαθούσα τα 106άκια και σήμερα τα συμπάθησα ακόμη πιο πολύ! Μάλιστα έχοντας πάθει οπτικό οβερντοουζ από Πεζάκια μόλις μπήκαν τα Εβο αφενός μου φαινόντουσαν σαν υπερωκεάνια σε μέγεθος (το βάρος φαίνεται πέρα από τετρακινήσεις) και αφετέρου δεν έβρισκα (απέξω εννοώ) να έχουν τον ίδιο παιχνιδιάρικο χαρακτήρα με τα Πεζάκια (λογικό φυσικά. Άλλη δουλειά φτιάχτηκε να κάνει το ένα, άλλη το άλλο!) ...
Ενα Εβο που μέτρησα ήταν στο 1:09:50 (περίπου) και ένα καλό Πεζάκι στο 1:15.
Ωραία ήταν και μου φάνηκε και αρκετά καλά οργανωμένο ! Πάντα τέτοια εύχομαι !
-
το κόκκινο το evo με τα carbon το μέτρησα μια στιγμή 1:06:90. Πραγματικά πολύ ωραία ήταν σήμερα! Εγώ εντυπωσιάστηκα από τα ignis, φοβερα δεν το περίμενα!
Παιδιά οποιος έχει πληροφορίες για track day να ενημερώνει εδώ εγκαίρως να μπορούμε να λάβουμε συμμετοχη μιας και δεν υπάρχει κάποιο site που να έχει όλα τα track days και δεν μπορούμε να καθόμαστε να ψάχνουμε όλα τα club να δούμε πιο οργανώνει.
-
Το σημερινό νομίζω είχε αναφερθεί έγκαιρα εδώ.
Τα υπόλοιπα δύο είχαν αναφερθεί και αυτά αλλά προσωπικά δεν τα είχα πάρει είδηση εγκαίρως.
Παμε Μεγαρα;