-
Εξελίσεται σε Ραικόνεν του WRC.
-
+6 secs έριξε και στη 2η ειδική ο ψηλός στον seb και μισό λεπτό πιο πίσω ο stohl, ενώ η ειδική είναι ακόμα σε εξέλιξη...
-
Αγώνας για 2 μετά προβλήματα του Πέτρου. Ο Hirvonen δειχνει δυνατός. Για να δουμε...
-
Πρωτάθλημα για δύο μάλλον...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Πρωτάθλημα για δύο μάλλον...Είναι πολύ νωρίς ακόμα...
Κρίμα για τον Πέτρο...
-
Ο Γκάλι θα κάνει τη διαφορά......
Όλα τα άλλα εκτός απροόπτου είναι για δύο...!!!!
Ο ραικόνεν νικούσε κι όλας ο πέτερ.....? -
Ο χρήστης kostas_20vt έγραψε:
Είναι πολύ νωρίς ακόμα...
Κρίμα για τον Πέτρο...
Ναι αλλά εδώ και πολύ καιρό, SOLBERG και σταθερή απόδοση είναι δύο έννοιες εντελώς χωριστές.
Εγώ την γνώμη μου την έχω πει.
Ο SOLBERG είναι κορυφαίος διασκεδαστής των θεατών που όμοιο του δεν θυμάμαι εγώ στα τόσα χρόνια που παρακολουθώ το WRC. -
ΣΤΑ 19 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ GRONHOLM-LOEB ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ WRC.COM ΓΙΑ ΠΟΙΝΗ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΣΤΟΝ ΓΑΛΛΟ.
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΣΤΑ 19 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ GRONHOLM-LOEB ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ WRC.COM ΓΙΑ ΠΟΙΝΗ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΣΤΟΝ ΓΑΛΛΟ.O λόγος της ποινής?
-
S. LOEB (F) 1 M LATE AT TC 2 00:00:10.0
Aytow einai o logos -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Κρίμα για τον Πέτρο...
Ναι αλλά εδώ και πολύ καιρό, SOLBERG και σταθερή απόδοση είναι δύο έννοιες εντελώς χωριστές.
Ο SOLBERG είναι κορυφαίος διασκεδαστής των θεατών που όμοιο του δεν θυμάμαι εγώ στα τόσα χρόνια που παρακολουθώ το WRC.Μαλλον τα παραλες. Σιγουρα ειναι ο καλυτερος διασκεδαστης αλλα δεν παυει να ειναι και απο τους καλ. οδηγους. Ειναι και ατυχος αλλα θα γυρισει. Να δεις που θα κερδισει πολλες ειδικες και θα ανεβει στους βαθμους μεχρι το τελος του αγωνα.
-
Εγώ πάλι βλέπω τον κουρέα του......άνεργο
-
Για γραψτε που βλεπουμε σπλιτς????
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Για γραψτε που βλεπουμε σπλιτς????στο http://www.zone.ee/wrcmasters/analyzer. ... &results=1
-
Ευχαριστω!
-
'Loeb has a minor panic when removing his lamp pod between the first and second stages. His bonnet flew up on the road section and smashed the windscreen and this lead to him arriving at the second stage one minute late and picking up a 10 second penalty.'
http://www.wrc.com/page/BreakingNewsDetail/0,,10111~777937,00.html
-
Έχει και εδώ splits http://www.nuclear.pri.ee/rally/
-
Ο χρήστης GINE έγραψε:
Κρίμα για τον Πέτρο...
Ο SOLBERG είναι κορυφαίος διασκεδαστής των θεατών που όμοιο του δεν θυμάμαι εγώ στα τόσα χρόνια που παρακολουθώ το WRC.Μαλλον τα παραλες. Σιγουρα ειναι ο καλυτερος διασκεδαστης αλλα δεν παυει να ειναι και απο τους καλ. οδηγους. Ειναι και ατυχος αλλα θα γυρισει. Να δεις που θα κερδισει πολλες ειδικες και θα ανεβει στους βαθμους μεχρι το τελος του αγωνα.
Εσύ ξέρεις πολύ καλύτερα από τον καθένα ότι πολλές φορές τον άτυχο τον τρώει ο κώλος να είναι άτυχος.Δεν είναι τυχαίο ότι στην ιστορία των rally γενικά άτυχοι είναι συνήθως αυτοί που πιέζουν πάνω από τα όρια, πολλές φορές όμως σε λάθος timing.
Μακάρι να επανακάμψει για το καλό του θεάματος και του σπορ. -
-
Σίγουρα είναι κορυφαίος και το έχει αποδείξει απλώς κατι δεν του πάει καλά
Οδηγάει με την ψυχή και όχι το μυαλό πολλές φορές ίσως....
Αλλά αυτό δεν τον κάνει κακό οδηγό αντιθέτως
Και εγώ πιστεύω ότι θα επανακάμψει
WRC 2006 2ος Γύρος ΣΟΥΗΔΙΑ