-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ε οχι και στην Mclaren ρε γμτ μην τρελαθουμε τωρα.Χαθηκαν ολες οι αλλες?Ας πηγαινε στην Toyota ή στην Red Bull στην Mclaren βρηκε να παει?Δλδ η Toyota δεν θα του εσκαγε τοσα φραγκα?Ή μηπως το κουλαδι ο Ralf τα αξιζει πιο πολυ .
Και αυτοι ρε γμτ τωρα βρηκαν να το ανακοινωσουν?Ας το ελεγαν προς το τελος του πρωταθληματος 2006.Αν φυγει και η Ρενω αντε να δω τι θα υποστηριζωενταξει ηρεμησε ρε συ! το θεμα ειναι να μην αποχωρησει η ρενω!
οδηγο καινουριο φυντανι θα βρουμε!
Να και η πρώτη κωλοτούμπα
-
Αν μεινει η Ρενω ενταξει αλλα αν φυγει τοτε δυσκολα τα πραγματα.Δεν πειραζει και η ΤΟΥΟΤΑ καλη ειναι
-
Υπαρχει κανενας τροπος να υποστηριζω τον Αλονσο το 2007 αλλο οχι και την ΜακΛαρεν?
Αν ξερει κανεις ας πει,θα μου χρειαστει
-
Αυτός ο άσχετος ο Dennis πάλι τους (μας) ξέρανε όλους!
Και μη μου τον τσατίζετε με απόψεις περί Vodafone και δεν μπορούσε να κρατήσει τον Kimi, μην ανακοινώσουμε αύριο και τον Schumacher
Στα σοβαρά τώρα, το συμβόλαιο του Montoya πότε λήγει; Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι ο Raikkonen φεύγει (αν και είναι το πιθανότερο).ΥΓ1: Κάτι απόγονοι του Ιούδα τύπου Funis ούτε να το σκέφτονται να αλλάξουν ομάδα!
Κάτι υποστηρικτές του Alonso μπορούν πλέον να πάρουν τον σωστό δρόμοΥΓ2: Ron η Mercedes πότε παίρνει πόδι;
-
Επισης αν η ΜακΛαρεν χωρισει με την Μερσεντες και γινει ΜακΛαρεν-Ρενω (αν τελικα αποχωρησει η Ρενω) κατι ειναι και αυτο
-
Ορίστε, να και το πρώτο φωτεινό παράδειγμα που μπαίνει στο σωστό δρόμο
Γίνε και συ McLaren μπορείς! -
Λες???Μπα δεν γινεται αυτο.Ισως απλα να αντιπαθω την ΜακΛαρεν λιγοτερο λογω Αλονσο και ΜΟΝΟ
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Και βέβαια θα υπάρχει!!
Για να μην πω ότι θα σπάσει και πάλι τα ρεκόρ νερότερου πρωταθλητή, νικητή, κλπ, κλπ. Heikki Kovalainen: τρέμε FA!Το ωραίο είναι ότι ο FA νομίζει ότι θα πάει σε σόι ομάδα
Αχ, αχ, μια Toyota σου χρειαζόταν... αλλά πού μυαλό!symfwnw se ola
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Μήπως όμως θα έχει και η Renault διαφημιστικά οφέλη από μια τέτοια πρόωρη ανακοίνωση?Πονοκεφαλο θα εχει η Renault γιατι αντε να εξηγησεις στα boards της Renault και κυριως της Telefonica γιατι ο ανθρωπος που θα γινοταν ο πρεβευτης τους φευγει για χαρη της Mercedes και της Vodafone. Αν βαλουμε στο παιχνιδι οτι οι καημενοι οι Ισπανοι εχουν δωσει καποια μυρια απο τη στιγμη που ο Alonso αποφοιτησε απο τα καρτ η κατασταση ειναι κλαφτα!
-
Ακριβως εκει θα το πηγαινα κι εγω Go for Pole!
Ο Ναντο δηλαδης, οχι μονο ειναι ο ταχυτερος της γενιάς του αλλα τον τσιμπανε και απο τον ανταγωνισμο.
Ενα πραγμα που δεν καταλαβα (ή δεν διαβασα προσεκτικα): Η Φερραρι θα εχει Βονταφον το 2007; (εγω καταλαβα πως οχι)
-
Καλα καταλαβες
-
Oποτε ερχομαστε και στο αλλο λεπτο σημειο:
Περα απο τις οδηγικες ικανοτητες, η Βονταφον-Μακ Λαρεν ηθελε και εναν φροντμαν για να ανταπεξελθει την πιθανη επικοινωνιακη καταιγιδα που θα πληξει την F1 απο τον συνδυασμο Ρόσσι - Φερράρι. Προφανως και δεν ηταν δυνατον να βαλει απεναντι στο γιατρο το καθυστερημένο.Τωρα αν ο Κιμης εχει ήδη φυγει ή οχι εγω θα παραθεσω απλως τη χθεσινη δηλωση του Ντένις: 'We are in discussions with our current drivers' Kimi Raikkonen and Juan Pablo Montoya regarding the 2007 season. Both Juan Pablo and Kimi are extremely talented, professional and competitive Formula One drivers and they have and will continue to concentrate on our joint challenge for the Championships.' Με το φτωχο μου το μυαλο εγω το βλεπω ως τεραστιο αδειασμα προς τους οδηγους του. Κατι σαν 'Αφου δεν μπορω να εχω το Ναντο φέτος θα πορευτω με εσας! Τι να γινει;' Και πολυ λιγη εκπληξη θα μου προξενησει το γεγονος να αλλαξουν ΚΑΙ οι δυο (αν και το βρισκω χλωμο).
Και κατι αλλο που παρατηρησα: Σε αρκετα σάιτ ειδα να αναφερεται ο Φλάβιος ως μανατζερ του Αλονσο. Άρα ηταν μεσα στο κολπο. Άρα ή οντως η Ρενω λεει να μας αφηνει σιγα-σιγα ή το ποσο ηταν τετοιο που δεν αφηνε περιθωριο ουτε κάν για σκεψη.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Γιατι η Vodafone ή ο Ντενις με τα λεφτα της Vodafone αντι να προσπαθησει να μεταπεισει τον κορυφαιο πιλοτο (συμφωνα με τα μεχρι τωρα λεγομενα του) και να τον κανει να παραμεινει στην ομαδα του, ΧΡΥΣΩΝΕΙ (ειμαι σιγουρος οτι οταν βγει στη φορα το ποσο που τσιμπησε ο Ναντο θα κρεμασουν πολλα σαγωνια) τον τυχερο - υπερτιμημενο - μετριο κλπ κλπ;
O dennis έχει κάνει 2 φορές πρόταση στον ΜΣ και τις 2 φορές ο ΜΣ αρνήθηκε. Αφού δε μπορεί να πάρει το κορυφαίο παίρνει κάποιον άλλον.
Δε διαβασες καλα! Δεν ειπα καλυτερο οδηγο (σκετα) αλλα καλυτερο συμφωνα με τα λεγομενα του. Τον Κιμη εννοουσα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
το καθυστερημένο.Που είναι εκείνο το smilie με την παλινδρομική κίνηση του χεριού;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
το καθυστερημένο.
Που είναι εκείνο το smilie με την παλινδρομική κίνηση του χεριού;
Κοιτα εναν καθρεφτη και θα το βρεις.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Και κατι αλλο που παρατηρησα: Σε αρκετα σάιτ ειδα να αναφερεται ο Φλάβιος ως μανατζερ του Αλονσο. Άρα ηταν μεσα στο κολπο. Άρα ή οντως η Ρενω λεει να μας αφηνει σιγα-σιγα ή το ποσο ηταν τετοιο που δεν αφηνε περιθωριο ουτε κάν για σκεψη.Τοσο οι δηλωσεις του Faure οσο και ενα αρθρο του συνηθως καλα πληροφορημενου Adam Cooper με κανουν να συγκλινω στο δευτερο.
http://www.speedtv.com/commentary/21292/ -
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Υπαρχει κανενας τροπος να υποστηριζω τον Αλονσο το 2007 αλλο οχι και την ΜακΛαρεν?Εγω παλι ψαχνω το ακριβως αντιθετο σχεδιο!
-
Ενταξει μολις μαθαμε την απαντηση, 37 εκ. Euro το χρονο θα σκαει η McLaren τη στιγμη που η Renault φετος εδινε στον Alonso μολις 12 εκ.
Σιγα μην εδινε ο Briatore τοσα λεφτα εχοντας τοσο ταλεντο στη διαθεση του.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
το καθυστερημένο.
Που είναι εκείνο το smilie με την παλινδρομική κίνηση του χεριού;
Κοιτα εναν καθρεφτη και θα το βρεις.
Κερδίζει επάξια μια θέση στο τοπ-10 μαλακοακαδημαϊκών...
Τέλος από εμένα...
Στο θέμα μας, ο ΚΡ πόσα παίρνει; Μια τάξη μεγέθους τουλάχιστον.
-
Με τα λεφτά της Vodafone η οποία έφυγε από κάπου αλλού, έφυγε ο Νάντο από τη Renault και πάει στη McLaren για να αναπληρώσει τον έναν οδηγό που φεύγει από τη McLaren και πάει κάπου αλλού. Κάπου αλλού έχουν μείνει χωρίς τηλέφωνα από ότι φαίνεται, αλλά υπάρχει μια τηλεφωνοεταιρία που δεν έχει μεγάλα αυτοκόλλητα στην F1, η ΤΙΜ. Η οποία ΤΙΜ είναι κύριος σπόνσορας ενός πολύ γρήγορου που σπάει χρονόμετρα σαν επίσημος δοκιμαστής των κόκκινων στο Mugello με γεμάτα ντεπόζιτα, αλλά αυτόν δεν τον έχουμε δει ακόμα σε αγώνα F1 γιατί είναι απασχολημένος να πλασάρει Γιαμάχες με ντριφτ και να σαρώνει πρωταθλήματα στα μοτοτζιπί. Μάλλον του χρόνου θα πάρει το τελευταίο του στα δίκυκλα. Γιατί το 2006 θα τον δούμε κάπου αλλού μαζί με τον σπόνσορά του την ΤΙΜ το οποίο θα είναι ευχή και κατάρα μαζί. Διότι όταν μέχρι και φέτος είχες ως κορυφαίες εμπορικές μάρκες το αλογάκι, τον ακατανόμαστο και το ξανθό αγόρι από την F1 και από την άλλη έχεις ένα σωρό κίτρινα καπελάκια '46' στα μοτοτζιπί, θα βρεθεί ξαφνικά μια ομάδα να έχει τα πάντα το 2007 και να κοκκινίζει το σύμπαν (με κίτρινες πινελιές '46' στο πίσω μέρος κόκκινων καπελακίων με αλογάκια στο εμπρός μέρος). Ασχέτως αποτελεσμάτων που δεν ξέρουμε πως θα πάει το πράμα (ξέρουμε αλλά δε θέλουμε να το ματιάσουμε...), μάλλον θα τιναχτεί η μπάνκα στον αέρα το 2007 και ο μεγάλος τσακωμός θα γίνει ακριβώς γι αυτό το θέμα, το εμπορικό.
Έκτακτο: Ισπανός στην McLaren!!!