Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Έγινε τηλεδικαστήριο το forum;
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Έγινε τηλεδικαστήριο το forum;
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 1 / 4
    Αντίλογος
    21
    64
    55
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • ?
      A Former User last edited by

Εκτός από την μ@λακία των τελευταίων ημερών, διαπιστώνω μέσα στο forum κάτι πολύ πιο ενοχλητικό για μένα.

Μόλις γίνεται κάτι κακό και αφορά την εσωτερική/εξωτερική πολιτική της χώρας μας, πολλοί αρχίζουν τα καντίλια για την εξουσία, το κωλοκράτος, την διαπλοκή.
      Μιλάνε με απολυτότητες και είμαι σίγουρος ότι μόνο με συνθήματα και με πασαλείματα έχουν ενημερωθεί για το εκάστοτε θέμα.
      Με απολυτότητες μιλάει μόνο ο Θεός. Ούτε και αυτός που κατέχει σφαρικά και εις βάθος ένα θέμα δεν μιλά με απολυτότητες.

Τελευταίο κρούσμα τηλεδικαστηρίου είναι η 'ελλειπής εκπαίδευση της αστυνομίας'. Αμέσως βγάλανε την ετυμηγορία μερικοί και αρχίσανε για το κωλοκράτος, την διαπλοκή και το δημοσιοϋπαλληλίκι...

Παλαιότερα ήταν επίκαιρο ένα θέμα με την αγορά των F16 block 52+. Και 'κει αρχίσανε μερικοί να λένε, όχι να πάρουμε το Rafal, όχι να τα ρίξουμε στο eurofighter κ.τ.λ. κ.τ.λ. Μερικοί μάλιστα, ακόμα πιο τολμηροί, παραθέσανε και τεχνικά στοιχεία του κάθε αεροσκάφους.

Δηλαδή τι να πω; Το θέμα είχε ξεφύγει με τους προπονητές της κερκίδας!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • ?

Εκτός από την μ@λακία των τελευταίων ημερών, διαπιστώνω μέσα στο forum κάτι πολύ πιο ενοχλητικό για μένα.

Μόλις γίνεται κάτι κακό και αφορά την εσωτερική/εξωτερική πολιτική της χώρας μας, πολλοί αρχίζουν τα καντίλια για την εξουσία, το κωλοκράτος, την διαπλοκή.
        Μιλάνε με απολυτότητες και είμαι σίγουρος ότι μόνο με συνθήματα και με πασαλείματα έχουν ενημερωθεί για το εκάστοτε θέμα.
        Με απολυτότητες μιλάει μόνο ο Θεός. Ούτε και αυτός που κατέχει σφαρικά και εις βάθος ένα θέμα δεν μιλά με απολυτότητες.

Τελευταίο κρούσμα τηλεδικαστηρίου είναι η 'ελλειπής εκπαίδευση της αστυνομίας'. Αμέσως βγάλανε την ετυμηγορία μερικοί και αρχίσανε για το κωλοκράτος, την διαπλοκή και το δημοσιοϋπαλληλίκι...

Παλαιότερα ήταν επίκαιρο ένα θέμα με την αγορά των F16 block 52+. Και 'κει αρχίσανε μερικοί να λένε, όχι να πάρουμε το Rafal, όχι να τα ρίξουμε στο eurofighter κ.τ.λ. κ.τ.λ. Μερικοί μάλιστα, ακόμα πιο τολμηροί, παραθέσανε και τεχνικά στοιχεία του κάθε αεροσκάφους.

• ?

• E
            eker123 last edited by

Το να λες τη γνωμη σου ελευθερα δεν ειναι καταντια,ειναι αρετη της δημοκρατιας (οταν αυτα που λες δεν θιγουν τη πνευματικη ελευθερια των συνομιλητων σου)
            Τηλεδικαστηριο δεν ειναι το φορουμ,γιατι ολοι εχουν δικαιωμα να απαντησουν και να υποστηριξουν τις αποψεις τους,που φυσικα μπορει να ειναι και λαθεμενες.....
            Με τις εκπομπες τυπου Τριανταφυλοπουλου το προβλημα ειναι οτι σε εκθετουν και μετα δεν σου δινουν δικαιωμα να υπερασπιστεις τις θεσεις σου

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • O
              opterios last edited by

Δεν ξεπέσαμε ή ξεφύγαμε ξαφνικά. Πάντα αυτοί ήμασταν, απλώς τώρα πια που ο αντίλογος έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του φόρουμ, βγαίνουν πολύ πιο εύκολα τα θέματα αυτά προς συζήτηση.

Πάντως, επειδή βάζεις το φόρουμ στην ερώητησή σου, για μένα το μόνο που (θα έπρεπε να) μετρά είναι το επίπεδο των συζητήσεων στις ουσιαστικές ενότητες (αγώνες, αυτοκίνηση, τεχνικά κλπ). Στον αντίλογο μερικές φορές γράφουμε απλώς για να γράφουμε, αλλά επειδή πολλά φόρα έχουν ενότητα για εκτός θέματος συζητήσεις, δεν μπορείς να τα κρίνεις από τις συζητήσεις που γίνονται στις εκτός θέματος ενότητες.

Και ένα άλλο μεγάλο φόρουμ στο οποίο είμαι γραμμένος, στον αντίστοιχο 'αντίλογο' που έχει γίνεται χαμός και σου πέφτουν τα μαλλιά, όμως γενικότερα το φόρουμ αυτό είναι για μένα το καλύτερο στο είδος του και γενικότερα από τα καλύτερα που υπάρχουν.

1 Reply Last reply Reply Quote 4
              • ?

Ο χρήστης eker123 έγραψε:
                Το να λες τη γνωμη σου ελευθερα δεν ειναι καταντια,ειναι αρετη της δημοκρατιας (οταν αυτα που λες δεν θιγουν τη πνευματικη ελευθερια των συνομιλητων σου)
                Τηλεδικαστηριο δεν ειναι το φορουμ,γιατι ολοι εχουν δικαιωμα να απαντησουν και να υποστηριξουν τις αποψεις τους,που φυσικα μπορει να ειναι και λαθεμενες.....
                Με τις εκπομπες τυπου Τριανταφυλοπουλου το προβλημα ειναι οτι σε εκθετουν και μετα δεν σου δινουν δικαιωμα να υπερασπιστεις τις θεσεις σου

Συμφωνώ με αυτά που λες.

Εγώ δεν θέλω να εστιάσω τόσο στο τυπικό μέρος, αλλά σε κάτι άλλο.
                Μήπως και 'μεις έχουμε λίγο από την τάση για εύκολες ετυμηγορίες, αβίαστα και καθολικά συμπεράσματα; (ΕΜΕΙΣ ως forum, όχι οι άλλοι! Μην το πάμε πάλι στην ελληνική κοινωνία και στα 'ζώα ζώα ζώα')

Μήπως γι' αυτό και τα τηλεδικαστήρια έχουν ΤΟΣΗ απήχηση;

• ?

Ο χρήστης opterios έγραψε:
                  δεν μπορείς να τα κρίνεις από τις συζητήσεις που γίνονται στις εκτός θέματος ενότητες.

Ίσα, ίσα, από εκεί μπορεί κάποιος να κρίνει τον χαρακτήρα, το ήθος κ.τ.λ. του άλλου...

• O
                    opterios last edited by

Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
                    Ίσα, ίσα, από εκεί μπορεί κάποιος να κρίνει τον χαρακτήρα, το ήθος κ.τ.λ. του άλλου...

Πολύ σωστό. Όμως εδώ δεν είμαστε γραμμένοι επειδή είμαστε καλοί/κακοί άνθρωποι, αλλά επειδή είμαστε φίλοι του αυτοκινήτου.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                    • ?

Ο χρήστης opterios έγραψε:
                      Πολύ σωστό. Όμως εδώ δεν είμαστε γραμμένοι επειδή είμαστε καλοί/κακοί άνθρωποι, αλλά επειδή είμαστε φίλοι του αυτοκινήτου.

Και αυτό σωστό! Αλλά έτερον εκάτερον!

Από την στιγμή όμως που κάποιος γράφει κάτι (στον αντίλογο, ή οπουδήποτε αλλού), είναι επειδή νιώθει ότι έχει κάτι να πει.

Εγώ θέλω να εστιάσω εκεί.

Δηλαδή στο αν έχουμε την τάση ως forum να γράφουμε αυθόρμητα, χωρίς να μελετήσουμε επαρκώς ένα θέμα. Μήπως γράφουμε με πολύ αυτοπεποίθηση; Θεωρούμε ότι κατέχουμε κάτι καλά, ενώ δεν το κατέχουμε (όπως οι προπονητές της κερκίδας).
                      Έτσι αυτομάτως γινόμαστέ όπως οι δημοσιογραφίσκοι τους οποίους ορθώς στηλιτεύουμε...

Επίσης πολλοί εδώ μέσα δεν έχουν και πολύ σχέση με το αυτοκίνητο, αλλά αρέσκονται στις γενικές συζητήσεις.
                      Και επειδή το 4Τ forum υποτίθεται ότι φιλοξενεί τους 'άλλους Έλληνες', γι' αυτό τα λέω όλ΄αυτά...

Τέλος, γιατί γίνονται οι συνατήσεις μελών;

Επειδή γνωριζόμαστε μεταξύ μας και επειδή βλέπει κάποιος (και μέσα από τις γενικές συζητήσεις) ότι κάτι έχει να πει με το απέναντι άτομο.

Προσωπικά, δεν θα επιδίωκα συνάντηση με κάποιο μέλος, με το οποίο μόνο τα αυτοκινητιστικά χνώτα μας θα ταιριάζανε...
                      Το αντίστροφό το δέχομαι. Άλλωστε, οι περισσότεροι στενοί και αγαπημένοι φίλοι μου έχουν τόση σχέση με το αυτοκίνητο, όση και ο ελέφαντας με ένα roller-σβηστικό (πως μου ήρθε αυτό τώρα; )

• O
                        opterios last edited by

Δηλαδή στο αν έχουμε την τάση ως forum να γράφουμε αυθόρμητα, χωρίς να μελετήσουμε επαρκώς ένα θέμα. Μήπως γράφουμε με πολύ αυτοπεποίθηση; Θεωρούμε ότι κατέχουμε κάτι καλά, ενώ δεν το κατέχουμε

Δε διαβάζω φανατικά τον Αντίλογο, μόνο τις λίγες φορές που έχω περίσσια χρόνου (όπως τώρα 😉 ). Δεν μπορώ να λοιπόν να σου απαντήσω αν στον Αντίλογο συμβαίνει αυτό που λες, αλλά μπορώ να σου πω ότι ναι, συμβαίνει γενικότερα στο φόρουμ, το να γράφουμε δηλαδή αυθόρμητα, χωρίς να είμαστε επαρκώς ενημερωμένοι ή να νομίζουμε ότι το κατέχουμε καλά. Οπότε αφού συμβαίνει και στις αυτοκινητιστικές ενότητες, γιατί να μη συμβαίνει στον Αντίλογο που είναι ακόμα πιο χύμα;

Πάντως, και το φόρουμ αυτό είναι μια 'μικρογραφία της κοινωνίας', όπως μας έλεγαν ότι είναι το σχολείο. Κλισέ, αλλά αληθές δεν είναι; Οπότε δε μου προκαλεί έκπληξη το να γίνονται όλα αυτά που αναφέρεις.

Επίσης πολλοί εδώ μέσα δεν έχουν και πολύ σχέση με το αυτοκίνητο, αλλά αρέσκονται στις γενικές συζητήσεις.
                        Και επειδή το 4Τ forum υποτίθεται ότι φιλοξενεί τους 'άλλους Έλληνες', γι' αυτό τα λέω όλ΄αυτά...

Δεκτό, δεν το είχα σκεφτεί έτσι...

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                        • ?

Ακριβώς αυτά θέλω να πω!!

Και απλά το θέτω το ερώτημα γιατί με προβληματίζει...

• R
                            random last edited by

ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ειναι για να γραφουμε οτι νομιζουμε..Δεν εχει ξεπεσει σε τηλεοπτικο δικαστηριο..

1 Reply Last reply Reply Quote 6
                            • T
                              tsoukas77 last edited by

Ορισμενοι απο εμας,αν παρατηρησετε καλα,εχουμε αποψη για ολα τα θεματα του αντιλογου.Δυστυχως,εχουμε αποψη για τα παντα,ασχετα αν γνωριζουμε το ζητημα...

Το θετικο που εχει ο Αντιλογος,ειναι οτι μπορεις να κρινεις καποια ατομα,να καταλαβεις τον χαρακτηρα τους και τις αντιληψεις τους.

1 Reply Last reply Reply Quote 6
                              • S
                                skye last edited by

Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
                                Ορισμενοι απο εμας,αν παρατηρησετε καλα,εχουμε αποψη για ολα τα θεματα του αντιλογου.Δυστυχως,εχουμε αποψη για τα παντα,ασχετα αν γνωριζουμε το ζητημα...

Το θετικο που εχει ο Αντιλογος,ειναι οτι μπορεις να κρινεις καποια ατομα,να καταλαβεις τον χαρακτηρα τους και τις αντιληψεις τους.

Έτσι όπως μιλάνε ορισμένοι, δε χρειαζότανε ο αντίλογος για να τα καταλάβεις αυτα

• E
                                  eker123 last edited by

Στον αντίλογο τα περισσότερα θέματα είναι κοινωνικού χαρακτήρα και δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι κανένα πτυχίο ειδικού πανεπιστημίου για να πεις τη γνώμη σου..
                                  Αν τώρα κάποιος έχει μια διαφορετική αποψη ,δεν καταλαβαίνω που είναι το προβλημα.. Οπως εσύ νομίζεις ότι κατέχεις κάποιο θέμα έτσι κάποιος άλλος διαφωνεί μαζί σου και πιστεύει ότι έχει δικιο, ποιος είναι αυτός που θα το Κρίνει??
                                  Όπως αναφέρεις μέσα σε αυτό το χώρο όπως και στη πραγματική ζωή υπάρχουν άτομα που συμφωνείς και άτομα που σου τη δινουν, αρκει λοιπόν να
                                  μη δίνεις σημασία σε αυτά που δεν σε ενδιαφέρουν η που δε σε θιγουν.. Αν κάτι σε ενοχλεί τόσο πολύ αρκεί να στείλεις ένα ΠΜ σε ένα Μοντερειτορ να το κρίνει και να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις αν το κρίνει απαραίτητο
                                  Δε νομίζω το ότι είναι δυνατό να βάλουμε λογοκρισία με βάση τα προσωπικα μας πιστεύω.....Εγώ πολλές φορές ήμουν σίγουρος για κάτι και αλλά παιδιά μου απέδειξαν ότι είχα αδικο ,μερικες φορές όχι με το καλύτερο τρόπο αλλά τι να κάνουμε σε λα βι που λένε και οι Γάλοι

• H
                                    hunter last edited by

Αλλοίμονο ρε παιδιά άν χρειαζόμαστε πτυχείο από τό Χάρβαρντ γιά να πούμε τή γνώμη μας πάνω σέ κάποιο θέμα.
                                    Οι συζητήσεις άλλωστε,δέν είναι επιστημονικά συγγράματα.
                                    Θά πεί όποιος θέλει τήν άποψή του,όποιος μπορεί θα τήν αντικρούσει ,καί άν κάποιος έχει τή θέλησει να βελτιωθεί μέσω αυτής τής διαδικασίας (νά λάβει όφελος) θα τό κάνει.
                                    Θα συμφωνήσω ότι οι 'απόλυτες' απόψεις είναι 'φάουλ',καί ότι πρέπει να υπάρχει ανοιχτό πνεύμα απέναντι στίς απόψεις τών συνσυζητητών μας.
                                    Καθενός η γνώμη,μπορεί να κρύβει λίγο από τήν αλήθεια πού αναζητούμε,οπότε καί αξίζει να τήν εξετάζουμε.

• T
                                      tsoukas77 last edited by

Ο χρήστης eker123 έγραψε:
                                      Στον αντίλογο τα περισσότερα θέματα είναι κοινωνικού χαρακτήρα και δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι κανένα πτυχίο ειδικού πανεπιστημίου για να πεις τη γνώμη σου..
                                      Αν τώρα κάποιος έχει μια διαφορετική αποψη ,δεν καταλαβαίνω που είναι το προβλημα.. Οπως εσύ νομίζεις ότι κατέχεις κάποιο θέμα έτσι κάποιος άλλος διαφωνεί μαζί σου και πιστεύει ότι έχει δικιο, ποιος είναι αυτός που θα το Κρίνει??
                                      Όπως αναφέρεις μέσα σε αυτό το χώρο όπως και στη πραγματική ζωή υπάρχουν άτομα που συμφωνείς και άτομα που σου τη δινουν, αρκει λοιπόν να
                                      μη δίνεις σημασία σε αυτά που δεν σε ενδιαφέρουν η που δε σε θιγουν.. Αν κάτι σε ενοχλεί τόσο πολύ αρκεί να στείλεις ένα ΠΜ σε ένα Μοντερειτορ να το κρίνει και να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις αν το κρίνει απαραίτητο
                                      Δε νομίζω το ότι είναι δυνατό να βάλουμε λογοκρισία με βάση τα προσωπικα μας πιστεύω.....Εγώ πολλές φορές ήμουν σίγουρος για κάτι και αλλά παιδιά μου απέδειξαν ότι είχα αδικο ,μερικες φορές όχι με το καλύτερο τρόπο αλλά τι να κάνουμε σε λα βι που λένε και οι Γάλοι

Δεν εγινα αντιληπτος.
                                      Δεν ζητησα ουτε να απαγορευτει καποιος να καταθετει την αποψη του,ουτε οτι με θιγει κατι.Αλλωστε,γενικοτερα ειμαι υπερ της αποψης να ειναι τα παντα ελευθερα και ο καθενας να λεει και να κανει ο,τι νομιζει,μεχρι το σημειο που δεν ειναι εις βαρος καποιου αλλου.Σαφως και δεν θα βαλω κανεναν moderator ως κριτη.Αν ειναι δυνατον.Δεν εξεταζω αν ειναι σωστες ή οχι οι αποψεις καποιου και δεν με ενδιαφερει.
                                      Τελος παντων,αυτο που αναρωτηθηκα ειναι πως γινεται ολοι να κατεχουμε τα παντα.Σε παραπεμπω σε οσα εγραψε ο συγγραφεας αυτου του θεματος,αν και αποτελουν ενα ελαχιστο ποσοστο.Πως ειναι δυνατον 150 ατομα να γνωριζουν τα παντα για τα F16 και αλλα τοσα να γνωριζουν πως ακριβως γινεται η εκπαιδευση των αστυνομικων;Ή ακομα και για τον μυθο του Ιραν,την αγροτικη πολιτικη,την Ο.Α. και αλλα θεματα.
                                      Οπως λες,εσυ ησουν σιγουρος για κατι και αλλαξες αποψη στην πορεια.Αυτο δεν ειναι μεμπτο.Για να εισαι σιγουρος για κατι,σημαινει οτι κατειχες καποιες γνωσεις με τις οποιες διαμορφωσες καποια αποψη,σωστη ή λαθος,δεν εχει σημασια.Εκει ειναι η ενσταση μου.Καποιοι,χωρις να κατεχουμε καμμια γνωση,εχουμε αποψη για το ζητημα.
                                      Επαναλαμβανω ομως,δεν με ενοχλει προσωπικα,ουτε με θιγει.Απλα,οταν οντας ασχετοι μιλουμε για καποιο ζητημα,πεφτει το επιπεδο της συζητησης...

• ?

Τελος παντων,αυτο που αναρωτηθηκα ειναι πως γινεται ολοι να κατεχουμε τα παντα.Σε παραπεμπω σε οσα εγραψε ο συγγραφεας αυτου του θεματος,αν και αποτελουν ενα ελαχιστο ποσοστο.Πως ειναι δυνατον 150 ατομα να γνωριζουν τα παντα για τα F16 και αλλα τοσα να γνωριζουν πως ακριβως γινεται η εκπαιδευση των αστυνομικων;Ή ακομα και για τον μυθο του Ιραν,την αγροτικη πολιτικη,την Ο.Α. και αλλα θεματα.

Ναι ρε παιδιά!
                                        Δεν έγινα αντιληπτός! Μάλλον δεν διαβάσατε την αρχική μου εισήγηση! Δεν λέω ότι κακώς μερικοί έχουνε άποψη! Αν είναι συνατόν! Ακριβώς αυτό που λεει ο tsoukas77 θέλω να πω...
                                        Εξάλλου, στην ίδια κοινωνία ζούμε, τα ίδια ερεθίσματα προσλαμβάνουμε, ο καθένας με τα δικά του αισθητήρια. Ετσι, ο καθένας τα επεξεργάζεται και τα αξιολογεί βάσει των πιστεύω του, των ιδεών του και του ψυχισμού του.
                                        Δεν είναι εκεί το θέμα...

Απλά εστιάζω σε στην τάση ορισμένων να μιλάνε για κάτι που δεν κατέχουν (αφορά κυρίως θέματα πολιτικά, τεχνικά, στρατιωτικά, αλλά και κοινωνικά)
                                        Π.χ. κάποιοι χρήστες, σαν προπονητές της κερκίδας, αμέσως βγάλανε συμπέρασμα για τα F16, για τα Rafale, για τα Eurofighter, για την εκπαίδευση της ΕΛ.ΑΣ, για την Ο.Α. κ.α.

Αυτό εμένα με ενόχλησε και το θέτω επί τάπητος!
                                        Γιατί και στα τηλεδικαστήρια-παράθυρα, όπου βγαίνει ο κάθε μ@λάκας και μιλάει, παρόμοια πράγματα γίνονται. Εκείνους τους στηλιτεύουμε και καλά κάνουμε. Αλλά μήπως και εμείς παρασυρόμαστε; Μήπως είναι έμφυτη αυτή η τάση, εξού και η απήχηση των τηλεδικαστηρίων στο κοινό;

• T
                                          tazio last edited by

Απλά εστιάζω σε στην τάση ορισμένων να μιλάνε για κάτι που δεν κατέχουν (αφορά κυρίως θέματα πολιτικά, τεχνικά, στρατιωτικά, αλλά και κοινωνικά)
                                          Π.χ. κάποιοι χρήστες, σαν προπονητές της κερκίδας, αμέσως βγάλανε συμπέρασμα για τα F16, για τα Rafale, για τα Eurofighter, για την εκπαίδευση της ΕΛ.ΑΣ, για την Ο.Α. κ.α.

Αυτό εμένα με ενόχλησε και το θέτω επί τάπητος!
                                          Γιατί και στα τηλεδικαστήρια-παράθυρα, όπου βγαίνει ο κάθε μ@λάκας και μιλάει, παρόμοια πράγματα γίνονται. Εκείνους τους στηλιτεύουμε και καλά κάνουμε. Αλλά μήπως και εμείς παρασυρόμαστε; Μήπως είναι έμφυτη αυτή η τάση, εξού και η απήχηση των τηλεδικαστηρίων στο κοινό;

Τη φράση 'κουβέντα να γίνεται' την έχετε ακούσει;

Αυτό γίνεται κι εδώ στο φόρουμ. Αν μιλούσαμε μόνο για όσα ξέρουμε με βάση ειδική μελέτη και σπουδές το φόρουμ θα είχε δύο σελίδες και πέντε θέματα.

Γιατί μη μου πεί κανείς πως όλοι όσοι γράφουν π.χ. στα τεχνικά θέματα τις γνώμες τους για τα λιπαντικά έχουν σπουδάσει το συγκεκριμένο αντικείμενο. Απλά γράφουν τη γνώμη τους για κάτι κι όποιος θέλει την ακούει.

Και για τα f16 θα γίνει κουβέντα (από όλους) και για το πως το κάνουν τα βατράχια στη Φινλανδία (από όλους) και για ότι θέλει ο καθένας θα μιλήσει.
                                          Από το να μιλήσουμε για τα f16 λέγοντας τη γνώμη μας μέχρι το να χαρακτηριστούμε τηλεδικαστήριο υπάρχει, νομίζω, πολύ μεγάλη απόσταση.

Νομίζω ότι πολύ κακώς χαρακτηρίζεις εμέσως, μαλάκες, όσους γράφουν κάτι χωρίς να έχουν ειδίκευση.
                                          Αν κάποιες γνώμες σε ειδικά θέματα δε τις θεωρείς σωστές λόγω μη ειδίκευσης μη την λάβεις υπ΄όψιν σου. Γράψε τη δική σου γνώμη και μην ασχολείσαι με το να πείσεις όποιον δεν είναι ειδικός στο θέμα ότι δε τα λέει σωστά (και τότε ίσως δε 'καταντήσει' τηλεδικαστήριο το κάθε θέμα) .

Όσο κι αν δε θέλουμε να το καταλάβουμε το φόρουμ (όχι ειδικά αυτό) είναι ένα καφενείο σε ψηφιακή μορφή. Κι εκεί το ίδιο γίνεται και 'λύνονται' όλα τα προβλήματα του κράτους και του πλανήτη σε λίγα λεπτά και λαϊκά δικαστήρια γίνονται, και τίτλους champions league κατακτούν κ.λ.π. .
                                          Καφενείο λοιπόν το φόρουμ (όχι ειδικά αυτό το ξανατονίζω) κι όχι πανεπιστήμιο με ειδικούς για κάθε θέμα. Αν κάποιος ζητά 'πανεπιστήμιο' υπάρχουν εξιδικευμένα 'κλειστά' φόρουμ κι όποιος 'μπορεί' μπαίνει.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                          • G
                                            greo last edited by

Δεν εγινα αντιληπτος.
                                            Δεν ζητησα ουτε να απαγορευτει καποιος να καταθετει την αποψη του,ουτε οτι με θιγει κατι.Αλλωστε,γενικοτερα ειμαι υπερ της αποψης να ειναι τα παντα ελευθερα και ο καθενας να λεει και να κανει ο,τι νομιζει,μεχρι το σημειο που δεν ειναι εις βαρος καποιου αλλου.Σαφως και δεν θα βαλω κανεναν moderator ως κριτη.Αν ειναι δυνατον.Δεν εξεταζω αν ειναι σωστες ή οχι οι αποψεις καποιου και δεν με ενδιαφερει.
                                            Οπως λες,εσυ ησουν σιγουρος για κατι και αλλαξες αποψη στην πορεια.Αυτο δεν ειναι μεμπτο.Για να εισαι σιγουρος για κατι,σημαινει οτι κατειχες καποιες γνωσεις με τις οποιες διαμορφωσες καποια αποψη,σωστη ή λαθος,δεν εχει σημασια.Εκει ειναι η ενσταση μου.Καποιοι,χωρις να κατεχουμε καμμια γνωση,εχουμε αποψη για το ζητημα.
                                            Επαναλαμβανω ομως,δεν με ενοχλει προσωπικα,ουτε με θιγει.Απλα,οταν οντας ασχετοι μιλουμε για καποιο ζητημα,πεφτει το επιπεδο της συζητησης...

Εσυ οταν ψηφιζεις, δε ψηφιζεις για ΟΛΑ αυτα για τα οποια συζηταμε; Οποιος δεν εχει αποψη ΚΑΚΩΣ! Να κατσει να διαβασει και να αποκτησει. Τερμα η εποχη του Ελληνα - ραγιά. Τωρα πρεπει να γινουμε πολιτες οπως οι αρχαιοι ημων προγονοι.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 1 / 4
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ