-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
το λεω γιατι το περιστροφο ειναι διαφορετικο απο το 45αρι με το ελατηριο κτλ κτλ..ναι ρε συ δεν ειπα οτι ειπες κατι!
Καί μέ τό 45άρι μπορείς να βάλεις λιγότερες σφαίρες Αδη.Η μόνη διαφορά είναι ότι μέ τό 45άρι,μπορείς να βρείς τούς κάλυκες (πού απορίπτονται μετά τόν πυροβολισμό) καί να ξέρεις πόσες έριξε.
για το 45αρι ξερω, το χω χειριστει...για το περιστροφο των αστυνομικων δεν ηξερα και ηθελα να μαθω γιατι δεν υπαρχει, νομιζω, πρακτικος λογος να κουβαλαν λιγοτερες σφαιρες πανω στο οπλο απο τη χωρητικοτητα του οπλου...
Ta 38aria ths astynomias einai fysika 5sfaira. Ta mikra peristrofa einai 5sfaira.
οκ λυθηκε η απορια μου...αναρωτηθηκα το μεσημερι γιατι ακουσα τον σομπολο να λεει με πολυ φυσικοτητα οτι αυτοκτονησε με την τελευταια πεμπτη σφαιρα και γω νομιζα οτι ειχαν εξασφαιρα..that's all!
-
oi oikogeneies oson exoun pesh thimata bias xenon preph na kanoun mynhshs sto kratos giati exei ehthinh gia olous osous exoun erthi paranoma sthn ellada.eidika sto mou....i ton mhtsotaki kai samara
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ευτυχως δεν ητανε ετσι,γιατι δεν θα τον βρισκανε ποτε αν δεν αυτοκτονουσε,2 χλμ απο τους εκαμιτες-αντιτρομοκρατικη(ο Θεος να την κανει)ητανε και δεν τον εβρησκαν
Εξω απ' τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται. Πίσω από το μόνιτορ είναι εύκολη η κριτική. Ρώτα όμως αυτούς τους ανθρώπους που έκαναν πρωτοχρονιά στα βουνά σε αντίξοες συνθήκες ψάχνοντας έναν οπλισμένο μανιακό...
Δεν κρινω την αληθεια λεω,στο κατω κατω η δουλεια τους ειναι,να μου πεις για τους ανθρωπους της περιοχης αυτο να σου πω ναι αλλα για τους αστυνομικους οχι
-
Ρωσος στυγνος εγκληματιας, που εκτελει εν ψυχρω ανθρωπους (και δη οπλισμενους αστυνομικους) και ειναι πρωην μελος των ρωσικων ειδικων δυναμεων (ετσι ειπαν, δεν γνωριζω), αυτοκτονησε ενω δεν μπορουσαν να τον βρουν 2 χλμ απο το σημειο που ξεκινησαν να ψαχνουν...
κατι δεν μου καθεται καλα εδω περα...
-
Τελικά που είναι το πρόβλημα πάλι.
Αν αυτοκτόνησε ή αν τον σκότωσαν, άντρες της ΕΛΑΣ; -
Δε θα έπρεπε να υπάρχουν δυο περίστοφα;
-
για μενα το προβλημα (αν ειναι) ειναι οτι 300 ανδρες και ελικοπτερα ψαχνανε εναν ξυπολητο,ασχετο με την περιοχη χωρις να ξερει τη γλωσσα φανταζομαι και τον βρηκανε 2 χλμ απο τον τοπο του εγκληματος μετα απο 3 μερες...δηλαδη αν αυτος ειχε ενα μπουφαν μαζι του και εβρισκε να κρυφτει σε
καμια τρυπα θα τη γλιτωνε? -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Δε θα έπρεπε να υπάρχουν δυο περίστοφα;Εννοείς να είχε πάρει και το περίστροφο του δεύτερου αστυνομικού που τον συνόδευε;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε θα έπρεπε να υπάρχουν δυο περίστοφα;
Εννοείς να είχε πάρει και το περίστροφο του δεύτερου αστυνομικού που τον συνόδευε;
ειναι και αυτο ενα ερωτημα...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εννοείς να είχε πάρει και το περίστροφο του δεύτερου αστυνομικού που τον συνόδευε;
Ναί.
δηλαδη αν αυτος ειχε ενα μπουφαν μαζι του και εβρισκε να κρυφτει σε
καμια τρυπα θα τη γλιτωνε?Μάλλον για καλοκαιράκι θα του φαινόταν ο καιρός σε σχέση με τη Ρωσσία.
-
Πραγματικά για δεύτερο περίστροφο δε μίλησε κανείς. Εκτός εάν δεν είχε μαζί του ο άλλος αστυνομικός (πράγμα μάλλον απίθανο) .
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρωσος στυγνος εγκληματιας, που εκτελει εν ψυχρω ανθρωπους (και δη οπλισμενους αστυνομικους) και ειναι πρωην μελος των ρωσικων ειδικων δυναμεων (ετσι ειπαν, δεν γνωριζω), αυτοκτονησε ενω δεν μπορουσαν να τον βρουν 2 χλμ απο το σημειο που ξεκινησαν να ψαχνουν...κατι δεν μου καθεται καλα εδω περα...
Το ότι βρέθηκε κοντά στο σημείο του φονικού, δεν λέει και πολλά. Μπορεί να απομακρύνθηκε και μετά γυρνώντας προς τα πίσω, να πέθανε/σκοτώθηκε/δολοφονήθηκε/αυτοκτόνησε...
Επίσης δεν μιλάμε για πεδιάδα. Μιλάμε για ένα μέρος με πολύ ευνοϊκή για τον δράστη μορφολογία εδάφους...
Οι θερμικές κάμερες των ελικοπτέρων δεν μπορούσαν να τον πιάσουν, αφού το θερμικό ίχνος του έσβησε με τον θάνατό του.
Ωστόσο είπανε, νομίζω, ότι ελικόπτερο εντόπισε το πτώμα του. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πραγματικά για δεύτερο περίστροφο δε μίλησε κανείς. Εκτός εάν δεν είχε μαζί του ο άλλος αστυνομικός (πράγμα μάλλον απίθανο) .ε με ελληνες εχουμε να κανουμε,δεν ειναι και τοσο απιθανο!
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Ρωσος στυγνος εγκληματιας, που εκτελει εν ψυχρω ανθρωπους (και δη οπλισμενους αστυνομικους) και ειναι πρωην μελος των ρωσικων ειδικων δυναμεων (ετσι ειπαν, δεν γνωριζω), αυτοκτονησε ενω δεν μπορουσαν να τον βρουν 2 χλμ απο το σημειο που ξεκινησαν να ψαχνουν...
κατι δεν μου καθεται καλα εδω περα...
Το ότι βρέθηκε κοντά στο σημείο του φονικού, δεν λέει και πολλά. Μπορεί να απομακρύνθηκε και μετά γυρνώντας προς τα πίσω, να πέθανε/σκοτώθηκε/δολοφονήθηκε/αυτοκτόνησε...
λογικα ειχε ενα παραθυρο 2-3ωρων μεχρι να αρχισουν να φτανουν οι αστυνομικοι αλλα σε τι αποσταση θα μπορουσε να φτασει εστω και τρεχοντας...μετα ειχε τη δυνατοτητα να κινειται μονο το βραδυ ουσιαστικα, αλλα παλι δεν ειχε παπουτσια και μπουφαν! γενικα, ο τυπος μαλλον κρυφτηκε κοντα στη περιοχη του εγκληματος γιατι ηξερε οτι δε θα φτανε μακρια!
οι αινσταιν οι δικοι μας πως δε μπορεσαν να τον βρουν στα 2χλμ... -
Έλλη Στάη:'Στην κοινή γνώμη δημιουργούνται αναπάντητα ερωτηματικά σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του Ρώσου δραπέτη' Αρχίσαμεεεεεε....
-
τα ιδια και στο μεγκα...
η μικρη αποσταση απο τον τοπο ειναι αυτη που κινητοποιει τη περιεργεια! -
Γιατι ολοι λενε οτι το τραυμα ειναι εξεπαφης επειδη εχει ιχνη πυριτιδας??
Στην ιατροδικαστικη θυμαμαι οτι τα χαρακτηριστικα χρωματιστα δαχτυλιδια απο τη ακαφτη πυριτιδα δηλωνουν πυροβολισμο απο λιγα μετρα μεχρι εκατοστα.....Τα τραυματα εξεπαφης εχουν το χαρακτηριστικο οτι εχουν λεμβους ιστων στο σημειο εισοδου που γυριζουν προς τα εξω και τουνελ Τραμιτε οπως λεγετε στα Ιταλικα καμμενο και που ανοιγει σα διαμετρο..
Εχει να γινει με τους δημοσιογραφους κολαση.............ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕ
Παντος και να μην αυτοκτονουσε,θα τον ετρωγε το κρυο και ας ηταν και ο Ραμπο...... -
3 νεκροί λόγω βλακείας...
τα λόγια περιττεύουν
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
3 νεκροί λόγω βλακείας...Μάλλον λιγάκι ήπιος είσαι. Το 'λόγω βλακείας' συνήθως απαλάσσει. Σαν τον κουτο-Θωμά ένα πράμα
Η δικιά μου η γνώμη είναι 'λόγω ανικανότητας'. Και να ήταν η πρώτη φορά;; Σεπόλια, Ριανκούρ, Πάσσαρης, Πακιστανοί, βόμβα στο Σύνταγμα, Νιόβης (Ματέι) και ...ουκ έστιν αριθμός. Για να ήταν κανείς φουκαράς από το...Μπαγκλαντές να δεις μέχρι πότε θα τον είχαν μπουζουριάσει επειδή δεν έχει άδεια να πουλάει μπανάνες στα διόδια.
Μεγάλη επιτυχία έχουν επίσης στους τσιγγάνους, στους αστέγους , στους ζητιάνους, σε κανένα πρεζόνι και γενικά σε όλες τις ...δύσκολες περιπτώσεις.
Να είναι η τελευταία ;; Ε καλά, δε νομίζω να είναι κανείς τόσο αφελής και να το πιστεύει.Κατά τα λοιπά...
-Οι συγγενείς των θυμάτων να ολοφύρονται στις κάμερες (που αλλού;; ) Μάλλον έτσι πενθούν εσχάτως την απώλεια αγαπημένων.
-Τα γερόντια στο χωριό με τις καραμπίνες στον καφενέ. ('Eτς κι τον πτιχμε, θα τον σκοσμε' Δέκα παλληκάρια στήσανε χορό στου Καραϊσκάκη το κονάκι...'Μας παίρνει τώρα ο....αυτός ;;; ')
-Συμπαθέστατες κυριούλες του χωριού, γιαγιάδες , περαστικοί , γείτονες, πρόεδροι, πάρεδροι...'ήταν το καλύτερο παιδί' *(...και καβαλλάρης όμορφος, τώρα μια χούφτα χιόνι...) *, 'ήσυχος άνθρωπος', 'οικογενειάρχης' (τώρα τι εξυπηρετούν όλα αυτά, άγνωστο, σε μένα τουλάχιστο)
-Τα ...ελληνικά των αστυνομικών. Κάτι μεταξύ της καθαρευούσης , της δημοτικής και του...'τραγιά εβόσκαγα' ('δεν έχω τίποτα' ούτε με τους βοσκούς ούτε με τα τραγιά)
-Ο αρχηγός της αστυνομίας να εύχεται on camera (που αλλού; ) και να μας βεβεαιώνει ότι είναι στις ...επάλξεις του καθήκοντος. (δώσαμε...δώσαμε...)
-Δημοσιογράφοι (με πολιτικά όμως, μάλλον λόγω των ημερών), παράθυρα, κατηγορίες, υπουργοί να απειλούν υφισταμένους και το αντίστροφο. Κουρνιαχτός
Αβίαστα θυμήθηκα την αδικοχαμένη Τζένη Καρέζη : 'Στο καφενείον η ΕΛΛΑΣ (ή ΕΛ.ΑΣ ανάλογα πώς το βλέπει ο καθείς) ο σαλτιμπάγκος , πουλά τα νούμερα φθηνά, δραχμή τα ακροβατικά, [...] περάστε κόσμε, περάστε κόσμε...[..]'
('To μεγάλο μας τσίρκο')
Ας μη θεωρηθώ ασεβής από τους συνφορουμίτες αλλά εμένα το μόνο που θα μου μείνει από την όλη υπόθεση είναι το καινούριο 'look' της Εύης Φραγκάκη.(νυχτερινές ειδήσεις ΝΕΤ)
Απίστευτης ομορφιάς γυναίκα -
Σε μια χωρα οπου
-- Ο 'πολιτης' ακομα και για μια απλη κληση απειλει τον αστυνομικο με το ανεπαναληπτο Ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε??--Οι ελεγκτικοι μηχανισμοι εχουν αντικατασταθει απο τηλεδικεια και κραγκιοζηδες που περιμενουν τον αστυνομικο στη γωνια με το ματσουκι και τη καμερα
--Ο καθε καραγκιοζης ,τηλεσταρ και νεοπλουτος απαιτει αστυνομικη προστασια (o Κακαουνακης εχει δυο αστυνομικους φρουρα , ο
Σαρτζετακης και η Μιμη του Αντρεα απο 5 αν δε κανω λαθος και που ενδεχομενως ηταν αυτοι που ελειπαν κατα τη μοιραια προσαγωγη) και η Αστυνομια ασχολειται με τη τηρηση της ταξης σε ιδιωτικες επιχειρησεις (γηπεδα-εδρες Ποδοσφαιρικων Ανωνυμων Εταιριων)--H προμηθεια εξοπλισμου των δυναμεων ασφαλειας αποτελει πεδιο δοξης λαμπρο για καθε λογης συναλλαγες ('γελαω' με τα 'περιπολικα' τυπου xsara1.4 saxo 1.1 και Volvo 260 παλιοτερα)
--Οι αστυνομικοι αντι να εκπαιδευονται μοιραζουν δικογραφα και θεωρουν γνησια υπογραφης
ειναι τουλαχιστον αδικο να απαιτουμε απο τους αστυνομικους να λειτουργουν (σχεδον) αψογα.
Ας μη γελιομαστε κι αυτοι κομματι της κοινωνιας μας ειναι.
Ουτε υπερανθρωποι ειναι ουτε τιποτα.Μιας κοινωνιας που τα τελευταια 20 25 χρονια τελει σε αφασια για να μη πω σε κατασταση σηψης.
Το θεμα ειναι να φτασουμε στο πατο οσο ορισμενα αντανακλαστικα μας λειτουργουν ακομα μπας και αρχισει επιτελους η Ανοδος.
Πολυ φοβαμαι ομως οτι ειναι πολυ αργα.....
edit:Ισως ακουσατε οτι αστυνομικος που αρνηθηκε να κατεβασει κρατουμενο για 'σωματικη του αναγκη' κατα τη διαρκεια προσαγωγης βρισκεται τωρα,σημερα κατηγορουμενος για....κακοποιηση κρατουμενου....
Δολοφονία Αστυνομικών....