-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
€3.500!!! Για να βγει μια λογική τιμή (~50€/άτομο) θέλουμε 70 συμμετοχές!! Δεν υπάρχει περίπτωση να μαζευτούμε τόσοι!!!καλα οι τυποι ειναι εκτος πραγματικοτητας, τι νομιζουν οτι νοικιαζουν, το Fiorano???
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
€3.500!!! Για να βγει μια λογική τιμή (~50€/άτομο) θέλουμε 70 συμμετοχές!! Δεν υπάρχει περίπτωση να μαζευτούμε τόσοι!!!-
Στην προαναφερθείσα τιμή τί περιλαμβάνεται αλήθεια, πέραν του εκτός σχεδίου αγροκτήματος;
-
Κοίτα εγώ προσωπικά πιστεύω πως με 50€ το άτομο κι όλα αυτά που προσφέρει η πίστα (Paddock για κάθε αυτοκίνητο, προσωπικό ασφαλείας, νοσοκομειακή κάλυψη, τεχνικούς, αέρα να βάλουμε στα λάστιχά μας πάνω απ'όλα!!!!) η περίπτωση είναι τεφαρίκι και δεν πρέπει να την χάσουμε την ευκαιρία, κι ας είμαστε 70 άτομα!
Συγγνώμη όμως.... Μπερδεύτηκα! Εγώ για κάποια ευρωπαϊκή πίστα σας έγραφα τώρα, κι όχι για το χωράφι που έχει αναρτήσει ενοικιαστήριο εις άγραν ανυποψίαστων petrolheads!
Υ.Γ
Βέβαια πρέπει να πούμε, πέραν της όποιας πλάκας, πως τα προαναφερθέντα δεν παρέχονται πουθενά στον κόσμο με 50 € ανά συμμετοχή και πως τα κόστη είναι αρκετά υψηλά! Όμως ό,τι πληρώνει κανείς το παίρνει και με το παραπάνω... Υπάρχουν νομίζω πολλά παιδιά εδώ (που ζουν στο εξωτερικό και έχουν επισκεφθεί με trackdays πίστες, αν όχι πιστάρες!) που μπορούν να μιλήσουν σχετικά...Υ.Γ2.
Κάνω τον απλά πολλαπλασιασμό: 30χ3.500 = 105.000/μηνιαίως ή 1.260.000€/ετησίως δυνητικό τζίρο!
Ποιες είναι οι προσφερόμενες υπηρεσίες για τον δυνητικό του τζίρο που επιθυμεί να περάσει από το ταμείο του;
Τί έξοδα συντήρησης έχει αυτός ο επιχειρηματίας στο προσφερόμενο χωράφι;
Και τί περιθώριο κέρδους προσδοκά τελικά να απολαμβάνει ως επενδυτής στο εκτός σχεδίου γήπεδο έναντι όλων των όποιων προσφερόμενων του υπηρεσιών (των ποιων;;;; ) που παρέχονται στο κοινό του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των υποστηρικτών του;Αν έχει τέτοια καλή απόδοση (κέρδη στο ζενίθ, και έξοδα στο ναδίρ), μήπως πρέπει αντί να ασχολούμαστε με το πότε θα την επισκεφτούμε για να τρέξουμε, να αναλογιστούμε μήπως πρέπει ν'αγοράσουμε μετοχές (και άμεσα μάλιστα) αυτής της εταιρίας θεαμάτων και υπηρεσιών;
@spiros: Και το Fiorano δεν το νοικιάζει με 3.500€, αλλά τουλάχιστον για όσα (ίσως κι όσα κάνουν τα Μέγαρα κατ'άτομο) θα δώσεις θα λάβεις ασύλληπτες υπηρεσίες εντός κι εκτός πίστας, επιπέδου οδηγού F1 και των φιλοξενουμένων του... Μια επίσκεψη για το pilota Ferrari θα σε διαφώτιζε υπέρ του δέοντος!
-
-
τις καθημερινές είναι 1500€, τα ΣΚ δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
τις καθημερινές είναι 1500€, τα ΣΚ δεν ξέρω.Aν ισχύει η τιμή που αναφέρεις τότε μιλάμε για μια χρέωση εντελώς ΕΚΤΟΣ ελληνικής πραγματικότητας !
Τη στιγμή που οι Σέρρες (μία πίστα τουλάχιστον 48 φορές καλύτερη από τα Μέγαρα) έχουν τις παρακάτω χρεώσεις :
http://www.serrescircuit.gr/index.php?id=427' target='_blank' target='_blank
τότε στην υποψία πίστας που ονομάζεται Μέγαρα 1500 ευρώ φαίνονται ιλιγγιώδη νούμερα!
Δεν ξέρω ποιος έχει αναλάβει την πίστα αλλά θεωρώ ότι θα πρέπει να ρίξει μια ματιά στο http://www.serrescircuit.gr' target='_blank' target='_blank και να οργανωθεί ανάλογα. Δεν μπορεί να χρεώνει 1500 ευρώ το Γενάρη και 1500 ευρώ τον Αύγουστο για παράδειγμα. Επίσης είναι εντελώς ανόητο η χρέωση να είναι έμπνευση της στιγμής που θα τον πάρει κάποιος τηλέφωνο και πως θα έχει ξυπνήσει το πρωί. Πρέπει να βγάλει προκαθορισμένα τιμολόγια. Δεν μπορεί να μην έχει φτιάξει έστω και ένα υποτυπώδες σάιτ (ακόμη και τα πορνεία έχουν πια) ή τουλάχιστον να βάλει μια ανακοίνωση εδώ μέσα καθώς και σε άλλα σάιτ που ασχολούνται με το αυτοκίνητο για τις νέες συνθήκες λειτουργίας. Τη στιγμή που ΗΔΗ διοργανώθηκε εκεί τρακντει με το νέο καθεστώς αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Συζητάμε μετάξυ μας λες και κάνουμε κάτι εντελώς παράνομο και όχι κάποιο όμορφο και χρήσιμο χόμπι.
Φίλος μου μοτοσυκλετιστής έκλεισε με την παρέα του (περίπου 10 αρχικά και στο τέλος γίνανε 15) τις Σέρρες για δύο μέρες. 750 ευρώ την ημέρα (600 γράφει ο κατάλογος το Γενάρη αλλά προφανώς θα πήρανε και κάποιες άλλες παροχές). 750/15 = 50 ευρώ το άτομο την ημέρα. Οσα δηλαδή θα πλήρωνες και αν πήγαινες απλά.
Κλείνοντας νομίζω ότι αφενός θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι (ιδιοκτήτες και ιδιώτες. Κυρίως όμως οι πρώτοι) ότι έχουμε 2008. Έστω και σε αυτό το καφενείο που ζούμε είναι 2008, έτσι θα πρέπει να υπάρχει μια ευελιξία και ένας σεβασμός προς τον πελάτη. Ο οποίος φυσικά θα έρθει όταν θα δουν όλοι ότι η Ελλάδα δεν είναι Αγγλία να έχεις εκατοντάδες κλαμπ αυτοκινητου. Έτσι όταν κάποια πληρωμένα τρακ ντει βάλουν μέσα κάποια κλαμπ ή όταν κάποια άλλα δεν θα έχουν συμμετοχές και έτσι θα ξαναδιοργωναθεί από αυτό το κλαμπ πολύ πιο σπάνια ένα τρακντει τότε κουτσά στραβά θα ανοίξει και για ιδιώτες η πίστα με το κλασσικό πενηντάρικο.
Προσωπικά άρχισα ήδη να σχεδιάζω το ανέβασμα στις Σέρρες και ας είναι και τόσο μακρία από την Αθήνα. Από το να περιμένω το πότε θα φιλοτημηθεί ο άγνωστος Χ που είναι ιδιοκτήτης του ασφαλτοστρωμένου αγρού να ανοίξει για ιδιώτες ή να οργανωθεί (αλήθεια το προηγούμενο καθεστώς εμπεριείχε κάποια οργάνωση και δεν επαναλαμβάνεται? Ένας νεαρός ήταν εκέι, υπέγραφες ότι δεν έχουν ευθύνη για ότι συμβεί και έμπαινες. Γιατί δεν επαναλαμβάνεται αυτό τη ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ???) θα έχω γεράσει τόσο που από το Πάρκινσον δεν θα μπορώ να οδηγήσω ...
ΑΣΧΕΤΟ αλλά σημαντικό: ο Κ.Κ. δεν έχει ξεκινήσει μια πίστα με ίδια κεφάλαια κάπου προς τη Λαμία? Έχει σταματήσει η κατασκευή αυτή? Τι ακριβώς γίνεται με αυτό το θέμα? Θα το υλοποιήσει ο Κ.Κ. τελικά το όνειρό του (και πολλών από μας) ή το πήρε δυστυχώς το ποτάμι και αυτό το όνειρο? Γνωρίζει κανείς?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Κλείνοντας νομίζω ότι αφενός θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι (ιδιοκτήτες και ιδιώτες. Κυρίως όμως οι πρώτοι) ότι έχουμε 2008. Έστω και σε αυτό το καφενείο που ζούμε είναι 2008, έτσι θα πρέπει να υπάρχει μια ευελιξία και ένας σεβασμός προς τον πελάτη. .........εεεε, μάλλον τα έχεις πάρει λιγάκι πιο πολύ από όσο νόμιζες (και καλά κάνεις, καλά τα λες) γιατί εμφανίζεις στοιχεία αποπροσανατολισμού στον χρόνο, έχουμε 2009!
-
Kαι στο σχολείο το ίδιο πρόβλημα είχα !
Μέχρι το Φλεβάρη περίπου του 2009 θα γράφω 2008!Το κορυφαίο το έκανα πριν λίγες μέρες όπου κάπου αντί για 2009 έγραψα 2007 ! Πώς μου ήρθε και αυτό !
-
Kαι στο σχολείο το ίδιο πρόβλημα είχα !
Μέχρι το Φλεβάρη περίπου του 2009 θα γράφω 2008!Το κορυφαίο το έκανα πριν λίγες μέρες όπου κάπου αντί για 2009 έγραψα 2007 ! Πώς μου ήρθε και αυτό !
Δεν βλέπω κανένα ουσιαστικό πρόβλημα, πλην της περίπτωσης να υπογράφεις μεταχρονολογημένες επιταγές!....
-
Δεν ασχολούμαι και πολύ με επιταγές αλλά όπως το λες θα ήμουν η χαρά όποιου πληρώνεται με επιταγές !
Οι υπόλοιποι πληρωτές του θα του δίνουν 6-8-10 μήνες ημερομηνία μπροστά και εγώ θα του έδινα του προηγούμενου χρόνου!
Μόνο που δε θα με φιλούσε (με όσα έχω ακούσει οι επιταγές ημέρας είναι σαν τα Panda, σπάνιες! Πόσω μάλλον δε του προηγούμενου χρόνου!) ...Για την πίστα τώρα,
αν και η κατάσταση είναι όπως είναι ξέχασα να γράψω ότι αν μαθαίνουμε κάτι για κάποιο τρακντει 'ανοικτό' στο κοινό απλά με κάποια δήλωση, ας το αναφέρουμε έγκαιρα και εδώ μπας και γίνει καμιά προκοπή. Ήδη περισσότερες φορές έχω πάει ως θεατής παρά ως οδηγός μέσα στην πίστα! -
Mαζέψτε λεφτά, πάρτε άδεια όσοι μπορείτε, και ανεβείτε Σέρρες. Τα μέγαρα είναι κλέψιμο πλέον.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mαζέψτε λεφτά, πάρτε άδεια όσοι μπορείτε, και ανεβείτε Σέρρες. Τα μέγαρα είναι κλέψιμο πλέον.Έχεις δίκιο dr, αλλά μια κουβέντα είναι να το λες και μια μεγάλη υπόθεση ολόκληρου ΣΚ να το κάνεις!
Θεμιτό μεν, δυσπρόσιτο δε! Δεν είναι να πεις και 150-200 χλμ! Είναι 1200χλμ πήγαινε/έλα!Κι αν καταφέρνω προσωπικά να χρειάζομαι λάστιχα στο Μ5 μέσα στα Μέγαρα μετά από 45' οδήγηση όπως αρμόζει σε κάθε αμάξι με την σφραγίδα Μ στο μοτέρ, στις Σέρρες πόσες τετράδες θα χρειαζόμουν για να πω πως πάνε και χαλάλι τα 1200χλμ της επίσκεψής μου εκεί (κι ας μην μιλήσουμε για φρένα...) ;
Δεν το προτάσσω ως δικαιολογία, πλην όμως είναι κάτι που συνυπολογίζω δίνοντάς του αρκετά μεγάλη βαρύτητα!
-
Στις Σέρρες με την άγρια άσφαλτο αν κάνεις αυτά που έχω δει σε βίντεο να κάνεις στα Μέγαρα θα τελειώσεις πολύ γρήγορα. Είναι καλύτερα να πας με γραμμές και ολίγη προσοχή/οικονομία στα λάστιχα. Άλλωστε να λέμε και την αλήθεια οι Σέρρες είναι πολύ καλύτερες για να ξεδιπλώσει τις πραγματικές αρετές του ένα βαρύ και με μεγάλο μεταξόνιο αυτοκίνητο από τα Μέγαρα...
Η διαδρομή για Θεσ/κη γίνεται όλο και ευκολότερη και η πίστα εκεί είναι άλλο πράμα.... πιστάρα! -
Επειδή έχω έρθει στις Σέρρες με τον Βασίλη, δεν ειναι καθόλου εύκολο. Εφικτό, ναι. Αλλά όχι εύκολο.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Η διαδρομή για Θεσ/κη γίνεται όλο και ευκολότερη και η πίστα εκεί είναι άλλο πράμα.... πιστάρα!
Πάντως απο Αθήνα ίσως/μάλλον αξίζει απίστευτα το τρένο.....
Γλυτώνεις απίστευτη κούραση και είσαι φρέσκος...Φεύγεις Παρασκευή βράδυ, φτάνει Σαλόνικα πρωϊ πρωϊ και πας χαλαρά Σέρρες.
Και κυριακή βράδυ το ίδιο δρομολόγιο (εάν δεν κάνω λάθος...) -
Σωστό. Αλλά... 1) Ο ΟΣΕ είναι εντελώς αναξιόπιστος (μέχρι που μπορεί να μην κατέβει το αμάξι στις Σέρρες) και 2) Κανείς δεν σε εξασφαλίζει ότι το αμάξι θα φτάσει στις Σέρρες χωρίς σημάδια από πέτρες!!
-
τι????
-
Φίλος μου μοτοσυκλετιστής έκλεισε με την παρέα του (περίπου 10 αρχικά και στο τέλος γίνανε 15) τις Σέρρες για δύο μέρες. 750 ευρώ την ημέρα (600 γράφει ο κατάλογος το Γενάρη αλλά προφανώς θα πήρανε και κάποιες άλλες παροχές). 750/15 = 50 ευρώ το άτομο την ημέρα. Οσα δηλαδή θα πλήρωνες και αν πήγαινες απλά.600+19% ΦΠΑ = 714 αμέσως αμέσως.. ( εκτός κι αν αναφέρεσαι στην προ ΦΠΑ τιμή και για τα 750).
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Στις Σέρρες με την άγρια άσφαλτο αν κάνεις αυτά που έχω δει σε βίντεο να κάνεις στα Μέγαρα θα τελειώσεις πολύ γρήγορα. Είναι καλύτερα να πας με γραμμές και ολίγη προσοχή/οικονομία στα λάστιχα. Άλλωστε να λέμε και την αλήθεια οι Σέρρες είναι πολύ καλύτερες για να ξεδιπλώσει τις πραγματικές αρετές του ένα βαρύ και με μεγάλο μεταξόνιο αυτοκίνητο από τα Μέγαρα...
Η διαδρομή για Θεσ/κη γίνεται όλο και ευκολότερη και η πίστα εκεί είναι άλλο πράμα.... πιστάρα!Πλήν της λύσης ΟΣΕ όμως, δεν θέλεις ένα 7ωρο τουλάχιστον οδήγησης για να πας? Οπότε, ακόμα και η λύση ΣΚ είναι δύσκολη, καθώς δεν μπορείς να φύγεις Παρασκευή βράδυ...
-
5:30 ώρες Μαξ...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
5:30 ώρες Μαξ...To 'Μαξ' είναι κλητική πτώση του Μαξμάρα ή σημαίνει μάξιμουμ;
Πάντως, αξίζει τον κόπο. Εγώ 2 φορές είχα κατεβεί από Βελιγράδι (πιο μακριά από Αθήνα).
Τώρα έχω το Σπα δίπλα μου, μόνο που δεν έχω χρόνο ούτε για κατούρημα.
Το θέμα 'λάστιχα' στα βαριά αυτοκίνητα [σε όλα δηλαδή πλέον, πλην του dedicated 'μακαρίτη' του Hunter ] δέον να αντιμετωπισθεί σε συνεργασία με καλό και εξυπηρετικό λαστιχά των Σερρών (contact me). -
Διαθέτομεν κονέ δηλαδή για λάστιχο;
(εγώ έχω πει εδώ και καιρό ότι μπορούσαμε να βρούμε ως φόρουμ ένα λαστιχά στας Αθήνας και ακόμα ένα στο Βούλγαρη-Σφαγεία και να ψωνίζουμε από αυτόν όλοι, αλλά...)
Παμε Μεγαρα;