-
ΓΙΑ Κ ΧΑΡΑ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΝ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΥ 2006, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝΕ ΤΟ 2005). ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ Κ ΤΟ 2006? ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ????????
-
ΓΙΑ Κ ΧΑΡΑ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΝ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΥ 2006, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝΕ ΤΟ 2005). ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ Κ ΤΟ 2006? ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ????????
-
ΓΙΑ Κ ΧΑΡΑ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΝ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΥ 2006, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝΕ ΤΟ 2005). ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ Κ ΤΟ 2006? ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ????????
-
ναι κατι εχω ακουσει!αρης subaruwrc λεαςxsara wrc πανοςfocuswrc χαλκιας fabiawrc νιωρας 307wrc μανιαδακης εξελισει το c4,εδιωξαν τον loeb!αυτα!
-
χρονια πολλα σε ολους!πλακα εκανα!
-
Φήμες λένε ότι έρχεται καλό Ν10 από Γηραιά Αλβιώνα....Ας αποκαλυφθεί ο ίδιος ο οδηγός....Εγώ δεν λέω τπτ....
-
Αν Σπυρο εννοεις γηραιο οδηγο, ναι οντως ερχεται καλο Ν8 (0χι Ν10-ετσι θα εξελιχθει στην πορεια)απο την επισης γηραια Αλβιωνα.Ομως δεν θα συμμετασχει στο Πρωταθλημα γιατι τα απαιτουμενα χρηματα ειναι πολλα κι οπως λεει ο Προεδρος, οποιος δεν εχει λεφτα δεν τρεχει.
Στοχος ειναι η συμμετοχη στο Ακροπολις (παληο απωθημενο) και σε μερικα χωματινα Ραλλυ Σπριντ (εκτος αν κερδισουμε το κρατικο.)
Και για να λυθουν αποριες που επανειλημμενα εχουν εκφρασθει σχετικα με το κοστος συντηρησης ενος Ν4, τωρα πια που θα το εχω δικο μου, ρωτησα, εμαθα και δεν εχω κανενα λογο να κρυψω:
1.Εφ οσον το αυτοκινητο συντηρειται απο την Prodrive και συμφωνα με τις οδηγιες της, το καθε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ χιλιομετρο (χιλιομετρα ειδικης) στοιχιζει
15(!!!) Ευρω. (Μονο για συντηρηση, Rebuild,κλπ) Εφ οσον βεβαια δεν υπαρχει ζημια, οποτε προστιθεται το κοστος της)
2. Σ αυτο το κοστος προσθετουμε ολα τα γνωστα υπολοιπα (λαστιχα, ανταλλακτικα, συμμετοχες, ομαδα κ.λ.π.)
3. Στα προηγουμενα προστιθεται η βενζινη WRF με καταναλωση 1 λιτρου για καθε 1,5 χιλιομετρο ειδικης και 1 λιτρου για καθε 4 χιλιομετρα απλης.
Αυτα. Την πληρη τεχνικη υποστηριξη θα εχει η Subaru Sport Center των
Π. Καλφακακου και Α.Μαστροκολια και βρισκομαστε σε επικοινωνια με φιλοξενη και πολλα υποσχομενη εταιρια ελαστικων για τα λαστιχα που θα χρησιμοποιησουμε
Και κατι που μου εχει μεινει απωθημενο απο προπερσι.
ΠΑΙΔΙΑ , ΑΝ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΑ ,ΟΠΩΣ ΕΥΓΕΝΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟ 2004, ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ. ΠΑΡΤΕ ΕΜΕΝΑ
ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΑΣ!!! -
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΕΠΡ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ 5 ή 6 ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ! -
Δηλαδή τώρα γιατρέ μας λες ότι καλύτερα να το έχεις δικό σου παρά να το νοικιάζεις;
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Δηλαδή τώρα γιατρέ μας λες ότι καλύτερα να το έχεις δικό σου παρά να το νοικιάζεις;Όχι απλά όταν είναι δικό σου Θοδωρή δεν μπορούν να σου πουν ότι αύριο το οδηγεί άλλος και άντε γειά...
Καλορίζικο γατρέ (ναι εσένα εννοούσα... ..οκ απ΄ ότι μου είπε ο πατέρας μου κατάλαβα Ν10.. ), αναμένοντας τα απαραίτητα shakedown παρέα!!!!
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΕΠΡ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ 5 ή 6 ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (ΠΑΛΙΟ) ΠΡΟΣΩΠΟ ΦΕΤΟΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΨΗΣ ΜΕ EVO-8.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης asterix έγραψε:
ΓΙΑ Κ ΧΑΡΑ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΝ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΥ 2006, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝΕ ΤΟ 2005). ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ Κ ΤΟ 2006? ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ????????Απο οτι γνωριζω μεχρι τωρα, στην κατηγορια F3, η μονη σιγουρη συμ. ειναι της Peugeot με το 206 και τους Παραδειση-Τακου. Εκτος σιγουρα το Fiesta και το Clio. Το Fiat δεν γνωριζω.
-
Σπυρο,οπως σου περιεγραψα τα πολλα Shakedown ειναι ανθυγιεινα
Σιγουρα ομως καποιο θα κανουμε για το αρχικο στησιμο και μαθημα, οποτε
θα ειδοποιηθεις αρμοδιως...
Θοδωρη αργησα να το μαθω (παρ ολο που ηταν μια απο τις δυο κουβεντες του πατερα μου),αλλα το να εξαρτασαι ΜΟΝΟ απο τις δικες σου δυναμεις ειναι συνταγη ευτυχιας.
Λωρη, ωραιο νεο. Ταλεντο ο (τεως) μικρος, πιστευω οτι θα προβληματισει πολλους. Μακαρι. -
Με το καλό γιατρέ να το δούμε στα χώματα . (το Ν8 είναι με τα στρογγυλά φανάρια? )
-
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΕΟ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΨΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ (ΤΟΨΗΣ-ΕΒΟ) ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΠΑΝΩ!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!GINE, ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΟ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ? ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ή ΚΑΘΟΛΟΥ?
-
Ολοστρογγυλα! Και το ονομα αυτου 'Beauty' Ονομα που εδωσε ο συμπαθεστατος προηγουμενος ιδιοκτητης ο Ercan Kazaz που με εντυπωσιασε με τον επαγγελματισμο του και την διαθεση να βοηθησει. Βεβαια υπευθυνος για ολη αυτη την 'δυστυχια' ειναι ο 'οποια πετρα σηκωσεις' Λου Μου. Δεν αντεχε αλλο την γκρινια μου και εγινε κουμπαρος
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ολοστρογγυλα! Και το ονομα αυτου 'Beauty' Ονομα που εδωσε ο συμπαθεστατος προηγουμενος ιδιοκτητης ο Ercan Kazaz που με εντυπωσιασε με τον επαγγελματισμο του και την διαθεση να βοηθησει. Βεβαια υπευθυνος για ολη αυτη την 'δυστυχια' ειναι ο 'οποια πετρα σηκωσεις' Λου Μου. Δεν αντεχε αλλο την γκρινια μου και εγινε κουμπαροςΑντε και στα δικά μας με κανένα S1600.....
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ολοστρογγυλα! Και το ονομα αυτου 'Beauty'Ξέρεις βέβαια ποιός είναι ο προφανής συνειρμός
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Αντε και στα δικά μας με κανένα S1600.....
Πωλειται Fiesta S1600
Πληροφοριες εντος!!! -
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
GINE, ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΟ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ? ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ή ΚΑΘΟΛΟΥ?Δε θα κανει τιποτα, Clio S1600 τελος.
ΠΑΝ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΑΛΥ 2006!