-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μηπως οι πονηροι ,λαμογια,μαφιοζοι ,ιταλοι τα εχουν υπερκοστολογησει τα αμαξακια τους;αντε γιατι εχω αρχισει και τα παιρνω στο κρανιο και θα αρχισω να τα χωνω με τα μπ@υρδελα........
Ποσο πιστευεις οτι επρεπε να εχει? Εγω γιατι εχω μεινει οτι και με 20 παιρνεις καλουτσικη εκδοση?
Δηλαδη αν ειχε 2 χιλιαρικα πιο λιγο θα ειχε περισσοτερους θαυμαστες?
Εμενα η 147 με ειχε χαλασει αρκετα με την τιμη της...ποτε δε μου καθοταν! -
μπορει να μου εξηγησει καποιος τι σημαινει εμπιτης?
κ επισης απο ποτε κοστιζει 25κ€ η μιτο?εγω απο 15κ€ γνωριζω οτι ξεκιναει..το που μπορει να φτασει με υπερπληρη εξοπλισμο,ειναι αλλο θεμα..ειναι σαν να λες δεν αξιζει το q5 επειδη φτανει τα 80κ€ με υπερπληρη εξοπλισμο..ουτε σε υποχρεωνει ομως κανεις να βαλεις τον εξοπλισμο,ουτε του λειπει κατι ιδιαιτερο στις βασικες εκδοσεις..υ.γ.
τουλαχιστον οι αλφιστι τρολλαρουν στο δικο τους τοπικο..καποιοι αλλοι ομως(γνωριζεις κανεναν εσυ μηπως σαξο?).. -
EDIT.... ........ [MOD]
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
μπορει να μου εξηγησει καποιος τι σημαινει εμπιτης?
κ επισης απο ποτε κοστιζει 25κ€ η μιτο?εγω απο 15κ€ γνωριζω οτι ξεκιναει..το που μπορει να φτασει με υπερπληρη εξοπλισμο,ειναι αλλο θεμα..ειναι σαν να λες δεν αξιζει το q5 επειδη φτανει τα 80κ€ με υπερπληρη εξοπλισμο..ουτε σε υποχρεωνει ομως κανεις να βαλεις τον εξοπλισμο,ουτε του λειπει κατι ιδιαιτερο στις βασικες εκδοσεις..υ.γ.
τουλαχιστον οι αλφιστι τρολλαρουν στο δικο τους τοπικο..καποιοι αλλοι ομως(γνωριζεις κανεναν εσυ μηπως σαξο?)..ΕΜΠ ιτης ...του πολυτεχνειου! Is there any problem?
Εγω παντως αυτη που ειχα δει πριν κανα χρονο ειχε 21 νομιζω με πολυ καλο εξοπλισμο!
-
για πια μίτο μιλάτε ρε παιδιά την qv?
αν μιλάτε για αυτή το cooper s που κοστίζει 26.000 δεν είναι υπερτιμημένο?
-
Ο χρήστης romilos έγραψε:
μηπως οι πονηροι ,λαμογια,μαφιοζοι ,ιταλοι τα εχουν υπερκοστολογησει τα αμαξακια τους;
αντε γιατι εχω αρχισει και τα παιρνω στο κρανιο και θα αρχισω να τα χωνω με τα μπ@υρδελα........
Ποσο πιστευεις οτι επρεπε να εχει? Εγω γιατι εχω μεινει οτι και με 20 παιρνεις καλουτσικη εκδοση?
Εμενα η 147 με ειχε χαλασει αρκετα με την τιμη της...ποτε δε μου καθοταν!πρεπει να καταλαβουμε και ποιο πολυ οι ιταλοι κατασκευαστες οτι ενα αμαξι που απευθυνεται σε πιτσιρικαδες και κοπελιτσες(χθες ειδα τρεις να οδηγουν μιτο)δεν μπορει να ειναι τοσο ακριβα.
ενα σουπερμινι ειναι στην ουσια,γιατι να πρεπει να το πληρωσω τοσο ακριβα;
και αν για σενα δεν ειναι ακριβο εστω και 20000ευρω για μενα ειναι.τι εγινε ρε γαμωτο ,ολοι τοσο ευκολα τα βγαζετε τα λεφτα
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
για πια μίτο μιλάτε ρε παιδιά την qv?αν μιλάτε για αυτή το cooper s που κοστίζει 26.000 δεν είναι υπερτιμημένο?
26 μονο με το τιμονι μεσα??
Ποιο μικρο δηλαδη ειναι σοβαρουτσικο και εχει 16? Αντε το 207 rallye για μενα αξιζει σαν value for money. Τα αλλα στο ιδιο τσουβαλι! -
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
για πια μίτο μιλάτε ρε παιδιά την qv?αν μιλάτε για αυτή το cooper s που κοστίζει 26.000 δεν είναι υπερτιμημένο?
αλλο μπ@υρδελο κιαυτο.
ρε απο την στιγμη που τρωτε το παραμυθακι της διαφημισης ,ετσι θα σας τα παιρνουν και θα δουλευετε μετα οσοι χρεωνεστε, υπερωριες για να ξεχρεωσετε.
-
μηπως οι πονηροι ,λαμογια,μαφιοζοι ,ιταλοι τα εχουν υπερκοστολογησει τα αμαξακια τους;
αντε γιατι εχω αρχισει και τα παιρνω στο κρανιο και θα αρχισω να τα χωνω με τα μπ@υρδελα........
Εμενα η 147 με ειχε χαλασει αρκετα με την τιμη της...ποτε δε μου καθοταν!πρεπει να καταλαβουμε και ποιο πολυ οι ιταλοι κατασκευαστες οτι ενα αμαξι που απευθυνεται σε πιτσιρικαδες και κοπελιτσες(χθες ειδα τρεις να οδηγουν μιτο)δεν μπορει να ειναι τοσο ακριβα.
ενα σουπερμινι ειναι στην ουσια,γιατι να πρεπει να το πληρωσω τοσο ακριβα;
και αν για σενα δεν ειναι ακριβο εστω και 20000ευρω για μενα ειναι.τι εγινε ρε γαμωτο ,ολοι τοσο ευκολα τα βγαζετε τα λεφτα
Δεν εχω καταλαβει, θεωρεις πολλα για τη μιτο ή για ενα τετοιων διαστασεων??
Και ξαναλεω, ποσο να ειχε δηλαδη? Απο 16 δεν ξεκιναει?
Εσενα σου κανει εντυπωση που εχουν οσοι εχουν μιτο ή ποσοι εχουν slk??Ελεος ρε παιδια
Αν ειναι ακριβο για σενα τα 20 τοτε ειτε παρε την πιο φτηνη εκδοση με τα πιο λιγα αλογα ειτε δες αλλο να δεις στα ιδια λεφτα τι μπορεις να βρεις σε καινουργιο! Σε μεταχειρισμενο βρισκεις απειρα πλεον και σοβαρα αμαξια!
Προσωπικα αμφιβαλλω αν θα ξαναπαρω καινουργιο! Ολα ειναι ανουσια για τα λεφτα τους!
Να μου ελεγες για το 500αρακι οτι ειναι οτι να ναι η τιμη να λεγαμε! -
δηλαδή ρε ιταλάκια δεν υπάρχουν άτομα που μπορούν να τα αγοράσουν χωρίς να χρεωθούν ?
πάντως όταν βγει η qv εγώ έχω πάει κατευθείαν για τest drive και αν όντως είναι τόσο καλή όσο γράφετε......
-
για πια μίτο μιλάτε ρε παιδιά την qv?
αν μιλάτε για αυτή το cooper s που κοστίζει 26.000 δεν είναι υπερτιμημένο?
αλλο μπ@υρδελο κιαυτο.
ρε απο την στιγμη που τρωτε το παραμυθακι της διαφημισης ,ετσι θα σας τα παιρνουν και θα δουλευετε μετα οσοι χρεωνεστε, υπερωριες για να ξεχρεωσετε.
Αν καποιος δεν παρει το αυτοκινητο με βαση καποιο συντελεστη της περιουσιας του ειναι αξιος της μοιρας του, ακομα και χουνται getz να παρει!
Για σενα απο περιεργεια πιο θεωρεις αξιζει?
φιλικα -
ποιο αξιζει;
απταδυο αυτα η γενικα; -
καλα ομορφε,ηρεμησε λιγο,ερωτηση εκανα,καθοτι δεν γνωριζα..δεν σου αφαιρεσα τον τιτλο ευγενειας..οποτε,nop theres no problem..
απο την αλλη,η μιτο,οπως κ το μινι οπως κ το α1 στο μελλον,λογικο ειναι να εχουν ανωτερη τιμη,καθοτι αποτελουν τις premium προτασεις της κατηγοριας..κ ξαναλεω..κ με 16κ€ μια χαρα σοβαρη ειναι κ η μιτο η 1.4 ατμοσφαιρικη..ουτε ιδιαιτερες ελλειψεις στον εξοπλισμο εχει,ουτε ιδαιιτερως αργη ειναι..κ επειδη οπως ειπα,δεν μας υποχρεωνει κανεις να αυξανουμε τον επιπλεον εξοπλισμο αρα κ το κοστος,τοτε πoιο το προβλημα?
κ το μινι μια χαρα απο τα 17,5κ€ ξεκιναει..τωρα αν εσεις κολλατε κ σας ενδιαφερουν αποκλειστικα οι μεγαλυτερες,δυνατοτερες κ πληρεστερες εκδοσεις,προβλημα σας..παλι καλα που η αγορα αυτοκινητων δεν υπαρχει μονο στην ελλαδα κ οι υπολοιποι ευρωπαιοι δεν κοιτουν μονο το τοπ της γκαμας.. -
ποιο αξιζει;
απταδυο αυτα η γενικα;Γενικα, πιο εχεις στο μυαλο σου σαν αυτοκινητο που αξιζει και το τελευταιο ευρω?
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
καλα ομορφε,ηρεμησε λιγο,ερωτηση εκανα,καθοτι δεν γνωριζα..δεν σου αφαιρεσα τον τιτλο ευγενειας..οποτε,nop theres no problem..απο την αλλη,η μιτο,οπως κ το μινι οπως κ το α1 στο μελλον,λογικο ειναι να εχουν ανωτερη τιμη,καθοτι αποτελουν τις premium προτασεις της κατηγοριας..κ ξαναλεω..κ με 16κ€ μια χαρα σοβαρη ειναι κ η μιτο η 1.4 ατμοσφαιρικη..ουτε ιδιαιτερες ελλειψεις στον εξοπλισμο εχει,ουτε ιδαιιτερως αργη ειναι..κ επειδη οπως ειπα,δεν μας υποχρεωνει κανεις να αυξανουμε τον επιπλεον εξοπλισμο αρα κ το κοστος,τοτε πoιο το προβλημα?
κ το μινι μια χαρα απο τα 17,5κ€ ξεκιναει..τωρα αν εσεις κολλατε κ σας ενδιαφερουν αποκλειστικα οι μεγαλυτερες,δυνατοτερες κ πληρεστερες εκδοσεις,προβλημα σας..παλι καλα που η αγορα αυτοκινητων δεν υπαρχει μονο στην ελλαδα κ οι υπολοιποι ευρωπαιοι δεν κοιτουν μονο το τοπ της γκαμας..Το αν υπαρχει προβλημα δεν πηγαινε σε σενα αλλα στον πρωτο που το χε πει σορυ
-
EDIT.... ........ [MOD]
-
Απο πότε κάνει η qv 25k και δεν το πηραμε πρέφα?
1ον δεν έχει καν τιμολογηθεί ακόμη εδω και
2ον στην Ιταλία (σύμφωνα με ότι έχει γραφτει εδώ μέσα) πάει κάπου 21,5 αν δεν κάνω λάθος... -
από την στιγμή που δεν υπάρχει mito με 25000 υπέθεσα ότι μιλάμε για την qv που θα κυμαίνεται πάνω κάτω σε αυτά τα χρήματα
-
Ο χρήστης romilos έγραψε:
ποιο αξιζει;
απταδυο αυτα η γενικα;Γενικα, πιο εχεις στο μυαλο σου σαν αυτοκινητο που αξιζει και το τελευταιο ευρω?
τουοτα,νισαν γιατι ειναι αμαξια γαιδουρια χωρις ζημιες με εταιριες που σεβονται τον πελατη και δεν του πουλανε αερα κοπανιστο.
αμαξια που δεν υποσχονται πολλα αλλα τα εχεις μια ζωη χωρις προβληματα.
αμαξια με καλες επιδοσεις ,οικονομικους κινητηρες ,καλη οδικη συμπεριφορα.
αμαξια για ανθρωπους που δεν τρωνε την φολα των εταιριων. -
τουοτα,νισαν γιατι ειναι αμαξια γαιδουρια χωρις ζημιες με εταιριες που σεβονται τον πελατη και δεν του πουλανε αερα κοπανιστο.αμαξια που δεν υποσχονται πολλα αλλα τα εχεις μια ζωη χωρις προβληματα.
αμαξια με καλες επιδοσεις ,οικονομικους κινητηρες ,καλη οδικη συμπεριφορα.
αμαξια για ανθρωπους που δεν τρωνε την φολα των εταιριων.έχεις δει ποσο κάνει το yaris με τα 133 άλογα?
Alfa Romeo Mi.Τo 2008