-
Ο χρήστης nikosgekas έγραψε:
Einai sigoura h shmaia apo ta paidia apo ton Purgo pou einai mazi mas. Shmaia sto kalami, special! Prepei na einai sthn SS3. Ta leme apo vdomada me fotografies!
Μπράβο παιδιά !
Περιμένω εναγωνίως τις Φωτογραφίες σας!
Αν είαι δυνατόν θα ήθελα κάποιες, απο τα¨ιδιωτικά¨ WRC με τους αριθμούς κυκλοφοριας τους:16 RΑDSTRΟM Subaru
18 SOHLBERG Subaru
20 Schie Ford Focus
61 ΟSTBERG Subaru
62 GRΟΝNDAL Subaru
71 SOLOWOW Subaru
72 Mac Hale Ford FocusΒρηκα και αυτες με την σημαία:
http://www.reporter-images.com/fotoweb/ ... 20Rally%2C))%20AND%20(IPTC005%20contains%20(Leg%201%2C%20Friday%2C%203%20February%202006))&sorting=ModifiedTimeAschttp://www.reporter-images.com/fotoweb/ ... 20Rally%2C))%20AND%20(IPTC005%20contains%20(Leg%201%2C%20Friday%2C%203%20February%202006))&sorting=ModifiedTimeAsc
-
ΣΤΗΝ 16Η ΕΙΔΙΚΗ:
O LOEB ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ GRONHOLM ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΧΡΟΝΟ KAI O CARLSSON ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ GALLI ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 3ος -
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
Αν είαι δυνατόν θα ήθελα κάποιες, απο τα¨ιδιωτικά¨ WRC με τους αριθμούς κυκλοφοριας τους:16 RΑDSTRΟM Subaru
18 SOHLBERG Subaru
20 Schie Ford Focus
61 ΟSTBERG Subaru
62 GRΟΝNDAL Subaru
71 SOLOWOW Subaru
72 Mac Hale Ford FocusO MACHALE ΠΑΝΤΕΛΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ BUDGET.
-
9 secs έριξε στον ψηλό ο seb στη 16η! Η διαφορά έχει μειωθεί στα 14,4 και μένουν 44 χιλιόμετρα ειδικών! Θα αντέξει ο ψηλός;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
9 secs έριξε στον ψηλό ο seb στη 14η! Η διαφορά έχει μειωθεί στα 14,4 και μένουν 44 χιλιόμετρα ειδικών! Θα αντέξει ο ψηλός;Θα αντέξει βρε γρουσούζη!!!
-
O MARCUS ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο EKSTROM ΕΝΩ ΕΧΑΣΕ 9 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ 16Η ΕΙΔΙΚΗ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ...
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ SERVICE ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ! -
Για να δούμε.Οι τρείς τελευταίες ειδικές θα είναι συμαρπαστικές.Υπήρξε κάποιος λόγος γι' αυτό το +9 του Gronholm;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα αντέξει βρε γρουσούζη!!!
Άσε Νίκο, από το πρωί έχω επιστρατεύσει όλα τα γούρια μου
-
Ο.Κ απάντησε πρίν ρωτήσω ο harriswrc
-
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ GRONHOLM EINAI ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ...
'No hydraulics, no diffs, no automatic gear change and oil all over'ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΤΟ SERVICE?
-
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΙΤΣΟΥ 2-3 ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΙΤΣΟΥ! ΘΑ ΤΡΑΒΑΝ ΤΑ 'ΜΕΜΕ' ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 36DD!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Θα αντέξει βρε γρουσούζη!!!
Άσε Νίκο, από το πρωί έχω επιστρατεύσει όλα τα γούρια μου
Kι εγώ την μαύρη μου σφαίρα...
Για να δούμε...
-
Προβλημα στο κιβώτιο του Focus είχε ο Gronholm και όπως δήλωσε ο Wilson δεν θα έχουν πρόβλημα να το επισκευάσουν!
Ο ψηλός έφυγε κανονικά απο το Σέρβις! -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
18 SOHLBERG Subaru
20 Schie Ford Focus
61 ΟSTBERG Subaru
62 GRΟΝNDAL Subaru
71 SOLOWOW Subaru
72 Mac Hale Ford FocusO MACHALE ΠΑΝΤΕΛΗ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ BUDGET.
ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ 80 FRISIERO (TOYOTA COROLLA WRC)
-
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ GRONHOLM EINAI ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ...
'No hydraulics, no diffs, no automatic gear change and oil all over'ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΤΟ SERVICE?
Απο τα διαρροη στα υδραυλικά δεν είχε διαφορικα και αλλαγη ταχυτήτων στο τιμόνι! Ηταν τυχερος που έγινε σε μικρή ειδική και ακριβώς πριν το service γιατι αλλιως θα ήταν δυσκολα τα πράγματα. Φυσιολογικά δεν θα έχουν πρόβλημα οι μηχανικοί να το επισκευάσουν στο service!
-
Καταπληκτικός αγώνας. Πέρα από τη μάχη για τη πρώτη θέση υπάρχει και η μάχη για τη τρίτη. 0,7 δέκατα διαφορά ο Κάρλσον από τον Γκάλι τρείς ειδικές πριν το τέλος.
-
πω τι γινεται ρε παιδια χαμος .
μακαρι να αντεξει ο ψηλος γιατι τον εχω ψιφισει κιολας περα απ αυτο θελω να νικισει γιατι τοσα χρονια με την φαλαινα... ,ηρθε κι δικια του ωρα για νικες !! οσο για τον λοεμπ :sebastien περιμενε εχεις να κανεις νικες..........14 αγωνες μεινανε.. αλλα κατι μου λεει οτι φετος θα ναι δυσκολα για τον Γαλλο .
κριμα,κριμα και κριμα για τον ekstrom ηταν πολυ καλος ,και προσφερε και παραπανω θεαμα...! και εδειξε τις δυνατοτητες της σκοντα . που αν εμενε εργοστασιακη και ειχε και τον μακ ραι θα εκανε πολλα .αυτα να τ ακουει αυτος οι αγωνιστικος διευθηντης της σκοντα με το περιεργο ονομα
το ιδιο ισχυει και για την μιτσου.
τεσπα ,το θεμα ειναι οτι και ετσι οπως ειναι τα πραγματα,υπαρχει συναγωνισμος και αυτο μας αρεσει και γουσταρουμε !!
-
O GRONHOLM ΠΗΡΕ 3,7 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ 17 ΚΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Ο GALLI ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ CARLSSON! ΣΤΑ 0,7 ΤΩΡΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ. -
Ο GALLI ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ CARLSSON! ΣΤΑ 0,7 ΤΩΡΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.Απίστευτοι!!! Πόσες φορες έχουν αλλάξει θέσεις;;;
-
ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ SOLBERG ΦΕΤΟΣ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗ SUBARU, ΕΧΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ 18Η ΕΙΔΙΚΗ...
WRC 2006 2ος Γύρος ΣΟΥΗΔΙΑ