-
μεγειες!
καλοταξιδη! περιμενουμε εντυπωσεις (καταναλωση, οδηγικες εντυπωσεις κλπ) απο τη συμβιωση με την κουκλαρα -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πρώτες εντυπώσεις:- Πόσο δίκιο είχα που το παίδεψα με το χρώμα!
- Στην καθημερινή οδήγηση δείχνει αρκετά βολικό και εύχρηστο, με το τιμόνι του να γίνεται ΠΟΥΠΟΥΛΟ στους επιτόπιους ελιγμους
- Ο κινητήρας ανταποκρίνεται καλά μετά τις 2,500rpm. Όχι ότι είναι ενοχλητικός κάτω απο αυτές, απλώς ζωντανεύει από εκεί και πάνω
- Δεν έχω στρίψει ακόμα ζόρικα, αλλά σε ελάχιστα σβέλτους ρυθμους δείχνει να πατάει με μεγάλη σιγουρια στο δρόμο, ακριβώς όπως περίμενα
- Το Blue & Me είναι φανταστικό! Η μοναδική μαλακία που έχει ο media player είναι ότι όταν παίζεις ένα κομμάτι και θες να αλλάξεις φάκελο πρέπει να τους ξανασκρολάρεις όλους από την αρχή.
- Δεν ξέρω αν είναι 'ελάττωμα' ή φταίει κάποια ρύθμιση, αλλά όταν το βάζω στο 'D' δε μου εμφανίζει την πίεση της τουρμπίνας στην οθόνη
Φιλε καλοταξιδη η κουκλα σου, απολαυσε τη οσο μπορεις και τωρα που επεσε και η βενζινη να την ταιζεις καλα, μονο 100αρα.
-
Πανέμορφη!!!!
-
Καλησπερα σε ολους και να ευχηθω καλοριζικο και καλοταξιδο το πιο ωραιο αυτοκινητο που εχει βγει τον τελευταιο καιρο.Ειμαι κι εγω υποψηφιος αγοραστης για την 1400cc 155 hp την οποια χαζευα για πολλη ωρα στην αυτοκινηση και αυριο θα την κανω test drive.Απλα θα ηθελα αν ειναι ευκολο να μας πει καποιος που την αγορασε για την καταναλωση του παραπανω μοντελου,γιατι εχω διαβασει οτι 'τρωει' πολυ!!!Και φυσικα τα υπολοιπα υπερ και κατα που βλεπει αυτος!!!
-
Αφου σας ξανα-ματά ευχαριστήσω για τα καλά λόγια, να σας αναφέρω ότι χτες και σήμερα η μέση μου κατανάλωση ήταν 10lt/100km. Αυτο περιελάμβανε 2 πήγαιν-έλα στη δουλειά με αρκετή κίνηση, και μια μικρή (25λεπτά) χαλαρή βολτίτσα
-
Ηρθε και η δικια μου την εχω ηδη 10 μερες και εχω κανει 2315 χλμ.!!!!!
http://img396.imageshack.us/my.php?imag ... 186tp7.jpg
http://img396.imageshack.us/my.php?imag ... 183hl6.jpg
http://img443.imageshack.us/my.php?imag ... 184tn4.jpg
http://img340.imageshack.us/my.php?imag ... 182ee3.jpg
-
Καλησπερα σε ολους και καλοταξιδη σε οσους παρελαβαν την καινουργια τους MITO...
Μια γρηγορη ερωτηση, αυτη ειναι η γαρδενια ή η spino ????????
επειδη το χρωμα τα σπαει, οχι τιποτα αλλο...
-
Ο χρήστης vasilis05 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους και καλοταξιδη σε οσους παρελαβαν την καινουργια τους MITO...Μια γρηγορη ερωτηση, αυτη ειναι η γαρδενια ή η spino ????????
επειδη το χρωμα τα σπαει, οχι τιποτα αλλο...
Φαινεται πως είναι Spino - ίδιο με του Spartalord παραπάνω.
-
Το spino.
Τι ακριβώς σπάει το χρώμα, φίλε Βασίλη;Α, και ξέχνα την γαρδένια.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΛΑ. Αν θες λευκό, αυτό είναι η μοναδική σου επιλογή. -
rosso alfa τελικα για μενα ελπιζω να μην με απογοητευσει το χρωμα και ξενερωσω τρελα..............
-
Για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχει ένα πολύ ωραίο review της MiTo από τον Pai Mei στο http://www.velocity.gr
-
και σε pdf & σε video.
-
Η Mito φοραει την ιδια τουρμπινα με τα Punto Abarth και Βravo 150?
-
Στην ΜιΤΟ έχει α)ψήγματα χρυσού και β)ψυχή
-
πρώτη φορά, μετά από καιρό,
(alfa 147 το πρώτο), με κάνει όρεξη για αγορά.
ακόμα και η μικρή με τα 95, κάτι λέει...
απλώς αυτά τα 15900, μάλλον 19500 θα γίνονται στο τέλος...
προσεγμένη σε πολλές λεπτομέρειες... -
Ρε παιδιά γιατί το Sport Pack δεν μπαίνει στην έκδοση Progression και πρέπει αναγκαστικά
να πάρεις την Distinctive για να βάλεις το sport pack?
Eτσι μου είπαν σε τηλεφωνική επικοινωνία με Σπικαρ!Μηχανικά έτσι κ αλλιώς η Progression με την Distinctive δεν έχουν διαφορά έτσι δεν είναι?
Και η Progression τα Brembo δεν φοράει? -
Ρε παιδιά γιατί το Sport Pack δεν μπαίνει στην έκδοση Progression και πρέπει αναγκαστικά
να πάρεις την Distinctive για να βάλεις το sport pack? -
Λοιπόν,
Κινητήρας turbo 155 ίππων, αναρτήσεις, φρένα, σύστημα DNA
είναι διαθέσιμα σε όλες τις εκδόσεις και δεν έχουν καμία διαφορά μεταξύ τους.Είναι μηχανικά μέρη και δεν θεωρούνται εξοπλισμός ή αξεσουάρ από την Άλφα Ρομέο.
Τώρα σχετικά με το επίπεδο εξοπλισμού, εσωτερικής/εξωτερικής εμφάνισης και αξεσουάρ, η Άλφα Ρομέο δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο.
Κοινώς πρέπει να τα «σκάσεις» για την οποιαδήποτε αισθητική διαφοροποίηση.
-
Progression
-
Distinctive
2.1) Distinctive + sport pack 17’ / sport pack 18’
Δεν γίνεται να βάλεις sport pack στο βασικό επίπεδο εξοπλισμού Progression.
-
-
Δεν ξέρω εάν είναι θέμα νταβατζή ρε συ φίλε Eddie, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια «λογική» ακολουθία.
Δεν μπορεί να έχεις τον προφυλακτήρα τύπου diffuser και ζάντες αλλά 8C και να έχεις πλαστικό τιμόνι.
Σου λέει έχω το βασικό παύλα φτωχό επίπεδο, μετά έχω το πλούσιο και μετά έχω το κερασάκι.Τώρα εάν όλα αυτά είναι υπερκοστολογημένα ή όχι είναι άλλη συζήτηση.
Για μένα όχι! Το αυτοκίνητο είναι ακριβό, τα πακέτα είναι σχεδόν value for money. -
Απλά σχολίασα την κλασσική λογική τιμολόγησης από όλες τις εταιρείες. Έτσι και παλιότερα δεν μπορούσε να μπει το Ti pack σε Progression αλλά μόνο Dinstinctive.
Η λογική που λες είναι αυτή που υπαγορεύει το σύγχρονο marketing.
Το 'νταβατζηλίκι' το τοποθετώ με χιουμοριστική έννοια.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008